Hogyan telepítsük a Sanctuary-t a Kodi 17.6-ra, Jarvis, Firestick a 6 alapvető lépésben

Nem lenne helytelen, ha a Sanctuary kiegészítőt az Exodussal párhuzamosan vesszük figyelembe, ha extrém szórakozást kínálunk a Kodi-nézők számára. Ebben az útmutatóban részletesen ismertetjük a Sanctuary telepítését a Kodi-ra.


Figyelem! A VPN-t használnia kell, hogy névtelen maradjon a Sanctuary használata közben, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Sanctuary-on.

Mi az a Sanctuary kiegészítő??

A Quantum kiegészítő, mely eredetileg Sanctuary volt, mindent tartalmaz a lejátszási listán, és egy teljes kiegészítő a Kodi felhasználók számára. Amellett, hogy szórakoztatja a nézőket filmekkel, TV-műsorokkal és élő sportokkal, ezenkívül élő TV-t és gyerekeket is kínál a nagyobb közönség célzásához. Ezt a kiegészítőt jelenleg az Apprentice vette át, de ne aggódjon, hogy annak összes funkciója és tartalma sértetlen maradt.

Szentély Kodi jelszó

Ha a Sanctuary Kodi kiegészítővel próbál hozzáférni felnőtt tartalmakhoz, akkor jelszó szükséges, amelyet közvetlenül a kiegészítő fejlesztőtől kaphat meg a twitter segítségével.

A Sanctuary Kodi telepítése a Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verzióján

A Sanctuary (Quantum) kiegészítő telepítésének folyamata a Kodi-on:

 1. Először meg kell nyitnia Kodi > választ Beállítások ikon (a tetején található) > Kattintson Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source.Hogyan telepítsük a Szentélyt a Kodi-ra
 2. Egy doboz jelenik meg, ahol rá kell kattintania ‘Egyik sem’ > Írja be a URL biztosított http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > kettyenés rendben > Most kattintson a Médiaforrás neve elemre és írja be ‘Szentély’ > és kattintson a gombra rendben.Hogyan telepítsük a Sanctuary-t a Kodi Krypton 17-es verziójára
 3. Most menj vissza Kodi főmenü nyomással „Backspace” vagy ‘Kilépés’ többször nyomja meg a billentyűzetet > Kattintson Kiegészítői > Ezután válassza a lehetőséget Csomagtelepítő ikon (bal felső sarokban).Szentély kodi beállítása
 4. Menj Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg és kattintson a gombra Szentély > Ezután kattintson a gombra repository.sanctuary-1.0.0.zip > Néhány másodpercig meg kell várnia a tárhely telepítését.Szentély kodi zip fájl
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Szentély > Videó kiegészítők > Quantum kiegészítő > kettyenés Telepítés.Szentély kvantum kodi
 6. Menj Kodi főmenü > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Quantum kiegészítő > Élvezd!

Szentély kodi beállításai

Hogyan telepítsük a Sanctuary-t a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Rendszer > Fájl kezelő > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Kattintson a Nincs elemre > Írja be az URL-t: http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Kattintson az OK gombra > Írja be a médiaforrás nevét: „Sanctuary” > Kattintson az OK gombra.
 3. Kodi kezdőképernyő > Rendszer > Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Szentély > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Kattintson a Telepítés a lerakatból elemre > Szentély > Videó kiegészítők > Kvantum > Telepítés.
 5. Menj Kezdőképernyő > Rendszer > Kiegészítői > Kvantum > Élvezd!

Hogyan telepíthetem a Sanctuary Kodi-t a Fire Stick-re

 1. Dob Kodi alkalmazás Fire Stick.
 2. Telepítse a Kodi-t a Fire Stick-re.
 3. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.
 4. Innentől kezdve kövesse a fent leírt lépéseket a Sanctuary Kodi telepítéséhez a Kodi Krypton-ra.

Szentély letöltése

A Sanctuary Repository közvetlen telepítéséhez kattintson a letöltésre innen, és kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kattintson a Letöltés elemre.Szentély letöltése
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Kiegészítői > Csomagtelepítő ikon > Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a letöltött fájlt a rendszeréből.
 3. Telepítés a tárházból > Szentély > Videó kiegészítők > Kvantum > Telepítés > Élvezd!

A Kodi szentély hibái / nem működnek / problémák

Nincs elérhető áram

Ez a hiba akkor fordul elő, ha adatfolyamokat böngész. Több oka is okozhatja ezt a hibát, például lehet, hogy a gyorsítótár megtelt, a kiegészítőt frissíteni kell, vagy nincs frissítve, vagy a kiegészítő földrajzilag korlátozott lehet.

Megoldás

A hiba kijavításához ürítse ki a kiegészítő gyorsítótárat, és csökkentse a szolgáltatók számát. Ha a hiba továbbra is felbukkan, frissítse a kiegészítőt, vagy telepítse újra egy megbízható kiegészítő lerakat segítségével.

A függőség telepítése nem sikerült

Nem sikerült telepíteni A függőség hiba akkor fordul elő, ha a tároló forrása nem érhető el, elavult vagy leállt.

fix

Mindig ellenőrizze, hogy a használt tároló elérhető-e, működik-e és frissítve van-e. Ha a fentiek mindegyike pozitív, akkor a kiegészítő telepíti és működik.

Naplóinformációs hiba

Időnként, amikor a Sanctuary kiegészítőt telepíti, megjelenik egy üzenet, amely előfordulhat, hogy naplóinformációs hiba. Ennek eredményeként nem tudja telepíteni a Sanctuary kiegészítőt a rendszerére.

1. megoldás

A probléma megoldásának egyik módja az összes gyorsítótár ürítése. Ez a Merlin kiegészítő telepítésével érhető el. Ez egy speciális funkcióval rendelkezik, amely törli az összes gyorsítótárat a Kodi indításakor.

2. megoldás

A probléma másik megoldása egy Kodi VPN használata, amely mindannyian hozzáférést biztosít a Kodi kiegészítőkhez és tartalomhoz. Ezt az információt kipróbálták, ezért az Ön számára is működni kell.

A dolgok becsomagolása

A Sanctuary-kiegészítő áttekintése után okosabb megfontolni a Quantum-kiegészítő az Exodus alternatíváját, de olyan szélsőséges funkciókkal, amelyek még az Exodus-kiegészítő sem egyeznek meg. Olyan funkciók, mint az élő TV és a gyerekek, ritkán találhatók meg. Ebben az útmutatóban arról beszéltünk, hogyan telepítsük a szentélyt a Kodi-ra, és hogyan tölthetjük le közvetlenül.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map