Hogyan telepíthetem a Watch5S-t Kodi Krypton 17.6-ra és Jarvis 16-ra

Ha kétségbeesetten legjobb kodi kiegészítők rajongói és egyszerre mozi rajongók, akkor meg kell nézni a Watch5S Kodi kiegészítőt, egy nagyszerű filmet, amely kiegészítőt kínál. A Watch5S hatalmas filmkönyvtárral rendelkezik, amely a legújabb és legidősebb filmeken alapul. Ebben az útmutatóban egyszerűen ismertetjük a Watch5S telepítésének új módját a Kodi-on.


Mielőtt elkezdenénk, fontos szem előtt tartani, hogy a StremHub lerakat (régebbi link) már nem működik. Az adott harmadik féltől származó kiegészítő tulajdonosa ismeretlen okból eltávolította a Watch5S Kodi kiegészítőt. Mert amit éppen megmutatunk neked, az az újabb verzió hogyan kell telepíteni a Watch5S-t a Kodi-n. Szóval, olvassa tovább.

Figyelem! Használjon Kodi VPN-t, hogy névtelen maradjon a Watch5S használata közben, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Watch5S-en.

Hogyan telepíthetem a Watch5S-t a Kodi Krypton 17.6 vagy újabb verziójára

 1. Indítsa el a Kodi-t > Menj a beállításokhoz > Ezután kattintson a File Manager elemre > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.Hogyan telepítsem a watch5s-t a Kodi-ra
 2. Most írja be a kodivpn.co/repo/simplycaz.zip URL-t  > Írja be a médiaforrás nevét: „Cazwall”.Hogyan telepítsük a Watch5S-t a Kodi Krypton 17.6-os verziójára
 3. A billentyűzet „Esc” gombjának megnyomásával lépjen a Kodi kezdőképernyőjére > Kattintson a Kiegészítők elemre > Most kattintson a „Csomagtelepítő” ikonra.hogyan kell hozzáadni a watch5s-t a kodi-hoz
 4. Telepítés zip fájlból > Válassza a Lerakat lehetőséget > Keresse meg a repository.simplycaz-1.0.1.zip fájlt.A watch5s töltse le a zip fájlt a kodi oldalon
 5. Telepítés a lerakatból > Egyszerűen Caz Repo > Videó kiegészítők > Görgessen le és kattintson a Watch5S elemre > Kattintson a Telepítés elemre.Hogyan telepítsem a watch5s-t a jarvis 16. verziójára
 6. Most menjen a Kodi Kezdőképernyőre > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Watch5S.A Watch5S feloldva
 7. Élvezze és nézze meg a legújabb filmeket.

Watch5S alkalmazás letöltése

Hogyan telepíthetem a Watch5S-t a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd meg a Kodi Jarvis-t > Rendszer > Fájl kezelő > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Írja be az URL-t http://cazwall.com/repo > Írja be a médiaforrás nevét Cazwall > Kattintson az OK gombra > Lépjen a Kodi kezdőképernyőre.
 3. Rendszer > Kiegészítői > Telepítés zip fájlból > raktár > Keresse meg a repository.simplycaz-1.0.1.zip fájlt.
 4. Telepítés a lerakatból > Egyszerűen Caz Repo > Videó kiegészítők > Görgessen le és kattintson a Watch5S elemre > Kattintson a Telepítés elemre.
 5. A kiegészítőt a Veos oldalról érheti el > Videó kiegészítők > Watch5S és élvezze!

Watch5s Kodi letöltése

 1. Töltse le a ZIP fájl a készüléken > Menj Kodi kezdőképernyő.
 2. kettyenés Kiegészítői > Kattints a Doboz ikonra > Telepítés zip fájlból > Keresse meg és nyissa meg repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Most Telepítés a lerakatból > Egyszerűen Caz Repo > Videó kiegészítők > választ Watch5S > kettyenés Telepítés.
 4. Hozzáférhet a kiegészítőhöz Videó kiegészítők > Watch5S.

 A Watch5s Kodi nem működik / hibák / problémák

Ellenőrizze a napló hibát

A kiegészítő telepítésekor előfordulhat, hogy megjelenik egy hibaüzenet, amely a „Check Log további információkért” feliratot jeleníti meg. Ez azt jelenti, hogy hiányzik egy fájl a lerakatban, ezért a lerakat nem tudja telepíteni. Egy másik ok az, hogy a tárház elavult lehet.

fix

A hiba kijavításához győződjön meg arról, hogy a tárolóval együtt telepítendő kiegészítő frissítve van. Ez megakadályozza, hogy ez a hiba felbukkanjon.

Érvénytelen Zip URL

A Zip fájlból történő telepítés során a hibával szembesülhet. Ez nem aggódik, és könnyen megoldható.

fix

Amikor ez a hiba megjelenik, térjen vissza a fájlkezelőhöz és ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a forrás URL-jét. Ha a megadott URL helyes, akkor ellenőrizze a linket, működik-e vagy sem. Időnként a linkek megszakadnak vagy leállnak, ami problémát okoz.

Watch5S alkalmazás letöltése

A Watch5S a legújabb filmeket hozza mobiltelefonjára a Watch5S alkalmazás telepítésével. Ez az Android alkalmazáscsomag (APK) Android 4.4 vagy újabb verzióval használható. Ez biztosan nem tartalmaz hibákat, és ingyenesen használható. Tehát ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ingyenes filmeket nézhessen mobil eszközén a Watch5S alkalmazás segítségével.

A Watch5S feloldva

Előfordulhat, hogy néhány olyan film, amelyhez megpróbál hozzáférni, földrajzilag korlátozott vagy egyik vagy másik ok miatt blokkolva van. Ez azt jelenti, hogy bizonyos médiatartalmak elérhetőek bizonyos országokban, míg más országokban blokkolva vannak.

Nem kell attól tartania, hogy továbbra is feloldhatja a Watch5S médiatartalmának feloldását a Kodi VPN használatával. A VPN szolgáltatás feloldja a Watch5S filmek blokkolását azáltal, hogy megváltoztatja az Ön IP-címét, amely hozzáférhetővé teszi a filmeket.

A VPN-szolgáltatás további előnye, hogy az ön internetes tevékenységeit soha nem tudja nyomon követni a kormány vagy az internetszolgáltató. Most szabadon barangolhat az interneten!

Watch5s Trónok játék

Ki nem akarja nézni a trónjátékot? A csalás, rezsim, vér, dicsőség és szkeptikus érzelmek meséje; A trónjáték vihar vette át a világot. Több milliárd rajongó van a világon, és lelkesen nézte a Game of Thrones minden új évadját, amely felmerül.

Azonban az akadálynak, amellyel szembesülnek, ott van, ahol megnézni, hol kell folytatni alacsony minőségű patakok, megbízhatatlan források stb. Ehhez egy egyszerű megoldás! Az összes Game of Thrones rajongónak nincs többé aggódnia, mivel megnézhetik a Trónok játékát a Watch5s-en.

Watch5s Trónok játék

Csak annyit kell tennie, hogy meglátogatja https://watch5s.is/ és keresse meg a Trónok játékát a webhelyen található keresősáv segítségével. Megkapja az összes linket, amelyek jelen vannak a webhelyen, megnyit minden linket, és megnézheti kedvenc epizódját / évadát.

Hogyan lehet Moana-t nézni a Watch5s Kodi-on

Hogyan lehet Moana-t nézni a Watch5s Kodi-on

A Watch5S kodi kiegészítőn megnézheti a Disney népszerű filmjét, a „Moana” -t. Ehhez telepítenie kell a Watch5S-t a Kodi-ra a fent bemutatott telepítési útmutatóból.

A Watch5S kiegészítő telepítése után lépjen a Kodi Főmenübe > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Watch5S > Kattintson a Keresés elemre > Írja be a Moana-t > Nézd meg a Moana-t HD-n.

hogyan lehet nézni a moana HD-t a watch5s kodi-on

A dolgok felvétele

Egy nagyszerű és végtelen filmkínálathoz nincs helye a Watch5S-nek a Kodi-n. A hatalmas filmkönyvtár néhány másodperc alatt elhozza az összes típusú filmet, minden generációtól kezdve. Ez a Watch5S Kodi telepítésének újabb verziója, mivel a StreamHub leválasztotta magát a Watch5S-től. Ha egy film streamingje során földrajzi korlátozásokkal szembesül, VPN-t kap a hozzáféréshez. Ebben az útmutatóban bemutattuk a Watch5S telepítésének lépéseit a Kodi-n, így hangoljon be további Kodi-kiegészítőket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map