Hogyan telepítsük a Playlist Loader Kodi Addon kevesebb, mint 5 perc alatt

Üdvözlet mindenkinek, kövesse ezt a kodi vpn útmutatót a Playlist Loader Kodi addon telepítésének megismeréséhez.


Mivel a neve magától értetődő, a Playlist Loader Kodi addon segíti a felhasználót a tartalmi lejátszási lista létrehozásában, testreszabásában és kezelésében, mint ezek a kodi kiegészítők..

Ügyeljen arra, hogy a Kodi számára VPN-t használjon, miközben használja ezt a kiegészítőt, hogy online jelenlétét megvédje a hackerektől és a kémkedéstől..

A Kodi lejátszási listája nagyszerű kiegészítő a binge-figyelők számára, mivel szeretik felhalmozni kedvenc tartalmukat. Kövesse ezt az útmutatót lépésről lépésre a Playlist Loader Kodi kiegészítő telepítéséhez.

Playlist Loader Kodi Töltse le a lerakat Zip fájl URL-jét

A Loader Loader Kodi korábban már elérhető volt a SuperRepo lerakaton keresztül, de miután leállták, most elérhető a Kodil Repository-ban.

Az alábbi lépésekkel közvetlenül letöltheti és telepítheti a Kodi Playlist Loader Kodi-t.

 1. Töltse le a Kodil Repository Zip fájlt.
 2. Nyisd ki Kodi > Kattintson hozzáadkiegészítők > Kattints a Dobozalakú.
 3. kettyenés Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > Böngészés és Feltöltés az letöltött Postai irányítószám fájl > Várja meg, amíg a kiegészítő engedélyezve van.
 4. kettyenés Telepítés a tárházból > Kodil Repository > Videó kiegészítők > választ Playlist Loader > kettyenés Telepítés.

A Kodi Addon Playlist Loader telepítése Leia vagy Krypton verziókra

 1. Dob Kodi > Menj Beállítások > kettyenés fájl Menedzser > Dupla kattintás hozzáad Forrás.Hogyan telepítsük a lejátszólista betöltő Kodi addon
 2. Kattintson a „Egyik sem’ > Írja be ezt URL http://www.lvtvv.com/repo/ > kettyenés rendben > Adj nevet erre a forrásraKodil Repo” > kettyenés rendben.Hogyan telepítsük a playlist loader kodi addon a kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. SztrájkBackspace” többször nyomja meg a gombot a visszatéréshez Kodi Menü > kettyenés hozzáadkiegészítők > Kattintson Doboz ikon a bal felső sarokban.playlist loader kodi addon
 4. választ Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > választ Kodil Repo > Kattintson postai irányítószám > A tároló telepítésre kerül.hogyan lehet hozzáadni a lejátszási lista betöltőjét
 5. kettyenés Telepítés tól től raktár > Nyisd ki Kodil raktár > kettyenés Videó hozzáadkiegészítők > választ Playlist Loader > kettyenés Telepítés > A kiegészítő engedélyezve lesz.playlist loader kodi addon beállítás
 6. Visszatér Kodi főmenü > Nyisd ki hozzáadkiegészítők > kettyenés Videó hozzáadkiegészítők > kettyenés Playlist Loader > Élvezd!playlist loader kodi
 7. A Playlist Loader megnyitásakor kattintson az Új lista hozzáadása elemre > Itt kell beillesztenie a lista nevét, azaz a World IPTV-t.
 8. Kattintson a Remote URL List elemre > Most megkérdezi, hogy helyezze be a linket, tehát másolja be és illessze be az URL-t https://pastebin.com/mts3zEq0/
 9. Ha megkérdezi a Lista napló kiválasztását, akkor válassza a Fájl menüben a Logó lehetőséget > Miután elvégezte ezeket a változásokat, nyissa meg újra a Playlist Loader kiegészítőt > Új lehetőség jelenik meg a World IPTV néven, kattintson rá, és élvezze az élő közvetítést.

A Kodi Addon Playlist Loader telepítése a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára

Telepítheti a Kodi Playlist Loader-t a Jarvis-ra is. Csak kövesse ezt az eljárást:

 1. Dob Kodi > menj Rendszer > választ fájl Menedzser > hozzáad Forrás > Egyik sem > Írja be ezt URL http://www.lvtvv.com/repo/ > rendben > Írja be a nevetKodil repo” > kettyenés rendben.
 2. Menj vissza Kodi itthon Képernyő > Rendszer > hozzáadkiegészítők > Telepítés tól től Postai irányítószám fájl.
 3. Keresse meg és kattintson a „Kodil repo” > Kodil.postai irányítószám
 4. Telepítés tól től raktár > Kodil raktár > Videó hozzáadkiegészítők > Playlist Loader > Telepítés > Várja meg a Playlist Loader kiegészítő telepítését.

Hogyan telepítsük a Kodi Addon lejátszási lista betöltőt a Fire Stick-re

A Fire Stick felhasználóknak először a Kodi és a Kodil lerakatot kell telepíteniük a Playlist Loader Kodi addon telepítéséhez. A felhasználók kezdetben követhetik ezt a tűzoltó kodi útmutatót.

Az eljárás egyetlen változása a következő Lépés 5, akkor menned kell hozzáadkiegészítők > Videó hozzáadkiegészítők > Kattintson a Playlist Loader elemre > kettyenés Telepítés.

A Kodi Playlist Loader nem működik / hibák / problémák

Az illegális gyakorlatok miatt a felhasználók továbbra is hibákat tapasztalnak a legjobb kodi kiegészítőkkel. A Loader Kodi lejátszási listával kapcsolatos hibák továbbra is javíthatók. Felsoroltuk a hibákat a javításukkal, nézzük meg:

Playlist Loader Kodi Check Log Error

Ha a Playlist Loader Kodi kiegészítő megjeleníti ezt a hibát, akkor ennek oka a folyamatban lévő kiegészítő frissítés vagy a lerakat leállítása lehet..

fix

A hiba kijavításához ellenőriznie kell, hogy a Playlist Loader Kodi 2017 forrás továbbra is működik-e vagy sem. Ha a forrás továbbra is aktív, akkor lehet, hogy egy frissítés folyamatban van. Várjon néhány órát, és próbálja meg újra elérni a kiegészítőt.

A Kodi Playlist Loader betöltése nem sikerült

Ez a hiba a lerakat forrásához kapcsolódik, mintha ha a lerakat nem áll rendelkezésre, vagy elavulttá válik, akkor ez a hiba jelenik meg.

fix

A hiba kijavításához próbáljon meg megbízható vagy hivatalos lerakatot használni. Tehát nem kell ilyen hibát tapasztalnia.

Ezeken a hibákon kívül a Playlist Loader Kodi készüléket távol tarthatja a hibáktól, majd tisztán tarthatja a gyorsítótárat, és rendszeresen frissítheti a kiegészítőket.

Playlist Loader Kodi URL lista

Íme néhány URL lista a különböző régiók számára:

 1. Német lista
 2. Indo-pak tartalmi URL-lista
 3. USA lista
 4. Egyesült Királyság listája

A csomagolás

A Playlist Loader Kodi kiegészítő valami új és ritka. Ez nem olyan, mint a filmes sportok stb. Megtekintéséhez használt kiegészítők. A felhasználók ezt a kiegészítőt használják a média lejátszási listák kezelésére. A felhasználók URL-listákat is letölthetnek a földrajzilag összpontosított tartalom megtekintéséhez.

Röviden betekintést nyújtunk Önhöz és a Playlist Loader Kodi addon letöltési eljárását. Most letöltheti és élvezheti kedvenc tartalmi lejátszási listáinak egymásra rakását.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map