Magic Dragon Kodi 17.6 – Telepítés a Krypton, Jarvis 16 rendszerre a Supermacy Repo használatával

A Magic Dragon Kodi addon átvette a piacon a legnépszerűbb neveket, például a Pyramid Kodi addon és a Dogs Bollocks. Ezek a kiegészítők egykor a Kodi kiegészítők uralkodásaként voltak a szórakoztató streaming számára a közösségben. A Magic Dragon tökéletes választás filmek, sportok, TV-műsorok és még sok más HD-minőségű nézésére.


Kövesse az útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan telepítse a Magic Dragon szoftvert a Kodi-ra. És ha pufferelési problémákkal szembesül, vagy kiváló minőségű adatfolyamot szeretne látni a Magic Dragon segítségével, akkor a Real Debrid használata a Kodi-on a legjobb megoldás.

Magic Dragon Kodi Addon tároló

A Magic Dragon letölthető a Supremacy Repository-ból. Ez a kiegészítő egyetlen más tárolóban sem érhető el.

Hogyan telepítsük a Magic Dragon-t a Kodi Krypton 17.6-as vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi szoftver a készüléken > Kattintson Beállítások (fogaskerék ikon) látható a képernyő bal felső sarkában > Új ablak nyílik meg, kettyenés tovább Fájl kezelő a menüből látható.Hogyan telepítsük a mágikus sárkányt a kodira
 2. Most dupla kattintással Add Source opció a bal oldali oszlopból. Hogyan telepítsük a mágikus sárkányt a kodi kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. kettyenés és írja be ezt URL a párbeszédpanel címsorában: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > kettyenés Rendben > Név forrása: Fölény > kettyenés rendben > Ellenőrizze az URL-t és a nevet > kettyenés rendben.Hogyan telepítsük a mágikus sárkányt a kodi jarvis 16-os vagy újabb verziójára
 4. Most térj vissza Kodi főmenü > Menj Kiegészítői menü > Kattints a Doboz ikonra.mágikus sárkány kodi letöltés
 5. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség.mágikus sárkány nem működik hibák kérdéseket
 6. választ Fölény > kettyenés Repository.supremacy-2.3.zip > Várja meg az értesítést. mágikus sárkány tároló
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Görgessen és nyissa meg Fölény > Kattintson video kiegészítők > választ Mágikus sárkány > kettyenés Telepítés.

mágikus sárkány

A Magic Dragon telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis V16.
 2. kettyenés Rendszer > Nyisd ki Fájl kezelő.
 3. Dupla kattintás Add Source.
 4. kettyenés <Egyik sem> és írja be URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > kettyenés Kész > Nevezze meg ezt a forrást Fölény > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 5. Menj vissza Kodi főmenü > kettyenés Rendszer > kettyenés Kiegészítői.
 6. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Nyisd ki Fölény > kettyenés Repository.supremacy-2.3.zip. Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Menj Fölény.
 8. Menj Videó kiegészítők.
 9. Kattintson Mágikus sárkány > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.

Magic Dragon Kodi letöltése

 1. Töltse le a ZIP fájlt > Kodi főmenü > kettyenés Kiegészítői > kettyenés Doboz ikonra.
 2. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Böngészés a letöltött zip fájl rendszerét > választ Repository.supremacy-2.3.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 3. kettyenés Telepítés a tárházból > kettyenés Fölény > Nyisd ki video kiegészítők mappa > Kattintson Mágikus sárkány > kettyenés Telepítés > várja meg, amíg az értesítés megjelenik.

A Magic Dragon nem működik / hibák / javítások a Kodi-on

A függőség telepítése nem sikerült

Függőségi hiba a kiegészítő telepítésekor merül fel a hibás forráshivatkozások és az elavult tárolók miatt

fix

Ellenőrizze, hogy elérhető-e az élő tárhely, amelyet használni kíván. Ha a lerakat nem érhető el, akkor válasszon egy alternatív lerakatot.

Ellenőrizze a napló hibát

Ez a hiba néha felbukkan a bővítmény telepítésekor, és néha a bővítményfolyamok elérésekor. A hiba oka lehet a hiányzó fájlok a tárolóban vagy a felhalmozott gyorsítótár.

fix

A hiba kijavításához ürítse ki a Kodi gyorsítótárát, és telepítse ezt a kiegészítőt egy megbízható lerakatból. Mindig válasszon egy megbízható tárolót a kiegészítő telepítéséhez.

Magic Dragon – vélemények

A Magic Dragon Kodi-bővítmény az utóbbi időben néhány rajongót készített, mivel a kiegészítőt tesztelő felhasználók megosztottak néhány véleményt a közösségi médiában a kiegészítőről. Vessen egy pillantást a felhasználók tweetjeire:

mágikus sárkány véleménye

Az egyik felhasználó kissé szarkasztikusan szólt hozzá:

Szeretem, ahogy a mágiaról gondolkodnak ebben a sorozatban, és a sárkányok észlelését. #theancientmagusbride #mahoutsukainoyome

– Vihar (@kodi_meaker), 2016. július 23

Záró szavak

A Magic Dragon egy csodálatos kiegészítő szórakoztató célokra, mivel van néhány kiváló minőségű adatfolyam mozihoz, TV-műsorokhoz, sporteseményekhez és a gyerekek számára. A közelgő új mellékletek közül csak néhányuk megbízható, és potenciáljuk van arra, hogy tovább menjenek és jó hírnevet szerezzenek.

A Magic Dragon Kodi addon sok lehetősége van arra, hogy az szórakoztató streaming egyik legnépszerűbb kiegészítővé váljon. A felhasználók, akik kipróbálták, már ajánlják másoknak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map