Hogyan telepítsük a Schism TV-t, építjük fel a Kodi Leia-re, Kryptonra és Jarvisre

A Schism TV Build egy népszerű sokoldalú Kodi Build, amely összesen hét épületet tartalmaz, amelyek a bőr megváltoztatásával válthatók.


Egyszerű módot kínálunk a Schism TV Build on Kodi telepítésére, ahol sok legjobb kodi kiegészítést szerezhet egy helyen, és további lehetőségekhez követheti ezeket a legjobb kodi varázslók útmutatóját is..

Ne feledje, hogy a Kodi számára VPN-t kell használnia a földrajzilag korlátozott kiegészítések adatfolyamának feloldásához és az online adatvédelem védelméhez..

Itt áll a Schism TV Build Kodi telepítésének új módszere, lépésről-lépésre:

Figyelem! Használjon Kodi VPN-t, hogy névtelen maradjon a Schism TV Build használata közben, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Schism TV Build-en.

Hogyan telepítsük a Schism TV-t Kodi Leia-re és Krypton-ra

 1. Nyisd ki Kodi > Menj Beállítások a Kodi kezdőképernyőn > Fájl kezelő.Hogyan telepítsük a schism tv-t a Kodi-ra
 2. Kattintson duplán a Add Source > Kattintson típus http://dimitrology.com/repo és kattintson a gombra rendben > Írja be a médiaforrás nevét Dimitrology és kattintson a gombra rendben.hogyan kell telepíteni a schism tv-t a kodi kriptográfia 17. verziójára építve
 3. Menj vissza Kodi Kezdőképernyő > Kiegészítői > Kattintson Telepítési csomag ikon jelen a bal felső sarokban.Hogyan telepítsük a schism tv addon a kodi jarvis 16. verziójára
 4. Telepítés zip fájlból > választ Dimitrology > választ plugin.video.dimitv.zip.letöltés zip fájl schism kodi
 5. Várja meg a kiegészítőt engedélyezze > Most a varázsló készen áll telepítés.schism build Dimitrology TV Repository
 6. Menj vissza Kodi kezdőképernyő > Kiegészítői > Program-kiegészítők > Kattintson Dimitrológia TV > nyomja meg Telepítse a frissítést > Megjelenik egy felugró ablak, amely kódot kér, kattintson rendben.schism kodi build kód
 7. Megszerezheti a kód tól től www.dimitrology.com/getcode > Néhány óránként új kód készül > Írd be a kód a megjelenő új mezőben.schism kodi setup
 8. kettyenés Telepítse a frissítést újra > választ Schism TV Minden egyben a Krypton Ed 0.6-os verziója > kettyenés Igen.Schism kodi addon
 9. Kattintson Teljes telepítés > Fogj egy harapnivalót addig, amíg nem Letöltés Schism TV Build.schism kodi nem működik / hibák / kérdések
 10. A telepítés befejezése után érdemes kényszeríteni a Kodi bezárását és a Power-off kikapcsolását, ha szükséges.
 11. Most nyitva Kodi > Menj Beállítások > Felület Beállítások > Kattintson Bőr amely a bal oldali sávban található > Válasszon egyet Schism Skin akarsz > kettyenés Igen.www.schism-tv kód
 12. Élvezze a legújabb filmek, TV-műsorok, gyerekeknek szóló tartalom és még sok minden másat.

a szizma minden egyben

A Schism telepítése a Kodi Jarvis 16. verzióján

A Schism TV telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára ugyanazt az eljárást követi, mint amelyet a Kodi Krypton 17. verziónál alkalmaztak. A Kodi verziófrissítés miatt azonban a Kodi korábbi verziójának elrendezése kissé megváltozott, amelyet a telepítés előtt figyelembe kell venni..

Kodi Kryptonban a „Beállítások” gombot egy kis ikon jelöli, amely balra középen helyezkedik el. Kodi Jarvis-ban a „Beállítások” billentyűt a „Rendszer” képviseli, és nincs ikonja. Ezen apró változtatásokon kívül a lépések ugyanazok maradnak.

Tehát, ha telepítenie kell a Schism TV Build-t a Kodi Jarvis 16. verziójára, akkor ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint amelyeket a fenti lépésről-lépésre ismertettek.

A Schism nagyszerű felépítésű, de vannak a legjobb kodi épületek is, amelyek segítenek a korlátlan szórakoztatás közvetítésében.

Schism TV Kodi letöltése

 1. Töltse le a zip fájlt a számítógépére vagy a használt eszközre > Menj Kodi-ba Kezdőképernyő > kettyenés Kiegészítői > Kattints a Doboz ikonra.
 2. kettyenés Telepítés zip fájlból > Keresse meg a rendszert, és nyissa meg plugin.video.dimitv.zip.
 3. Várja meg a kiegészítőt engedélyezve értesítés > Most a varázsló készen áll telepítés.
 4. Menj vissza Kodi kezdőképernyő > Kiegészítői > Program-kiegészítők > Kattintson Dimitrológia TV > nyomja meg Telepítse a frissítést > Megjelenik egy felugró ablak, amely kódot kér, kattintson rendben.
 5. Szerezd meg a kód tól től www.dimitrology.com/getcode >típus kód A dobozban.
 6. kettyenés Telepítse a frissítést > kettyenés Schism TV Minden egyben a Krypton Ed 0.6-os verziója > kettyenés Igen.
 7. választ Teljes telepítés > Várja meg, amíg a Schism TV Build letöltődik.
 8. Indítsa újra a Kodi.
 9. Nyisd ki Kodi > Menj Beállítások > Felület Beállítások > Kattintson  > Válassza ki a kedvencét Schism Skin  > kettyenés Igen > Kész > Ez az!

Schism TV Építsen új kódot (Schism kód a Kodi-hoz)

A Schism TV Build kód telepítéséhez csak akkor férhet hozzá, ha megad egy speciális kódot, amely itt elérhető. A Kism Schism TV kódja ismeretlen okokból óránként frissül, de ha egyszer megkap egy kódot, akkor beírhatja a telepítés során..

schism aktuális kód tv build kodi

Ha véletlenül a kód nem működik, frissítse az oldalt, ahol megmutatja az új kódot, és írja be, ahol szükséges.

Schism TV Anniversary Build

A Schism TV Anniversary Build egy újabb Kodi-épület volt, amely a kezdetektől kezdve népszerűvé vált. Könnyebb verzió volt, mindössze 170 MB méretű, szemben a Schism TV Build 264 MB méretével. Mivel a Schism TV projekt átvált a Dimitrológiára, ez az épület már nem működik.

Remélem, a Dimitrology elég hamar visszatér a Schism TV Anniversary Build-hez ahhoz, hogy kétségbeesett rajongói számára. Addigra könnyen telepítheti a Schism TV Build-et a Kodi-ra.

A Schism TV Kodi Build nem működik / hibák / problémák

Nem sikerült csatlakozni a lerakathoz

Ez a hiba akkor fordul elő, amikor a lerakat forráshiánya nem működik, vagy ha hálózati kapcsolat hibája van.

fix

A hiba kijavításához mindig ellenőrizze a forrás hivatkozását, függetlenül attól, hogy elérhető-e vagy sem. Másodszor, mindig használjon megbízható lerakatot bármilyen kiegészítő letöltésére és telepítésére.

A függőség telepítése nem sikerült

A telepítés sikertelen. A függőség hiba akkor jelentkezik, ha a telepítéshez használt lerakat leáll vagy elavulttá válik.

fix

Ez a hiba könnyen megoldható egy működő korszerű tároló használatával, amely rendelkezik az összes frissített kiegészítő verzióval.

A dolgok felvétele

A Schism TV Build egy népszerű választás az új Kodi felhasználók között, akik nem szoktak meg sok népszerű kiegészítő letöltését. A Schism TV Build ezeket a kiegészítőket egy helyen egyesíti, ahol a Kodi felhasználók filmeket, TV-műsorokat, gyerekeknek szóló tartalmat és egyéb sokoldalú szórakoztató tartalmat közvetíthetnek. Annak ellenére, hogy továbbra is biztos lehet abban, hogy a Schism TV Build kód óránként változik. Ez a kód szükséges a Schism TV Build Kodi telepítéséhez.

Remélem élvezni fogja minden egyes részét!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map