Hogyan telepítsük a Players Klubot a Kodi Leia, Krypton és Jarvis oldalra

A Players Klub egy IPTV kiegészítő, amely több száz amerikai csatornát, igény szerinti videókat, élő sportot és Retro TV-t kínál. Nem sokáig ez a Kodi-kiegészítő a legújabb funkcióival elérte a Kodi-világot.


Ahhoz, hogy a kiegészítő működjön Kodiban, felhasználói névre és jelszóra van szükség, amelyet most már jó néhány alkalommal megváltoztak. Ezenkívül ez egy IPTV szolgáltatás, és szüksége lesz a Kodi VPN-jére, amely segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat, és titkosítani tudja a forgalmat a minőségi streaminghez..

A kiegészítő lenyűgöző része annak leírása, hogy a show mennyi ideig futott. Ezt a kiegészítőt átváltottuk a prémium / fizetett verzióra, de itt még sok ingyenes kodi kiegészítő található.

Figyelem! A VPN használatával anonimnak kell maradnia a Players Klub használata közben, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Players Klubon.

Az amerikai és néhány kanadai csatorna megtekintéséhez tudnia kell, hogyan kell a Players Klubot telepíteni a Kodi-ra. Ennek megtanítása érdekében felsoroltuk a lépéseket Kodi Leia, Krypton és Jarvis számára. Szóval, olvassa tovább!

A Players Klub telepítése a Kodi bemutatóján – Videó becsült ideje: 2 perc

Hogyan telepítsük a Players Klubot a Kodi Leia-ra és a Krypton-ra

 1. Indítsa el a Kodi-t > Kattintson a tetején található fogaskerékikonra, amelyet szintén Beállítások ikonnak neveznek > Most válassza a File Manager lehetőséget a végén > Görgessen le és kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.Hogyan telepítsük a játékos klubot a Kodi-ra
 2. Ha duplán kattint a Forrás hozzáadása elemre, akkor egy doboz jelenik meg, ahol a „Nincs” elemre kell kattintania. > A Nincs gombra kattintva megjelenik egy lehetőség, amely a tárház URL-jét kéri, ezért írja be a http://theplayersklub.us/playersklub/ > Most a doboz alján jobbra kell hoznia a tárház nevét, szóval írja be a „Players Klub” > Kattintson az OK gombra, amíg a doboz eltűnik.Hogyan telepítsük a játékos klubot a kodi kripton 17. verziójára
 3. A következő lépésre lépéshez vissza kell térnie a Kodi Főmenübe > Kattintson a Kiegészítők fülre > majd kattintson a Csomagtelepítő nevű Box ikonra.a játékosok klubja a kodi-n
 4. Miután rákattintott a Csomagtelepítő ikonra, ki kell választania a Telepítés a ZIP-fájlból lehetőséget > Ez az opció megnyit egy másik mezőt, ahol ki kell választania a Klub játékosokat > Ezután kattintson a repository.playersklub-1.0.zip fájlra.játékosok klub kodi zip fájl telepítési beállítása
 5. Várja meg, amíg a tároló települ. Ha kész, akkor a képernyő jobb felső sarkában megjelenik a „Telepített kiegészítő telepítve” felirat..a játékosok klub kodi beállításai
 6. Most kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre > Keressen és kattintson a Players Klub Repository elemre > Videó kiegészítők > Ezután kattintson a Players Klub elemre > Telepítés.játékosok klub a kodi
 7. Várja meg a kiegészítő telepítését.a játékosok klub xbmc konfigurációja a kodi-on
 8. A telepítés befejezése után térjen vissza a Kodi Főmenübe > Kattintson a Kiegészítők elemre > Videó kiegészítők > Players Klub > Élvezd!

játékosok klub kodi útmutató

Hogyan telepítsük a Players Klubot a Kodi Jarvis 16. verziójára

 1. Nyissa meg a Kodi Jarvis rendszert > Kattintson a Rendszer opcióra > Ezután kattintson a File Manager elemre > Ezután kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Látni fog egy mezőt, amely előtted jelenik meg, kattintson a “Nincs” elemre. > Írja be ezt az URL-t http://theplayersklub.us/playersklub/, majd kattintson a Kész gombra > Most írja be a „Players Klub” lerakat nevét, majd kattintson a Kész gombra > Most kattintson az OK gombra.
 3. Amint a doboz eltűnik, lépjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson a Rendszer elemre > Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Players Klub > Ezután kattintson a repository.playersklub-1.0.zip fájlra
 4. Most válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Keresse meg és kattintson a Players Klub adattárra > Videó kiegészítők > Players Klub > Telepítés > Élvezd!

Játékosok Klub jelszó

Nemrégiben a Players Klub egy ingyenes verzió volt, amely elérhető volt a Kodi felhasználók számára. Ingyenes felhasználóinak megadott felhasználónevet és jelszót, amelyek gyakran változnak. Ez azonban már nem lehetséges. A Kodi felhasználóknak prémium fiókkal kell rendelkezniük a csatornák feloldásához.

Játékosok Klub IPTV

A Players Klub számos amerikai IPTV csatornát kínál, köztük a kanadai csatornákat is. Az alábbiakban felsoroljuk a csatornák listáját, amelyeket a kiegészítő szolgáltat:

 1. ESPN
 2. Felfedez
 3. Történelmi csatorna
 4. MSNBC
 5. A&E

Játékosok Klub Premium

A Players Klub Premium fiók több mint 500 amerikai csatornát kínál az USA-tól kezdve$ 5. Nincs árt, ha 5 USD-t fizet az amerikai legszebb IPTV-csatornák nézéséhez.

Egy másik előny, amelyet prémium verzióval kapsz, a videó minősége. Annak ellenére, hogy a Players Klub nem ígéri, hogy HD minőséget kínál, ennek ellenére finomabb.

The Wrap Up

A Players Klub egy prémium kiegészítő, amely több mint 500 amerikai IPTV csatornát tartalmaz, beleértve az élő sportokat is. Nemrégiben a Players Klub egy ingyenes verziójú Kodi kiegészítő volt, amely népszerűsége miatt prémium szolgáltatássá vált.

Növeli az IPTV csatornák számát prémium verzióján, jobb videominőséggel, 5 USD-tól kezdve. De van egy alternatíva a Players Klubnak, amely a Neptune Rising Kodi addon, amely messze az egyik legjobb kodi kiegészítés. Ebben az útmutatóban részletesen ismertettük a Players Klub telepítését a Kodi-ra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map