Hogyan telepítsük a piramisot a Kodi-ra kevesebb, mint 1 perc alatt

piramis kodi-addon


Ez a kiegészítő egy komplett csomag minden olyan felhasználó számára, akik szeretik a televíziós műsorokat, filmeket, sporteseményeket, gyerekek rajzfilmeit stb..

Online közvetítés közben a Kodi-nál ügyeljen arra, hogy egy megbízható VPN-vel védett legyen a Kodi számára. Titkosítja a forgalmat, és megkerüli a földrajzi korlátozásokat, lehetővé téve, hogy bármit átadhasson, bárhol a világon.

Ez az útmutató áttekintést nyújt a Pyramid telepítéséről a Kodi Leia 18, Krytpon 17.6 és Kodi Jarvis 16. verzióra. Ezenkívül megtanulja, hogyan oldhatja meg a Kodi kiegészítő által esetlegesen felmerülő hibákat..

A piramis telepítése a Kodi Leia és a Krypton verziókra

 1. Ebéd Kodi > Kattints a Beállítások Ikon > Nyisd ki fájl Menedzser.Hogyan telepítsük a piramisot a Kodi-ra
 2. választ hozzáad Forrás > kettyenés Egyik sem > Írja be ezt URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > kettyenés rendben.a piramis telepítése a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára
 3. Nevezze meg ezt a forrást ”Nulla’ > kettyenés rendben > Vissza a itthon Képernyő nyomással backspace kulcs.a piramis kodi addon
 4. Menj Kiegészítői Menü > Kattintson a Doboz alakú ikon > választ Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > választ Nulla > Kattintson Repo.ziphogyan lehet hozzáadni a piramisot a kodi-n
 5. Most menj ide Telepítés tól től raktár > választ Nulla Megértés raktár > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők > Kattintson Az Piramis > kettyenés Telepítés > A kiegészítő telepítésre kerül!a piramis kodi beállítás
 6. Most már könnyen elérheti ezt a kiegészítőt a hozzáadkiegészítők menü és élvezze kedvenc tartalmát.

A piramis telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Menj Rendszer > Nyisd ki fájl Menedzser.
 2. kettyenés hozzáad Forrás > Írja be a linket: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Adjon nevet ‘Nulla’ ehhez a forráshoz > Kattintson az OK gombra.
 3. Visszatér itthon képernyő > Menj Rendszer > kettyenés hozzáadkiegészítők > kettyenés Telepítés tól től Postai irányítószám >választ Nulla > Kattintson repo.postai irányítószám > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 4. kettyenés Telepítés tól től raktár > választ Nulla Megértés raktár > Menj Videó hozzáad-kiegészítők > választ Az Piramis > kettyenés Telepítés > Várja meg a kiegészítő telepítését.

A Pyramid Kodi telepítése nem olyan összetett, igaz?

A Pyramid Kodi Repo kiegészítő Zip letöltése

 1. Töltse le a Postai irányítószám fájl a készüléken > kettyenés Kiegészítői > Kattints a Doboz ikon a bal felső sarokban > kettyenés Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > Adja meg a rendszer elérési útját letöltött fájl > választ Repo.zip
 2. kettyenés Telepítés tól től raktár > kettyenés Nulla Megértés raktár > Menj Videó hozzáadkiegészítők > választ Az Piramis> kettyenés Telepítés > Várja meg, amíg a kiegészítő települ.
 3. A telepítés után használhatja ezt a kiegészítőt a kezdőképernyőn lévő Kiegészítő menüből.

A Kodi piramis le / nem működik / hibák / problémák

Kodi piramis nem működik / le:

A felhasználók sokat panaszkodtak amiatt, hogy a Kodi Pyramid nem működik vagy nem működik. Általában minden harmadik fél kiegészítője szembesül ezzel a hibával. Ez a hiba a tároló leállítása miatt, vagy amikor a tárolót áttelepítik bármilyen más domainre, erre utal.

Megoldás

A hiba egyetlen javítása egy megbízható és frissített forrás hivatkozás használata a lerakat letöltéséhez és telepítéséhez. Itt található a Pyramid frissített adattár-linkje.

A Kodi piramis lejátszása sikertelen (Naplóinformációk ellenőrzése)

A lejátszás sikertelen hibáját általában a Pyramid Kodi 17.4 programot használó felhasználók PC-n vagy android-eszközön jelentik. Ez a kérdés azonban nem maradt fenn a Pyramid Kodi 2017 későbbi verzióiban.

Megoldás

Ezt a hibát könnyen javíthatja a Pyramid Kodi 17.4 vagy annál alacsonyabb verziókhoz az elavult adatbázis-fájlok törlésével. Az adatbázis törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd ki Beállítások Kodi.
 2. Menj Fájl kezelő.
 3. Most válassza ki Profil könyvtár a bal oldali oszlopból.
 4. Kattintson adatbázis.
 5. Most kattintson a jobb gombbal Addons27.db > kettyenés Töröl.

Probléma megoldódott!

A Pyramid Kodi 2017 többi változatához azonban a legegyszerűbb megoldás a Kodi VPN szolgáltatás használata. Ennek fő oka az, hogy vannak olyan földrajzilag korlátozott oldalak, amelyekhez Kodi VPN nélkül nem férhet hozzá.

A piramis Kodi függőség

Ez a hiba akkor jelenik meg, amikor telepíti a lerakatot. A függőségi hiba fő oka az, hogy a gazdaraktár elavult vagy frissítő lehet.

Megoldás

A függőségi hiba megoldása csak a frissítés megvárása. Amint a tároló frissül, ez a hiba már nem jelenik meg. Kivéve, hogy sok fórum inkább üríti a gyorsítótár ürítését, de ez nem jelenti a hiba megoldását.

The Pyramid Kodi – vélemények

Ez a kiegészítő kicsiként indult, de most már hírnevet szerzett a Kodi felhasználók körében. A Pyramid Kodi-ot a Tomb Raider Movies fejlesztette ki, és egy teljes csomag minden streaming szerelmeseinek.

A Pyramid Kodi-t gyakran a Kodi felhasználók ajánlják más Kodi kezdőknek, felhasználóbarát felületének köszönhetően. Ez a Reddit vitafonalain keresztül látható a Kodi kedvenc streamingjein keresztül. Az egyik felhasználó nemcsak megnevezte ezt a kiegészítőt, hanem felsorolta a könyvtár változatosságát is, nézd meg:
piramis áttekintés

Ez az elégedett felhasználó kifejező!

Pyramid Kodi – Értékelések

Kodi piramis visszatérése minden bizonnyal boldoggá tette a geekeket. Az egyik twitter-felhasználó ezt tweetelt a The Pyramid visszatéréséről:

MINDEN EGY TARTOZTATÓNAL VISSZA ÚJ FOSZTÁR !!!! A PYRAMID BACk !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P a @YouTube #kodi #pyramid oldalon keresztül

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71), 2017. november 7

Volt egy piramis „hosszú ideje használó” is, aki kifejezte örömét:

Szeretlek tesó, hogy továbbra is ezt csinálod … CSAK OKOK, HOGY KÓDOT ELLENŐRIZNI! mindig a 1. filmet tartalmazza a frissítésekkel … Senki más nem csinálja … Csak a Tomb Raider filmek (sajnálom, hogy hosszú ideje követek itt) Piramis

– im lil Rick (@DannyZiko), 2017. november 21

Záró szavak

Minden harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő egyedülálló, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tanúi lehessenek a fantáziájukon túlmutató dolgoknak. A piramis visszatérését nyilvánvalóan értékelik a felhasználók, mivel csak kevés megbízható kiegészítő van ilyen képességekkel és funkciókkal. A Kodi piramis természetesen olyan szépség, mint jó.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map