Hogyan nézhetem meg a 2018-as téli olimpiát a Kodi Live Online Free-en

Jegyzet: A 2018. évi téli olimpia Norvégiával zárult le a legtöbb aranyérmes nyertesként, míg a következő téli olimpia rendezvényen a FIFA élő közvetítését online megtekintheti, valamint a FIFA megnyitóját is..


A téli olimpia 2018. február 9-én kezdődik, és a hype már a levegőben van. A világ szinte minden országának legjobb sportolói összegyűlnek PyeongChangban (Dél-Korea), hogy egymással versenyezzenek. Minden sportoló szeme fel van tüntetve azon aranyérmeken, amelyekre oly keményen gyakoroltak volna. Nézze meg a 2018-as téli olimpiát a Kodi-on keresztül online, bárhol is, mert nem hagyhatja ki ezeket a hűvös és izgalmas 16 napos intenzív versenyt.

Téli Olimpia 2018 Kodi Hivatalos kiegészítések

Felsoroltuk az Ön számára a 2018-as téli olimpia legjobb Kodi hivatalos kiegészítéseit:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet most
 3. Zattoo Box
 4. Sports Illustrated
 5. Sportube

Fontos figyelmeztetés! Ha a 2018-os téli olimpiát közvetíti bármelyik kiegészítõvel, anélkül, hogy VPN-t csatlakoztatna, akkor vigyázz! Ön veszélyezteti adatvédelmét és biztonságát. Itt van egy a Kodi VPN védi személyazonosságát & védi a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítésektől és a DMCA-tól, miközben feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat.

 CTA

Téli Olimpia 2018 Kodi Nem hivatalos kiegészítők

Íme néhány nem hivatalos (harmadik féltől származó kiegészítő), valamint az Ön kényelme érdekében:

 1. Patakmotor
 2. Élő keverék
 3. SportsMania
 4. A hurok
 5. A Boom kiegészítő

Ha további kiegészítőket keres, akkor ez a legjobb kodi kiegészítők útmutató!

Téli Olimpia 2018 Kodi-tároló

Mindezen kiegészítők közül a The Boom Repository-t választottuk minőségi adatfolyamai és gyorsasága miatt. Ez a lerakat megbízható és jól működik, ellentétben néhány más lerakattel, amelyek folyamatosan csökkennek. A Boom lerakat az egyik legjobb kodi lerakat.

Hogyan nézhetem meg a 2018-os téli olimpiát a Kodi Krypton 17.6 vagy ennél alacsonyabb verzióján

A következő lépéseket követve nézheti meg a 2018-as téli olimpiát online élőben a Kodi Krypton-on:

 1. Dob Kodi Alkalmazás > Kattints a Fogaskerek ikon (Beállítások ikon) jelenik meg a bal felső sarokban.Hogyan nézhetem meg a 2018-as téli olimpiát a Kodi Live Online Free-en
 2. Amikor az ablak megnyílik, nyissa meg Fájl kezelő > Kattintson duplán a bal oldali oszlopból Add Source > új ablak jelenik meg.Hogyan nézhetem meg a 2018-os téli olimpiát a Kodi krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verzióján
 3. Kattintson a címsávra, amely a következőt mondja:Egyik sem’ > Akkor írja be ezt URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > kettyenés rendben > Nevezze el ezt a médiaforrástBoom Repo ”> kettyenés Rendben > Ellenőrizze mindkettőt URL és Név majd kattintson az OK gombra Rendben még egyszer.hogyan lehet megtekinteni a 2018-as téli olimpiai oldalakat a kodi jarvis 16. vagy annál újabb verzióján
 4. Vissza a Kodi-ba főmenü > Kattintson a Kiegészítői szakasz a menüből > Kattints a Doboz alakú ikon előre beállított bal felső sarokban.téli olimpia 2018 kodi addon
 5. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Nyisd ki Boom Repository > Kattintson repository.boom-1.5.zip > Várja meg az értesítést.téli olimpia 2018 kodi tároló
 6. Most kattintson a gombra Telepítés tól től raktár és nyissa meg a „Bumm! raktár” > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők > Most három lehetősége lesz:BUMM!”> kettyenés Telepítés és várja meg a kiegészítő telepítését.hogyan lehet megnézni a 2018-as téli olimpiai oldalakat a kodi tűzoltón
 7. A kiegészítő eléréséhez keresse fel a Kiegészítői szakasz > Kattintson a Videó elemre hozzáadkiegészítők > Válassza a Boom elemet a listából, és közvetítse kedvenc sporteseményeit.

Hogyan lehet hozzáadni a téli olimpiai 2018 kodi kiegészítőt

Hogyan nézhetem meg a 2018-os téli olimpiát a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verzióján

A következő lépéseket követve nézheti meg a 2018-as téli olimpiát online élőben a Kodi Krypton-on:

 1. Nyisd ki Kodi.
 2. kettyenés Rendszer.
 3. Kattintson Fájl kezelő.
 4. Kattintson duplán a Add Source.
 5. Kattintson a „Egyik sem’ > Írja be ezt URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > kettyenés Kész.
 6. Nevezze meg ezt a médiaforrástBoom Repo ”> kettyenés Kész > kettyenés Rendben.
 7. Visszatér főmenü > Kattintson Rendszer > kettyenés Kiegészítői.
 8. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson Boom Repository > Kattintson repository.boom-1.5.zip > Várja meg az értesítést.
 9. választ Telepítés tól től raktár > Nyisd ki Bumm! raktár > kettyenés Videó hozzáadkiegészítők > Válassza a „BUMM!”> Találat Telepítés > várja meg az értesítést.

Profi tipp: Ha az élő közvetítésnél a Geo-Restriction szembesül, használja a VPN az Addons feloldása feloldásához, hogy gond nélkül folytassa az adatfolyamot.

CTA

Hogyan nézhetem meg a 2018-os téli olimpiát a Fire Stick-en

A PyeongChang, a dél-koreai téli olimpia szintén továbbküldhető a Fire Stick segítségével. Csak annyit kell tennie, hogy először telepíti a Kodi, majd a The Boom kiegészítőt. Telepítse a Kodi a Fire Stick-re útmutatónk segítségével.

A Kodi telepítése után nyissa meg Fejlesztői beállítások > Bekapcsol ADB hibakeresés és alkalmazások ismeretlen forrásokból.

Most nyissa meg a Kodi-t, és kövesse a fent említett lépéseket a kiegészítő telepítéséhez a Kodi Krypton-ra. Az eljárás teljesen hasonló.

Téli Olimpia 2018 hivatalos műsorszolgáltatók / csatornák

Az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada, Európa és Ausztrália hivatalos televíziós műsorszolgáltatói:

 1. Kanada: CBC / Radio-Canada Bell Media Rogers Media
 2. Európa: Discovery Communications Eurosport
 3. Egyesült Királyság: BBC Eurosport
 4. Egyesült Államok: NBCUniversal

Íme néhány a 2018-as téli olimpia online közvetítője:

 1. BBC iPlayer (Egyesült Királyság)
 2. 7. csatorna (Ausztrália)
 3. CBC (Kanada)
 4. ARD (Németország)
 5. ZDF (Németország)
 6. RTVE (Spanyolország)
 7. Star Sports (India)
 8. NBC Sports (USA)
 9. BeIN Sports (Közel-Kelet)
 10. Sky Sports (Új-Zéland)

Jegyzet: Ha az Egyesült Királyságon, az Egyesült Államokon, Kanadán, Európán és Ausztrálián kívül helyezkedik el, hogy folytassa a fent említett csatornákon való csatornákat, használja a VPN a Geo korlátozás megkerülésére & Patak dedikált streaming szerverekkel

Játékok, amelyeket meg kell várni a 2018-as téli olimpián

A téli olimpia bizonyára sok izgalmas sporteseményt és rivalizációt tölt be. Amikor a téli olimpiáról beszélünk, hogyan lehet elfelejteni a téli olimpia két legizgalmasabb játékát, a jégkorongot és az alpesi síelést? Négy új játékot is beillesztettek az idei téli olimpiai játékokba:

 1. Curling vegyes páros
 2. Gyorskorcsolyázás tömeges kezdése
 3. Alpesi síelő nemzetek csapata
 4. Snowboard nagy levegő

Ez egy másik oka annak, hogy az idei téli olimpia különleges.

Hol lesznek a jövő téli játékok??

A következő téli olimpiára 2022-ben kerül sor Kínában. Ez a harmadik olimpiai esemény, amelyet Kelet-Ázsiában rendeznek a 2018-as Pyeongchangi téli olimpia és a Tokiói 2020-as nyári olimpia után..

Téli Olimpia 2018 ütemezése

Izgatott a téli olimpia? Kattintson ide az ütemezés megtekintéséhez.

Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen játékot, legyen naprakész és nézze meg a 2018-os téli olimpiát élőben a Kodi-on.

Záró szavak

Itt vannak téli játékok, és ebben az évben nagyobb, mint korábban. A legjobb dolog az idei téli játékoknál az, hogy nőtt a játékok száma, és mindannyian tudják, hogy ez mit jelent; minél több a játék, annál nagyobb a móka!

A XXII. Olimpiai streaming a Kodi-on olyan, ami szórakoztató lesz az összes sportos patak számára. Ezért nyújtottunk részletes betekintést mindenkinek. Reméljük, hogy az olimpia élő közvetítése az XBMC-n nem jelent problémát egyetlen felhasználó számára sem. Még ha bármilyen kérdés is felmerül, tudassa velünk a megjegyzésekben, és kapcsolatba lépünk veled. Útmutatót adott Önnek arról, hogyan nézheti meg a 2018-as téli olimpiát a Kodi-n.

Ennek ellenére, ha nem hivatalos kiegészítőket szeretne használni, akkor használjon egy jó Kodi VPN szolgáltatást a magánélet védelme és a földrajzilag korlátozott adatfolyamok elérése érdekében. Légy okos, maradj biztonságban!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map