Hogyan telepítsük a titán-Kodi építést kevesebb, mint 5 lépésben, csak a titán-felnőtteknek

A Titanium Kodi Build kétségkívül az egyik legjobb konstrukció a Kodi számára. A Kodi Titanium értékelése nagyon pozitív volt jelenléte során, és ez az, ami a legjobb.


Kövesse az útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan telepítheti a Titanium Kodi buildt és fizetett vagy ingyenes VPN-t használhat a Kodi számára saját biztonsága vagy földrajzi korlátozása érdekében..

Exkluzív KodiVPN.co Fekete péntek különleges ajánlatok 2019
PureVPN

 10,95 USD 1,32 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet (3 hónap ingyenes)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

Számos legjobb kodi-kiegészítéssel rendelkezik, amelyek bármely felhasználó igényeit könnyen kielégítik. Az általa kínált tartalomminőség szintén jó. Titánból épített Kodi kriptonit volt az egyik legjobb verzió az összes közül.

Mi van a Titanium Kodi Build és a Kodi Titanium Build funkciókban?

A Titanium Kodi Build az egyik legjobb polcra elérhető Kodi build. Ez a felépítés tartalmazza a filmekhez, tévéműsorokhoz és a sporthoz tartozó nagyszerű kiegészítőket, mint például a Neptune Rising, Bob Unleashed, az Egyesült Királyság Turk Playlist, gyerekzóna, Gears TV, Vader Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, zene, Android Apps, Élő TV, Sports Hub, Sports Replay és még sok más.

A Titanium Kodi éppen folyamatosan frissíti a frissítéseket, és hihetetlenül gyors sebességgel rendelkezik, szemben a többi Kodi építkezésével, annak ellenére, hogy 500+ MB méretűek. Ez a Kodi felépítés nagyon tisztességesen szervezett, nagyon barátságos navigációval rendelkezik, az összes kiegészítő és kategória előre van igazítva.

TV műsorok

A Titanium build mindent tartalmaz, amire szüksége van az élő TV-műsorok közvetítéséhez vagy a kedvenc TV-műsorok HD minőségű nézéséhez. Az olyan kiegészítők, mint a Gears TV és a Vader stream, ideálisak a TV-műsorok streamingjéhez. A folyamatos frissítéseknek köszönhetően TV műsorok könyvtára folyamatosan növekszik.

Filmek

Nézheti a legjobb új filmeket a Kodi-konstrukción keresztül, mivel a legjobb Kodi-kiegészítőkkel rendelkezik olyan filmekhez, mint a Neptune Rising, a Placenta stb. Ezek a Kodi-kiegészítők az egyik legjobb Kodi-kiegészítők, amelyek minden a legújabb filmek kiváló minőségű.

Élő sport

A legjobb dolog Kodi-ban, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc sporteseményeiket élőben közvetítsék a Kodi-on. A Titanium Kodi buildnek vannak Sport Devil és Sports Hub Kodi kiegészítői, amelyek rendkívül népszerűek a Kodi kiegészítők számára az élő sportesemények közvetítéséhez a világ minden tájáról..

Azon felhasználók számára, akik elmulasztottak egy élő eseményt, rendelkezik a Sport replay Kodi kiegészítővel, amely megmutatja az összes sportesemény visszajátszását és kiemelését.

Egyéb

A szórakoztatás és a sport kivételével a Titanium Kodi build rajzfilmjeivel és híreinkkel rendelkezik minden felnőtt és gyerek számára. A Titanium Kodi build egy egyépítésű minden korosztály számára, mivel nagyon változatos.

Titán Kodi tároló

A Titanium Kodi Build a Supreme Builds Repository segítségével telepíthető. Ez a kodi-tároló sok más építéssel is rendelkezik Kodi Krypton és Kodi Jarvis számára.

A Titanium Kodi telepítése Hogyan építsünk Leia-re és Kryptonra

A Titanium Kodi build telepítése a Kodi 17-hez nagyon egyszerű. Itt található egy áttekintés a Titanium build Kodi Krypton telepítéséről:

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson a Beállítások ikon > Fájl kezelő.titán kodi build telepítése
 2. Kattintson Forrás hozzáadása > Kattintson ‘Egyik sem’ > Írja be ezt URL http://repo.supremebuilds.com/ > kettyenés rendben > Nevezd meg Legfőbb > kettyenés rendben.a titánkodi telepítése a kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára építve
 3. Visszatér kezdőképernyő > választ hozzáadkiegészítők > kettyenés Telepítés zip fájlból > kettyenés Legfőbb > kettyenés repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Várja meg az értesítést.hogyan adhatjuk hozzá a titán kodi építést
 4. kettyenés Telepítés a lerakatból > kettyenés Legfelsõbb építõ tároló > Nyisd ki Program kiegészítők > választ A Legfelsőbb Építő Varázsló > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.titán kodi
 5. Menj Kodi itthon Képernyő> kettyenés Kiegészítői > Nyisd ki Program-kiegészítők > Válaszd ki a A Legfelsőbb Építő Varázsló > Választ Krypton épít > Válaszd ki a Titán építés.

titán kodi épít

A Titanium Kodi telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis (v.1.1).
 2. kettyenés Rendszer > Fájl kezelő.
 3. kettyenés a Forrás hozzáadása oldalon.
 4. kettyenés Egyik sem > írd be a URL http://repo.supremebuilds.com > kettyenés Kész.
 5. Nevezd meg Legfőbb> kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 6. Megy a rendszerhez > Nyisd ki Kiegészítői > kettyenés Telepítés zip fájlból.
 7. választ Legfőbb > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Várja meg az értesítést.
 8. választ Telepítés a lerakatból >kettyenés Legfelsõbb építõ tároló > Menj Program kiegészítők > Kattintson a Supreme Builds varázslóra.
 9. Visszatérés a kezdőképernyőre >kettyenés programok > Kattintson A Legfelsőbb Építő Varázsló > Nyisd ki Jarvis Builds > Titán.

Fedezze fel a legjobb működő kodi varázslókat, ha nem akarja használni a legfelső varázslót.

A Titanium Kodi Build on Fire Stick telepítése

 1. Kövesse útmutatónkat és telepítse Kodi tovább Fire Stick
 2. Menj Fejlesztő Opciók > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és Alkalmazások tól től Ismeretlen források.
 3. Nyisd ki Kodi tovább Tűz Rúd.

Most kövesse a fent leírt lépéseket a Titanium Build telepítéséhez a Kryptonon.

Felnőtt tartalmának feloldásához használjon fizetett ingyenes VPN-t a Kodi számára a Firestick eszközön.

Harmadik féltől származó kiegészítők és építőelemek telepítésének engedélyezése a Titanium Kodi számára

 1. Nyisd meg a Kodi-t
 2. Kattintson a Beállítások ikon
 3. Kattintson Rendszerbeállítások.
 4. Kattintson a Kiegészítők fülre.
 5. Engedélyezze az ismeretlen forrásokat.
 6. Most már telepítheti a harmadik féltől származó Kodi kiegészítőket.

Titanium Kodi nem működik / hibák / problémák

Titanium Build for Kodi 17 / Titanium Build for Kodi 17.6 Nem működik

A Titanium Kodi 17.5 számos felhasználója panaszkodott, hogy ez az épület nem működik, vagy nem működik. A Titanium Kodi 17.6 alkalmazásban azonban nem sok felhasználó panaszkodik erre a hibára.

fix

Először törölje az összes Kodi-adatot, majd telepítse a build-lerakatot és készítse újra. A friss telepítés nem okoz problémát.

Titanium Kodi Build letöltés

 1. Töltse le a ZIP fájl.
 2. Visszatér kezdőképernyő > választ hozzáadkiegészítők > kettyenés Telepítés zip fájlból > Keresse meg a rendszert a letöltött fájlhoz > kettyenés repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Várja meg az értesítést.
 3. kettyenés Telepítés a lerakatból > kettyenés Legfelsõbb építõ tároló > Nyisd ki Program kiegészítők > választ A Legfelsőbb Építő Varázsló > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.
 4. Menj Kodi itthon Képernyő> kettyenés Kiegészítői > Nyisd ki Program-kiegészítők > Válaszd ki a A Legfelsőbb Építő Varázsló > Választ Krypton épít > Válaszd ki a Titán építés.

Titanium Kodi Build – vélemények

A Twitter egy olyan hely, ahol mindenféle felhasználó megtalálhatja a dicséretét és a bírálatot. Ami a Titanium Build-et illeti, ez a felhasználó nagyon rövid mondatban dicsérte:

titán építés felülvizsgálat

Reddit esetében ez a helyzet; ez az épület néhány dicséretet kapott a felhasználók részéről!

Itt van egy másik:

titán build reddit felülvizsgálat

Titanium Kodi alternatívák

A titán nagyon praktikus és megbízható szerkezetű. De ha valaki meg akarja próbálni a Kodi építményeinek valamelyikét, akkor itt van néhány:

 1. A fenevad
 2. No Limits Magic Build
 3. Tűz TV Guru
 4. Impulzus CCM

Titanium Kodi Pin APK

A felnőttek kiegészítőinek eléréséhez a felhasználónak PIN-kódot kell megadnia.

Becsomagolni

A Titanium buildnek vannak olyan nagyszerű kiegészítői, amelyeket minden felhasználó igényel. Mindig nagyszerű dolog, ha egyetlen építkezésen keresztül elérhetők a legjobb kiegészítők. Egy másik nagyszerű dolog ebben a felépítésben az, hogy megbízható és a kiegészítőin keresztül elérhető folyamok működnek.

Egy dolog, amit emlékeztetni kell arra, hogy a Kodi használatakor mindig használjon VPN-t. Védi magánéletét, és biztonságban tartja a rosszindulatú szoftverek ellen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map