Hogyan telepítsük a Kong TV-t a Kodi-ra – A becsült idő 3 perc

A Kong TV segítségével több száz IPTV csatornát nézhet a világ minden tájáról a legjobb videóminőséggel a Kodi készüléken. Külön fejezeteket oszt fel sok kategóriára, például filmek, sport, élő TV, dokumentumfilmek, gyerekek és még sok más számára. A Kong TV által biztosított tartalomforrásokban nagyon kevés rossz link található, és ez az, ami miatt ez a kiegészítő nagyszerű.


Ebben az útmutatóban a Kong TV telepítésének teljes folyamatát tárgyaltuk egy teljes folyamatról. Fogjunk hozzá.

 1. A Kong TV telepítése a Kodi 16-on
 2. A Kong TV nem működik / Problémák / hibák
 3. Töltse le a Kong TV APK-t
 4. Kong TV Kodi – vélemények
 5. Kong TV Kodi Repo letöltése

A Kong TV telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Először meg kell Nyisd meg Kodi Krypton-t > Ezután válassza a lehetőséget Beállítások ikon a felső menüben > Menj Fájl kezelő.Hogyan telepítsük a kong tv-t a Kodi-ra
 2. Görgessen le a menühöz, és kattintson duplán a gombra Add Source a képernyő bal oldalán > Megnyílik egy mező, ahol rá kell kattintania ‘Egyik sem’ választási lehetőség > Írja be a URL http://devraiden.com/repo/ > kettyenés rendben > Most írja be a lerakat nevét, azaz. King Kong Repo > kettyenés rendben hogy bezárja a dobozt.a kong tv telepítése a 17-es vagy újabb kodi kripton verzióra
 3. Menj vissza Kodi Home a gomb megnyomásával „Backspace” gombot a billentyűzeten > Menj Kiegészítői menü > Kattintson Csomagtelepítő (Box-ikon) a tetején.hogyan lehet hozzáadni a kong tv-t a kodi-n
 4. Megjelenik a lehetőségek listája, tehát kattintson a gombra Telepítse a ZIP-fájlból > A képernyőn megnyíló mezőből kattintson a gombra King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > A telepítés néhány percet vesz igénybe.kong tv kodi telepítés
 5. Érintse meg Telepítés a tárházból választási lehetőség > Keresse meg és kattintson a gombra King Kong tároló > Akkor Videó kiegészítők > Kong TV > Telepítés.kong tv a kodi
 6. A kiegészítő megtekintéséhez ugorjon a Kodi Home > Akkor Kiegészítői > Videó kiegészítők > Kong TV > Élvezze az élő TV-t!

A Kong TV telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Indítsa el Kodi Jarvis-t a rendszeren> választ Rendszer lehetőséget a menüből > Kattintson Fájl kezelő az almenüből > Ezután kattintson duplán Add Source.
 2. kettyenés ‘Egyik sem’ amikor a doboz kinyílik > Írja be a URL http://devraiden.com/repo/ > kettyenés Kész > Ezután írja be a nevét, azaz. King Kong Repo > kettyenés rendben.
 3. Menj vissza Kodi főmenü > választ Rendszer menü újra > Érintse meg Kiegészítői > Most kattintson a gombra Telepítse a ZIP-fájlból > King Kong Repo > Ezután válassza a lehetőséget repository.kingkong.zip
 4. Menj Telepítés a tárházból > Ezután válassza a lehetőséget King Kong tároló > Kattintson Videó kiegészítők > Kong TV > Telepítés

A Kong TV nem működik / Problémák / hibák

A kong tv-kiegészítőkkel különféle típusú hibákat és hibákat észlelhet. Mivel ezeket a csatornákat a világ minden tájáról sugározzák, ezért sok Kodi-felhasználó szembesül ezekkel a hibákkal. Néhányan az alábbiakban vannak kiemelve:

A függőség telepítése nem sikerült

Ha ez a hiba előfordul, ez két dolgot jelent. Ez azt jelentheti, hogy a kiegészítő vagy a lerakat már nem létezik, vagy a kiegészítő vagy a lerakat frissül. A hiba megtekintésekor nem lehet harmadik lehetőség.

Megoldás

A probléma megoldása gyakran magában foglal néhány percet, majd az adott kiegészítő telepítésének újbóli megkísérelésével. Ha ez továbbra sem működik, akkor azt jelenti, hogy van valami probléma a kiegészítővel, amelyet meg kell javítani. Néhány perc várakozás biztosítja, hogy a kiegészítő frissüljön.

Nincs adatfolyam / forrás

Bár a Kong TV a listán szereplő csatornák többségét közvetíti, ezek egy része földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy ezek a csatornák csak akkor jelennek meg, ha a saját országukban tekintik őket. Ellenkező esetben a “Nincs elérhető forrás” felirat jelenik meg.

Megoldás

Van egy egyszerű megoldás a probléma megoldására, azaz a Kodi VPN beszerzése. Ez lehetővé teszi a földrajzi korlátozások feloldását és a rendszer biztonságát a külső fenyegetésektől és a spamküldőktől.

Kong TV APK

A Kong TV-nek jelenleg nincs saját APK-ja. Ezért javasoljuk a Kong TV letöltését a Kodi Fire Stick eszközről. Hasonló lépéseket követünk, amint azt a fenti szakaszban Kodi Krypton esetében tárgyaltuk.

Kong TV Kodi – vélemények

@_PYDev_ Szia! Szeretem a Kong-kiegészítőket. Az Aeon Nox Silvo-ban nem tudok hozzáadni a KongTV-t vagy a KongKids-t az építéshez. Minden alkalommal lefagy, amikor rákattint a parancsikon hozzáadására

– Ronald Kapeller (@rkapeller), 2017. augusztus 2

A Kodi-felhasználók válaszát tekintve úgy tűnik, hogy a Kong TV nem működik megfelelően, ha új Kodi-felületet telepít. Az egyik Kodi-felhasználó rámutatott, hogy a Kong TV nem keveredik jól az Aeon Nox Silvo Bőrrel, ezért néhány percenként lefagy..

@ASB_YT Ref Kong Kong App … az összes csatorna 3 vagy 4 perc elteltével kialszik.

– Pat (@Whelts), 2017. augusztus 1

A Kodi felhasználók által közzétett másik általános értékelés az, hogy nem sikerült fenntartani az IPTV csatornákat. Sok panasz arra irányul, hogy a csatornák minden 3-4 perc után leálljanak. Ez azt jelenti, hogy a Kong TV-nek van egy hibajavítója, amely gyakran előfordul.

Kong TV Kodi Repo letöltése

A King Kong Repository telepíthető egy ZIP-fájllal, és onnan telepíthető a Kong TV kiegészítő közvetlenül a Kodi-ra. Kövesse az alábbiakban kiemelt lépéseket:

 1. Töltse le a Kong TV Repository-t
 2. Nyisd ki Kodi > Menj Kiegészítői > választ Box-ikon felül > Akkor Telepítse a ZIP-fájlból > Hajózik vagy Feltöltés a letöltött ZIP-fájl.
 3. Menj Telepítés a tárházból > King Kong tároló > Videó kiegészítők > Kattintson Kong TV > Akkor Telepítés.

Csomagoljuk fel

A Kong TV óriási népszerűséget nyer, mivel több száz IPTV csatornát fed le. A Kong TV megtalálható a KingKong Repository-ban más nagyszerű kodi kiegészítőkkel együtt. Jó videóminőségű csatornákat kínál, és kevesebb rossz linket tartalmaz. Ebben az útmutatóban arról beszéltünk, hogyan telepítsük a Kong TV-t a Kodi-ra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map