Hogyan nézhetem meg a 8. évad trónjainak játékát Kodi Leia, Krypton és Jarvison ingyen

A világ legnépszerűbb TV-műsorának 8. évadja; Trónjáték a sarkon van, és a hype magasabb, mint valaha. A rajongók türelmetlenné válnak, mivel ez a csodálatos TV-műsor utolsó szezonja lesz, és a Westeros és a hét királyság sorsa válik belőle.


Ha Ön Game of Thrones rajongója vagy, kíváncsi, hogy hogyan nézze meg a Game of Thrones a Kodi-en, akkor a megfelelő helyre érkezzen. Mindent lefedtünk, amelyre szüksége van ebben az útmutatóban, hogy ezzel a csodálatos műsor közvetítésével ne nézzen semmilyen nehézséget.

A Trónok játékának utolsó szezonja április 14-én lesz a HBO-n, és ebben a szezonban csak hat epizód lesz. Győződjön meg róla, hogy készen áll a Game of Thrones 8. évad online közvetítésére, mert nem engedheti meg magának, hogy hagyja ki a szezon akcióját és drámáját..

A Game of Thrones 8. évad hivatalos előzetese, a HBO készítette

Forrás: Trónok játékának hivatalos

Hogyan nézhetem a trónjátékok 8. évadját a Kodi Leia 18-on

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Fogaskerek ikon menni Beállítások > Kattintson Fájl kezelő.
 2. Kattintson duplán a Add Source > Megnyílik egy párbeszédpanel > kettyenés és írja be ezt URL: http://legionworldtv.com/zips/ > kettyenés Rendben > Nevezze meg ezt a forrást MrFreeworld > kettyenés rendben > kettyenés rendben hogy bezárja a párbeszédpanelt.
 3. Menj vissza Főmenü > Kattintson Kiegészítők innen: a bal oldali menü > Kattints a Doboz ikonra a bal felső sarokban.
 4. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Görgessen lefelé a listán, és válassza a lehetőséget MrFreeworld > választ mrfreeworld.zip > Várja meg az értesítést.
 5. Kattintson Telepítés a tárházból > Nyisd ki MR FREEWORLD > Menj Videó kiegészítők > Görgessen lefelé a listán, és kattintson a gombra Placenta > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.

Amikor megjelenik az értesítés, visszatérhet a főmenübe, és a kiegészítő kiegészítőket a video kiegészítők szakaszból érheti el.

hogyan lehet megnézni a trónjátékokat a kodi mentesen

9 Trónok házai

Hogyan nézhetem a GoT 8-at a Kodi Krypton 17.6 verzióján

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Beállítások (Fogaskerék ikon) a bal oldali oszlopból.
 2. Nyisd ki fájl Menedzser > Kattintson duplán a Add Source választási lehetőség > Kattintson arra, ahol azt mondja <Egyik sem> és írja be ezt az URL-t „Http://www.lvtvv.com/repo/” > kettyenés
 3. Nevezze a médiaforrástKodil Repo ” > kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét a párbeszédpanel bezárásához.
 4. Visszatérés a főmenübe > Kattintson a hozzáadkiegészítők lap > Kattints a Doboz
 5. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Kattintson Kodil Repo a listából > választ kodil-1.3.zip > Várja meg az értesítést.
 6. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Kattintson Kodil Repository > Menj Videó kiegészítők mappa > Görgessen lefelé a listán, és válassza a lehetőséget betörés > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Hogyan nézze meg a trónjátékokat a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verzióján

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Ugrás a Rendszerek oldalra > Kattintson a File Manager elemre > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Írja be az URL-t http://jesusboxrepo.xyz/repo/ ahol azt mondja: “Nincs” > Most írja be a „Jukebox” médiaforrás nevét > Ezután kattintson az OK gombra.
 3. Most menj vissza a Kodi Főmenübe > Kattintson a Rendszerek elemre > Ezután a Beállítások > Kiegészítői > Telepítés zip fájlból.
 4. Kattintson a Jesusbox-ra >  Most keresse meg és kattintson a repository.jesusboxtv.zip fájlra > Várja meg, amíg a tároló települ.
 5. Telepítés a tárházból > Kattintson a JesusBox Repository elemre > Videó kiegészítők > Genesis Reborn > Telepítse a kiegészítőt.
 6. Most látogasson el a Kodi Főmenübe > Kiegészítői > Genesis újjászületés és élvezet!

A Legjobb Kodi Trónjátékok kiegészítői

A 8. sorozat Game of Thronesának a Kodi-n való megtekintéséhez számos különféle kodi kiegészítő van, a Genesis Reborn kivételével. Az alábbiakban felsoroljuk a Legjobb Game of Thrones Kodi kiegészítőket és közvetítjük a 8. évad epizódjait, beleértve az előző évadok epizódoit is:

A legjobb trónok Kodi játék

 1. Kivonulás
 2. Gurzil
 3. Szövetség
 4. 123Movies
 5. SALTS
 6. Főnix
 7. SPECTO
 8. HEVC VideoClub
 9. Poszeidón
 10. Szentjánosbogár

Kodi Game of Thrones Feliratok

Nagyon nyomasztó lehet, ha követte a teljes lépésről lépésre a Kodi Game of Thrones 8 kiegészítő telepítését. De végül, amikor az epizód streaming kezdődik, nincs felirat a Dothraki nyelvre.

Megtaláltuk azt a módot, ahogyan a Kodi Game of Thrones feliratozása meglehetősen könnyebben hozzáadható. Két módszer létezik, azaz manuálisan és automatikusan.

Kodi Game of Thrones Feliratok

1. módszer: A Kodi Game of Thrones feliratok kézi telepítése

 1. Indítsa el a Kodi-t > Kattintson a Kiegészítők elemre > Most kattintson a bal felső sarokban található „Csomagtelepítő” ikonra> Telepítés a tárházból > Kodi kiegészítő tároló > feliratok > Keresse meg és kattintson az Subscene.com webhelyre.hogyan lehet megnézni a trónjátékokat a kodi feliratokkal
 2. Kattintson a Telepítés elemre > Várja meg, amíg a kiegészítő bekapcsol > Most menjen a Kodi Főmenübe > Menj a beállításokhoz > Kattintson a Player Settings elemre.trónjáték helyettesíti a kodi
 3. Kattintson a képernyő bal oldalán függőlegesen felsorolt ​​Nyelvek fülre > A feliratok nyelvét megváltoztathatja a „Nyelvek a feliratok letöltéséhez” opcióra kattintva.hogyan lehet feliratokat hozzáadni, hogy megnézhessük a trónjátékokat a kodi-n
 4. Amikor legközelebb a Kodi-on nézi a Game of Thrones epizódot, láthatja a feliratokat.

2. módszer: A Kodi Game of Thrones feliratok automatikus telepítése

 1. Indítsa el a Kodi-t > Lépjen a Kiegészítők oldalra > Kattintson a Csomagtelepítő ikonra > Telepítés a tárházból > Görgessen le és kattintson a Szolgáltatások elemre > AutoSubs > Telepítés.trónok játék auto feliratok a kodi
 2. A videó a Kodi Game of Thrones epizódjának feliratát nyújtja, amikor a videót legközelebb nézi meg.

Hogyan nézze meg a trónjátékokat a Kodi HD-n

hogyan lehet trónjátékokat nézni HD-n a Kodi-n

Ha nem akarja kompromittálni a minőségben, akkor is megnézheti a Kodi Game of Thrones-ot HD-n a HEVC VideoClub telepítésével. A videókat HD formátumban és 3D formátumban továbbítja, amely tömörített formátumban is elérhető.

Várakozások a trónjátékok 8. évéből

A Game of Thrones 8. évadának előzetese valóban sok kérdést és összeesküvést váltott ki. A pótkocsi azt mutatja, hogy Jon Snow és Daenerys együtt mennek hadseregükkel a Winterfell-en keresztül. Arya Stark és Sansa Stark csodálkozva látta, hogy a sárkányok repülnek az erőd felett. A Winterfell felett repülő sárkányokat fontos észrevenni, mert az elmúlt 100 évben egyetlen sárkány sem repült oda.

Sam és Bran megtudta Jon Snow igazságáról, hogy ő valójában nem gazember, hanem a vas trón igazi örököse. Másrészt Tyrion Lannister, akit nagyon aggódott Jon Snow és Daenerys kapcsolata, szintén aggodalomra ad okot a pótkocsiban. Nem tudjuk felmérni, miért aggódott, mivel csak egyszer mutatkozott be a pótkocsiban.

Jon Snow és Daenerys észrevehető jelentős helyeken láthatók, és a utánfutó véget ér a Fehér Sétálók lójával, amely megérkezik az erődbe. Az egyik érzés, amelyet ez a pótkocsi ad, az, hogy mindenki harcra készül és látszólag a Fehér Gyalogosok ellen áll.

A Kodi-on ingyenesen megnézheti a Trónok játékát a fenti útmutatásokkal. De ha el kell kerülnie a jogi problémákat, érdemes szereznie a Kodi VPN-t, hogy biztonságosan játszhasson.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map