Kodi a Roku-n: Tanulja meg, hogyan kell beállítani a Kodi-t a Roku Stick, Ultra és Roku Express rendszeren

Streaming geek vagy, és kíváncsi vagy arra, hogy van-e mód a Kodi használatára a Roku-n?


Nos, minden választ megtalálunk az Ön számára! Olvassa el ezt az útmutatót, és fedezze fel, hogyan telepítheti a Kodi Roku-ra, a korlátozásokat, csatornákat és még sok minden mást.

Mi az a Roku??

A Roku számos olyan streaming eszköz, amelyet a Roku Incorporation gyárt és tervez. Ez lehetővé teszi a streaming szerelmeseinek, hogy bárhol felhasználhassák a kívánt tartalmat ezen eszközök használatával. Számos alkalmazás van előre telepítve a filmek és a TV-műsorok streaminghez és nézéséhez. Az alkalmazások tartalmazzák: Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner Cable, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network stb..

Ezen alkalmazások mindegyikéhez előfizetés szükséges a streaminghez, ám az általuk kínált minőség elképesztő és megéri fizetni. A streaminghez szükséges összes díj ellenére az emberek továbbra is a Roku-t választják, annak minőségi tapasztalata miatt.

Kodi a Roku-n?

Nem igazán! A Kodi nem telepíthető közvetlenül a Roku-ra, mivel a Roku által használt operációs rendszer egy Roku OS nevű testreszabott Linux operációs rendszer. Még a Roku csatornaraktárában sem található a Kodi a könyvtárában. A Kodi maga is streaming lejátszó, amely számos platformon elérhető, de sajnos a Roku-nál nem érhető el.

Kodi vs Roku

A Kodi, mint a legmodernebb streaming szoftver, az egész világon vált a streaming geek legfontosabb választéka. Nemcsak, hogy a Kodi a címsorokban is nagyon vitatott pont volt! Az ellene globálisan indított kampányok és irányelvek miatt, a magánélet megsértése miatt. A Kodi azonban sokkal többet kínál, mint bármely más streaming platform.

Az a tény, hogy a Kodi streaming szoftver, míg a Roku valójában streaming eszköz, e kettő összehasonlítása nem lenne jelentős. A Roku csúcskategóriás streaming lejátszó, és sok potenciállal rendelkezik. A Kodi használata minden bizonnyal jobb választás lenne a streaming szerelmeseinek, mivel az ingyenes és a fizetett tartalmat egyaránt kínálja (hivatkozva a hivatalos és a nem hivatalos Kodi kiegészítőkre, függetlenül a kalózkodás magatartásától). Ez az, ami Roku-nak hiányzik, nincs szabad tartalma semmilyen választás nélkül.

Nem minden felhasználó választja a fizetett tartalmat, és ezt a tényt figyelembe kell venni egy szolgáltatás nyújtásakor. Ezenkívül nem bölcs és könnyű dolog, ha előfizetési díjak nélkül ingyenesen kínálunk minőségi tartalmat.

Letölthetők a Kodi Roku-hoz ?

Semmi akadály nem akadályozhatja meg a streaming geeks-et abban, hogy túllépje a streaming eszköz korlátozásait. Köszönet minden geneknek, akik rájöttek erre a csapásra a Kodi Roku használatával kapcsolatban, lehetővé téve a rohamoszadók és a Roku tulajdonosok számára a Roku eszközök testreszabását.

Annak ellenére, hogy a Kodi nem érhető el a Roku rendszeren, vagy a Roku nem támogatja, van mód a Kodi telepítésére a Roku-ra, és a teljes eljárást kidolgoztunk ebben az útmutatóban.

Különböző módszerek a Kodi vagy az XBMC beállítására a Roku-n

Az alábbiakban kétféle módon használhatja a Kodi-t a Roku-n két különböző platformon keresztül:

 Hogyan lehet beszerezni Kodi-t a Roku-ra a Windows PC segítségével ?

A Kodi számára a legalapvetőbb és leggyakrabban használt eszköz vagy platform a Windows. Ezért biztosítottuk ezt a módszert a Kodi Roku telepítéséhez a Windows PC segítségével. Kövesse az alábbi lépéseket az ábra szerint:

 1. Indítsa el számítógépét, és lépjen ide Start menü.
 2. Tól Windows keresősáv, keresni ‘Eszköz beállítások’.
 3. Kattintson Eszköz hozzáadása.
 4. A lista képernyőn sok lehetőséget lát, kattintson a gombra Roku 3 és hozzáadódik az Ön streaming eszközéhez.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, hozzáférhet a Kodi-hoz a Roku-eszközön képernyőn történő leadással. A képernyőküldés lehetővé teszi, hogy kedvenc filmeit, videóit és még sok minden mást nézhessen a Roku-eszközön. Egyszerű, nem igaz??

Hogyan lehet beszerezni Kodi-t a Roku-ra az Android Smart TV segítségével ?

Itt van egy másik módszer a Kodi Roku-ra történő telepítéséhez az Android okostelefont használva, és ezt a képernyő tükrözésével hajtják végre. Kovesd ezeket a lepeseket:

 1. Telepítse a Kodi-t az Android Smart TV-jére.
 2. Most menj tovább Roku 3 kezdőképernyő.
 3. Kattintson Beállítások > Kattintson Rendszerfrissítés és frissítse eszközét a Roku Software Build 5.2-re vagy egy frissített verzióra.
 4. Menj vissza Beállítások > Kattintson Képernyő tükrözés választási lehetőség.
 5. Rom itt, A képernyő tükrözésének engedélyezése a Roku-tól > kettyenés rendben.

Az exodus telepítése a Roku-ra

Az Exodus Kodi kiegészítő Roku telepítéséhez nem kell külön eljárást követnie. Csak kövesse „Az Exodus Kodi kiegészítő telepítése” című útmutatónkat, és telepítse azt a fő öntő / szűrő eszközre, amelyet pl. az Android Smart TV-n vagy a Windows PC-n.

Kodi Roku csatornák

A legjobb dolog a Roku esetében, hogy saját tárolója van a Roku csatornaüzletnek nevezett csatornáknak. Egy másik izgalmas dolog, hogy néhány Roku-csatorna rendelkezik saját Kodi-kiegészítőkkel. Íme néhány Kodi Roku csatorna, amelyeket feltétlenül próbáljon meg:

 1. Viewster
 2. BBC iPlayer
 3. VEVO
 4. NHL
 5. Snagfilms

A Kodi Leia 18.5 vagy annál alacsonyabb verziójának használata a Roku Streaming Stick, Ultra és Roku Express rendszeren

Nem számít, hogy melyik Roku verziót használja, a Kodi verzió, amelyet az casting eszközére telepítettél, számít. Ha a Kodi-t a Roku-ra dobja a Windows PC-n keresztül, akkor frissítenie kell a Kodi-verziót a Windows-on. Telepítheti a Kodi Krypton 17-es verziót a Roku-ra úgy, hogy telepíti a Kodi Krypton 17.6-os verzióját a Windows PC-re vagy az Android okostelevíziójára.

A Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójának használata a Roku Streaming Stick, Ultra és Roku Express rendszeren

Mint korábban kifejtettük, az elsődleges casting / szűrőkészülék Kodi verziója az aggodalomra okot adó kérdés, mert a Kodi-t valójában nem telepítették a Roku-ra, hanem az Android okostelefont vagy a Windows PC-t dobták rá. Ezért telepítse a Kodi Jarvis 16-as verzióját a ez az útmutató, a készüléken, hogy telepítse a Roku-ra.

A Roku legjobb Kodi kiegészítői

Itt van a 10 legjobb Kodi-kiegészítő, amelyeket a Roku-nál kell használni:

 1. Szövetség
 2. Kivonulás
 3. Kick-off Sports
 4. Gurzil
 5. Placenta
 6. Sport ördög
 7. Neptunusz emelkedik
 8. FireCat
 9. betörés
 10. DAZN

Roku alternatív eszközök a Kodi számára

 1. Kodi a Windows rendszeren
 2. Kodi a Raspberry Pi-n 
 3. Kodi az iPad-en
 4. Kodi a Firestick-en
 5. Kodi az Apple TV-n
 6. Kodi az Xbox One-on
 7. Kodi az Nvidia pajzson

Kodi alternatívák Roku-hoz

Bár minden streaming szerelmese számára mindig ajánlom, hogy a Kodi-t használja az egyedisége miatt, ha bármilyen alternatívát keres a Kodi-hoz, az alábbiakat javaslom:

 1. Stremio
 2. Plex
 3. Terrárium TV
 4. Emby
 5. Betölt

Kodi a Roku GYIK oldalán

Ha valami rosszul próbál telepíteni, akkor mindig felmerül bizonyos aggodalmak, amelyek felmerülhetnek a fejedben. Íme néhány gyakran ismételt kérdés:

Tudom Jailbreak Roku?

A kérdésre a válasz egyszerűen „Nem”. A streaming eszköz börtönbe kerülése azt jelenti, hogy olyan eszközt módosítunk / testreszabunk, amely képes meghaladni az állomány korlátait és korlátozásait..

A Roku dolog az, hogy a gyártója oly módon tervezte meg, hogy ne tudja megtörni. Ha azonban túl szeretne lépni a készlet funkcióján, a Kodi használata a legjobb megoldás az Ön számára.

Ahelyett, hogy a kockázatos PPV-szolgáltatásokra gondolna, könnyedén streamálhat ingyenes filmeket, TV-műsorokat, élő TV-t és sportolást a Kodi kiegészítések révén..

Lehet-e beszerezni a Kodi-t a Roku-ra iPhone / mac eszközökkel?

Igen, használhatja a Kodi-ot a Roku-n iPhone-on, ha először telepíti a Kodi-t iPhone-ra, majd tükrözi a Roku-eszközén.

Feltehetem a Kodi-t Roku-ra számítógép nélkül / képernyő tükrözés nélkül?

Nem, nincs más módszer a Kodi telepítésére a Roku-ra, operációs rendszerének összetettsége miatt.

Hogyan tudom tükrözni a telefonomat Roku felé ?

Ha telefonján van a képernyő tükrözése, akkor ez nem lesz probléma, mivel manapság sok okostelefon rendelkezik ezzel a funkcióval. Ha a telefonja nem rendelkezik a képernyő tükrözésével, telepíthet egy harmadik féltől származó alkalmazást a szolgáltatás engedélyezéséhez.

Záró szavak

A Roku egy nagyszerű dolog, amit kipróbálhat, és minden streaming geek tudja. A legfontosabb cseresznye az, hogy Kodi a Roku-on, zökkenőmentesen streaming a kedvenc tartalmát azáltal, hogy együttműködik a világon elérhető legjobb streaming két platformon. Annak ellenére, hogy nem hivatalosan elérhetők a Roku-n, a geek megtalálták az utat, hogy Kodi behatolhasson a Roku világába.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map