Hogyan nézhetem meg Lucas Matthysse és Manny Pacquiao élő online INGYEN az ESPN + oldalon

A legendás Manny Pacquiao visszatér a ringbe vasárnap, hogy szembenézzen az argentin „Boogeyman” -el; Lucas Matthysse a Welterweight bajnoki címért, és nem szabad kihagyni ezt a harcot élőben. Kövesse az útmutatónkat, hogy megtanulja, hogyan kell online nézni a Matthysse vs Pacquiao alkalmazást a Kodi VPN és az online stream segítségével.


Miért van annyira hihetetlen Matthysse vs Pacquiao??

Már majdnem egy éve Manny Pacquiao lépett a gyűrűbe, és egész idő alatt elfoglalta politikai karrierjét. A világ egyetlen nyolcosztályú világbajnokja azt tervezi, hogy visszatér a gyűrűbe, hogy kilencedik bajnokát kinevezze. Manny Pacquiao menedzserje arról számolt be, hogy távol van minden üzleti tevékenységétől a közelgő bajnokságba való képzés miatt.

Másrészt Lucas Matthysse; a jelenlegi súlyos bajnok mind Manny Pacquiao ellen küzd, és nem kétséges, hogy veszélyes harcos. A harcosok életkora közötti különbség nem olyan szignifikáns, mivel Pacquiao csak 39 éves, Matthysse 35 éves. A legnagyobb különbség, hogy elgondolkodjunk, a két vadász harci képessége.

hogyan lehet élőben nézni a Matthysse és Pacquiao harcot

A világ minden tájáról a boksz és a harci sport rajongói szemmel tartják ezt a harcot, mert a legenda visszatér, és senki sem akarja elhagyni. A hype másik oka a Pacquiao ellentmondásos veresége, amelyet tavaly Jeff Horn kapott. Végül elvesztette címét. Nagyon jó lesz újra látni őt a ringben, mivel meglátjuk, hogy felépült-e a vereségből.

Egy év után visszatérő Pacquiao egyértelműen azt jelzi, hogy nem lesz a legjobb formájában, ahogyan ő volt. Míg Lucas Matthysse a bajnok, a hanyatlás szakaszában van, mivel a reflexei egyre gyengülnek. Rendszeres gyűrűn belüli versenyei miatt azonban továbbra is élvezhetné a Pacquiao elleni küzdelmet.

Hol nézhetem Matthysse vs Pacquiao Online?

A Pacquiao vs Matthysse hivatalos sugárzási jogait az ESPN Plus megszerezte, és a mérkőzést élőben közvetíti online platformon. Az ESPN plus egy nagyszerű online streaming szolgáltatás az ESPN által az összes sportrajongó számára. Ennek a szolgáltatásnak a problémája azonban az akadálymentesség, mivel csak az Egyesült Államokban érhető el, és földrajzilag korlátozott.

espn plusz blokkolva

Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet az ESPN plushoz egy VPN szolgáltatás használatával és az amerikai szerverhez való csatlakozáskor. Egy másik dolog, amit megtehetsz, az, hogy a mérkőzést élőben nézi élőben, egyszerűen 7 napos próbaverzióval. Az előfizetési ár még ezt követően is olyan alacsony, mint 4,99 USD / hónap.

VPN-szolgáltatókPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD havi

Különleges ajánlat: 73% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
Surfshark 11,91 USD 1,99 per hónap

Különleges ajánlat: 83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost 12,99 USD 2,75 dollár havonta

83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per hónap

35% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amellyel a Pacquiao vs Matthysse küzdelmet nézhetjük SKY Sports PPV szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a teljes mérkőzés élő közvetítését hirdetések, késések és megszakítások nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a tervre, és elkezdi a streaming-t.

Hogyan nézhetem meg a Matthysse és Pacquiao élő online ingyen

Pacquiao vs Matthysse lesz egy pokoli műsor, amelyet meg lehet nézni! Mivel ezeknek a harcosoknak támadó harci stílusa van, és mindkettő nehéz lövész. A következő oldalakon / linkeken elérhetően a mérkőzést élőben online megtekintheti:

 1. Glory667
 2. Frankie Ballard
 3. VIP Liga

espn plusz ingyenes próbaverzió

Ha azonban a fenti adatfolyamok nem működnek, akkor van egy lehetőség arra, hogy ezt a harcot ingyenesen online online megtekinthessük az ESPN + oldalon. Az ESPN 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, amelyre feliratkozhat, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Maszkolhatja IP-jét egy VPN használatával, hogy megváltoztassa jelenlegi helyét USA-ra, és elindítsa a 7 napos ingyenes próbaverzióját, hogy a harcot online ingyen nézze meg.

Szerezzen be VPN CTA-t

Hogyan nézhetem meg a Matthysse és Pacquiao Argentínában élő online közvetítését?

Az argentin boxer; Lucas Matthysse meg fogja védeni a címét a filippínó Boxer Pacquiao ellen, és ez nyilvánvalóan nemzeti büszkeség. A világ minden boksz rajongója ezt a játékot élőben figyeli a fent említett élő közvetítési oldalakon, ám az Argentína Boxing rajongói számára az egyik legjobb lehetőség a Digital Place, amelynek HD minőségű élő közvetítése lesz a meccsről.

Hogyan nézhetem Matthysse vs Pacquiao a Sling TV-n

Nézze meg a Matthysse és Pacquiao élő online ingyen

A Sling TV az egyik legjobb online televíziós szolgáltatás, amely elérhető online, de sajnos földrajzilag csak az Egyesült Államokra korlátozódik. A földrajzi korlátozás miatt az online streaming rajongói megfosztottak egy olyan nagyszerű online televíziós szolgáltatástól, amely képes kielégíteni a Binge figyelő és a streaming geeks streaming minden igényét. Ha van VPN-je, akkor a világ bármely pontjáról hozzáférhet, egyszerűen csatlakozva egy amerikai szerverhez.

Mindenesetre, ha USA-ban lakik, könnyen elérheti a Sling TV-t és annak tartalmát, de nem előfizetési díjak nélkül. Ennek ellenére a Sling TV-vel a legjobb dolog, amit csak a küzdelem közvetítésére választott, az, hogy 7 napos ingyenes próbaverziót vehet igénybe, és bármilyen megszakítás nélkül HD formátumban közvetítheti a játékot..

Matthysse vs Pacquiao Harc helye és dátuma

Hol nézhetem Matthysse vs Pacquiao Online?

Ez a nagymértékben megnövekedett küzdelem vasárnap történik; Július 15-én (július 14-én az amerikai felhasználók számára) az Axiata Arénában, Kuala Lumpurban, Malajzia. Ez egy figyelemmel kísérendő harc lesz, mivel mindkét bokszoló csodálatos és kiváló ökölvívó stílusú.

Matthysse vs Pacquiao Jegyek

A Matthysse vs Pacquiao egy olyan meccs, amelyet minden boksz-rajongó vár és miért nem tennék. A bajnokért versenyző legenda a boksz világában, míg a bajnok szenzációs boxer, aki az utóbbi időben főcímeket készít. Az összes rajongó, aki a meccset az arénában élőben szeretné megnézni, a következő portálokból megvásárolhatja a Pacquiao vs Matthysse harc jegyeit:

 1. Tickbis
 2. StubHub
 3. SMTickets

A legjobb boksz-Kodi kiegészítők a WBA normál hevederes övéhez

Számos legjobb online Kodi-kiegészítés érhető el, de ezek közül öt legjobb ökölvívó sorozatot sorolunk fel. Ne felejtse el kipróbálni őket:

 1. Sport ördög
 2. Joker Sports
 3. UltimateIPTV
 4. UKTurk lejátszási listák
 5. Eurosport Player

Hogyan nézhetem meg a Matthysse vs Pacquiao Live Online csatornát a Kodi Krypton v17.6-on

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a fogaskerek ikon > Nyisd ki Fájl kezelő
 2. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása > Kattintson arra, ahol az „Egyik sem’ > Írja be ezt az URL-t: http://mavericktv.net/mavrepo/ > Kattintson az OK gombra > Nevezze ezt az URL-t „ MavRepo” > kettyenés Rendben > Kattintson ismét az OK gombra a párbeszédpanel bezárásához.
 3. Visszatér Kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői > Kattintson a Box-ikon.
 4. választ Telepítés Zip fájlból választási lehetőség > Kattintson MavRepo > választ repository.maverickrepo-3.4.zip > Várja meg az értesítést.
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség > választ MaverickTV Repo > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa.
 6. választ Joker Sports > kettyenés Telepítés > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.

Most élvezheti a küzdelem élő közvetítését a Kodi-en zökkenőmentes patakokkal.

Záró megjegyzések

A harc lenyűgöző lesz, mivel ezeknek a harcosoknak egyedi harci stílusa van. Pacquiao szívesen használja a sebességét és a lábát, ám a kérdés az, hogy vajon még mindig van-e benne az a korábbi szikra és érintés. Másrészről, Matthysse szeretne dobni a súlyát olyan ütésekkel, amelyek nagyszerű agresszív ökölvívóvá teszik őt. Ennek az összecsapásnak tanúja kell lennie, és tudjuk, hogy Önök is ezt várják. Ezért lefedtük az összes szükséges szempontot, hogy élőben nézhesse a játékot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map