Kodi 17.6 varázsló – varázsló telepítése Kryptonra, Jarvisre, Firestickre 7 egyszerű lépésben

frissítés: Az Echo Wizard már nem érhető el a szerzői jogi igények miatt. Sok legjobb kodi varázsló, népszerű Kodi kiegészítő, legjobb kodi tároló, beleértve az Echo varázslót bukott le. Mivel a FIFA 2018-as világkupája megérkezett, tanácsos sport-kiegészítőket telepíteni a FIFA világkupa online közvetítéséhez.


Nem valamennyien gondolkodott azon, hogy különálló építményeket és témákat telepítsen egy időben és időigényesen és egyszerûen? Mi van, ha egyetlen telepítési folyamat során beszerezheti az összes népszerű építést és visszhang-kiegészítőt? Ebben az útmutatóban részletes, lépésről lépésre ismertetjük az Echo Wizard telepítését a Kodi-n. Tehát olvassa tovább!

Mi az a visszhang varázsló??

Az Echo Wizard épületek, témák és visszhang-kiegészítők gyűjteményét mutatja be, ahol megtalálhatja a legjobb Kodi kiegészítőket filmek, TV-műsorok, élő sportok és egyéb szórakoztató csatornák nézésére. Számos olyan karbantartó eszközzel is rendelkezik, amely biztosítja a Kodi legjobb állapotát, megakadályozva a videók lassú streamingjét.

Itt található az Echo Wizard telepítési útmutatója:

Az Echo Wizard telepítése a Kodi Krypton 17.6 verziójára

 1. Dob Kodi a rendszeréből > Kattintson Beállítások ikon (a képernyő tetején helyezkedik el) > választ Fájl kezelő.Az Echo Wizard telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára
 2. Dupla kattintás Add Source > Megjelenik egy mező, amelyre kattintania kell ‘Egyik sem’ > Gépelje be az URL-t http://echocoder.com/repo/ > Most kattintson a gombra rendben > Írja be a Név médiaforráshoz „Visszhang varázsló” > kettyenés rendben.visszhang varázsló zip fájl
 3. Most vissza kell menned Kodi kezdőképernyő ráütve „Backspace” nyomja meg többször a billentyűzetet > Kattintson Kiegészítői > Most kattintson a gombra Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban.visszhang varázsló addon
 4. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg és kattintson a gombra Visszhang varázsló > repository.echo-1.0.4.zip > Várja meg, amíg a tároló települ.visszhang varázsló beállítása a kodion
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Menj Echo Repository > Program-kiegészítők > Visszhang varázsló > kettyenés Telepítés.eco varázsló kodi beállításai
 6. Most várjon az Echo Wizard kiegészítő telepítésére.
 7. Tól től Kodi főmenü > Menj Kiegészítői > Program-kiegészítők > Visszhang varázsló > Élvezze az Echo Wizard összes eszközét.

visszhang varázsló a kodi-on

Az Echo Wizard telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Indítsa el a Kodi-t > Lépjen a Rendszerbe > Fájl kezelő > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Egy doboz jelenik meg kattintással ‘Egyik sem’ > Írja be az URL-t: http://echocoder.com/repo/ > Kattintson az OK gombra > Gépelje be a „visszhang varázsló” nevet > Kattintson az OK gombra.
 3. A Kodi Kezdőképernyőn menjen a Rendszerbe > Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Visszhang varázsló > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Lépjen a Telepítés a lerakatból oldalra > Echo Repository > Program-kiegészítők > Visszhang varázsló > Telepítés.
 5. Kodi kezdőképernyő > Kiegészítői > Program-kiegészítők > Visszhang varázsló > Élvezd!

Visszhang varázsló letöltése

Az Echo Wizard tároló közvetlen letöltéséhez a Kodi-ra, kattintson ide, és kövesse az alább bemutatott lépéseket a visszhang varázsló telepítéséhez:

 1. Töltse le az Echo Repository rendszert.Visszhang varázsló letöltése
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson a Kiegészítők elemre > Csomagtelepítő ikon > Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a rendszerre letöltött fájlt.
 3. Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Echo Repository > Program-kiegészítők > Visszhang varázsló > Telepítés > Élvezd!

Hogyan telepítsük a Kodi Echo Wizard varázslót a Fire Stick-re

 1. Telepítse a Kodi-t a Fire Stick-re.
 2. Nyisd ki Kodi a Fire Stick-en
 3. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.
 4. A hirdetés telepítésének többi része pontosan megegyezik azzal, amelyet korábban kidolgoztunk ennek a hirdetésnek a Kodi Krypton telepítéséhez..

A visszhang varázsló / az visszhang kódoló tároló nem működik / hibák / problémák

Nincs adatfolyam elérhető

A telepítés után bármilyen tartalom elérésekor előfordulhat, hogy megjelenik egy hibaüzenet, amely a következőt jeleníti meg: „Nincs adatfolyam”. A videó-kiegészítő felhasználók általában ezt a hibát észlelik. Vagy a hiba oka lehet a bővítmény gyorsítótára, amely lehet, hogy megtelt, vagy frissíteni kell a kiegészítőt, hogy ez megragadjon néhány szolgáltatót..

fix

A probléma megoldásához először frissítse a kiegészítő lerakatát, vagy próbálja meg újratelepíteni a kiegészítőt egy frissített lerakatból. Kipróbálhatja a gyorsítótár ürítését is; ez megoldhatja a hibát is.

A függőség telepítése nem sikerült

Ez egy nagyon ritka hiba, és csak akkor fordul elő, ha néhány fájl hiányzik a lerakatból, vagy ha a lerakat elavulttá vált, vagy leállt.

fix

Bármely kiegészítő telepítése előtt ellenőrizze, hogy aktív-e a kiegészítő lerakat-forrás. Másodszor, ellenőrizze, hogy a használt lerakat rendelkezik-e a kiegészítő frissített verziójával.

Kodi visszhangvarázsló nem működik

Az Echo Wizard korábban elérhető volt a TDB Repo webhelyen. De mióta létrehozta saját lerakatát, az Echo Wizard Repository-ra vált. Az Echo Wizard addig működik, amíg az Echo Wizard új frissítést nem bocsát ki. Miután kiadták, a varázsló leáll az előző tárolón. Ezért sok Kodi-felhasználó panaszkodik, hogy a „visszhang varázsló nem működik”.

fix

Annak érdekében, hogy az Echo Wizard zökkenőmentesen működjön, el kell távolítania a TDB Repository és az Echo Wizard szoftvert. Ezután újra kell telepítenie az Echo Wizard-t az Echo Repository-ból, ugyanúgy, mint az ebben az útmutatóban említett lépésekhez. Ön képes lesz megoldani a problémát.

Visszhang varázsló alternatívái

A népszerű adattárak és a varázslók szerzői jogok megsértése miatt történő bezárása miatt valószínű, hogy az Echo Wizard a rendészeti ellenőrzés alá is esik. Ez megakadályozhatja az Echo Wizard megfelelő működését.

Ezért felsoroltuk 3 Echo Wizard pótlást, amelyek potenciálisan vezethetik a Kodi közösséget annak visszaesése után:

 1. Ares varázsló
 2. A Legfelsőbb Építő Varázsló
 3. Wookie varázsló

A dolgok becsomagolása

Az Echo Wizard egyetlen telepítéssel elkészíti a legújabb építményeket, témákat és echo kiegészítőket. Ezután filmeket, TV-műsorokat és sportokat nézhet, és minden gond nélkül elérhető. Ebben az útmutatóban az Echo Wizard telepítésének részleteit ismertetjük a Kodi-on. Felsoroltuk az Echo Wizard alternatíváit is, arra az esetre, ha az Echo Wizard bűnüldözés alá esne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map