Lazy Kodi Repo – Hogyan telepítsünk Leia, Krypton, Jarvis, Firestick programokra

A Kodi közösség legújabb fejlesztései ugyanakkor nagyon innovatívak és kényelmesek. Van egy új kiegészítő lerakat, amely lefedi az összes Kodi kiegészítőt és lerakatot.


Az egyik dolog, amelyet minden felhasználónak szem előtt kell tartania, mielőtt hozzáférne a megfelelő tárolókhoz, az az, hogy ezek nem hivatalos és kalózkodásnak vannak kitéve. Ezért erősen ajánlott a forgalom titkosítása a Kodi legjobb VPN használatával, hogy megvédje magánéletét az internetszolgáltatóktól és a hatóságoktól..

Kövesse az útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan telepítse a Lazy Kodi repo-t, és élvezze a teljes Kodi szabadságot egy tárolóban.

Mi a Lazy Kodi Repository??

A Kodi közösség fejlődése érdekes fordulatokat vett igénybe, ahogyan minden nap megjelenik egy új kiegészítő vagy tároló, továbbfejlesztett funkciókkal. Nemrég láttunk egy kiegészítőt, amely lebonthatja az összes GitHub-tárházat, így letöltheti a legújabb kiegészítőket és tárolókat..

Néhány nappal ezelőtt azonban jött létre egy új forradalmi tároló, amelyben minden kiegészítő, tároló és a Kodi épít. Bármelyik Kodi-kiegészítőt, Kodi-készletet vagy -raktárt is telepíteni szeretne, a Lazy Repository-ban találhatja meg. A kiegészítők vagy tárolók telepítéséhez nem kell több forrás URL-t keresnie és hozzáadnia, ez az egyik fő előnye, amelyet a Lazy Kodi nyújt.

A Lazy Kodi másik nagyszerű tulajdonsága, hogy nem érzékeny a jogi kérdésekre, mivel csak a Kodi kiegészítőket és adattárakat tárolja. Ez az oka annak, hogy megbízható lerakatot használjon, mivel nem lennének vörös zászlók.

A Lazy Repository telepítése a Kodi Krypton 17.6 vagy régebbi verziójára

 1. Indítsa el a Kodi-t > Kattintson a Fogaskerék ikon.Hogyan telepítsük a lusta repo-t a Kodi-ra
 2. Nyisd ki Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source, megjelenik egy új párbeszédpanel.a lusta repo telepítése a kodi krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. Kattintson arra, ahol azt mondja ‘Egyik sem’ majd írja be ezt a forrást URL: http://lazykodi.com/ > kettyenés rendben.a lusta repo telepítése a kodi jarvis 16-os vagy újabb verziójára
 4. Most nevezze ezt a médiaforrást „Lazy Kodi” > kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét bezárja a párbeszédpanelt.a lusta repo telepítése a kodi leia 18-as béta verziójára
 5. Visszatér Kodi Home > Menj a Kiegészítői menü > Kattintson a Box-ikon a bal felső sarokban.Hogyan telepítsük a lusta repo-t a kodi tűzoltóra
 6. Kattintson a Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség.lusta kodi letöltés
 7. választ Lusta Kodi a listából.lusta kodi vélemények
 8. Most három lehetőséget fog látni: Raktárak, cipzárak és Varázsló.lusta repo alternatívák
 9. Most válassza ki az igényének megfelelő opciót.

A Lazy Kodi tároló telepítése a 16-os vagy újabb Jarvis verzióra

 1. Kattintson Rendszer.
 2. Nyisd ki Fájl kezelő.
 3. Kattintson duplán a Add Source.
 4. kettyenés ‘Egyik sem’ > Írja be ezt URL http://lazykodi.com/ > kettyenés Kész.
 5. Nevezze el a lerakatot Lusta Kodi > nyomja meg Kész > nyomja meg rendben.
 6. Visszatér Kodi főmenü.
 7. kettyenés Rendszer > Kattintson Kiegészítői .
 8. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból.
 9. választ Lusta Kodi.
 10. Most válassza ki a kívánt lehetőséget.

A Lazy Repository telepítése a Kodi Leia 18 vagy magasabb verziójára

A Lazy Repository telepítése a Kodi Leia 18-as verziójára változatlan marad, mint a Lazy Kodi telepítési eljárása a Kodi Krypton 17-es verziójára. Indok az, hogy mind a 17., mind a 18. változat felülete és funkcionalitása nagyon hasonló, ezért az add telepítése -on és más eljárások nem változnak.

A Lazy Kodi tároló telepítése a Firestick-re

A Lazy Kodi számos platformon telepíthető, ahol Kodi is található. Először telepítenie kell a Kodi-t a FireStick-re, majd az alábbiakban ismertetett lépéseket kell követnie:

 1. Nyisd ki FIRESTICK.
 2. Menj Beállítások
 3. Nyisd ki Alkalmazások > Kattintson Telepített alkalmazások kezelése
 4. Kattintson Kodi > Most kövesse a fent említett lépéseket a Lazy Repository Kodi Kryptonra történő telepítéséhez.

Lusta Repository letöltése

A Lazy Repository letöltése nagyon egyszerű; csak hajtsa végre az alábbi lépéseket és töltse le probléma nélkül:

 1. Kattintson a Beállítások ikonra tól től Kodi Kezdőképernyő > Menj Fájl kezelő > Kattintson a Hozzáadás gombra Ígyurce a bal oldali oszlopból > Írja be ezt http://lazykodi.com/ miután rákattintott, ahol mondja < Egyik sem> és kattintson
 2. Nevezze meg ezt a forrást URL mint „Lusta Kodi” > kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét bezárja a párbeszédpanelt.
 3. Most térj vissza a Kodi Főmenü > Menj hozzáadkiegészítők szakasz > Kattints a Doboz Ikon > Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson a Lazy Kodi elemre.

Mostantól innen könnyedén kiválaszthatja azt a tárolót vagy kiegészítőt, amelyet telepíteni kíván. Az elérhető lehetőségek közül választhat ezen a leraktáron.

Lusta Kodi Repo legjobb kiegészítői

A Lazy Kodi rendelkezik néhány nagyszerű kiegészítővel a világ legfontosabb tárolóiból. Néhány népszerű kiegészítő a Lazy Repository számára:

 1. Kivonulás
 2. Neptunusz emelkedik
 3. Placenta
 4. Urban Kingz
 5. Csontok brigádja
 6. Uránusz
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Lusta Repo legjobb épít

Lazy Kodi azt állítja, hogy rendelkezik minden Kodi-építéssel, itt van néhány népszerű építkezés, amelyet Lazy Kodi kínálhat:

 1. CellarDoor TV Build
 2. Kodi Gentec
 3. Mancave Kodi Build
 4. A Beast Kodi épít
 5. No Limits Magic Build
 6. Misfits Mod Build
 7. Ezzermans épít
 8. Zero Tolerance Kodi Build
 9. Wiz Tech épít
 10. AJ Kodi Build

Lusta Kodi-tároló alternatívák

A Lazy Kodi állítja, hogy ő az egyetlen az összes Kodi kiegészítő tárolóhoz, és nincs más, hasonlóképpen állítólagos tároló. Néhány Kodi kiegészítő tárolótábla hatalmas különféle kiegészítőkkel és építményekkel rendelkezik, amelyek mégis nem nyújtanak be olyan igényeket, mint a Lazy Repository. Használhatja a szövetséget lusta alternatívaként.

Lazy Repo – vélemények

Mivel a Lazy Repository új belépő a közösségben, ezért kevés ember tud róla, és ezért nincs sok vélemény online. Itt van azonban néhány szál, amelyet találtunk:

lusta kodi-repo-vélemény

Másrészt, ez a felhasználó hangot adott ki Lazy Kodi állításai ellen.

lusta repo felülvizsgálat

Záró szavak

A Lazy Kodi Repository valóban nagyszerű kiegészítés a Kodi közösséghez, de vannak komoly aggodalmak a Lazy Kodi csapata állításaival kapcsolatban, mivel ez a teljes Kodi adattár. Ennek ellenére nem kétséges, hogy ennek a leraktárnak nagyon sok lehetősége van.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map