Hogyan telepítsük a Navi-X Addon a Kodi-ra 5 lépésben

Ha valaha azon tűnődött, vajon hogyan mozog filmek, TV-műsorok, dokumentumfilmek és egyéb médiatartalmak egy helyen, akkor nem kell tovább keresnie


A Navi-X Kodi lehet a legnépszerűbb Kodi kiegészítő, és a legrégebbi is, ez egy Kodi kiegészítő, amely ingyenes médiatartalmat kínál az internetezők számára.

Az ingyenes streaming azonban nem olyan egyszerű, mert sok kiváló minőségű adatfolyam földrajzilag korlátozott, és a Kodi VPN nélkül nem érhető el..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan telepítheti a Navi-X-et a Kodi-n, és hogyan oldja meg a kiegészítővel kapcsolatos különféle kérdéseket.

Mi az a Navi-X Kodi?

A Navi-X lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és töltsék le tartalmukat egy nagyon nagy video-adatbázison keresztül. A filmektől a TV-műsorokig, a sporteseményektől és az élő televízióktól az ujjaival egy pillanat alatt megtalálható.

Kövesse ezt a részletes útmutatót a Navi-X telepítéséhez a Kodi-on.

A Navi-X telepítése a Kodi Leia és a Krypton verziókra

A Kodi Leia a Kodi legújabb verziója, amelyet a népszerű Krypton verzió követ. Ez a kiegészítő kiválóan működik az összes elérhető Kodi verzióval.

A Navi-X Kodi kiegészítő gyors futtatásához kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Nyisd ki Kodi> Válassza a „Beállítások’ gombot a bal felső sarokban > fájl Menedzser > Dupla kattintás ‘hozzáad Forrás’.Hogyan telepítsük a navi-x-t a Kodi-ra
 2. Írja be ezt a linket http://kdil.co/repo/ > kettyenés rendben > Most írja be a média link nevétKodil repo” > kettyenés rendben újra.Hogyan telepítsük a naxi x addon a kodi kripton 17. verziójára
 3. Menj vissza a Kezdőképernyő > kettyenés Kiegészítői fül jelenik meg a bal oldali menüben > Kattintson a bal felső sarokban doboz alakú ikon > Telepítés tól től postai irányítószám fájl > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x install zip file kodi
 4. Telepítés a lerakatból >választ Kodil Repository > Program hozzáadkiegészítők> kettyenés Navi-X > Telepítés.navi-x addon beállítás a kodi kripton 17. verzióján
 5. Menj vissza a Főmenü > Program-kiegészítők >Navi-X > és élvezd!

navi-x addon beállító kodi kripton 17. verzió

Hogyan telepítsük a Navi-X Kodi Jarvis 16. vagy újabb verzióját

A Navi-X telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójához hasonló a Navi-X telepítéséhez Kodi Leia és Krypton-on, azzal a különbséggel, hogy a Kodi Jarvis elrendezése kissé eltér a továbbfejlesztett verziójától.

A Kodi Jarvis a főmenü elrendezésében kissé eltérő. A főmenü a képernyő alján, vízszintes helyzetben található, míg a legújabb verzióban a főmenü a függőlegesen álló bal oldalon található..

Kodi Kryptonban a „Rendszer’ helyébe a következő lép:Beállítások’ amely megtalálható a fő- menü. Ugyanakkor a „a Navi-X használata”A Kodi bármelyik verziójában a folyamat változatlan marad.

A nem működő Navi-X problémák kijavítása

A Navi-X felhasználók némi hibával szembesülhetnek a Kodi kiegészítő telepítése közben. Két leggyakrabban felmerülő problémát adtunk a Kodi-felhasználók számára a Navi-X telepítésekor.

Ellenőrizze a Napló további információ hibáját

Ez a hiba bárkit őrültté tehet. Néhány esetben mindannyian láthattuk, hogy Kodi nem valósít meg olyan médiatartalmat, amelyet kétségbeesetten nézne. Nincs azonban semmi, amit nem tudnánk megjavítani.

A probléma megoldásához általában el kell üríteni a gyorsítótárat. Ehhez telepítenie kell a „Kiegészítő telepítőjét”, amely egy Kodi kiegészítő. Ha befejezte a kiegészítő telepítését, nyissa meg a karbantartó eszköz kiegészítőt, majd kattintson az általános kiegészítőre, és törölje a gyorsítótárat.

Ha a probléma továbbra is fennáll a gyorsítótár ürítése után, akkor tűnhet, hogy olyan geo-blokkolt tartalmat próbál elérni, amelyhez csak a Kodi VPN-en keresztül lehet hozzáférni..

Miért nem működik a Navi-X??

A Navi-X időnként váratlanul leállhat, ami némi bajt okozhat. Ez a hiba általában akkor fordul elő, ha a Kodi vagy a Navi-X korábbi verziója van telepítve. Ismerje meg a Navi-X legújabb verzióját, valamint a legújabb Kodi Krypton 17. verziót a hiba elhárításához.

Ha telepítve van a Navi-X és a Kodi újabb verziója, akkor érdemes megpróbálnia eltávolítani a Navi-X programot, és újratelepíteni a kiegészítőt. Ez megoldhatja a problémát.

Csomagoljuk

A Navi-X kétségkívül a legnépszerűbb és legrégebbi Kodi kiegészítő. Olyan adatbázist tartalmaz, ahol a Kodi felhasználók megoszthatják a legújabb médiatartalmat. Filmeket, TV-műsorokat és más hasonló szórakoztató csomagokat zavar nélkül streamiehet.

Valójában, ha a Navi-X-et telepíti a Kodi-ra, nagymértékben megoldja a problémát az ingyenes streaming céljából. Könnyedén megnézheti kedvenc tartalmát otthonában, munkahelyén vagy bárhol, ahol jól érzi magát. Csak tanulmányozza át a Navi-X telepítésének útmutatóját a Kodi-n, és figyelheti kedvenc tartalmait bárhonnan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map