Hogyan telepítsük a BBC iPlayer Kodi Addon és az Access streameket az Egyesült Királyságon kívül

hogyan kell telepíteni a BBC-iplayer-on-kodi szoftvert


Ez a cikk a BBC iPlayer Kodi telepítésének egyszerű lépéseiről szól, de arról is tájékoztat, hogy miként lehet felfüggeszteni a BBC iPlayer bővítmény blokkolását az Egyesült Királyságon kívül a Kodi VPN-jével.

A Kodi VPN-nek minden Kodi-felhasználó számára elengedhetetlennek kell lennie, mivel ez egy földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítő, és csak akkor működik, ha egy brit szervert használ..

Ha rajongója vagy a brit televíziónak, akkor a BBC iPlayernek streaming szolgáltatást kell keresnie. A Kodi hivatalos BBC iPlayer-kiegészítője lehetővé teszi, hogy nézzen, népszerű műsorokat, élő eseményeket, híreket, rádióadásokat, sportokat és még sok minden mást..

BBC iPlayer Kodi tároló (IPlayer WWW)

Az „IPlayer WWW” az a tárhely, ahonnan telepítheti a BBC IPlayer kiegészítőt, és korlátlan brit show-kat élvezhet. Ezt a lerakatot nem kell manuálisan hozzáadnia, mivel ez már elérhető a Kodi-ban.

Sajnos az addon csak az Egyesült Királyságban működik. Annak ellenére, hogy a Kodi VPN használatával elérheti ezt a kiegészítőt, és megkerülheti a földrajzi korlátozásokat – később foglalkozunk ezzel a témával..

Hogyan telepítsük a BBC iPlayer Kodi programját Kodi Leia és Krypton oldalra

A BBC iPlayer telepítésének lépései a Kodi Leia 18-as és a Krypton 17.6-os vagy annál alacsonyabb verzióira: Vegye figyelembe, hogy az alábbiakban említett képek a Kodi 17.6 Krypton verziójából készültek.

 1. A Kodi 17.6 vagy újabb verziójának telepítése után indítsa el a szoftvert a rendszerében, és választ addon opció a főmenüből.a bbc iplayer kodi telepítése
 2. kettyenés a fenti csomag alakú szimbólum (Addon böngésző).a bbc iplayer kodi telepítése a kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. kettyenés „Telepítés a lerakatból” választási lehetőség.a bbc iplayer kodi telepítése a jarvis 16-os vagy újabb verziójára
 4. Most Válassza a „Videó kiegészítők” lehetőséget választási lehetőség.bbc iplayer kodi letöltés
 5. megtalálja “IPlayer WWW” tároló és választ azt.Hogyan telepítsük a bbc iplayer kodi fájlt a tűzoltóra
 6. Az IPlayer tárház kiválasztása után kettyenés az Telepítés választási lehetőség.Hogyan nézhetem meg a Kodi BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül
 7. Várja meg az értesítéstAz addon engedélyezve”.

Hogyan nézhetem a Kodi BBC iPlayer-t az USA-ban

Hogyan telepítsük a BBC iPlayer Kodi-t a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára

A BBC IPlayer telepítésének lépései a Kodi-nál nem különböznek nagyban a fenti lépésektől. A BBC IPlayer telepítésének lépései a Kodi Jarvis vagy magasabb szintre:

 1. A Kodi 16-os vagy újabb verziójának telepítése után nyissa meg a Kodi és a Válassza a Videók lehetőséget választási lehetőség.
 2. kettyenés Kiegészítői választási lehetőség.
 3. Keresse meg a Szerezz többet opciót lefelé görgetve.
 4. Keres “IPlayer WWW” tároló, majd választ azt.
 5. Kattintson telepítés választási lehetőség.
 6. Várja meg a megerősítést értesítéssel “Addon engedélyezve”.

A BBC IPlayer kiegészítő már telepítve van, és a videókhoz való hozzáféréssel érheti el>Kiegészítői>IPlayer WWW a főmenüből.

BBC iPlayer Kodi letöltése (közvetlen módszer)

Másrészt letöltheti a kiegészítőt közvetlenül a Kodi hivatalos webhelyéről. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Először töltse le a ZIP fájlt a Kodi hivatalos weboldaláról.
 2. Nyisd ki Kodi App a rendszeren, választ “Hozzáad” opció a főmenüből.
 3. Most kettyenés a fenti csomagolási alakú dobozon (Addon böngésző).
 4. választ Telepítés innen: ZIP fájl, keresse meg a ZIP-fájl letöltési helyét, és telepítse „Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Várja meg az értesítést “Addon engedélyezve”.

Hogyan nézhetem a Kodi BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

A BBC IPlayer nézetének egyik módja a Kodi külföldön vagy az Egyesült Királyságon kívüli megfigyelésének a Kodi VPN segítségével. Az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálóval megváltoztathatja IP-címét és bármilyen tartalmat elérhet a BBC iPlayer oldalon.

De ne feledje, hogy nem minden VPN képes hozzáférést biztosítani a Kodi BBC IPlayerhez. Fontos, hogy válassza ki a megfelelő VPN-t, amely feloldja a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívül.

Ha VPN-t keres a BBC IPlayer feloldásához az Egyesült Királyságon kívül, mindig keresse azt a VPN-t, amely kiszolgálót kínál az Egyesült Királyságban, gyors teljesítményt nyújt, és pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ilyen módon tesztelheti a VPN-t, és ha nem sikerül feloldani a BBC IPlayer feloldását, visszatérítheti pénzét..

A BBC IPlayer feloldásának lépései a rendszeren

 1. Regisztráljon a Kodi VPN-szolgáltatójához.
 2. Töltse le a telepítést, és telepítse a VPN-t a rendszerére.
 3. Jelentkezz be a fiókodba.
 4. Lépjen a szerver opcióra, és csatlakozzon egy brit szerverhez.
 5. Most már hozzáférhet a BBC iPlayer bővítményhez a Kodi-on, és élvezheti a korlátlan streaming-et.

Hogyan nézhetem a Kodi BBC iPlayer-t az USA-ban

Ne aggódjon, ha az USA-ban él, és meg akarja nézni a Kodi BBC IPlayer-t. Az USA-ban a Kodi BBC IPlayer megtekintésére szolgáló eljárás változatlan marad. VPN szolgáltatás használatával hozzáférhet a Kodi BBC IPlayer addonhoz az Egyesült Államokban vagy bárhol a világon. Bár vannak más módszerek a tartalom elérésére a BBC iPlayer-ből, a VPN továbbra is a legjobb megoldás a Kodi BBC IPlayer feloldásához az Egyesült Királyságon kívül.

A hivatalos kiegészítő használatának további előnye, hogy a brit élő csatornákat és show-kat közvetlenül a BBC hivatalos weboldaláról gyűjtik. Ez megkönnyíti az adatfolyamot, és nem kell gyakran szembesülnie a BBC IPlayer Kodi pufferelési kérdéseivel.

A BBC iPlayer Kodi nem működik / hibák / problémák

Ellenőrizze a napló hibát

A leggyakoribb hiba, amellyel a legtöbb felhasználó szembesül “További információt a naplóban talál”. Ez a probléma akkor merül fel, amikor olyan földrajzi blokkokhoz való tartalmat próbál elérni, mint például a BBC IPlayer az Egyesült Királyságon kívül.

Megoldás

A fent említett hiba a VPN használatával a leghatékonyabb megoldása. A földrajzi korlátozásnak megfelelően az Egyesült Királyság IP-címmel kell rendelkeznie a kiegészítő eléréséhez. A VPN szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét az Egyesült Királyságbeli szerverhez történő kapcsolódással. Ha az IP helyét UK-ra állítja, ez a hiba percek alatt megszűnik.

Nem sikerült a lerakat csatlakoztatása

A második leggyakoribb probléma az, hogy nem sikerült összekapcsolni a lerakatot. Ez a probléma a lerakat hiányzó fájljaival vagy a helytelen telepítéssel kapcsolatos.

Megoldás

A hiba elkerülése érdekében mindig ellenőrizze internetkapcsolatát. Ha az internet nem működik megfelelően, vagy a letöltés során zavarok merülnek fel, akkor növekszik a repo fájlból hiányzó fájlok esélye. A probléma kiküszöbölése érdekében törölje a meglévő tárolót, és folytasson új telepítést.

BBC iPlayer Kodi Faqs

Hogyan hozhatok BBC iPlayer-et a Kodi Box-ra

 1. Telepítse és töltse le a Kodi-t a Kodi-fiókjaira.
 2. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, és kövesse a fent említett hasonló lépéseket a BBC iPlayer kiegészítő telepítéséhez a Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb és a Jarvis 16 vagy újabb verzióhoz..
 3. Most élvezze kedvenc brit élő csatornáit és műsorait a Kodi Box-on.

Tudsz-e szerezni a BBC iPlayer-t a Kodi Amazon Firestick-en

BBC iPlayer bővítményt az Amazon Firestick-en is kaphat! A BBC iPlayer Kodi kiegészítő telepítésének lépései:

 1. Először töltse le és telepítse a Kodi-t az Amazon Firestick-re.
 2. Nyisd ki Amazon Firestick és választ “Rendszer”.
 3. Most megtalálja “Beállítások” lehetőségek a menüből és választ azt.
 4. Válassza a „Fejlesztői beállítások” lehetőséget..
 5. Engedélyezze „Alkalmazások ismeretlen forrásokból” és „ABD hibakeresés”.
 6. Most menjen a kezdőmenübe és írjon „Kodi” ban,-ben keresési lehetőség.
 7. Most Nyisd ki a Kodi alkalmazást, és kövesse a fent említett hasonló lépéseket a BBC IPlayer kiegészítő telepítéséhez a Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb és a Jarvis 16 vagy újabb verzióhoz..

A BBC iPlayer Free a Kodi-n

Igen! A BBC iPlayer teljesen ingyenes a Kodi-n, és korlátlan brit élő csatornákat és műsorokat élvezhet. Nem kell havi előfizetési díjat fizetnie, hogy kedvenc műsorát vagy filmjét a BBC iPlayer Kodi-on nézhesse.

Ha azonban az Egyesült Királyságon kívül él, akkor a VPN alapvető követelménye a BBC iPlayer műsorok és élő csatornák elérése a Kodi-n, a földrajzi korlátozások miatt..

Következtetés

A BBC IPlayer kiegészítő Kodi-on az egyik legjobb iptv kodi kiegészítő, azon felhasználók számára, akik szeretik a brit élő csatornákat nézni és show-kat mutatni. Remélem, hogy ez a cikk segít a BBC IPlayer Kodi telepítésében. Ezenkívül a BBC iPlayer xbmc használata közben válaszokat ad minden kérdésre, amely kérdéssel kapcsolatos.

Ha még többet szeretne tudni a BBC iPlayerről, kérjük, említse meg az alábbiakban megjegyzéseit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map