Kodi A végső nyílt forráskódú házimozi szoftver

Gondolkozott már azon azon, hogy egy sor streaming lejátszón keresztül képes lesz sok egész tartalom változatát streamálni? Nincs joga! Nos, senki sem gondolta, és ezt tette Kodi!


Kiváló mércét állított fel, amelyen nem könnyű versenyezni. A Kodi és kiegészítői lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy filmeket, TV-műsorokat, rajzfilmeket, sportokat, híreket és sok más élő tartalomfajtát egyetlen platformon keresztül streamizjenek..

Nagyszerű hírnevét követően Kodi az egész világon jól ismert és egy igazi streaming geek egyértelműen használta volna Kodi-ot az életében.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású média streaming alkalmazás, amelyet az XBMC Alapítvány 14 évvel ezelőtt fejlesztett ki. A Kodi lehetővé teszi, hogy a rohadt figyelők és a gőzölgő geeksok kedvenc filmeiket, TV-műsoraikat, élő TV-jüket, híreket, élő sporteseményeket, zenét, rajzfilmeket és még sok minden mást nézhessenek. A Kodi a sokoldalú tartalom elérhetőségének köszönhetően kiegészítőit bővítette.

Számos elérhető online streaming szolgáltatás használható különféle tartalmak streamingjére, ám korlátozásaik miatt az emberek nem választják őket. Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Hulu és az Amazon óriások, de a Kodi, mint szoftver alkalmazás, testreszabási képessége és sokfélesége miatt átvette őket az online streaming versenyen és a közönség lefedettségén..

mi a kodi szoftver

A Kodi sokfélesége nemcsak tartalmához kapcsolódik, hanem azokhoz a platformokhoz és eszközökhöz is, amelyekkel használható. A Kodi szinte minden eszközre és szinte minden operációs rendszerre telepíthető. Az XBMC szoftver hivatalos weboldala a Kodi.tv

Csodálatos, igaz?

Mikor volt utoljára egy olyan streaming alkalmazás tanúja, amelyet különféle operációs rendszerekre és alkalmazásokra, például Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi és intelligens TV-kre lehet használni.?

Ez a Kodi valódi versenyelőnye másokkal szemben.mi a kodi szoftver gif

A Kodi több száz kiegészítővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással HD-minőségben nézhessék kedvenc tartalmukat. A legjobb dolog a Kodi esetében, hogy a rendelkezésre álló Kodi kiegészítők minden kategóriához külön-külön kiegészítők, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára az igényeiknek megfelelő kiegészítő kiegészítők kiválasztását..

Különböző Kodi kiegészítők vannak a különböző régiók számára, amelyek stream-eket nyújtanak az adott régió számára, diverzifikálva a Kodi-t a közönség felhasználásával. Az XBMC sokfélesége ezért kiváló hírnevet szerzett az emberek körében.

Mit tudsz streamálni / nézni a Kodi-on?

A Kodi-on szinte mindent közvetíthet vagy nézhet, amelyet kábel- vagy műholdas TV-jén nézhet. Széles körű kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek mindegyike választhat a csatorna és a folyamok széles választéka közül.

A Kodi hozzáférést biztosít a felhasználók számára a különböző régiók élő csatornáinak, lehetővé téve számukra a tartalom olyan folyamaihoz való hozzáférést, amely a térségükben nem áll rendelkezésre a térségükben. Más online streaming eszközöktől eltérően, például az Amazon FireStick és a Chromecast, az XBMC nem üzemeltet alkalmazásokat, de kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek felhasználhatók a tartalom streamingjére.kodi xbmc telepítés

Kétféle kiegészítő van:

 1. Hivatalos kiegészítők

Kiegészítők, amelyeket a tartalomszolgáltatók engedélyeznek és előfizetési díjat igényelnek, mivel az általuk biztosított stream-eket sugárzzák és tulajdonosaik, és nem vesznek részt kalózkodásban. Ezek a kiegészítők a Kodi hivatalos kiegészítő tárolójában könnyen elérhetők.

Nem kell az interneten bárhol keresnie, egyszerűen csak menjen a Kiegészítők szakaszba, és nyissa meg a kiegészítő böngészőt, válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget, és a Kodi Kiegészítő lerakat ott lesz az előtte Ön.

 1. Nem hivatalos kiegészítők

Az XBMC alapítvány vagy bármely tanúsított és engedéllyel rendelkező vállalat nem fejleszti ki a nem hivatalos kiegészítőket, de szabadúszó fejlesztők és programozók fejlesztik ezeket a nem hivatalos kodi kiegészítőket.

Vajon miért?

Kalózkodásnak hangzik!

Igen, a kalózkodás zászlója alá tartozik, mert ez előzetes szerzői jogsértés. Ugyanakkor nem szükséges, hogy a Kodi minden harmadik fél kiegészítője részt vegyen a kalózkodásban, mivel vannak olyan kiegészítők, amelyek prémium-streaming linkeket kínálnak..

Most azon tűnődne, vajon miért használna valaki harmadik féltől származó kiegészítőt!

Nos, az ok meglehetősen egyszerű és érdemes egyetérteni! Ezek a kiegészítők előfizetés nélküli, és szinte minden csatorna és minden tartalomkategória számára minőségi streameket biztosítanak. Ezt az okot sok bingefigyelő és streaming geeks üdvözli, mivel hozzáférnek mindenhez, amit látni kívánnak, ezért választják az ilyen kiegészítőket..

Miután tudta, hogy ezeknek a kiegészítőknek a tartalma ingyenes és kissé illegális, gondolkodhat, vajon van-e lehetőség ezen kiegészítők használatához. Nos, ezeknek a kiegészítőknek biztonságos módja van, vagyis az, hogy megbízható méltóságteljes és legjobb VPN-t használ a Kodi streamingjéhez, amely minőségi biztonságot nyújt, mivel nem szabad kompromisszumot kötni a digitális szabadsággal.

Az alábbiakban részletezzük azokat a jogszerűségi kérdéseket, amelyeket a Kodi ellen e kiegészítők miatt felvettek. Ügyeljen arra, hogy jól menj át rajta.

Kodi letöltése

A Kodi hivatalosan elérhető különböző platformokon; itt található a letöltési linkek listája:

FelületLetöltési link
ablakokTöltse le a Kodi for Windows rendszert
OSX / iOS / MacOSTöltse le a Kodi OSX / iOS rendszerre; Töltse le a Kodi-t MacOS-hoz
AndroidTöltse le Kodi Androidra
LinuxTöltse le a Kodi Linuxot
Raspberry PiTöltse le a Kodi-t a Raspberry Pi-hez

A Kodi és kiegészítőinek telepítése ezen a platformon nagyon egyszerű, és bármilyen segítségre van szüksége, olvassa el a Kodi telepítési útmutatóit.

A Kodi azonban telepíthető néhány másik platformon is. Igen, nem hivatalosan!

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a nem hivatalos platformokat, amelyeken a Kodi telepíthető, és összekapcsoltam az Ön kényelme érdekében a telepítési útmutatót ehhez a platformhoz:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. roku
 3. Xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi az Androidon
 6. Kodi a Raspberry Pi-n

A Kodi telepítése ezen eszközökre egy kicsit bonyolult, ezért egyszerűen rákattinthat, és leszáll a telepítési útmutatókra..

A Kodi Legal?

Maga Kodi minden szempontból legális, és a Kodi jogszerűségével kapcsolatos kérdést most semmisnek kell tekinteni. Mivel sok vita folyt róla, és sok magyarázatot adtak a streaming geek és az online adatvédelmi támogatók.

Ezen összes, a Kodi-val kapcsolatos törvényességi aggodalom kiváltó oka a harmadik féltől származó kiegészítők által létrehozott fiaskó miatt merült fel. A kalózkodásban való részvételük miatt állításokat tettek a Kodival szemben, és az XBMC alapítványnak nagyon sok visszaéléssel kellett szembenéznie rajta..

Számos régió szigorú tilalmat vezetett be a számos adatfolyam és kiegészítő kapcsán, és néhányuk még a Kodi dobozok eladásának és vásárlásának megfigyelését is megkezdte..

De ez nem állt meg ezen!

A hatóságok megkezdték a Kodi szoftver és a Kodi dobozok használatának figyelemmel kísérését az egész világon, és a dolgok még rosszabbá váltak az illegális Kodi dobozokat árusító emberek számára, amikor a szabályozó testületek és a tartalom gyártói ugrottak ebbe a gödörbe..

Szeretné tudni a főbb régiókat, amelyek szigorú lépéseket tettek a Kodi és a Kalózkodás ellen; nézd meg az alábbi listát:

 1. Európa
 2. USA
 3. UK
 4. Németország
 5. Kanada
 6. Ausztrália

 A Kodi Legal Kanadában?

A Kodi maga Kanadában legális, de a teljesen feltöltött Kodi dobozok értékesítése illegális! Vegye figyelembe, hogy!

Kanadában kevés vállalat gondolta, hogy a teljesen betöltött Kodi dobozok értékesítése szórakoztató és jövedelmező lenne anélkül, hogy a legkisebb zavarral kellene volna foglalkozniuk. A teljesen betöltött Kodi mezők egyszerűen azok a Kodi mezők, amelyek harmadik féltől származó kiegészítőkkel vagy előzetesen betöltött nem hivatalos adatfolyam-tartalommal rendelkeznek. Az ilyen Kodi dobozok használata illegális, mert ez a kalózkodás zászlaja alá tartozik.

Azok a kiskereskedők és eladók, mint az ITVBOX.NET, a My Electronics, az Android Bros Inc., a WatchNSaveNow Inc és az MTLFreeTV, a népszerű nevek azok között, akik ezeket a teljesen feltöltött Kodi dobozokat eladták.

Ezeknek a teljesen feltöltött Kodi dobozoknak a kiskereskedői és eladói a tartalomtermelők és a tulajdonosok, például a Rogers Communications, a Bell, a Videotron és néhány más személy pert indítottak..

A Szövetségi Bíróság által kiszabott tilalom továbbra sem érinti, és senki sem engedheti meg, hogy eladja, vásároljon vagy használjon teljesen feltöltött Kodi dobozokat. A Kodi testreszabási szintje kissé riasztó, és a hatóságok számára nehéz ellenőrizni. A jogi keresetek egyik legszembetűnőbb neve a TV-kiegészítők volt, akiknek a szövetségi közlemények miatt le kellett állítaniuk hivatalos domainjét..

A régi szokások azonban nehéz és ezért visszatért az iparágba egy új területtel. Látnunk kell, mennyi ideig marad ez fenn.

A Kodi már nem része a réspiacnak, inkább kiemelt téma az online streaming és a kalózkodás szempontjából.

Nem biztos abban, hogy ez problémát jelent-e az XBMC alapítvány számára, vagy áldás a Kodi népszerűségére.

 A Kodi Legal az Egyesült Államokban?

Az USA-kat tekintik a legnagyobb potenciális piacnak az online szerpentin és a figyelmeztetés-figyelõ számára, ezért Kodi nagyon népszerû ebben a régióban. Az Egyesült Államok kormánya szigorú fellépéseket sürget az illegális adatfolyamokkal és az online kalózkodással foglalkozó emberekkel szemben.

Még Hollywood is kiállt az XBMC illegális használata ellen!a kodi legális az USA-ban a kodi legális az Egyesült Államokban

A hatóságok nagyon figyelmesek voltak, és nagyon kemény fellépést követnek az illegális Kodi dobozokat eladók ellen. Ennek ellenére a Kodi szoftver és hivatalos kiegészítőinek használata továbbra is legális és biztonságos használata.

Sok harmadik féltől származó Kodi kiegészítő fejlesztő értesítést és figyelmeztetést kapott a hatóságoktól, és cserébe leállította szolgáltatásait..

Még az eBay és az Amazon megtiltotta az ilyen Kodi dobozok értékesítését webhelyén, és az Egyesült Államok elnöke szigorú fellépésre szólított fel az illegális adatfolyamok ellen. Még a legjobb társadalmi platform is ezen eszközök eladásához; A Facebook világossá tette, hogy az ilyen illegális dolgok eladása a Facebookon szigorúan tilos.

 A Kodi Legal Ausztráliában ?

A kalózkodás elleni hatóság az elmúlt években nagyon aktív Ausztráliában volt, és fellépéseket végzett a torrent oldalak és az illegális streaming platformok ellen. Nemrégiben megpróbálták minimalizálni a Bit torrent használatát a régiójukban, ám ezek nem voltak olyan sikeresek, mint amire számítottak. Képesek voltak minimalizálni és az összes 20% újszülött torrent-felhasználót, de a geeks-t egyáltalán nem bátortalanították..

Most elkezdték improvizálni a cselekvési tervüket, és inkább a teljesen feltöltött Kodi dobozokra összpontosítottak, amelyek világszerte illegálisan adhatók el..

Ne hibáztasson róla, Maga a Kodi legális Ausztráliában, csak a teljesen betöltött Kodi dobozokról beszélünk.

A közelmúltban a Kreativitás és Szórakozás Szövetsége és más partnerek összefogtak az illegális IPTV-szolgáltatások ellen, amelyek szerzői jogok nélkül filmeket és TV-műsorokat közvetítenek. A kalózkodás elleni hatóságok megkezdték az illegális Kodi dobozok forgalmazóinak és a felhasználóknak a megcélzását is.

 A Kodi Legal az Egyesült Királyságban ?

Nagyon sok közönség használja a Kodi és más online streaming szolgáltatásokat az Egyesült Királyságban. Valójában ez egy nagyon potenciális és pénztermelő régió az ilyen szolgáltatások számára. Azonban azóta, hogy az online kalózkodás tendenciája emelkedett, a hatóságok őrzik őket, és a szigorú törvényeket és törvényeket figyelembe vették.

A régióban végzett kutatás szerint több mint 5 millió felhasználó használja otthonában Kodit. Ebből a tényből kiindulva felmérhetjük a felhasználók számát, akik esetleg részt vesznek a szerzői jogok megsértésében és a kalózkodásban.

Az Egyesült Királyság szigorúbbá tette a kalózkodás elleni törvényeket, és az ilyen esetekben megnövekedett a börtönbüntetés. A közelmúltban a Newcastle Crown bíróság négy és fél év börtönbüntetést ítélte két embernek, akik a teljesen feltöltött Kodi dobozok eladásában vettek részt.

John Dodds és Jason Richards is bevallotta ezt, és a beérkező jelentések szerint mindkettő több száz illegális Kodi dobozt értékesített az angol premier bajnokság folyamához. Az Egyesült Királyság egy olyan régió, ahol őrült a labdarúgás, és a saját premier bajnokság híres az egész világon. Ezeket a gyanúsítottakat a Premier League panasza után tartották le.

E régiók kormányzati ügynökségei és a kalózkodás elleni hatóságok jelenleg nagyon aktívak az online kalózkodás és az illegális streaming ellenőrzésében. Az Egyesült Királyság Szellemi Tulajdoni Hivatala és az Európai Bíróság nagyon aktívak voltak az illegális adatátviteli műveletek visszaszorításában.

A felhasználóknak, akik a Kodi-t és annak harmadik fél által gyártott XBMC-kiegészítőit használják, biztonságosnak kell lenniük, és ez csak VPN-szolgáltatás segítségével lehetséges. A védett hálózat lehetővé teszi a felhasználók számára az interneten való streaming és böngészést anélkül, hogy bajba kerülnének.

Hogyan kell használni a Kodi-t?

A Kodi nagyon jól szervezett felülettel rendelkezik, amelyet mindenki könnyen használhat és megérthet. A kiegészítők telepítése meglehetősen egyszerű, és néhány percen belül megtehető. Ha hivatalos kiegészítőt szeretne telepíteni, ezt egyszerűen megteheti, ha elindítja az előre telepített hivatalos Kodi kiegészítő tárolót..

Ezt a lerakatot elérheti a Kiegészítők menüben, és kattintva a csomagtelepítő ikonjára. Megnyílik egy új ablak, ahol megjelenik a „Telepítés a leraktárból opció” felirat, rákattint, és megjelenik az összes lerakat listája. Innentől meglátogathatja a Kodi kiegészítők lerakatát, és telepítheti az összes használni kívánt hivatalos kiegészítőt..

Miután telepítette a kiegészítőket, élvezheti a velük folytatott streaming egyszerűen a kiegészítők menüjébe lépve. A Kiegészítők menünek több kategóriája van, például:

 • Videó kiegészítők
 • Program-kiegészítők
 • Zene-kiegészítők
 • Kép-kiegészítők

Csak lépjen a kategóriába, amelyhez a kiegészítő tartozik, és könnyen megtalálja ott a listában. A streaminghez használt kiegészítők többsége a Video kiegészítők kategóriába tartozik. A karbantartó eszközöket és a kapcsolódó kiegészítőket azonban a Program-kiegészítők kategóriába sorolják.

Ettől eltekintve, ha harmadik féltől származó Kodi kiegészítőket szeretne telepíteni, akkor töltse le azok tárolóit. Kétféle módszerrel teheti meg:

Telepítse a Kodi kiegészítőket: Repository Source hozzáadása

Bármely kiegészítő telepítéséhez lerakat-forrás hozzáadásával hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg a Kodi eszközt.
 2. A bal oldali menü tetején található fogaskerékikonra kattintva lépjen a beállítások menübe.
 3. Ebből a menüből nyissa meg a Fájlkezelőt.
 4. Most látni fogja a Forrás hozzáadása lehetőséget, majd kattintson a bal oldali listában található lehetőségre.
 5. Megnyílik egy párbeszédpanel; látni fogja a forrás URL és a név mezőit. Írja be a lerakat URL-jét, majd kattintson az OK gombra.
 6. Ezután adjon nevet erre a forrásra, majd kattintson az OK gombra.
 7. Ellenőrizze újra mindkét megadott értéket, majd kattintson a OK gombra a párbeszédpanel bezárásához.
 8. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére.
 9. Haladjon a Kiegészítők menübe a Kiegészítők fülre kattintva a bal oldali oszlopban.
 10. Kattintson a Csomagtelepítő ikonra (doboz alakú ikon) a bal felső sarokban.
 11. Megnyílik egy új menü, kattintson a “Telepítés ZIP-fájlból ”
 12. Görgessen lefelé a listán, és válassza ki a forrást a korábban hozzáadott név alapján. Megnyílik a mappa, és lesz egy ZIP-fájlja, kattintson rá, és várjon néhány másodpercig, amíg egy értesítés meg nem jelenik.
 13. Most kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre, görgessen a listán, és nyissa meg az adott kiegészítőhöz letöltött lerakatot.
 14. Válassza ki a kívánt kiegészítőt, majd kattintson a Telepítés gombra.

A kiegészítő telepítésre kerül és egy értesítés jelenik meg. Most már könnyedén elérheti a kiegészítőt a Kiegészítők menüben.

Néhány a legjobb hivatalos Kodi-kiegészítők közül, amelyeket kipróbálhat:

 1. Plex
 2. Vezetékes
 3. Eurosport Player
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

Ettől eltekintve, ha harmadik féltől származó kiegészítőket keres az ingyenes tartalom streamingjéhez, próbálkozzon a következőkkel:

 1. Kivonulás
 2. Szövetség
 3. Placenta
 4. Neptunusz emelkedik
 5. SportsDevil
 6. Joker Sports
 7. Lerúg
 8. Újjászületés
 9. Pulse Fitness
 10. Végső IPTV

Telepítheti a Kodi összeállításokat is, amelyek nagyszerűen elkerülhetők az olyan gondok, mint az egyes kiegészítők egyenkénti telepítése. Az épületek nagy méretűek, és vannak bizonyos Kodi kiegészítők előre telepítve. A felhasználók könnyen választhatják meg, hogy melyik verzióban vannak a kívánt kiegészítők, majd könnyedén telepíthetik azt a fent bemutatott eljárás szerint..

Az építések időt takarítanak meg, de rengeteg rendszermemóriát is lefednek. Én személy szerint nem kedvelem a Kodi építkezéseket, mert néhány Kodi építéssel kapcsolatos tapasztalataim nem voltak túl nagyok, mivel ezek lelassítják a Kodi működését. Néhány változat nagyszerűen fut, és zökkenőmentes streaming élményt nyújt.

Egy másik nagyszerű dolog, amelyet a felhasználók kipróbálhatnak, a Kodi bőr, hogy módosítsák a Kodi felületüket. A bőr a Kodi műszerfalon újszerű megjelenést kölcsönöz, és segít a felhasználóknak a kívánt testreszabásukban, testreszabásukban..

Telepítse a Kodi kiegészítőket: Közvetlen letöltési módszer

A kiegészítő telepítésének másik módja az, hogy letölti a tároló Zip fájlját közvetlenül a forrás webhelyről, majd telepíti. Ez viszonylag rövid módszer, és a geek ezt közvetlen letöltési módszernek hívják. Az alábbiak szerint telepítheti a kiegészítőket közvetlen letöltési módszerrel:

 1. Töltse le a Repository Zip fájlt az eszközéről.
 2. Futtassa a Kodi eszközt és menjen a Kiegészítők menübe.
 3. Kattintson a képernyő bal felső sarkában található Csomagtelepítő ikonra.
 4. Most kattintson a Telepítés ZIP-fájlból lehetőségre.
 5. Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt. A tároló telepítésre kerül és egy értesítés jelenik meg.
 6. Miután az értesítés megjelenik, kattintson az Install from Repository lehetőségre.
 7. Most nyissa meg a letöltött tárolót, és válassza ki a választott kiegészítőt.
 8. Most kattintson a Telepítés elemre, és várja meg, amíg megjelenik a kiegészítő engedélyezése értesítés.

Itt engedélyezheti a kiegészítőjét a Direct Download módszerrel. A legtöbb felhasználó hajlamos kiegészítőket telepíteni ezzel a módszerrel, mert rövid és egyszerű.

Kodi Vélemények Reddit és Twitter

Kodi nagy rajongója a világ minden tájáról. A Kodi-val kapcsolatos vélemények azonban kissé vegyesek, mivel vannak emberek, akik élvezik a Kodi használatát, másrészt vannak olyan emberek, akik ellenzik. Vessen egy pillantást ezekre a tweetekre és a Reddit szálakra, hogy megtudja, mi az emberek érzése Kodival.

Először nézzük meg a pozitív oldalt

A d4nm3d megbeszélésből származó megjegyzés a vitaből "Mire jó a kodi??".

Hozzászólás a beszélgetésből Boogertwilliams kommentája a beszélgetésből "Mire jó a kodi??".

Hozzászólás a beszélgetéshez sillycyco kommentárja a beszélgetésből "Mire jó a kodi??".

Haladjunk előre néhány negatív gondolatra a Kodi-ról.

A NedSc hozzászólása a beszélgetésből "Néhány rövid megbeszélés után most egyáltalán azt kérdezzük, hogy a Szürke terület / Kalózkodás kiegészítő beszélgetés megtörténjen a / r / Addons4Kodi oldalán.".

Megjegyzés a beszélgetésből Az 13378 megjegyzés a beszélgetésből "Kodi kalózkodás és addon-előrejelzések 2018-ra".

|| Haha azon az epizódon vagyok, ahol Keith és jules esküvő van, de nem tudom nézni őket, mert anyukámnak van ez a Kodi nevű eszköze, jogellenes, ha nekik van. A 16 éves epizód felében már nem működik rajtam, így szopni kell várjon egy hetet hétfőn, hogy megpróbálja beszerezni a boxkészletet. xD

– Stι St ι ι ᥒ skι (@SpazWithABat), 2018. augusztus 19.

Valaki mondja el ennek a fiúnak, hogy Kodi teljesen törvényes!

Itt van egy ésszerű kijelentés, mindent egy mondatban összegezve:

Az összes Kodi doboz legális – ez az, amit valaki betesz bennük, az illegális lehet.

– simonmel (@ simonmel5), 2018. augusztus 14

Záró szavak

A Kodi önmagában egy galaxis, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghaladják a képzeletét. Bővítmények és kiegészítők teszik szépséggé a dolgot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással élvezhessék kedvenc tartalmukat a világ minden tájáról..

A Kodi referenciaértéket állított fel az online streaming és a médialejátszás területén, amelyet nem könnyű felülmúlni. Nem számít, hogy a Kodi versenytársai mennyit próbálnak meghaladni, soha nem lehet megfeleltetni azt a táplálékot, amelyet a szerpesztőknek nyújtott..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map