Hogyan nézhetem meg a 2018 Grammy Awards Kodi Live Free Online játékot

A legnagyobb zeneipar díjkiosztó ünnepe mindössze 2 nap van! Igen, jól olvasod! A Grammy-díjak 60. kiadása a sarkon van, és a világ minden tájáról érkező zene rajongói a legjobbakat látják.


A Hangfelvétel Akadémia szervezésében a Grammy Awards Ceremony a zeneipar tiszteletreméltó eseménye. Az egész esemény hatalmas előadásokkal teli, a világ vezető zenei szenzációiból és ünnepségekről, valamint azoknak a kitüntetéseknek, akik annyit adtak az iparnak.

Nézze meg a Grammy Awards Kodi rendetlenség nélkül, gond nélkül. A jelölések minden kategóriában már ki vannak adva, és az emberek ujjaikat keresztezték, és a szemvonalat meghúzták! Tehát készülj fel már a Grammy 2018 Kodi díjra. Kövesse az útmutatónkat és nézze meg, hogyan kell nézni a Grammy-díjakat a Kodi-on.

További videó- ​​vagy élő IPTV-csatorna-kiegészítők eléréséhez tekintse meg a legjobb Kodi-kiegészítők listáját, és ellenőrizze, hogy Kodi VPN-t használ-e..

Mikor vannak a Grammys 2018

A 60. Grammy Awards 2018 színpadja január 28-án lesz a Madison Square Gardenben. A bájos James Corden fogadja az eseményt, és a közönség meghallgatja a legnagyobb énekesnők lélegzetelállító előadásait, például Lady Gaga, Pink, Childish Gambino és a Little Big Town.

Grammy Awards 2018 Kodi Repository

A Grammy Awards Kodi számára ajánlott adattár a Judgment adattár, az általunk javasolt kiegészítő pedig a Verdict Kodi addon. Az ítéletek adattára egy megbízható adattár, míg a Verdikt Kodi addon nagyon jó kiegészítő az élő TV-khez, TV-műsorokhoz, filmekhez, koncertekhez, sporthoz stb. További információkért lásd a legjobb kodi-tárolókat..

Grammy Awards 2018 Kodi Hivatalos kiegészítők

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Fontos figyelmeztetés! Ha a Grammy 2018-at bármilyen bővítménnyel közvetíti a VPN csatlakoztatása nélkül, vigyázz! Ön veszélyezteti adatvédelmét és biztonságát. Itt van egy a Kodi VPN védi személyazonosságát & védi a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítéseket és a DMCA-kat a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása ellen.

 CTA

Grammy Awards 2018 Kodi Nem hivatalos kiegészítők

 1. Élő keverék
 2. Lihattv IPTV
 3. Ítélet
 4. Gazember
 5. Wampa

Hogyan lehet megtekinteni a Grammy-díjakat a Kodi-n a Krypton 17.6-os vagy újabb verzióján

 1. Nyisd ki Kodi a készüléken.hogyan lehet nézni a grammy díjakat a kodi-n
 2. Kattintson a Beállítások (sebességváltó ikon) a bal oldali menüből.hogyan lehet nézni a grammy díjakat a Kodi-nál a kripton 17.6-os vagy annál alacsonyabb verzióján
 3. Most sválaszt fájl Menedzser a menüből > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása. Kattintson a következő helyre:Egyik sem” > Belép https://archive.org/download/judgezips/ > kettyenés rendben.hogyan lehet megnézni a grammy díjakat a Kodi-on a jarvis 16-os vagy újabb verzióján
 4. Nevezze meg ezt a forrást Ítélet és kattintson a gombra rendben.grammy díjak kodi
 5. Vissza a Kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői > Most kattintson a Doboz ikonra a bal felső sarokban.hogyan adhatjuk hozzá a grammy díjat
 6. Kattintson Telepítés zip fájlból > Kattintson Ítélet > választ repository.judgement.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.grammy díjak kodi letöltés
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a lerakatból > Keressen és nyisson meg Repo ítélet > Nyissa meg a Video-kiegészítőket > Kattintson Ítélet > Találat Telepítés és várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.hogyan lehet nézni a grammy díjakat a Kodi-n a tűzoltón
 8. A kiegészítő eléréséhez a következő címen érheti el Kiegészítői menü > Videó kiegészítők > Ítélet.

Hogyan lehet megtekinteni a Grammy Awards Kodi díját a Jarvis 16-os vagy újabb verzióján

 1. Nyisd ki Kodi > kettyenés Rendszer > Menj fájl Menedzser > Dupla kattintás hozzáad Forrás.
 2. kettyenés Egyik sem > Belép URL https://archive.org/download/judgezips/ > kettyenés Kész > Nevezd meg ‘Ítélet’ > kettyenés Kész > Ezután válassza a lehetőséget rendben.
 3. Menj Kodi kezdőképernyő > kettyenés Rendszer > Kattintson Kiegészítői > választ Telepítse a ZIP-fájlból.
 4. Kattintson Ítélet > kettyenés repository.judgement.zip
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Nyisd ki Repo ítélet > Nyisd ki Videó kiegészítők > választ Ítélet > Találat Telepítés > Várja meg a kiegészítő telepítését.

Grammy Awards 2018 Kodi letöltése

 1. Letöltés az Postai irányítószám fájl a készüléken.
 2. Nyisd ki Kodi > Kiegészítői > Kattints a Doboz alakú ikon.
 3. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Böngészés és nyisd ki az letöltött Zip fájl.
 4. kettyenés Telepítés a tárházból > Repo ítélet > Videó kiegészítők > Ítélet > Telepítés > Élvezd!

Hogyan lehet megtekinteni a Grammy Awards Kodi-t a Fire Stick-en

A Fire Stick Grammy-díjainak megtekintéséhez először a Kodi-t kell telepíteni a Fire Stick-re. A Kodi telepítése után kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd ki Kodi alkalmazás Fire Stick.
 2. Nyisd ki Fejlesztői beállítások > Bekapcsol ADB hibakeresés és alkalmazások ismeretlen forrásokból.
 3. A továbbiakban az eljárás ugyanaz lesz, mint a Krypton V17 esetében. Lásd a fenti módszert.

Grammy Awards 2018 műsorszolgáltatók / csatornalista

A díj-show a CBS-en lesz sugárzott. Az „E!” Hírek és a Grammy Awards hivatalos weboldala azonban exkluzív show-előtti és utáni lefedettséget nyújtanak.

Hogyan nézhetjük meg a Grammy Awards 2018 díját kábel nélkül

Sajnos, ha nem tervezi, hogy a Grammy-díjakat a Kodi-n keresztül nézi, és nem követi a Grammy-díjakat, a Kodi-útmutatót, akkor az események közvetítésével ezeket a linkeket használhatja.

 1. Száraz fal nemzetek folyamai
 2. Wattpad
 3. Rio Színház

Nem vállaljuk azonban, hogy ezek a webhelyek biztonságosak vagy megbízhatóak. Javasoljuk, hogy válassza a KodiVPN szolgáltatást a magánélet védelme és a földrajzilag korlátozott adatfolyamok elérése érdekében.

Záró szavak

A Grammy Awards egy szertartás, amelyet egyetlen zenerajongó sem hagyhat ki. A több mint 80 kategóriába sorolt ​​jelölésekkel a hype már megérintette az eget. Tehát siess és kövesse útmutatóunkat, és tanulja meg, hogyan kell megnézni a Grammy-díjakat a Kodi-n, mielőtt késő lenne!

Egy dolgot biztosíthatunk önnek, hogy a Grammy Awards Kodi tapasztalata olyan lesz, amit soha nem fog elfelejteni. Az egész este csillagokkal teli lesz, egy összejövetel, ahol az összes szupersztár ott lesz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map