Hogyan telepítsük az IceFilms-et a Kodi-ra kevesebb, mint 4 perc alatt

icefims-kodi-add-on


Ez a kiegészítő a Kodil Repository-nál érhető el, és Kodi Leia, Krypton és Kodi Jarvis számára készült ebben az útmutatóban..

Az IceFilms évek óta teljesíti az elvárásait, mint a Kodi világ egyik legjobb film-kiegészítője. Filmezhet egész nap.

Győződjön meg arról, hogy egy kodi vpn-t használ az online jelenlét megóvására a rosszindulatú programoktól és a hackerektől. Nem csak, hogy korlátlan hozzáférést is biztosít nagy mennyiségű tartalomhoz, amely korlátozott az Ön régiójában.

Az IceFilms telepítése a Kodi Leia és a Krypton verziókra

 1. Nyisd ki Kodi > Akkor menj ide Beállítások > Kattintson fájl Menedzser > Most kattintson duplán hozzáad Forrás > Egy doboz jelenik meg, tehát kattintson a “Egyik sem’Hogyan telepítsünk jégszűrőket a Kodi-ra
 2. Írja be a URL a tároló számára http://kdil.co/repo/ > Ezután kattintson a gombra rendben > Ha alul néz, akkor a médiaforrás nevét fogja kérni, ezért írja be a „Kodil repo” > Ezután kattintson a gombra rendben.a jégszűrők telepítése a kodi kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. Menj Kodi itthon > Ezután válassza a lehetőséget hozzáadkiegészítők opció, amely megjelenik a bal oldali menüben > Most kattintson a gombra Dobozikon található a felső menüben.jégfilmek a kodi beállítást
 4. Ezen az oldalon ki kell választania Telepítés tól től ZIP fájl választási lehetőség > Görgessen le és kattintson a „Kodil Repo” > Válassza ki a lerakatot Kodil.zip > A tároló telepítése időt vesz igénybe.icefilms kodi zip fájl letöltése URL
 5. A telepítés után kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Ezután válassza a lehetőséget Kodil raktár > Menj Videó kiegészítők > Akkor IceFilms > nyomja meg Telepítés > Várja meg, amíg a telepítés megtörténik.jégfilmek a kodi beállításokon
 6. A befejezés után térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére > Kattintson Kiegészítői > Aztán Video kiegészítők > Végül rá kell kattintania IceFilms > Válassza a Filmek részt és élvezze!

hogyan adhatunk jégszűrőket a kodi-hoz

Az IceFilms telepítése a Kodi Jarvis 16 vagy magasabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis > A képernyő elején kattintson a gombra Rendszer > Ezután kattintson a gombra fájl Menedzser > Görgessen lefelé dupla kattintáshoz hozzáad Forrás.
 2. Kattintson ‘Egyik sem’ amikor a párbeszédpanel megnyílik > Akkor írja be ezt URL http://kdil.co/repo/ és kattintson a gombra Kész > Most írja be ezt a nevetKodil RepoÉs kattintson újra Kész ha megjelenik az opció > Ezután kattintson a gombra rendben hogy bezárja a dobozt.
 3. Most menj Kodi-ba itthon > Kattintson Rendszer > Akkor Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Ezzel egy másik mezőbe jut, ahol rá kell kattintania Kodil Repo > Akkor Kodil.zip
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Ez számos tárolóhoz vezet, így kattintson a gombra Kodil Repository > Videó Kiegészítői > IceFilms > Telepítés > Élvezze a filmeket és TV-műsorokat!

IceFilms letöltése Zip URL

Lehet, hogy kihagyhatja az IceFilms Kodi 2019 telepítésének első három lépését az alábbi lépések végrehajtásával:

 1. Töltse le az IceFilms Zip fájlt innen: ITT, és mentse el számítógépére.
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Ezután lépjen a Kiegészítők oldalra > Doboz ikonra > Kattintson a Telepítés ZIP-fájlból lehetőségre, és onnan keresse meg a letöltött fájlt, és várja meg a telepítést.
 3. Lépjen a Telepítés a lerakatból oldalra > Kodil Repository > Videó kiegészítők > Aztán IceFilms > Telepítés > Élvezd!

Az IceFilms nem működik / Javítások / Kodi problémák

Amikor a Fusion Repositoryt a bűnüldöző szerv letette, az IceFilmsnek más kodi-tárolókat kellett találnia, amelyek illeszkedtek a helyre, és itt kezdtek hibák előfordulni. Néhány hibát és azok javítását az alábbiakban találjuk:

Az IceFilms nem tudta telepíteni a függőséget

Az IceFilms Kodi 2019 először volt elérhető a Fusion Repository-n. A Fusion összeomlása után sok Kodi-felhasználó megpróbálta telepíteni a kiegészítőt, de az „A telepítés sikertelensége függőség” hibát jelentette. Ez azt jelenti, hogy a lerakaton, amelyen a kiegészítő elérhető, hiányoztak a szükséges fájlok.

Megoldás

Az IceFilms már elérhető a Kodil Repository-ban, amely tökéletesen működik. A fenti útmutatóban ugyanazt a megközelítést tárgyaltuk a Fúziós Adattárral kapcsolatban.

Az IceFilms nem tudja adatfolyamot közvetíteni

A Kodi-felhasználók is panaszkodnak a kiegészítő elmulasztása miatt. Ezek a kérdések az IceFilms fejlesztőivel, azaz az Eldorado-val kapcsolatosak. A kiegészítő nem tudja elkapni a külső linkeket, és nem képes streaming szolgáltatást nyújtani.

Megoldás

Az ilyen típusú hiba esetén jobb, ha megvárja, amíg a fejlesztők kijavítják a problémát, és néhány perc múlva próbálja meg elérni a kiegészítőt. Időnként akár egy frissítés is okozhatja a kiegészítő működését.

IceFilms Kodi – vélemények

Ezek a 3 nagyszerűen működő jégszűrők nem kaparják jól. Vedd le a smash repo-tól, és azt mondja, hogy nem javítva

– MO (@kmar_NY), 2017. szeptember 20

A napi hibák és hibák a Kodi-felhasználók erőteljesebb reagálását eredményezték az elmúlt hónapban. Ezek közül a leggyakoribb a kaparás problémája. Az IceFilms-et a Kodil repo vezette be, miután a Fusion Repository árokba helyezte. Azóta elvesztette varázsát.

Miért érdemes használni a jégszűrőket, amikor a konvencionális mindent párosít??

– Shaun Bradley (@ShaunBradders), 2017. augusztus 19

Úgy tűnik, hogy a Covenant olyan rövid idő alatt megkapta a figyelmet, hogy korának nagyszerű video-kiegészítőjét kivonja. Mivel túl sok hiba van az IceFilms kiegészítőben, a Kodi felhasználók a legegyszerűbb megoldást részesítik előnyben, azaz a Covenant telepítését. Ennek eredményeként az IceFilms népszerűsége csökkent.

Csomagoljuk fel

Az IceFilms nem biztos, hogy ugyanaz, mint korábban, ám hosszú órányi szórakozást kínál. Megnézheti az összes legújabb filmet, amikor a Icefilms-et telepíti a Kodi-ra. Ez a kiegészítő megtalálható a Kodil Repository-ban, és azóta elvesztette varázsát.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map