Hogyan telepítsük a Specto villát a Kodi-hez – Alapvető útmutató a 6 lépésről

A Specto Kodi életre keltette a Genesist, amikor a bűnüldözés megszüntette. Specto Villa volt az egyik Kodi kiegészítő, amelyet a hívott fejlesztői csapat vezet be Mrknow. Ez egy videó kiegészítő, amely filmeket és TV-műsorokat tartalmaz. Az Interodushoz hasonló felülettel rendelkezik, és automatikus feliratot biztosít a videókhoz.


Ebben az útmutatóban részletes útmutatást adtunk a következőkről: az Specto Fork telepítése a Kodi-n. Tehát kövesse az alábbiakban kiemelt lépéseket:

Az Specto Villa telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. A Kodi felhasználók által megkövetelt első lépés az indítás Kodi a rendszerükön > Ezután kattintson a gombra Beállítások ikonra keresse meg a tetején a tápfeszültség ikon mellett > Itt láthatja a különböző lehetőségeket, válassza a lehetőséget Fájl kezelő > Ezzel megnyílik a lerakat link oldala, dupla kattintással hozzáadhat lerakatot Add Source.Hogyan telepítsük a specto villát a kodira
 2. Egy doboz jelenik meg a képernyő előtt, tehát kattintson a kívánt helyre ‘Egyik sem’ > Megkérdezi, hogy írja be a URL a tárház kodivpn.co/repo/kodil.zip fájljára és kattintson rendben > Alul írja be a lerakat nevét, tehát írja be „Kodil” és kattintson a gombra rendben úgy, hogy a doboz eltűnik.hogyan telepítsük a specto villát a kodi kripton 17. verziójára
 3. A lerakat telepítéséhez vissza kell térnie Kodi főmenü > Kattintson Kiegészítői lap > Most kattintson a bal felső sarokban lévő doboz ikonra, más néven Csomagtelepítő ikon.Specto villát a kodi
 4. Válassza ki a lehetőséget Telepítse a ZIP-fájlból > Meg kell találnia egy lehetőséget „Kodil” és kattintson rá > Két zip fájlt talál, kattintson a gombra Kodil.zip > Telepíti a lerakatot.adjunk hozzá specto villát a kodihoz
 5. Kattintson a lehetőségre Telepítés a tárházból > Akkor Kdil tároló > Videók hozzáadásatovább > Specto Villa > Kattintson Telepítés.specto villás kodi beállítás
 6. Menj Kodi főmenü > választ Kiegészítők lap > Kattintson Videó kiegészítők > Specto Villa > Akkor élvezd!

Specto villás kodi beállítások

Az Specto Fork telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Az Specto Fork telepítéséhez először meg kell nyitnia a Kodi-t a rendszeren > Akkor kettyenés a főmenü Rendszer fülén > Majd File Manager > Dupla kattintás Add Source > kettyenés ‘Egyik sem’ > Gépelje be az URL kodivpn.co/repo/kodil.zip címet > kettyenés Kész > Írja be a „Kodil” nevet > Kattintson a Kész gombra > kettyenés rendben.
 2. Kodi kezdőképernyő > Rendszer > kettyenés a kiegészítőkön > Most kettyenés on Install from Zip File > Kodil > Kodil.zip > Várja meg a telepítést > Telepítés a tárházból > Kdil tároló > Videó kiegészítők > Keresés a Specto Fork számára a kiegészítők nagyon hosszú listájából > Ezután kattintson a gombra Telepítés > A kiegészítő telepítése időt vesz igénybe.
 3. Ha filmeket és TV-műsorokat szeretne nézni ebből a kiegészítőből, lépjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére > Videók > Kiegészítői > Specto Villa!

A Specto Villa nem működik

Különböző okok lehetnek, amelyek megakadályozzák az Specto Fork munkáját a Kodi-n. Az alábbiakban felsoroltuk a leggyakoribb hibákat, amelyekkel a Specto Fork felhasználók szembesülnek:

Specto Kodi Nincs adatfolyam

A film nézésekor böngészve kattintson a különféle linkre vagy forrásokra, amelyek felbukkannak az ajánlás érdekében. Ha ezekre a linkekre kattint, akkor azt mondják, hogy a stream nem érhető el. Ez a hiba minden Kodi-felhasználót őrültségbe hozhat, mivel csak a teljes lépést kell megismételniük, csak hogy megtalálja az adatfolyamot.

Megoldás

A probléma megoldásához el kell nyitnia a Kodi-t > Lépjen a Kiegészítők oldalra > Videó kiegészítők > Kattintson a jobb gombbal a Specto Fork elemre, és lépjen a Beállítások menübe. Egy doboz jelenik meg a képernyő előtt, és itt sok fül látható a mező bal oldalán.

Lépjen a Filmek szakaszba, ahol megtalálja a források vagy webhelyek listáját. Ezekről a weboldalakról származik a Specto Fork filmeket. tudsz Kikapcsolni azok a webhelyek, amelyek linkjei megszakadnak.

A Specto nem tudta telepíteni egy függőséget

A Specto számos adattárban megtalálható. Ugyanakkor nem minden adattár rendszeresen frissíti a kiegészítőket. Ha valamelyik lerakat egy bővítmény egy régebbi verzióját tartalmazza, akkor nem sikerül telepíteni, ezért a “Függőség hiba telepítése sikertelen” üzenet jelenik meg..

Megoldás

A hiba kijavításához telepítenie kell a Specto Fork-ot a Kdil Repository-ból, amely rendszeresen frissíti a kiegészítőt a lerakaton.

A Specto Villa telepítése sikertelen

Ez a hiba számos okból merül fel, beleértve az internet meghibásodását és az adattár leállítását. Ha korábban már telepítette a jelenleg leállított tárolót, akkor láthatja a kiegészítő részében felsorolt ​​kiegészítőket. Amikor azonban folytatja a telepítést, az a „Telepítés sikertelen” hibát jelzi.

Megoldás

Mielőtt folytatná a Specto Fork telepítését, ellenőrizze internetkapcsolatát, különben a telepítés megbukik. Egy másik módszer a probléma megoldására az, hogy ellenőrizze a jelenleg működő és még nem leállított tárolót.

Specto vs Exodus

A Specto Fork kezdetben kiadásra került, hogy versenyezzen az Exodus és hasonló kodi kiegészítőkkel, amelyek ingyenes filmeket és TV-műsorokat kínáltak. Az Exodus azonban mindenkor népszerű kiegészítővé vált, mivel rugalmas fejlesztői csapata folyamatosan frissítette az Exodust, és gondoskodott arról, hogy a Kodi felhasználók könnyebben böngészhessék a kiegészítőjén..

Másrészt, bár a Specto Fork több alkalommal is sikeres volt, de nem kínálta felhasználói számára ugyanazt az értéket, mint amelyet az Exodus nyújtott. Hiányozott a rossz linkek eltávolítása, nem tudott gyakori frissítéseket nyújtani, míg soha nem állt ki erős versenytársként az Exodus ellen.

A Specto Fork azonban végül nevetni fog, mivel az Exodus a közeljövőben ér véget, miután a Szövetség átvette. Most a Kodi felhasználók telepíthetik a Covenant az Exodus helyett.

A dolgok becsomagolása

A Specto Fork soha nem volt következetes futtatású kiegészítőként, de online állapotban nincs jobb kiegészítő, amely megfelel annak jellemzőihez. Ez hasonló a Genesis és a Covenant kiegészítőhöz, de vannak problémái a kodi-tárolókkal, amelyek enyhítik. A kiegészítő azonban az utóbbi időben jól működik, és célja a sima vitorla. Ebben az útmutatóban utasításokat adott az Specto Fork telepítéséhez a Kodi-n.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map