Miért kellene a Kodi-felhasználóknak aggódniuk a nettó semlegesség szabálya miatt?

frissítés: Nettó semlegesség lefelé! Ismétlem, a nettó semlegesség lefelé!


Az FCC azt tette, amit mindannyian féltek, visszavonta a Kodi-felhasználók nettó semlegességét, és tudjuk, hogy ez szívszorító. Az ezzel kapcsolatos spekulációk egyre intenzívebbé váltak, és az összes online guruk elkezdték megfogalmazni véleményüket a különféle fórumokon. A szabad internet, az egyenlő sávszélesség-elosztás és a korlátlan hozzáférés kora lejárt. Az internetszolgáltatók szemében a felhasználók már nem azonosak. Ez önmagában egy online társadalmi megosztottság.

Annak ellenére, hogy minden internetes felháborodás ellen e döntés született, senki sem gondolta, hogy ez megtörténik. Ez számos online közösséget és kodi felhasználót érintett. Az egész fiasco legnagyobb áldozata a kis online vállalkozások és a kodi streaming geeks. Egy dolgot tudunk, hogy komoly csapást jelent a Kodi-felhasználók számára. A sávszélesség, a Kodi felhasználók adatvédelme és biztonsága veszélyben van. Az internetszolgáltatók most csökkenti a sávszélességet az előnyben részesített ügyfelek számára, míg mások szenvednek.

A Kodi felhasználóknak VPN-t kell használniuk a Kodi számára, mert ez már nem opció, hanem szükség. Mivel elrejti a tartózkodási helyét, és lehetővé teszi a jobb sávszélességű Kodi adatfolyamok elérését. A korlátozott adatfolyamokhoz is hozzáférhet.

Nettó semlegesség Kodi trend 2017-ben

net semlegesség kodi

A nettó semlegesség megismétlése közvetlenül érinti a Kodi felhasználóit, mivel fizetniük kell az online streamingért. A gyors és ingyenes online streaming kikerül az egyenletből, és a felhasználók magánélete veszélyben van. Az internetszolgáltatók egyáltalán nem tudják korlátozni a Kodi felhasználók hozzáférését, vagy felszámíthatják számukra bizonyos tartalmi webhelyek feliratkozását. A legrosszabb, ami történhet, az lehet, hogy a Kodi felhasználóinak akadálya van a patakok elérésének.

A hálózatsemlegesség hatályon kívül helyezésének szavazására 2017. december 14-én kerül sor az FCC tagjai között. Az iránti felháborodás világszerte elterjedt, és az összes netizens ellene beszélt. A felháborodás azonban nem sikerült megváltoztatni a bizottság álláspontját e terv kidolgozásában.

Nem számít, mennyit elemezsz, csak a terv néhány eredményét sorolhatjuk fel. A következményeinek pontos intenzitása még nem elemezhető. Egy dolog, amit tudunk, az, hogy nem csak a felhasználókat érinti, hanem a kicsi vagy a feltörekvő szervezeteket is.

Ha Pai lép fel a hálózatsemlegesség ellen, akkor négyféleképpen változhat az internet:

Ingyenes adattervek

A szélessávú szolgáltatók lehetővé tennék a fogyasztók számára, hogy bizonyos tartalmakhoz hozzáférjenek anélkül, hogy beszámítanák őket az adatkorlátozásokba. Például a Verizon fogyasztói számára lehetővé válik, hogy az NFL-játékokat néhány adatátviteli díjjal továbbítsák.

Annak ellenére, hogy az ingyenes adatátviteli tervek népszerű ötletnek tűnnek az alacsony jövedelmű fogyasztók körében, mivel többet látnának az ingyenes tartalomról, ám mivel az FCC volt elnöke, Tom Wheeler érveléssel bír, ez megnehezíti a kisebb tartalomkészítők figyelmét..

A Kodi-felhasználók viszont az ingyenes tartalom felhasználói, akiknek korlátozásokkal kell szembenézniük a Kodi-on elérhető összes tartalom megtekintésében. Az olyan internetes cégek, mint a Netflix és a HBO, hatalmas összeget fizetnek a gyorsabb internetes sebességért, míg a Kodi-felhasználóknak alacsonyabb internetes sebességgel kell adatfolyamot közvetíteniük..

Internet gyors sávok

A szélessávú vállalatok képesek lesznek gyorsabb internetes sebességet biztosítani a nagyobb összeget fizetett vállalatok számára, miközben lecsökkenti az internet sebességét azon vállalatok számára, amelyek nem engedhetik meg maguknak..

Fizetett prioritásszerzésnek nevezik, ahol olyan video-streaming óriásoknak, mint a Netflix, nagy dollárt kell fizetniük az erős letöltési sebesség biztosítása érdekében..

Növekvő kihívások a kisvállalkozások számára

A hálózatsemlegesség elhagyása olyan domináns társaságok számára kedvez, mint például a Google, a Verizon és a Comcast. Ennek eredményeként befektetők és induló vállalkozók százai levelet írtak Pai-nak, és tanácsot adtak neki a javaslat által az ipar számára elszenvedett károkért..

A levél azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy a hálózatsemlegességi szabály nélkül az internetszolgáltatók képesek lesznek kiválasztani az ipar nyerteseit és veszteségeit. Az internetszolgáltatók ezután inkább azokat a felhasználókat részesítik előnyben, akik képesek fizetni a fizetett tartalomért vagy annak prémium szintű felhasználói számára. A Kodi harmadik féltől származó kiegészítőket kínál, amelyek az internetszolgáltatók kiemelt fényében maradnak. Az eredmény a Kodi felhasználók korlátozott tartalomhasználatához vezetne.

Új rendelet a távközlési társaságok számára

A szélessávú vállalatokat már nem az FCC irányítja, de a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság FTC ellenőrzése alatt áll, amelyek nem bíznak a távközlési társaságok szabályozásában..

A kritikusok megemlítették, hogy az FTC-nek nincs a felhatalmazása a szabályok megváltoztatásához, és nem képes nagy mennyiségű adat kezelésére..

Lehetséges, hogy a VPN megkerüli a Kodi nettó semlegességét?

Nyilvánvaló, hogy jelenleg minden Kodi-felhasználó felháborodott e fejlődő forgatókönyv miatt. Minden felhasználó aggódik amiatt, hogy hogyan lehet megkerülni a hálózatsemlegességet.

Mindig azt javasoltuk, hogy használjon Kodi VPN szolgáltatást az adatvédelemhez az online streaming közben. A hálózatsemlegesség megsemmisítése esetén azonban a VPN használata nem csupán ajánlás, hanem szükség is lesz.

Az emberek aggódnak; megkerülhet-e egy VPN a hálózatsemlegességet? Igen, tud. A hálózati semlegesség A VPN használata elrejti az Ön IP-jét, így az internetszolgáltató már nem korlátozhat önöket. Ilyen módon a hálózati semlegesség helyreállításakor a VPN lesz az utolsó megmentő.

A DNS-szivárgás és a naplózás nem védi a felhasználói adatvédelmet az internetszolgáltatóktól, és lehetővé teszi a Kodi-felhasználó számára, hogy problémamentesen folytassa az adatfolyamot.

VPN-szolgáltatókPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD havi

Különleges ajánlat: 73% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
Surfshark 11,91 USD 1,99 per hónap

Különleges ajánlat: 83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost 12,99 USD 2,75 dollár havonta

83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per hónap

35% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt

Hogyan lehet megkerülni a nettó semlegességet a TOR használatával

A TOR egy peer-to-peer hálózat, amely névtelenséget biztosít a webszerverekből. A TOR használata segít abban, hogy ha még mindig azt gondolja, hogy a VPN megkerüli-e a hálózatsemlegességet, akkor próbálja meg a TOR-ot. Segíthet a Kodi felhasználóknak azáltal, hogy p2p alagútkapcsolatot biztosít.

Ennek ellenére a TOR-ban vannak bizonyos hiányosságok, amelyek kockázatosnak bizonyulhatnak a felhasználó számára.

Tor vagy Net semleges VPN-k?

A TOR előnye, hogy anonimitást jobb, mint a hálózatsemlegesség VPN, mivel párhuzamosan kapcsolt alagutak sorozatán keresztül kapcsolódik. A VPN azonban más geo-szervert is biztosít, és közvetlenül kapcsolódik. Ezért a DNS-szivárgások a legalacsonyabbak. A VPN előnye a TOR-nak a kiszolgálói száma és a titkosítási szolgáltatás miatt.

Mindazonáltal, ha az összes kiskapát el akarja zárni, akkor a legjobb választás a TOR használata VPN-sel. Jobb titkosítás, IP-névtelenség, rengeteg szerver és adatvédelem; mindent lefedünk.

A Kodi Net semlegesség Reddit felhasználói vélemények / vélemények

Ez az egész nyomorúság nagy vitát váltott ki az egész világon, és a Reddit forró vitaasztalmá vált. Vannak emberek, akik támogatják és ellenzik ezt a visszalépést. Az egyik felhasználó megosztotta véleményét a helyzetről:

nettó semlegesség

Egy másik felhasználó megosztotta egy nagyon legitim nézőpontot:

nettó semlegesség reddit

Ez a felhasználó azonban úgy gondolja, hogy a nettó semlegesség mindenki által előrejelzett következményei nem helytállóak, és semmi köze nincs a nettó semlegességhez.

nettó semlegesség reddit felülvizsgálat

A következményeknek még nem szabad kibontakozniuk, és addig mindannyian keresztezték az ujjainkat!

Végső gondolatok

Az FCC egyelőre még nem terjesztett elő javaslatot a hálózatsemlegesség ellen, amely hivatalosan felveti az ügyet a vitára. Ezen spekulációk ellenére senki sem tudja, mi fog történni, ha az FCC javasol egy lépést a hálózatsemlegesség ellen.

A Kodi-felhasználók valóban radaron lesznek, amint az FCC elhagyja a hálózatsemlegességi szabályokat. Az egyetlen remény a nagy internetes cégek jelenléte az oldalukon, akiket szintén fenyegetnek a hatályban lévő új rendeletek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map