IPTV Kodi 18.0 verzió – 15 legjobb IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons 2020 áprilisáig

A Kodi nemcsak filmek és TV-műsorok közvetítésére, vagy retro komédia nézésére szolgál. A felhasználók nagyon kedvelik, mert a legjobb kodi-kiegészítői lehetővé teszik a felhasználók számára a kedvenc élő eseményeik, TV-műsorok és más élő programok közvetítését..


Van néhány hivatalos legjobb IPTV Kodi kiegészítő 2018, és van néhány nagyszerű IPTV ingyenes bővítmény, amelyet harmadik felek fejlesztői is fejlesztettek ki. Sokan azonban problémákba ütköznek a kiegészítők telepítésében vagy a patakok elérésében.

Ennek oka az, hogy a Kodi Live TV-kiegészítők földrajzilag korlátozottak, és adatfolyamuk nem érhető el a kijelölt régiójukon kívül a Kodi VPN támogatása nélkül..

Hogyan telepítsük a Platinum Smart IPTV Kodi készüléket Leia-ra és Kryptonra

 1. Nyisd meg a Kodi-t > kattintson a fogaskerék (beállítások) ikonra.
 2. Válassza a Fájlkezelőt.
 3. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 4. Kattintson a kívánt helyre, és írja be ezt az URL-t: ‘http://legionworldtv.com/wizard’ > kattintson az OK gombra.
 5. Adjon nevet erre a médiaforrásra, a „Legion Repo” -ra, majd kattintson az OK gombra > Ellenőrizze újra az URL-t és a nevet, majd kattintson újra az OK gombra.
 6. Térjen vissza a kezdőképernyőre > Kattintson a Kiegészítők menüre.
 7. Kattintson a doboz ikonra.
 8. Válassza a Telepítés ZIP-fájlból lehetőséget > Válassza a plugin.video.iptvplatinum.zip fájlt > várja meg az értesítést.

A Platinum Smart IPTV Kodi telepítése a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára

 1. Dob Kodi.
 2. kettyenés Rendszer > Nyisd ki Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source.
 3. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL: http://legionworldtv.com/wizard > kettyenés Kész.
 4. Nevezze meg ezt a médiaforrást Légió repó > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 5. Menj vissza Kodi kezdőképernyő > Menj Rendszer > Kattintson Kiegészítői menü > választ Telepítés zip fájlból > Várja meg az értesítést.
 6. Menj Légió repó > Nyisd ki plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. A értesítés megjelenik a kiegészítő telepítésével kapcsolatos információ.

Platinum Smart IPTV Kodi letöltése

 1. Töltse le a  ZIP fájl > Menj Kiegészítői.
 2. Kattints a Doboz ikonra.
 3. kettyenés Telepítés Zip fájlból > Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt > várja meg az értesítést.

Platinum Smart IPTV csatornák listája

Íme néhány olyan csatorna, amelyet a felhasználók megnézhetnek a Platinum IPTV-n:

 1. NBC
 2. RÓKA
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Vad TV
 9. Halászati ​​Világhálózat
 10. Velocity HD
 11. Bet TV
 12. Moziidő
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 legjobb IPTV Kodi kiegészítés 2020-ra

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Díj! TV Live
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW televíziós hálózat
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

A Legjobb IPTV Kodi-kiegészítők a Leia 18-as verziójához

1) iTV

A legjobb IPTV Kodi kiegészítők

Az iTV egy brit székhelyű TV-hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a sugárzott tartalom online elérését. A Kodi-felhasználók élőben közvetíthetik az összes brit csatornát az iTV IPTV Kodi ingyenes kiegészítőjén keresztül.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi ingyenes kiegészítő

Ami a stream minőségét és funkcionalitását illeti, a Sylvr nagyszerű, kezével lefelé. Annak ellenére, hogy csak néhány csatornát kínál, a Sylvrnek kötelező kiegészítőnek lennie a Kodi könyvtárban. Jobban lett volna, ha csak különféle fajtái lennének. Ennek ellenére a kiegészítő jól működik, és a felület nagyon felhasználóbarát.

3) BGTime.TV

BGTime Bulgária iptv ingyenes addon

A BGTime.TV egy online bolgár TV-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feliratkozzanak kedvenc bolgár csatornáikra. A felhasználók rögzíthetik, lejátszhatják és közvetíthetik a kívánt csatornákat. A BGTime.TV IPTV kiegészítő egy hivatalos kiegészítő a Kodi felhasználók számára, amely lehetővé teszi számukra az élő TV-csatornák és események elérését az online regisztrációval..

4) Töltse fel! TV Live

Díj! TV IPTV Kodi lista Streaming

Díj! egy sugárzott hálózat filmek, TV-műsorok, élő események és sportcsatornák streamingjéhez. Népszerű az akciótartalom miatt, amelyet a felhasználók számára kínál. A Kodi-felhasználók a hivatalos díj telepítésével elég könnyen igénybe vehetik ezt a szolgáltatást Kodi-alkalmazásukon. TV Live IPTV kiegészítő.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi lista addon

A Comet egy olyan TV-csatorna, amely a sci-fi műfaj tartalmát sugározza, mint például felfedezések, történelmi összeesküvések, innovációk, találmányok stb. A Kodi felhasználók könnyen elérhetik ezt a csatornát a Kodi alkalmazásukon, a Comet TV Live Kodi kiegészítő telepítésével a hivatalos Kodi lerakatból..

A legjobb IPTV Kodi-kiegészítők a Krypton 17.6-os verziójához

1) D8

A legjobb IPTV Kodi kiegészítések a Krypton 17.6 verziójához

A D8 egy francia TV-csatorna, és a felhasználók a hivatalos IPTV Kodi-kiegészítő révén elérhetők a francia TV-csatornán, és videókat nézhetnek a hivatalos Kodi-kiegészítő tárolóban..

2) C31

C31 közösség iptv kodi listája Addon

A 31. csatorna egy hazai információs, oktatási, sport- és szórakoztató központú közösségi televíziós csatorna. Ez egy nonprofit közösségi televíziós műsorszóró szolgáltatás, Ausztráliában található.

Tartalmát a Dandenong-hegyről sugározzák, néhány ismeretlen csillagot és horgonyokat fedez fel Victoria belsejéből. Majdnem 90 műsort vetnek fel minden héten, és hazánkban készülnek.

3) EKB TV

ECB krikett IPTV kodi m3u addon

Ez egy brit székhelyű IPTV Kodi m3u, amely élő közvetítést biztosít Anglia és Wales krikett fórumának hivatalos webhelyein..

4) Cerebro Prime

A Cerebro Prime IPTV Kodi m3u kiegészítő

A Cerebro Prime egy csodálatos IPTV Kodi m3u kiegészítő a sportesemények és szórakoztatás közvetítéséhez a Kodi-en. Ezenkívül filmeket és tudománytal kapcsolatos tartalmakat közvetít.

5) CW televíziós hálózat

A CW Televíziós Hálózat iptv kodi fizetett

A CW Televíziós Hálózat egy amerikai műsorszóró hálózat, amely a legnépszerűbb műsorok, például a Flash, a Jane Virgin, az iZombie, a Jessica Jones, a Vampire Diaries stb. Közvetítését folytatja. Működését a CW Network, LLC irányítja, és székhelye Burbank, Kalifornia. A Kodi felhasználók könnyedén megnézhetik a CW Televíziós Hálózaton elérhető összes műsorát, a legjobb KTV IPTV fizetett kiegészítő telepítésével..

A legjobb IPTV Kodi-kiegészítők a Jarvis 16. verziójához

1) Darkzide IPTV

A legjobb IPTV Kodi kiegészítések a Jarvis 16. verziójához

Az egyik dolog, ami a nevének elolvasása után felmerült a fejedben, az a horror tartalom, az IPTV Kodi fizetett kiegészítő. De nem az! A valóságban ez az egyik legjobb IPTV kiegészítő olyan csatornák streamingjéhez, mint Norvégia, Dánia és Svédország. Kiváló minőségű adatfolyamokkal rendelkezik, de a nyelvvel kapcsolatos problémákkal szembesülhet.

2) ExPat TV

Az Expat TV UK Iptv kodi fizetett kiegészítő

Az ExPat TV nagyszerű KTV fizetett IPTV-kiegészítő az olyan tartalmak streamingjéhez, amelyek földrajzi korlátozása csak az Egyesült Királyságban lehetséges. A felhasználók telepíthetik ezt az élő IPTV-kiegészítőt, és a csatornákon, például a BBC iPlayer-en keresztül továbbíthatják kedvenc filmeiket, TV-műsoraikat stb.

3) Bonus.TV

bonus.tv orosz iptv kodi letöltés

A Bonus.TV egy orosz műsorszóró szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kedvenc orosz, ukrán és néhány nemzetközi csatorna közvetítését. A felhasználók a Bonus.Tv Kodi kiegészítő telepítésével filmeket, TV-műsorokat nézhetnek és kedvenc zenéjukat nagyon egyszerűen hallgathatják.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi letöltés

Boom Boom TV Kodi kiegészítő valóban a Boom up a Live TV kiegészítő játékot szolgáltatták, mert körülbelül 1000 élő TV-csatorna közül lehet választani, és ezek a csatornák különböző régiókból származnak, például az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Spanyolországból stb. -on rázta meg a közösséget, és rövid idő alatt az egyik legjobb IPTV Kodi ingyenes kiegészítővé vált.

5) DFB TV

DFB TV német iptv ingyenes

A DFB a német labdarúgó-válogatott hivatalos weboldala, amely az összes belső jelentést és folyamot tartalmazza a mérkőzésekhez és egyéb hírekhez. A felhasználók telepíthetik ezt a legjobb német IPTV-kiegészítőt a német labdarúgó-válogatotthoz kapcsolódó videók és hírek streamingjéhez.

Platinum Smart IPTV hibák / nem működnek / problémák

Ellenőrizze a napló hibát

Ez a típusú hiba a lerakat vagy a kiegészítő telepítésekor fordul elő, mert a lerakatban hiányoznak a fájlok vagy túl sok a gyorsítótár.

fix

Kétféle módon javíthatjuk ezt a hibát, mert az ok bizonytalan. Először törölje a rendszert és a kiegészítő gyorsítótárat, majd próbálja meg telepíteni és megnyitni a kiegészítőt. Ha ez nem segít, akkor próbálja meg újratelepíteni a kiegészítőt egy megbízható és frissített lerakatból.

A függőség telepítése nem sikerült

Függőségi hiba akkor fordul elő, ha a felhasználó megpróbálja telepíteni a kiegészítőt elavult lerakatból / forrásból, vagy ha a tárhely forrása le van állítva.

fix

A hiba kiküszöbölése érdekében a kiegészítő telepítése előtt mindig ellenőrizze, hogy a kiegészítő telepítéséhez használt lerakat naprakész és megfelelő-e.

Platinum Smart IPTV Kodi vélemények

A dicséret alapján, amelyet a Platinum IPTV szerte a világon kap, úgy nevezhetjük a játék legkedveltebb IPTV-kiegészítőjének, amely jelenleg a játékban van. Felsorolunk néhány olyan felhasználói tweetet, akik dicsérik ezt a kiegészítőt:

@ platinumiptv2, szeretve a csatornáimat, még mindig párosul. 6 hónap és még mindig tetszik!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov), 2018. március 31

Kiváló iptv m8, megéri a pénzt, amit csak fizetett az 1 évért, olyan boldog

– Gary Turner (@ GARYrfc1872), 2018. március 5

@ platinumiptv2 köszönöm, ragyogóan dolgozik. Annyi választás tűnik, hogy néhány hónapig nem mozogok a tévéből ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal), 2018. január 13

A felhasználók emelték a kiegészítő fejlesztőt is azért, hogy támogatásukkal szolgáltak kérdéseik megoldásában:

Megkaptam ezt a múlt héten, és eddig lenyűgöztem. Nagyon reagált az üzenetekre is.

– Andrew Thomas (@twmscfc), 2018. március 31

Záró szavak

Azok a IPTV Kodi kiegészítők, amelyeket a blogban megemlítettünk, mind működnek, és az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelnek. Ez az összes jelenleg a polcon elérhető, legnépszerűbb IPTV-mentes kiegészítő, és egyikét sem hagyhatja ki, ezért telepítse őket, és kezdje el az élő közvetítést. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy Kodi VPN szolgáltatást használjon, miközben kipróbálja a nem hivatalos Kodi kiegészítőket az online adatvédelem védelme érdekében..

Olvassa el a „Hogyan telepítsünk egy VPN-t a Kodi-ra” című útmutatót, hogy többet megtudjon róla. Ha nem hajlandó fizetni érte, ingyenes VPN Kodi szolgáltatást is választhat. Fontos azonban, hogy a szolgáltatások különbsége miatt fizetett VPN-szolgáltatást használjon. Remélhetőleg mára megértette, miért van szüksége VPN-re a Kodi számára ezzel a kiegészítővel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map