Just Sports Kodi 17.6 – A Just Sports Addon telepítése a Kryptonra, a Jarvisre és a Firestickre

A Just Sports Kodi kiegészítő egy vadonatúj élő streaming Kodi kiegészítő, amely az UKodi1 lerakatban elérhető. Kiváló felülettel rendelkezik, és HD minőségű streamingt nyújt. Ezen felül rendelkezik a széles körben népszerű sportcsatornák listájával, azaz a BT Sports, a BeIN Sports, a Sky Sports és az ESPN csatornákkal. Emellett kiemeli a legutóbbi mérkőzéseket, amelyeket elmulasztott.


Kövesse ezt az útmutatót, hogy megtudja, hogyan telepítheti a Just Sports addon az Ön megfelelő készülékére, és egyetlen kattintással élvezheti az élő sporttevékenységeket. Ezenkívül ne felejtse el ellenőrizni a frissített Kodi kiegészítők útmutatónkat.

Csak a Sport Kodi Repository

A Just Sports addon elérhető az UKodi1 lerakatban. Az UKodi1 adattár is nagy elismerést kapott a könyvtárában található számos Kodi építkezés miatt.

A Just Sports Kodi Addon telepítése a Krypton 17.6 vagy újabb verziójára

Ha a Kodi Krypton 17.6 verziót vagy bármilyen más, ennél alacsonyabb Krypton verziót használ, akkor kövesse az alábbi lépéseket a Just sports addon telepítéséhez:

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Fogaskerék (Beállítások) Ikon > Ebből a menüből kattintson a gombra fájl Menedzser > Megnyílik egy új ablak, kattintson duplán a hozzáad Forrás opció a bal oldali oszlopból.hogyan lehet telepíteni a sport kiegészítőt a Kodi-ra
 2. Megjelenik egy párbeszédpanel, kattintson a kívánt helyre <Egyik sem> és írja be ezt URL http://ukodi1.com/Repo/ majd kattintson az OK gombra Rendben > Nevezze el ezt az URL-t UKODI1 és kattintson a gombra rendben > Ellenőrizze még egyszer a URL és név majd kattintson az OK gombra rendben hogy bezárja a párbeszédpanelt.hogyan telepítsük csak a sportot a kodi kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. Visszatér Kodi Kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői a bal oldali oszlop menüből. hogyan telepítsük csak a sportot a kodi jarvis 16-os vagy újabb verziójára
 4. Kattintson a Doboz ikonra a bal felső sarokban > Kattintson a Telepítse a ZIP-fájlból opció a listából.hogyan telepítsük csak a sportot a kodi tűzoltóra
 5. Most görgessen és válassza ki UKODI1 a rendelkezésre álló lehetőségek közül > Kattintson repository.ukodi1-0.0.5.zip > Várja meg az értesítést.csak a sportraktár
 6. Az értesítés megjelenése után válassza a lehetőséget Telepítés a tárházból választási lehetőség > Nyisd ki UKodi1csak a sport nem működő hibák kérdése
 7. Menj Videó kiegészítők mappa > választ Csak a sport a listából > kettyenés Telepítés.csak a sport fifa világkupát

A Just sports Kodi Addon telepítése a Jarvis 16-os és újabb verziójára

Kövesse ezeket a lépéseket a Just Sports addon telepítéséhez a Kodi Jarvis 16. verziójára:

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis 16. verzió.
 2. Kattintson Rendszer > Nyisd ki Fájl kezelő.
 3. Kattintson duplán a Add Source > Most kattintson a „Egyik sem’ és írja be ezt URL, ahogy van http://ukodi1.com/Repo/ > kettyenés Kész.
 4. Nevezze el ezt az URL-t UKODI1 > kettyenés Kész > kettyenés rendben hogy bezárja a párbeszédpanelt.
 5. Menj vissza Kodi Home > Kattintson Rendszer > Kattintson Kiegészítői lap.
 6. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson UKODI1 > választ repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. kettyenés Telepítés a tárházból > Menj UKodi1.
 8. Nyisd ki Videó kiegészítők.
 9. választ Csak a sport > kettyenés Telepítés > Várja meg a kiegészítő telepítését, egy értesítés jelenik meg.

A Just Sports Kodi Addon telepítése a Fire Stick-re

 1. Nyisd ki Kodi a Fire Stick-en. Ha még nem telepítette a Kodi-t a Fire Stick-re, akkor először telepítse.
 2. Menj oda Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.

Most kövesse a fent bemutatott pontos eljárást a Kodi Krypton 17.6 verziójának telepítéséhez. Javasoljuk, hogy a Just Sports Kodi kiegészítéssel vpn-t használjon tűzoltóként. Mivel ez a kiegészítő ingyenes stream-eket közvetít, ami szerzői jogi értesítéseket eredményezhet.

Csak a Sport Kodi letöltése

 1. Letöltés UKodi1 Zip fájl az eszközön
 2. Kattintson Kiegészítői > Kattintson Doboz ikonra > kettyenés Telepítés Zip fájlból > Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt, azaz. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Várja meg az értesítést.
 3. Kattintson Telepítés a tárházból > Nyisd ki UKodi1 > Menj Videó kiegészítők > választ Csak a sport > kettyenés Telepítés.

Just Sports Kodi Addon – Értékelések

A Just Sport addon-t a kodi-n nagyon sokat elismerték a felhasználók a különböző közösségi média platformokon. Nem találtunk egyetlen felhasználó által előterjesztett negatív megjegyzést. Íme néhány bizonyíték arra, hogy a felhasználók megosztották tapasztalataikat:

csak a sportról szóló vélemények

Ez a srác nemcsak dicsérte a kiegészítőt, hanem összehasonlította és értékelte az egyik legnépszerűbb sport Kodi kiegészítő mellett; Sport ördög.

csak sport reddit vélemények

Ez a felhasználó azonban megosztotta a Just sports addon Fire Fire Stick használatával kapcsolatos tapasztalatait, és úgy tűnik, hogy ezt a tapasztalatot vitatja meg. Nagyszerű dolog tudni.

Csak sport Kodi alternatívák

Sok sport-kiegészítő van a Kodi számára, és néhányuk versenyezhet a Just Sports-szal. Ezek az izgalmas sport-kiegészítők élő mérkőzéseket és sportesemények kiemelt eseményeit biztosítják.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Futball ma Sport Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Csak a Kodi sport nem működik / hibák / problémák

Nem sikerült csatlakozni a lerakathoz

Ez egy nagyon alapvető hiba, amelynek semmi köze sincs a lerakathoz. Akkor fordul elő, ha a forráscímet nem adták be megfelelően, vagy ha probléma van az internettel.

fix

Ellenőrizze újra a forrás URL-jét, és ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be. Másodszor, győződjön meg arról, hogy egy előrejelző perjelet (“/”) helyezett a végére, utána nincs szóköz. Próbáld meg ezt megtenni, és a hiba nem fordul elő újra.

Záró szavak

A Just Sports addon csodálatos kiegészítő a Kodi közösség számára, mivel teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetően nagy lehetőségek rejlenek. Nagyszerű lehetőség arra, hogy a felhasználók ne csak élőben közvetítsék a játékokat, hanem a játék legfontosabb eseményeit is nézzék. Azok a dolgok, amelyek kényelmesebbé teszik a felhasználókat, azok, amelyeket jobban szereznek, ha bármilyen kiegészítővel rendelkeznek.

A Just Sports Kodi addon pozitív visszajelzéseket kapott a felhasználóktól, és nem fog találni senkit, aki kritizálja ezt a kiegészítőt. Ezért javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a Kodi kiegészítőt az Ön streaming igényeihez, ugyanakkor javasoljuk, hogy használjon egy megbízható VPN szolgáltatást, hogy megvédje az online szabadságát.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map