Hogyan telepítsük a pattogatott kukorica időt a Kodi-n kevesebb, mint 2 perc alatt

Dimitrológia Pattogatott kukorica időtároló

Maga a Popcorn Time egy online média streaming platform, amelybe integrálva van a BitTorrent kliens. A Kodi kiegészítő fejlesztői azonban úgy gondolták, nagyszerű lenne ezt a streaming platformot a Kodi-on elhozni.


Így elkészítették a Popcorn Time Kodi kiegészítőt, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy kibővítsék szórakoztató horizontjukat, és filmeket korlátozhatatlanul továbbítsanak add-on könyvtárakhoz..

Ennek ellenére az ilyen kiegészítők használata közben a hálózat biztonságát erősen ajánljuk. Használjon Kodi VPN-t a forgalom titkosításához, és jobb streaming-élményt biztosítson.

Popcorn Time Kodi telepítési útmutató

 1. A popcorn idő telepítése Kodi Leia-ra és Krypton-ra
 2. A popcorn idő telepítése a Kodi Jarvis-on
 3. A popcorn idő telepítése a Kodi Firestick-re
 4. Töltse le a Kodi Popcorn Time Zip fájlt
 5. Kodi Popcorn idő – vélemények
 6. A Kodi popcorn nem működik. Hiba / probléma

Ez az útmutató részletes lépéseket tartalmaz a Popcorn Time telepítéséhez a Kodi-n. Tehát kövesse az alábbi lépéseket:

A popcorn idő telepítése a Kodi Leia vagy a Krypton verziókra

 1. Indítsa el a Kodi-t Kripton > választ Beállítások ikon, amelyet felül lát > Kattintson Fájl kezelő.A popcorn idő telepítése a Kodi Krypton 17.6 vagy újabb verziójára
 2. Görgessen lefelé a képernyő bal oldalán, és kattintson duplán a képernyőre Add Source > Típus Dimitrology Repository URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > kettyenés rendben > Most írja be a lerakat nevét, azaz. ‘Lázár’ > kettyenés rendben.popcorntime a kodi
 3. Menj Kodi Home a gomb megnyomásával „Backspace” kulcs > választ Kiegészítői > Kattintson Doboz alakú a bal felső sarokban található Csomagtelepítő ikon.hogyan kell beállítani a pattogatott kukorica idődíját a kodi-on
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból > Görgessen le és válassza a lehetőséget Lázár > Kattintson repository.lazarus-0.1.zip > Most várja meg, amíg a tároló települ. > Kattintson Telepítés a tárházból > Most megtalálja Lazarus-tároló.telepítse a popcorntime zip fájlból
 5. Menj Videó kiegészítők > választ Kodi pattogatott kukorica idő > Üsd a Telepítés Gomb.beállíthatja a popcorntime-t a tűzoltón
 6. A kiegészítő megtekintéséhez ugorjon a Kodi Home > kettyenés Kiegészítői > Akkor Videó kiegészítők > Kodi Pattogatott kukorica időA popcorn idő telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

A popcorn idő telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Indítsa el Kodi Jarvis-t > Lépjen a Rendszerbe > Majd File Manager > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Most írja be a http://dimitrology.com/repo/ URL címet, ahol a „Nincs” feliratot írja > Kattintson a Kész gombra > Típus adattár neve ‘Dimitrology’ > Kattintson a Kész gombra > Kattintson az OK gombra.
 3. Menj vissza a Kodi Főmenübe > Rendszer > Kiegészítői > Ezután kattintson a Telepítés ZIP-fájlból elemre > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Kattintson a Telepítés a lerakatból elemre > Markop 159 tároló > Videó kiegészítők > Kodi pattogatott kukorica idő > Telepítés > Élvezd!

A popcorn idő telepítése a Kodi Firestick-re

A Popcorn Time telepítése a Kodi Firestick-hez hasonló a fentebb említett lépésekhez. Van azonban bizonyos lépések és a VPN követelményei a Firestick esetében, amelyekre figyelmet kell fordítani, ezért kövesse az alábbi útmutatást:

 1. Indítsa el a Firestick alkalmazást > Kattintson a Rendszer elemre > Beállítások > Fejlesztői beállítások > Engedélyezze az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat és az ADB hibakeresést.
 2. Ugrás a Firestick Home oldalra > Kattintson a Keresősávra > Írja be a Kodi szót, majd kattintson rá > Indítsa el a Kodi-t.
 3. Most kövesse a Kodi Leia, Krypton vagy Kodi Jarvis által leírt lépéseket.

Töltse le a Kodi Popcorn Time Zip fájlt

A Kodi Popcorn Time 2017 közvetlenül a Kodi-ra telepíthető. Először le kell töltenie a Kodi Popcorn Time Zip fájlt, majd kövesse az alább ismertetett lépéseket:

 1. Indítsa el a Kodi-t > Érintse meg a Kiegészítők menüt > Lépjen a Csomagtelepítő ikonra a bal felső sarokban > Kattintson a Telepítés ZIP-fájlból elemre.
 2. Amikor megjelenik a doboz, meg kell navigálnia vagy feltöltenie a ZIP-fájlt, amelyet letöltött a lépések megkezdése előtt..
 3. A fájl letöltése időbe telik > Most kattintson az Install from Repository elemre > Válassza ki a listából a Markop 159 tárolót > Lépjen a Videó kiegészítők oldalra > Kattintson a Kodi popcorn időre > Hit Telepítés > Kész vagy, Élvezze!

A Popcorn Time az alábbi letöltési linkekről is letölthető:

 • Töltse le a Kodi popcorn időt a GitHubon keresztül
 • Töltse le a Kodi pattogatott kukorica időt a Lazarus tárolón keresztül
 • Töltse le a Dimitrology Repository-t

Kodi Popcorn idő – vélemények

A popcorn idő valószínűleg a legmegfelelőbb módja a műsorok és filmek nézésének. Különösen akkor, ha kodi dobozba párosítják.

– 8spook (@ 8szynced), 2017. október 30

A filmek és TV-műsorok nézése sokkal könnyebb, mint bármi más a világon, és pontosan ezt gondolják a Kodi-felhasználók. A két óriás először találkozik a Kodi világában.

Ó !! Tudok róla. A popcorn időt sokkal többet használom, mint a showboxot. Egyáltalán nem használom a Kodi-t.

– Frank Boateng (@ AFYB01), 2017. június 30

A legtöbb Kodi-felhasználó még mindig nem ismeri azt a tényt, hogy van egy Kodi Popcorn Time-kiegészítő, amelyet a Kodi-ra telepíthet. A Kodi szoftver sokkal nagyobb, mint a Popcorn Time, ezért nem szabad összehasonlítani. A Popcorn Time 2017 telepítése a Kodi szoftvert még nagyobbá tette.

A Kodi popcorn nem működik. Hiba / probléma

A függőség telepítése nem sikerült

Ez a hiba annak az oka lehet, hogy hamis tárolót használt, amelynek nincs a Kodi Popcorn Time frissített verziója.

Megoldás

A Kodi Popcorn Time 2017 telepítése a Dimitrology Repositoryból megoldja a problémát, mivel frissített verziója lesz készen a Kodi felhasználók számára. Az útmutatóban említett fenti lépések a popcorn idő dimitrológiából történő telepítését tárgyalják.

Nincs adatfolyam elérhető

Gyakran előfordulhat, hogy amikor a legújabb médiatartalmakat továbbítja a Popcorn időben, megjelenik egy üzenet, amely a következőt tartalmazza: Nincs elérhető stream. Ennek oka az, hogy a Popcorn Time forrásokból válogat egy forrást, és néha ezek a torrentek nem érhetők el.

Megoldás

Erre a problémára nincs azonnali megoldás, mert ez a popcorn idő egyetlen hátránya. Mégis átválthat a Kodi-ra és telepítheti a Covenant-kiegészítőt, és közvetíthet ingyenes filmeket és TV-műsorokat.

A dolgok becsomagolása

A Popcorn Time a rajongók kedvenc streaming-lejátszója, amely torrent forrásokat közvetít közvetlenül a Kodi szoftverre. Közvetlenül filmeket és TV-műsorokat nézhet a Kodi-on könnyedén. Ebben az útmutatóban arról beszéltünk, hogyan lehet a Popcorn Időt telepíteni a Kodi-ra, hogy élvezhesse az óriási órányi szórakozást. Tekintse meg ezt az összehasonlító útmutatót a pattogatott kukorica idő és a kodi oldalról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map