Hogyan telepítsük az 1Channel PrimeWire-t a Kodi XBMC-ra 7 lépésben

1 A Kodi csatorna-kiegészítő nemcsak lehetővé teszi a Kodi-felhasználók számára filmek, TV-műsorok vagy kedvenc médiatartalmaik streamingjét, hanem hozzáadott egy speciális funkciót, az úgynevezett „kedvenc szakaszot”. Ez az a hely, ahol a Kodi felhasználók tárolhatják az előnyben részesített streaming tartalmukat. Ezáltal könnyebb megtalálni később.


Az 1Cannel Kodi-kiegészítő egy ideje a Kodi-nál maradt, mint az egyik legnépszerűbb kodi-kiegészítő, csupán kevés vagy egyáltalán nem megfelelő linkje miatt. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre ismertetjük az 1Channel telepítését a Kodi-ra.

Az 1Channel PrimeWire telepítése a Kodi 17-es verziójára
Az 1Channel PrimeWire telepítése a Kodi 16. verziójára
1Kodi csatorna blokkolva
1Kodi csatorna letöltése
1 A Kodi csatorna nem működik

Az 1Channel PrimeWire telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

 1. Dob Kodi > Most kattintson a gombra ‘Beállítások’ gombot, amely a képernyő tetején található > választ Fájl kezelő.Hogyan telepítsük az 1csatornás primewire-t a Kodi-ra
 2. Most kattintson duplán Add Source > Kattintson ‘Egyik sem’ írja be a kodivpn.co/repo/kodil.zip URL-t, és írja be a médiaforrás mint „Kodil”.Hogyan telepítsük az 1csatornás primewire-t a kodi krypton 17. verziójára
 3. Most menj vissza Kodi kezdőképernyő nyomással ‘Kilépés’ gomb > Kattintson Kiegészítői > Most kattintson a gombra „Csomagtelepítő” a bal felső sarokban található ikonra.1csatornás fővezeték a kodi-on
 4. Kattintson Telepítés zip fájlból > Keresse meg és kattintson a gombra Kodil > Kodil.zip > Várja meg a kiegészítőt engedélyezze.1csatornás fővezeték a kodi beállításnál
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a lerakatból > Kodil Repository > Videó kiegészítők> 1Channel > Telepítés > A telepítés után látni fogja az 1Channel kiegészítőt engedélyezve.1csatornás fővezeték a kodi beállításokban
 6. Sikeresen telepítette 1Kodi csatornás kiegészítő.1csatornás fővezeték a kodi konfigurációban
 7. Menj Kodi kezdőképernyő > Kiegészítői > Videó kiegészítők > 1Channel > Élvezd!

1csatornás primewire kodi zip fájl letöltése

Az 1Channel PrimeWire telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

Az 1C Channel Kodi kiegészítő telepítésének lépései a Kodi Jarvis 16. verziójára ugyanazokat a lépéseket követi, mint amelyeket a fenti útmutatóban a Kodi Krypton 17. verzióhoz említettek. Ne feledje, hogy bár a lépések ugyanazok maradhatnak a Kodi két verziójában , az elrendezés teljesen más.

A Kodi Jarvis esetében a főmenü található a képernyő alján, míg a Kodi Krypton esetében a főmenü a bal oldalon függőleges helyzetben található. Egy másik különbség, amelyet találhat, a „Rendszerek” kulcs helyébe a „Beállítások” gomb kerül a Kodi Krypton 17. verziójában.

Ha tudni szeretné, hogy melyik Kodi verziót használja, akkor keresse fel Kodi kezdőképernyő> Beállítások > Rendszer információ > összefoglalás > Nézzen jobbra a lent, hogy felfedje Kodi verzióját.

Az 1Channel PrimeWire telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

1Kodi csatorna blokkolva

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy különféle okokból nem férhet hozzá filmekre vagy tévéműsorokra mutató linkekhez. Úgy tűnik, hogy törött, de valójában ezek a linkek csak azoknak a Kodi felhasználóknak érhetők el, akik olyan országban élnek, ahol a feltöltő hozzáférést biztosított.

Ez azt jelenti, hogy ha egy ázsiai régióban élő Kodi-felhasználó nem férhet hozzá az USA-ban feltöltött médiatartalmakhoz. Ezt geo-blokkolt tartalomnak nevezzük. Mindazonáltal nem kell pánikba esnie, amíg van VPN-je a Kodi-nak.

A VPN lehetővé teszi a geo-blokkolt tartalmak elérését, a jelenlegi helyétől függetlenül, ezért megnézheti a Kodi kiegészítőkben kínált bármilyen médiatartalmat. Ezen kívül elrejtheti IP-címét, amely blokkolja bárkit, azaz a kormányt vagy az internetszolgáltatót az internetes tevékenység nyomon követése érdekében. Ön szabadon járhat biztonságosan az interneten!

1Kodi csatorna letöltése

Az 1Channel Kodi kiegészítő telepítésének másik módja lehet, hogy elhagyhatja a fenti útmutatóban vázolt első négy lépést. Az 1Channel repository zip fájlt közvetlenül telepítheti innen, és kövesse a további lépéseket:

Miután megnyitotta a linket, azt kérni fogja engedély letöltés a készülékre, és Mentsd el.

Most indítsa el Kodi > Menj Kiegészítői > Kattintson Csomagtelepítő ikon > Telepítés Zip fájlból > Most hajózik a készülékre letöltött fájl > kettyenés rendben.

Most válassza ki Telepítés a tárházból választási lehetőség > Kattintson Kodil Repository > Most válassza ki Videó kiegészítők > 1Channel > Telepítés > Élvezd!

1 A Kodi csatorna nem működik

A Kodi felhasználók olyan problémákkal találkozhatnak, amelyek megakadályozhatják az 1Channel Kodi kiegészítő működését. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a javításokkal:

1Csatornás folyamatosan lóg

Az 1Channel Kodi-kiegészítő telepítése közben a Kodi-felhasználók megpróbálják használni a kiegészítőt, de számos problémával és nehézséggel szembesülnek, beleértve a kiegészítő egy ideig történő felfüggesztését, hirtelen bezárását, vagy előfordulhat, hogy működése leáll..

Megoldás

Ez a probléma továbbra is fennáll, mert lehet, hogy telepítette az 1Channel Kodi béta verzióját. Miután rákattintott az „1” csatorna-kiegészítő telepítésére, a rendszer felszólítja a felhasználót, hogy telepítse-e az új béta verziót vagy a régebbi verziót.

A béta verzió az a verzió, amely jelenleg fejlesztés alatt áll, és még nem teljes. Töltse le az 1Channel Kodi kiegészítő teljes verzióját, amely megoldja a problémát.

Ha a lógó probléma továbbra is fennáll

A Kodi-felhasználók még a régebbi és a teljes verzió telepítésekor is ugyanazzal a sorson állhatnak szemben.

Megoldás

A probléma fennmaradásának oka az, hogy folytatja a Kodi régebbi verziójának, azaz a Kodi Jarvis 16. verziójának használatát. A Kodi legújabb verziójának, azaz a Kodi Krypton 17 verziójának telepítése javíthatja a problémát..

1Csatorn nem sikerült csatlakozni az URL-hez

Mivel a Kodi-kiegészítők megpróbálnak frissíteni az újabb verzióra, vagy ha a kiegészítő tulajdonosai átadják a tulajdonosokat, akkor a link megváltozhat, amelyen keresztül a Kodi-lerakat telepítve van.

Az 1Channel Kodi kiegészítő legfrissebb linkje http://kdil.co/repo/

Miután csatlakozott a jobb linkhez, telepítheti a lerakatból a lépésről lépésre leírtak szerint.

A dolgok becsomagolása

Ha követi a lépésről lépésre az 1Channel telepítésének útmutatóját, akkor a filmek, TV-műsorok, dokumentumfilmek és egyéb médiatartalmak bármilyen költség nélkül streamálhatók. A térségében blokkolt tartalom feloldásához a média eléréséhez Kodi VPN-re van szükség. Ha úgy tűnik, hogy az 1Cannel Kodi nem működik, akkor előfordulhat, hogy bizonyos lépéseket meg kell tennie ezeknek a problémáknak a leküzdésére. Ha telepítve van, akkor jó indulni!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map