Hogyan telepíthetjük a SALTS-ot (az összes forrást az adatfolyamra) a Kodi-n kevesebb, mint 2 perc alatt

Az összes forrás (SALTS) streaming a legjobb módszer HD filmek és TV-műsorok megtekintésére a Kodi-on. A minden idők népszerű Kodi kiegészítő Exodus-szal versenyezve a szórakozás teljes sorozatát kínálja családjának. Csak néhány legjobb kodi-kiegészítő biztosítaná a HD videó minőségét néhány törött linkkel, a SALTS az egyik.


Kodi NewsHallottál már Kodi-ról lehordás? Igen, igazak & megakadályozza, hogy milliókat nézhessenek meg ingyenes tartalmakat. A VPN megőrizheti személyazonosságát név nélkül és biztonságban. A PureVPN a legjobb megoldás arra, hogy megvédje magát a DMCA-értesítésekkel, a szerzői jogi kérdésekkel szemben & különféle kiegészítők feloldása, például a Neptune Rising, a Covenant vagy a GAIA.purevpn cta

Ez az útmutató röviden ismerteti a Kodi felhasználóit a SALTS telepítésével a Kodi-on. Említjük a SALTS telepítésének lépéseit Kodi Kryptonon és Kodi Jarvison.

A SALTS telepítése a Kodi Jarvis 16. verzióján
Hogyan telepíthetjük a SALTS-ot a Kodi Fire Stick-re
Hogyan telepíthetjük a SALTS-ot a Kodi Box-okhoz
Sók vs Exodus
A Sók nem működnek / hibák / problémák a Kodi-on
SALTS Kodi fórum és könyvtár

A SALTS telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Krypton a rendszeren > Kattintson a fogaskerék ikonra a tetején, más néven Beállítások ikon > Akkor ki kell választania Fájl kezelő választási lehetőség > Most görgessen le és kattintson duplán a gombra Add Source a képernyő bal oldalán.Hogyan telepítsünk sókat a Kodi-ra
 2. kettyenés ‘Egyik sem’ opció, amikor egy doboz jelenik meg > Itt kérni fogja, hogy írja be Lerakat URL, Így írja be http://kdil.co/repo/ > Ezután kattintson a gombra rendben > Közvetlenül a tároló vagy a médiaforrás nevét kéri, írja be Kodil > Most kattintson a gombra rendben hogy bezárja a dobozt.a sók telepítése a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára
 3. Most menj vissza Kodi Home nyomással „Backspace” többször nyomja meg a billentyűzetet a további lépésekhez > Ezután kattintson a gombra Kiegészítői > Most válassza ki Csomagtelepítő ikon.hogyan adhatunk sókat a kodihoz
 4. Néhány lehetőséget lát a képernyőn, ahol rá kell kattintania Telepítse a ZIP-fájlból > Ezután megjelenik egy doboz, keresse meg és kattintson rá Kodil > Akkor kodil.zip > Várjon néhány percet, amíg a telepítés megtörténik.salt kodi letöltés zip url
 5. Miután a telepítés befejeződött, ugorjon a Telepítés a tárházból választási lehetőség > Most görgessen lefelé a listán, és kattintson a gombra Kodil > Most válassza ki Videó kiegészítők az opciók közül > Akkor keresse meg SALTS és kattintson a gombra Telepítés.sók a kodi beállításnál
 6. Menj vissza Kodi Home ha meg kell nézni, mi van a kiegészítőben > Most válassza ki Kiegészítői > Videó kiegészítők > SALTS > Filmek > Élvezd!

sók kodi beállítások

A SALTS telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyissa meg Kodi szoftver > Megnyílik a képernyőn vízszintesen elhelyezett menü listája, most kattintson a gombra Rendszer menü > Most Fájl kezelő > Ezután kattintson duplán Add Source.
 2. Kattintson ‘Egyik sem’ lehetőséget, ha a doboz megjelenik a képernyőn > Most írja be Kodil lerakat URL kodivpn.co/repo/kodil.zip és kattintson Kész > Most írja be a médiaforrás nevét „Kodil” és kattintson a gombra Kész > A mező bezárásához kattintson a gombra rendben.
 3. Vissza kell menned Kodi főmenü hogy folytassa a további lépéseket > Ezután kattintson a gombra Kiegészítői > Box-ikon > Akkor Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség.
 4. Görgessen le és kattintson a gombra Kodil > Akkor kodil.zip > Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Kodil Repository > Videó kiegészítők > Most válassza ki SALTS > kettyenés Telepítés > Élvezd!

Hogyan telepíthetjük a SALTS-ot a Kodi Fire Stick-re

 1. Nyisd ki Fire Stick > Menj Beállítások > Kattintson Fejlesztői opció > Akkor be kell kapcsolnia Alkalmazások ismeretlen felhasználótól források és ADB hibakeresés.
 2. választ rendben amikor egy doboz jelenik meg, amely figyelmeztet.
 3. Visszatér rá Fire Stick otthon > Most válassza ki a Keresés opció és típus „Kodi” és kattintson rá.
 4. Miután kinyitotta Kodi, ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint amelyeket Kodi Krypton és Kodi Jarvis esetében megbeszéltek.
 5. Olvassa el a kodi firestick / firetv egyszerű telepítési útmutatóját.

Hogyan telepíthetjük a SALTS-ot a Kodi Box-okhoz

A legjobb Kodi teljesen feltöltött dobozok sok országban illegálisak, tehát ha van ilyen dobozuk, akkor már telepítve van a SALTS. De ha van egy Kodi doboz, amely nincs teljesen betöltve, akkor néhány alapvető lépést kell követnie.

Ha rendelkezik Android Kodi dobozával, akkor könnyen megtalálhatja Kodi-t a Google Play Áruházból, amelyet közvetlenül telepíthet. A telepítés után követheti a Kodi Krypton vagy a Jarvis számára kiemelt lépéseket. A lépések ugyanazok maradnak az összes Kodi doboznál.

Sók vs Exodus

Sók vs Exodus

A SALTS és az Exodus Kodi add-on egymás után kerültek bevezetésre, amikor a Kodi megjelent a piacon. Az Exodus azonban egyre népszerűbbé vált a Kodi rajongók körében, és hamarosan rávilágított a reflektorfénybe. A SALTS szintén népszerű kiegészítő lett, de azt egyenlőnek ítélték az Exodus-val.

Helyesen, amikor a bűnüldöző szervek megkezdték a harmadik fél által gyártott kodi kiegészítők elleni küzdelmet, a SALTS hamarosan repedt, de az Exodus megtartotta a földjét. Az évek során az Exodus magasan állt a felmerült nehézségek ellenére, és ez a legnagyobb különbség a két kiegészítő között.

A Sók nem működnek / hibák / problémák a Kodi-on

A SALTS soha nem volt azonos, amikor a bűnüldöző szerv a harmadik fél kiegészítőit elleni fellépés alatt állt. A szerzői jogi tartalom megjelenítésére korlátozásokat vezettek be, amelyek a népszerű kiegészítők bezárásához vezettek. Azóta a SALTS számos kérdéssel szembesült, amelyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk:

SALTS Nem sikerült telepíteni egy függőséget

Amikor a zip fájlt megpróbálja telepíteni a kiegészítő telepítési folyamatának befejezéséhez, az a következőt jeleníti meg: “Nem sikerült telepíteni a függőségi hibát”. Ennek oka több ok lehet. Ennek a hibanak az egyik oka akkor fordulhat elő, amikor a lerakat nem működik. A hiba előfordulásának másik oka az, hogy a lerakatban bármilyen frissítést hajtanak végre.

Megoldás

Kétféle megoldást kínálunk a hiba okának két oka miatt. Ha annak sikertelen lerakat miatt van, akkor javasoljuk, hogy használja a Kodil lerakatot, ahogyan ez az oktató útmutató ismerteti. Ha azonban ez a hiba a tárolóban végzett bármilyen frissítés miatt fordul elő, akkor kb. Egy órát várnia kell, és meg kell próbálnia újratelepíteni.

Sók Nem található forrás

Elégedetlen lehet, ha a „Nem találtak forrást” hibát észleli, amely gyakran előfordul a SALTS Kodi kiegészítőben. Ha bármilyen filmet lejátsz egy streaminghez, akkor néhány percig betölti, majd az utolsó pillanatban elrabol.

Ha történik valami hasonló, az az oka, hogy az adatfolyam már nem érhető el, és lehet, hogy kipróbálnia kell más filmet vagy TV-műsort.

Megoldás

Töltse ki az összes gyorsítótárat, mielőtt megkezdi a SALTS által biztosított források streamingjét. Tudjon meg mindent a gyorsítótár ürítéséről a Kodi-n.

SALTS Kodi fórum

Mivel a SALTS egy harmadik féltől származó kiegészítő, és sok országban illegálisnak tekinthető, ezért hivatalos fórumok nem állnak rendelkezésre. Ha azonban szeretne részt venni a SALTS-sel kapcsolatos vitában, akkor fontolóra kell vennie a Reddit posztját.

SALTS Kodi könyvtár

A SALTS különféle szórakoztató médiatartalmakat kínál a Kodi felhasználók számára, az SALTS Kodi könyvtárának listája az alábbiakban található:

 1. Filmek
 2. TV műsorok

Csomagoljuk fel

SALTS A Kodi kiegészítő híre a mindennapi szórakoztató médiatartalmáról, amelyet a Kodi felhasználók számára kínál. A SALTS tartalmának HD-megtekintését is kínálja, ami hasznos Kodi-kiegészítővé teszi. Ebben az útmutatóban megbeszéljük, hogyan telepítsük a SALTS-ot a Kodi-ra, tehát telepítsük ezt a kiegészítőt, és élvezzük a filmeket és a TV-műsorokat HD-n.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map