Hogyan telepítsük az i4atv-t Kodi Leia, Krypton és Jarvis-ra kevesebb, mint 3 perc alatt

Csak néhány olyan kiegészítő lenne, ahol rengeteg IPTV csatornát nézhet, és az i4atv kiegészítő megtalálható ezen a listán..


Nagyon ajánlott a VPN használata a Kodi számára, ha az IPTV Kodi kiegészítőkkel streami, mert földrajzilag korlátozott adatfolyamokkal rendelkeznek, és ellenőriznie kell, hogy biztonságos-e az adatfolyam..

Figyelem: Kedvenc műsorának vagy filmjének streamingje harmadik fél által létrehozott kiegészítők nélkül VPN nélkül feltétlenül a szerzői jogokkal és a jogsértésekkel kapcsolatos problémákba ütközik. A nem hivatalos Kodi kiegészítéseket figyelembe veszik ILLEGÁLIS a legtöbb országban. Itt van egy a Kodi VPN védi személyazonosságát & védi a szerzői jogoktól és a DMCA-értesítésektől, miközben feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat.
 CTA

Az I4atv az IPTV csatorna Kodi kiegészítő legújabb kiegészítése, amely valamilyen módon képes a népszerű csatornák közvetítésére a világ minden tájáról. Tekintse meg a legjobb Kodi-kiegészítők listáját, hogy megtudja, melyik kiegészítő tetején jelenik meg.

Ebben a telepítési útmutatóban azt tárgyaljuk, hogyan telepítsük az i4atv-t a Kodi-ra, hogy élő sportfigyelést nézhessen a készüléken.

 1. Az i4atv telepítése a Kodi Leia / Krypton 18 / 17.6 verzióra
 2. Az i4atv telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára
 3. i4atv Repo Zip letöltése
 4. i4atv Apk
 5. Az i4atv nem működik / hibák / problémák

Az i4atv telepítése a Kodi Leia / Krypton 18 / 17.6 vagy magasabb verzióra

 1. Indítsa el a Kodi-t Krypton a rendszeren > Kattintson Fogaskerek ikon (Beállítások ikon), a tetején > Válassza ki a lehetőséget Fájl kezelő > A bal oldalon görgessen le és kattintson duplán a gombra Add Source.Hogyan telepíthető-i4atv-on-Kodi
 2. Hamarosan egy doboz jelenik meg a képernyőn, így érintse meg a gombot ‘Egyik sem’ lehetőséget, és illessze be a URL http://srp.nu/ > kettyenés rendben > Most a doboz aljára írja be a lerakat nevét „Super Repo” > kettyenés rendben hogy bezárja a dobozt.az i4atv telepítése a Kodi krypton 17 vagy újabb verziójára
 3. Menj Kodi honlap megérinti ‘Kilépés’ gombot a billentyűzeten > Akkor menj tovább Kiegészítői menü > választ Doboz ikonra felül.i4atv a Kodi-on
 4. Most kattintson a gombra Telepítse a ZIP-fájlból > Itt egy doboz jelenik meg, tehát görgessen le és válassza a lehetőséget Super Repo > Akkor Kripton > Kattintson adattárak > SuperRepo > Most kattintson a gombra SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > A telepítés néhány percet vesz igénybe.i4atv kodi telepítés
 5. A lerakat telepítése után a képernyő jobb felső sarkában megjelenik egy felbukkanó ablak, amely megerősíti a telepítést > Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > SuperRepo tárolók [Krypton] [v7].i4atv kodi beállítások
 6. Most válassza ki Kiegészítő tároló > Itt található a sok Super Repo tároló listája, tehát kattintson a gombra SuperRepo All [Krypton] [v7] > kettyenés Telepítés > Várja meg, amíg a tároló települ.i4atv kodi konfiguráció
 7. Most térjen vissza újra Telepítés a tárházból opciót a gomb megnyomásával ‘Kilépés’ gombot a billentyűzeten > Görgessen le és kattintson a gombra SuperRepo All [Krypton] [v7] > választ Videó kiegészítők > Görgessen le a kereséshez i4atv > Találat Telepítés > Várja meg, amíg a telepítés befejeződik.az i4atv DX telepítése a kodi jarvis 16-os vagy annál alacsonyabb verziójára
 8. Az i4atv kiegészítő telepítve van > Az i4atv 2017 kiegészítő megnyitásához térjen vissza a következőhöz: Kodi Home > választ Kiegészítői választási lehetőség > Kattintson Videó kiegészítő > A képernyő jobb oldalán kattintson a gombra i4atv > Élvezd!

Az i4atv telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis > Menj Rendszer menü > Kattintson az almenüre ‘Fájl kezelő’ > Dupla kattintás Add Source lent lent.
 2. kettyenés ‘Egyik sem’ opció, amikor a doboz megjelenik > Írja be a URL http://srp.nu/ > kettyenés Kész > Alul írja be a lerakat nevét „Super Repo” > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 3. Menj vissza Kodi főmenü nyomással „Backspace” gombot a billentyűzeten > Kattintson Rendszer > Akkor Kiegészítői > Most érintse meg a elemet Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > A dobozból válassza a lehetőséget Super Repo > Kattintson Jarvis > Akkor adattárak > SuperRepo > Most válassza ki superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. A Super Repo telepítése után kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Keresse meg és kattintson a gombra SuperRepo tárolók [Jarvis] [v6] > Kiegészítő tároló > választ SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Telepítés.
 5. Menj vissza Telepítés a tárházból választási lehetőség > Kattintson SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Videó kiegészítők > választ i4atv > Találat Telepítés.

i4atv Repo Zip letöltése

Az i4atv 2017 telepítésének másik módja a Super Repo Repository Zip File letöltése. A telepítés megkezdése előtt töltse le az alábbiak szerint a ZIP fájlt:

Krypton esetében: Töltse le a Super Repo Zip fájlt

Jarvis esetében: Töltse le a Super Repo Zip fájlt

 1. Nyisd ki Kodi Krypton > Menj Kiegészítői > Doboz ikonra felül > választ Telepítse a ZIP-fájlból > Hajózik vagy Feltöltés a letöltött Super Repo Zip File > Várja meg, amíg telepíti.
 2. Menj Telepítés a tárházból választási lehetőség > Kattintson SuperRepo tárolók [Krypton] [v7] > Kiegészítő tároló > SuperRepo All [Krypton] [v7] > Telepítés.
 3. A telepítés után nyomja meg „Backspace” gombot kétszer, majd görgessen lefelé a kiválasztáshoz SuperRepo All [Krypton] [v7] > Menj Videó kiegészítők > választ i4atv > kettyenés Telepítés > Élvezd!

i4atv Apk

Most már telepítheti az i4atv-t Android-eszközre az i4ATV apk letöltésével. Kövesse az alábbi lépéseket az i4atv apk telepítéséhez Fire Stick / TV-re vagy bármilyen más Android készülékre.

 1. Töltse le az i4atv APK-t
 2. Keresse meg a letöltött fájlt Android-eszközén.
 3. Nyissa meg a telepítővarázslót, és indítsa el az i4atv telepítését. Nézze meg ezeket a legjobb kodi varázslókat.

i4atv Reddit – vélemények

Köszönöm az istenségnek ezt az i4atv.us adatfolyamot, mert nem tudom megszerezni az ESPN-t az életemért.

– Tornaterem (@Gymtertainment), 2017. április 15

Csak egy maroknyi Kodi-bővítmény képes élő közvetíteni az ESPN csatornát a Kodi-on. Ezt sok Kodi-felhasználó elismerte, mivel ez a kiegészítő kiegészítő az élő sportok nézéséhez. A világ minden tájáról élő sporteseményeket kínál.

Van jó link a 2. üléshez? Az I4atv.us puffereket állít meg nekem

– Daniel (@ Daniel_san2013), 2017. április 14

Bár az i4atv Kodi kiegészítő sok választást kínál a streaminghez, ám a pufferolás a legtöbb probléma. A Kodi pufferolása tönkreteheti az összes pénzt az Ön számára, ha sportot néz, ezért kövesse az alábbi részt az i4atv pufferolással kapcsolatos problémák kiküszöbölése érdekében..

Az i4atv nem működik / hibák / problémák

Pufferelési kérdések

A pufferolás gyakori probléma a kiegészítők és különösen az i4atv esetében. A filmek és a TV-műsorok során fellépő Kodi-pufferolás ugyanolyan idegesítő, amikor élő sportokat néz. Lehet, hogy tönkreteszi az összes szórakozást, de ami a legfontosabb, arra ösztönözheti a felhasználót, hogy ne látogassa meg újra Kodit.

Megoldás

A Kodi pufferolása a Kodi gyorsítótárának növekedése miatt merül fel. Ezért azt javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók töröljék a gyorsítótárat a Merlin Wizard segítségével. A gyorsítótár ürítése mellett a Merlin Wizard törli a miniatűröket és a csomagokat is.

A függőség telepítése nem sikerült

Az i4atv kiegészítő telepítésekor, kivéve a Super Repo-tól, a Kodi felhasználók gyakran „A függőség telepítésének sikertelen telepítése” hibát kapnak. Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor a lerakat vagy egy kiegészítő leállt, vagy frissítést hajt végre.

Megoldás

Van egy egyszerű megoldás a probléma megoldására, és magában foglalja az i4atv megfelelő tárolójának telepítését. A Super Repo a megfelelő tárhely az i4atv telepítéséhez. Ezért megadtuk a Super Repo telepítési útmutatóját, amely megoldja a problémát.

A dolgok becsomagolása

Az i4atv Kodi kiegészítő nagyszerű benyomást kelt a Kodi felhasználókra az streaminghez elérhető IPTV csatornák lenyűgöző listájával. Ez a kiegészítő megtalálható a Super Repo adattárakban, sok más kiegészítő mellett. Ez a telepítési útmutató az i4atv telepítésének részleteit tartalmazza a Kodi-on.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map