Hogyan telepítsünk nyitott filmeket a Kodi-n kevesebb, mint 7 lépés alatt

Az Openload egy régóta működő fájlszolgáltató, amely a Kodi felhasználók számára kínálja szolgáltatását. Az olyan népszerű kodi kiegészítőkkel, mint például a Covenant és az Exodus, amelyek Openload patakokat kínálnak, fontos tudni, hogyan kell az Openload telepíteni a Kodi-ra..


Kodi NewsHallottál már Kodi-ról lehordás? Igen, igazak & megakadályozza a milliókat az ingyenes tartalom megtekintésében. A VPN megőrizheti személyazonosságát név nélkül és biztonságban. A PureVPN a legjobb megoldás arra, hogy megvédje magát a DMCA-értesítésekkel, a szerzői jogi kérdésekkel szemben & különféle kiegészítők feloldása, például a Neptune Rising, a Covenant vagy a GAIA.purevpn cta

Tehát további késedelem nélkül menjünk hozzá!

 1. Hogyan telepítsük az Openload-ot a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára
 2. Hogyan lehet letiltani az Openload-ot a Kodi-n
 3. Openload Kodi – vélemények
 4. A Kodi Openload nem működik / hibák / problémák

Az Openload telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Dob Kodi a rendszeren > Menj Beállítások (Fogaskerék alakú ikon) a felső menüben > Kattintson Fájl kezelő > Görgessen le, és duplán érintse meg a gombot Add Source.Hogyan telepíthetem az openload-ot a kodi-ra
 2. Amikor a doboz megjelenik a képernyőn, kattintson a gombra ‘Egyik sem’ választási lehetőség > típus Dandy Media Repository URL http://www.dandymedia.club/repo/ > kettyenés rendben > Írja be a lerakat nevét, azaz. Dandy Media > kettyenés rendben és csukja be a dobozt.Hogyan telepíthetem az openload-ot a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára?
 3. Menj vissza Kodi Home a gomb megnyomásával „Backspace” gombot a billentyűzeten > Akkor menj ide Kiegészítői menü a bal oldalon > választ Csomagtelepítő (Doboz alakú ikon) a bal felső sarokban.nyitott kodi
 4. Most kattintson a gombra Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg és kattintson a gombra Dandy Media > Repository.dandymedia.zip > Néhány percig tart a telepítés telepítése.nyitott kodi telepítés
 5. Kattintson Telepítés a tárházból > Görgessen le a kereséshez Dandy Media > Menj Videó kiegészítők > választ Openload a listából > kettyenés Telepítés.Töltse be a kodi beállításokat
 6. Miután telepítette az Openload-ot, ugorjon a Kodi Home > Kattintson Kiegészítői > Akkor Videó kiegészítők > Openload > Élvezze a filmeket!

Hogyan telepítsük az openload-ot a kodi jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

Hogyan telepítsük az Openload-ot a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Dob Kodi Jarvis a rendszeren > Kattintson Rendszer > Akkor Fájl kezelő > Dupla kattintás Add Source.
 2. kettyenés ‘Egyik sem’ amikor a doboz megjelenik > típus URL http://www.dandymedia.club/repo/ > kettyenés Kész > Írja be a nevet „Dandy Media” > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 3. Most menj vissza Kodi főmenü > Ezután válassza a lehetőséget Rendszer menü újra > Kattintson Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Akkor Dandy Media > repository.dandymedia.zip
 4. Menj Telepítés a tárházból > Kattintson Dandy Media Repository > Videó kiegészítők > választ Openload > Telepítés > Élvezd!

Hogyan lehet letiltani az Openload-ot a Kodi-n

 1. Az Openload letiltása a Kodi-n nagyon egyszerű. Csak kövesse ezeket a lépéseket:
 2. Indítsa el a Kodi rendszert > Menj a beállításokhoz > majd a Rendszerbeállítások.
 3. Lépjen a Kiegészítők elemre, és válassza a „Függőségek kezelése” lehetőséget..
 4. Most válassza az „URL Resolver” lehetőséget. > majd konfigurálja.
 5. Keresse meg az Openload egyik feloldó listáját.
 6. Miután megtalálta az Openload-ot, kapcsolja ki az ‘Engedélyezés’ lehetőséget.

Openload Kodi – vélemények

Sok Kodi-felhasználó az Openload használata közben keresi a biztonságát. Az egyik fő probléma az, hogy az IP-cím ki van téve, amikor párosul az Openload-tal. A reddit-en lévő felhasználónak ugyanaz volt az aggodalma, de a lelkes Kodi közösség gyorsan segítette.

nyitott kodi áttekintés

Hasonlóképpen egy másik Kodi-felhasználó kereste az Openload on Firestick használatának módját.

opend reddit felülvizsgálat

A Kodi Openload nem működik / hibák / problémák

Amikor elkezdi használni az Openload alkalmazást, sok hibával találkozhat a kiegészítő konfigurálásakor. A leggyakoribb hibák közé tartozik:

Nyissa meg a Stream engedélyezést a Kodi Firestick-en

Azok a felhasználók, akik Openload-ot használnak PC-n vagy Mac-en, az eszköz párosítása nem jelent problémát. A Kodi Firestick Openload adatfolyam-engedélyezése azonban sok felhasználót megdöbbent. De ezt a hibát könnyen meg lehet oldani.

Mivel az Openload párosítja az IP-címet, az összes, ugyanazt a címet használó eszközt párosítani kell. Ha a Firestick ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, akkor annak azonos IP-címmel kell rendelkeznie. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy párosul az Openload alkalmazás bármely más eszközzel (PC, Mac, Android telefon stb.), És a Firestick párosul a folyamat során..

Nyissa meg a Stream engedélyezési programját, Kodi 17

Ez a hiba általában akkor fordul elő, ha nem jelöli be a captcha négyzetet. Az Openload párosításakor feltétlenül jelölje be a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet. Ez kiküszöböli a Kodi 17 Openload adatfolyam-engedélyezési hibáját.

Becsomagolni

Itt vannak emberek, és véget értünk az Openload útmutatónknak. A fentebb bemutatott módszerrel telepítheti az Openloa szoftvert a Kodi 17 vagy a Kodi 16 eszközre. Ha bármilyen problémája merül fel a kiegészítők futtatásával, ellenőrizze a felsorolt ​​hibákat. Ha a probléma továbbra is fennáll, írjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakhoz, és mi segítünk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map