Hogyan telepítsük a Supremacy Kodi tárolót a Krypton, Jarvis és FireStick alkalmazásokra

A Supremacy Repository egy komplett csomag minden olyan streaming geek számára, akik egyetlen filmet, TV-műsorokat és sportt stb. Szeretnének létrehozni. A Supremacy nagyszerű nevet szerzett magának, köszönhetően a Supremacy Kodi kiegészítőnek, amely népszerű sok felhasználó.


Olvassa el a KodiVPN útmutatót, és tudjon meg többet a lerakatról és a legjobb Kodi kiegészítőkről.

Repo felülmúlás áttekintése

A Supremacy Repository a Kodi közösség legnépszerűbb adattárainak egyike. Népszerűségének oka az, hogy saját kiegészítőket és más gyártók kiegészítőit is üzemelteti. Nem sok tárolónak van saját Kodi kiegészítője, és a Supremacy legjobban az, hogy saját három különféle kiegészítővel rendelkezik:

 1. Fölény; a fő kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára filmek, dokumentumfilmek, TV-műsorok, 4K-filmek, gyerekfilmek és élő TV nézését.
 2. Felsőfokú sport; egy sportra összpontosító kiegészítő, amely élő sportfolyásokat biztosít.
 3. Supremacy iptv; kiegészítő minden IPTV szerelmeseinek.

A felsőbbrendű lerakatot a fejlesztők rendszeresen frissítik, és ez az oka annak, hogy mindenki inkább ezt a lerakatot és annak kiegészítőit használja. A Supramacy Kodi kiegészítők önállóan kiváló hírnevet szerzett számukra azáltal, hogy kiváló minőségű streaming élményt nyújtanak.

Hogyan telepítsük a Supremacy lerakatot a Kodi krypton 17.6 vagy újabb verziójára

Kövesse ezeket a lépéseket a Supremacy Repository telepítéséhez a Kodi Krypton 17.6 verziójára:

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Beállítások (fogaskerék) ikon > Nyisd ki Fájl kezelő.Hogyan telepítsük a felsőbbrendű kodi tárolót a kriptonra 17.6
 2. Kattintson duplán a Add Source > Megjelenik egy párbeszédpanel > Kattintson arra, ahol azt mondja > Gépelje be ezt az URL-t a „http://2supremacy.uk/repo/” címsorba > kettyenés Rendben > Nevezze meg ennek a médiaforrásnak a következő nevét:Fölény> kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét a párbeszédpanel bezárásához.Hogyan telepítsünk fölényes kodi tárolót jarvis-ra
 3. Menj vissza Főmenü > kettyenés Kiegészítői > Kattintson a Doboz ikonra a bal felső sarokban.Hogyan telepítsük a felsőbbrendű kodi tárolót a tűzoltóra
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson Fölény > választ supremacy-2.6.zip > várja meg az értesítést.töltse le a felsőbbrendű lerakatot
 5. Kattintson a Telepítés a tárházból választási lehetőség > Mostantól könnyedén telepíthet minden kiegészítőt ebből a lerakatból.

telepítse a felsőbbrendű kodi repót a ZIP-fájlból

Hogyan telepítsük a Supremacy Repo eszközt a Kodi Jarvis 16-on és az alatt

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis.
 2. kettyenés Rendszer > Menj Fájl kezelő.
 3. kettyenés Add Source.
 4. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > kettyenés Kész > Adjon nevet erre a médiaforrás hivatkozásra Fölény > kettyenés Kész > kettyenés
 5. Menj vissza a Kodi Home Képernyő > kettyenés Rendszer > Nyisd ki Kiegészítői.
 6. választ Telepítse a ZIP-fájlból > kettyenés Fölény > Kattintson supremacy-2.6.zip.

Hogyan telepítsük a Supremacy lerakatot a FireStick Kodi-ra

 1. Telepítés Kodi a Fire Stick eszközön.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.

A fenti lépések elvégzése után olvassa el a Kodi Krypton 17.6-as verziójának telepítési eljárását.

Szupermacy Repository letöltése

 1. Töltse le a Supremacy Kodi kiegészítő ZIP-fájlt a (http://2supremacy.uk/repo/) webhelyről
 2. Menj Kodi főmenü.
 3. Kattintson Kiegészítői.
 4. kettyenés Doboz
 5. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból.
 6. Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt.
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség.
 8. Kattintson
 9. Nyisd ki Videó kiegészítők mappába telepítse és telepítse a lerakatban található összes kedvenc Kodi-kiegészítőt, és indítsa el az adatfolyamot.

Kodi kiegészítések felülmúlása

A Supremacy Repository számos népszerű Kodi kiegészítővel van töltve, mint például:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Éjszakai rettegések
 6. MMA bolygó
 7. Supremacy iptv
 8. Szupermacy sport
 9. TELJESEN
 10. sétakocsikázás

Ezek a kiegészítők naprakészek és tökéletesen működnek. Személyesen megpróbáltam telepíteni ezeket a kiegészítőket egyenként, és egyetlen problémával sem néztem szembe.

Ellenőrzési GYIK

A világ minden táján sok ember használta a fölényes tárolót. Hasonlóképpen, a felhasználók számos kérdést tettek közzé a különböző fórumokon. Ez a két leggyakoribb aggodalom, amelyet sok felhasználó felvetett:

A felsőbbrendű repó nem működik

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem tudja elérni a Supremacy tárolót, és ennek oka két fő ok lehet. Vagy a lerakat frissítés alatt áll, vagy a Kodi-ban hozzáadott forrás URL helytelen.

Mindig győződjön meg arról, hogy helyesen írta be a médiaforrás URL-jét, és mielőtt hozzáadná az URL-t, mindig ellenőrizze, hogy a forrás URL online-e vagy sem.

A felsőbbrendűség kiegészítő nem működik

Ez általában nem történik meg, mert a Supremacy Kodi kiegészítőt időről időre frissítik, és a kiegészítő soha nem lépett le. Ha azonban a kiegészítő nem működik a rendszeren, akkor próbálja meg újratelepíteni a kiegészítőt a lerakatból.

Győződjön meg arról, hogy egy frissített Supremacy lerakatot használ, mert ha megpróbálja telepíteni ezt a kiegészítőt bármely más lerakatból, akkor valószínű, hogy elavult verziót használsz.

Következtetés

A Supremacy kiváló tárolóhely, amely minden kiegészítővel rendelkezik a túlzott figyeléshez. A tároló megbízható, mivel már régóta naprakész, és a rá vonatkozó felhasználók nem jelentettek hibát vagy problémát.

Az a tény, hogy saját kiegészítőit üzemelteti, hiteles tárolóvá teszi azt, és a kiegészítők minősége szintén figyelemre méltó. Azt javaslom a felhasználóknak, hogy próbálják ki ezt a lerakatot, de ne fizetett vagy legjobb ingyenes VPN nélkül a Kodi számára, mert harmadik fél kiegészítőinek használata kiszolgáltatottá teszi a jogi kérdéseket..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map