Hogyan telepítsük a Plexus-t a Kodi-ra kevesebb, mint egy perc alatt

Kedvenc tartalmának közvetlen streamingje most már elérhető a Kodi Plexus kiegészítőjén keresztül. A Plexus egy harmadik féltől származó, egyenrangú streaming-kiegészítő, amely ingyenes. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat egyszerűen továbbítsák. A harmadik féltől származó kodi kiegészítők telepítése azonban néha gondot okoz az új felhasználók számára. Ebben a blogban útmutatást kap a plexus telepítéséről a Kodi-ra lépésről lépésre.


Ez egy részletes telepítési útmutató, amely elmagyarázza, hogyan kell a plexus kodi kiegészítőt különféle operációs rendszereken használni. Miután átnézte az útmutatót, könnyedén hozzáférhet a Plexus patakokhoz.

A Plexus telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Fuss Kodi alkalmazás. Kattintson a beállítások ikon jelen a bal oldali oszlopban.Hogyan telepítsük a plexust a Kodi-ra
 2. Több lehetőség jelenik meg, válassza a „Fájl kezelő”.a plexus telepítése a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára
 3. Megjelenik egy új ablak, válassza a “Forrás hozzáadása”A bal oldali oszlopból.hogyan lehet plexust hozzáadni a kodihoz
 4. Amikor a forrás hozzáadása ablak ezt kéri, kattintson duplán a „”.plexus kodi beállítás
 5. Ide írja be a „http://areswizard.uk/És kattintson a „Rendben”.plexus kodi beállítások
 6. Most írja be a „ares”, Kattintson a„Rendben”.plexus kodi konfiguráció
 7. Miután megadta a hivatkozást és a nevet, kattintson ismét az OK gombra, és visszatér a Fájlkezelőbe.fájl forrás hozzáadása plexus kodi letöltés zip url
 8. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és kattintson a Kiegészítők elemre.A plexus kodi nem működik
 9. Most nézzük meg a bal oldali oszlop tetejét, megjelenik egy doboz ikon. kettyenés majd kattintson a „Telepítés zip fájlbólÉs kattintson a „ares”.plexus arák
 10. Megjelenik néhány kodi-tároló, kattintson a „repository.aresproject-0.1.0.zipplexus kodi addon
 11. Most várjon, amíg a tároló telepítésre nem kerül. A telepítés után megjelenik egy üzenet. Miután az értesítés megjelenik, kattintson a „Telepítés a lerakatból”.plexus kodi le
 12. Most válassza az „Ares Project” lehetőséget.plexus streaming
 13. Várja meg a kiegészítő engedélyezett üzenetet. Kattintson a „Program-kiegészítők” linkre..a plexus telepítése a kodi jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára
 14. Válassza a „Plexus” lehetőséget. Kattintson az „Install” elemre..telepítse a plexust a tvaddonból
 15. Várja meg a „kiegészítő engedélyezve” értesítést. Az értesítés megjelenése után hozzáférhet a plexus adatfolyamokhoz.plexus kodi jarvis 16

A Plexus telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára:

 1. Fuss Kodi Alkalmazás.
 2. kettyenés RENDSZER és nyissa meg a Fájlkezelőt.
 3. Kattintson “Add Source”.
 4. Kattintson a következő sorra:”.
 5. Írja be a „http://ares-repo.eu” linket, majd kattintson a „Kész”.
 6. Nevezze ezt a linket „arénak”, és kattintson a „Rendben”.
 7. Visszatérés a Kodi kezdőképernyőjére.
 8. Kattintson a „Rendszer”.
 9. Kattintson “AddOnok”.
 10. Ebből az özvegyből kattintson a „Telepítés zip fájlból”.
 11. Kattintson “ares”.
 12. Választ “repository.aresproject-x.x.x.zip”.
 13. A tároló telepítésre kerül, akkor meg kell várnia, amíg „A kiegészítő engedélyezve vanMegjelenik az értesítés.
 14. Kattintson “Telepítés a lerakatból”.
 15. Válassza az „Ares Project” lehetőséget.
 16. Kattintson “Program kiegészítők”.
 17. Kattintson “érfonat”.
 18. Kattintson a Telepítés elemre.
 19. Várja meg az értesítésta kiegészítő engedélyezve van” megjelenni.
 20. Megvan a Plexus.

A Plexus telepítése a Kodi MAC-ra:

 1. Mielőtt elmondom neked a plexus használatát a Kodi-n, először tudnia kell, hogyan kell telepíteni a Kodi-t Mac-re. Az alábbiakban bemutatjuk a Kodi telepítését Mac-re:
 2. Töltse le a Kodi for Mac szoftvert a https://kodi.tv/download “oldalról.
 3. Nyissa meg a Kodi lemezképét.
 4. Telepítse a szoftvert a Mac-re úgy, hogy a Kodi ikont az Alkalmazások mappába húzza.
 5. Futtassa a Kodi alkalmazást.
 6. Előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, amely kijelenti, hogy ezt az alkalmazást nem lehet elindítani, mivel egy „azonosítatlan fejlesztő”.
 7. Nyissa meg a Biztonságot & Adatvédelmi beállítások és „A következőről letöltött alkalmazások engedélyezése:
 8. Ez az! A Kodi fut, és ennek megfelelően használható.
 9. Most a Plexus Kodi-ra történő telepítéséhez hasonló a fentiekben ismertetett eljárás. Hivatkozhat rájuk a Plexus adatfolyamok eléréséhez.

A Plexus Kodi javítások / Nem működik / Hibák / problémák:

A Plexus kodi addon telepítésében vagy használatában sok kérdés merül fel. Néhány probléma a következő lehet:

A Plexus Kodi telepítése sikertelen

Bizonyos problémák merülnek fel a Plexus Kodi telepítésekor a forrásfájl hibák miatt. Mivel ez egy harmadik féltől származó kiegészítő, a forráshivatkozások továbbra is blokkolódnak, vagy szervereik általában lemennek. A Plexus telepítését próbáló felhasználók többsége a „http://fusion.tvaddons.co”. Ezt a forrást néhány hónappal ezelőtt leállították, majd később újra közzétették. A felhasználók telepítési problémákkal szembesülnek az elavult forráshivatkozások miatt.

Megoldás

Az ilyen telepítési kérdések kezelése érdekében először ellenőriznie kell az aktuális értéket; frissített linkek, amelyek élőben vannak. Jelenleg a http://areswizard.uk/ és a http://areswizard.co.uk/ élő források, és a Plexus telepítésére felhasználhatók a Kodi-on, anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel..

Plexus Kodi-patak késő

A lassú böngészés és a stream-lemaradás az online streaming-platformok egyik fő problémája. Előfordulhat, hogy időről időre fennállnak, irritáló helyzetet teremtve a felhasználó számára.

Megoldás

Ez a probléma az Ares varázsló telepítésével könnyen megoldható. Nyissa meg a program kiegészítőit és telepítse az Ares varázslót. Az Ares varázsló telepítése után törölheti a gyorsítótárat és a miniatűröket. Ez megoldja a problémát, és a böngészés és a streaming tökéletesen fog futni, Vagy szerezze be ezt a legjobban működő kodi varázslót.

Plexus Kodi elavult tárolók

A ZIP-fájl telepítése után a legtöbbször a kiegészítők telepítésével kapcsolatos problémákkal kell szembesülnie. Több tárhelyet kínálnak a telepítéshez, de zavarba kerülhet, ha közülük választ.

Megoldás

A megfelelő lerakat kiválasztásának legjobb módja az, ha megnézi, melyik a frissített. Válassza ki a legújabb verziót a listából a kiegészítő telepítéséhez. Az Ares Project 0.1.7 a Plexus kiegészítő telepítésének legújabb tárolója. Tekintse meg útmutatónkat arról, hogyan oldhatja fel a tárolók feloldását a kodi vpn használatával.

Összecsomagolva

Mindent összegezve, a Plexus telepítése a Kodi-ra nem sok gond. Bár ez egy hosszú folyamat, de a Kodi által nyújtott tapasztalat megéri, főleg amikor a Plexusról van szó. A Kodi Plexusra telepítésének folyamata szinte minden platformon hasonló. A telepítés során felmerülő problémák azért fordulnak elő, mert ezek harmadik féltől származó kiegészítők és nem hivatalosak, így támogatásuk nem mindig áll rendelkezésre, vagy nem felel meg a jelölésnek. Hasonlóképpen, a tárolók folyamatosan leállnak, problémákat okozva a telepítés során. Mindazonáltal minden szempontot alaposan kitöltöttem annak érdekében, hogy élvezze a Plexus élményét. Végül azt javaslom, hogy mindig használjon Kodi VPN szolgáltatást az Ön személyes adatainak és magának a védelme érdekében.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map