Nézze meg az NHL 2018-2019 online közvetítését kábel nélkül

Az NHL 2018 és 2019-es szezonja 2018. október 3-án kezdődött. A bajnokság 31 csapattal indult, akik 31 különböző arénában játszanak. A bajnokság 2019. április 6-án zárul le. Amint az esemény elindította az NHL-szurkolók, több lehetőséget kerestek az NHL-játékok online megnézésére. Ez az útmutató ismerteti, hogyan kell NHL-t élőben nézni online.


Ebben az útmutatóban bemutatunk egy oktatást arról is, hogyan nézhetjük meg az NHL-t a Kodi-n. Felsoroltuk a hivatalos kiegészítő útmutatót, valamint egy oktatást harmadik fél kiegészítőitől.

Hogyan nézhetem az NHL.TV-t a Kodi Krypton 17.6-os verzióján vagy a Kodi Leia-n

Ha nem akarja, hogy rossz minőségű vagy bármilyen más megszakítás engedjen le, akkor jobb, ha telepítesz egy hivatalos NHL Kodi kiegészítőt, amely az NHL élő mérkőzéseit tartalmazza. Két hasonló hivatalos Kodi-kiegészítő létezik, azaz az NHL.TV és az NHL Game Center. Az NHL.TV előfizetési díjai 19,99 hónap / hónap vagy 119,99 USD / év.

Itt megvitatták az NHL.TV telepítésének módját a Kodi-n:

 1. Nyissa meg a Kodi eszközt.
 2. Kattintson a főmenü Kiegészítők lapjára.
 3. Kattintson a doboz ikonra a bal felső sarokban.
 4. Most kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre.
 5. Nyissa meg a Kodi kiegészítők tárolóját.
 6. Görgessen lefelé a listán, és kattintson az NHL TV-re
 7. Kattintson a Telepítés elemre, és várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.
 8. Miután az értesítés megjelenik, a kiegészítőt a Kiegészítők menüben érheti el.

Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verzióján (nem hivatalos kiegészítő)

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis > Kattintson Rendszer > Akkor menj ide Fájl kezelő > Itt látod Add Source lehetőséget, kattintson duplán rá.
 2. kettyenés ‘Egyik sem’ amikor megjelenik a párbeszédpanel > típus Lerakat URL http://mullafabz.net.rw/Repository/ > kettyenés Kész > Típus Lerakat neve „Mullafabz” > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 3. Most visszamegyünk Kodi főmenü > választ Rendszer menü újra > Ezután kattintson a gombra Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Telepítés a tárházból > Rising Dagály-tároló > Videó kiegészítők > Emelkedő hullám > kettyenés Telepítés.
 4. Nyisd ki Emelkedő hullám Kodi kiegészítő > Menj Sportcsatornák > megtalálja NHL Network HD vagy NBCSN élő mérkőzések megtekintéséhez.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL Streams)

Az ICANUCK egy régi NHL-lerakat volt, amelyet a fúziós lerakatban találtak. Mivel fellépés történt a TVAddons ellen, sok más adattár leesett vele, és az ICANUCK NHL Streams szintén volt az egyetlen.

Az NHL.TV hivatalos kiegészítővé vált, amely megtalálható a Kodi kiegészítő tárolójában. Nincs szükség az ICANUCK tároló telepítésére, amely már nem létezik. Az NHL.TV fent említett egyszerű telepítési folyamata van.

Hogyan nézhetem az NHL-t kábel nélkül

A sportesemények online élő nézése már nem jelent problémát a manapság elérhető csodálatos online streaming szolgáltatások miatt. Néhány a legjobb streaming szolgáltatás közül választhat az NHL élő közvetítéséhez:

 1. Sling TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

NHL-nézés a Sling TV-n

how-to-watch-NHL-játék-on-sling-tv

A Sling TV jelenleg az egyik legjobb online streaming szolgáltatás az Egyesült Államokban. Különböző csomagokba szétválasztva, az általuk kínált csomagok különféle csatornákkal rendelkeznek. Az NHL online közvetítésével a Sling TV-vel a legjobb rész az, ha mindkét műsorszolgáltatóhoz hozzáférést érhet el; NBC és Fox Sports.

Ne feledje azonban, hogy a Sling TV és a korábban említett műsorszolgáltatók regionális hálózatok, és az Egyesült Államokon kívül nem érhetők el. A Sling TV szolgáltatás földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokon kívül másutt érheti el VPN szolgáltatás segítségével..

kap vpn cta

Nézze meg az NHL-játékokat a Fubo TV-n

how-to-Wach-NHL-online-on-Fubo-tv

Ha európai lakos vagy, és online közvetítést szeretne kapni az NHL-ről, akkor a legjobb megoldás az, ha azt a Fubo TV-vel közvetíti. Valójában amerikai online streaming szolgáltatás, de adatfolyamai nem korlátozódnak csak az Egyesült Államokra, és Európában elérhetők.

A Fubo TV nagyon kedvező árú csomagokkal és számos csatornával rendelkezik az élő streaming műveletek közvetítéséhez. A NIN élő csatornáit élőben nézheti a BeIN sportcsatornán, amely a hivatalos NHL műsorszolgáltató közvetítéseit közvetíti; NBC Sports.

Patak NHL Online az ESPN-en

watch-NHL-on-espn

Az ESPN valóban az egyik legjobb választás az élő sportesemények közvetítéséhez, minőségi műsorszórási szolgáltatásának, valamint a HD streamingnek köszönhetően. Az NHL rajongói feliratkozhatnak az ESPN online streaming szolgáltatására, és minden játékot élőben nézhetnek, és az ESPN webhelyen keresztül naprakészek lehetnek a legfrissebb hírekkel és eredményekkel is..

Az ESPN azonban az NHL-hez folyamokat biztosít az ESPN + révén, amely csak az Egyesült Államokban érhető el. Az ESPN + eléréséhez az Egyesült Államokból Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában az NHL közvetítéséhez; Szüksége lesz egy VPN-re. Szerezzen VPN-t, csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és élvezze a NHL folyamatos streamingjét az ESPN-en.

kap vpn cta

A regionális és a piacon kívüli NHL játékok közvetítése?

A piacon kívüli játékok a média műsorszolgáltatásban általánosan használt kifejezés, amely azt jelenti, hogy a hazai bajnokságot vagy a nemzeti bajnokságot továbbadják az egész világ más régióiban, ahol a hivatalos műsorszolgáltatók nem közvetítik tartalmukat, vagy amelyek nem azok fókuszált piaci szegmensei..

Az ilyen, a piacon kívüli játékokat az NHL és az MLB a közelmúltban betiltotta, mivel az rontotta a regionális / helyi műsorszolgáltatók hitelességét és piaci részesedését. Ezen események sugárzása földrajzilag korlátozott, és még az online streaming szolgáltatóknak is azt tanácsolják, hogy korlátozzák a jogosulatlan régiókból származó streamjeikhez való hozzáférést..

Az egyik dolog, amelyet ezeknek az eseményeknek a korlátozott régiókból történő élő közvetítésére tehet, az az, hogy különböző online streaming platformokat is használhat, például

 1. DIRECTV most
 2. Hulu élő TV
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Ezek a szolgáltatások számos sport streaming csatornát kínálnak a felhasználók számára, és streamjeikhez VPN szolgáltatás segítségével könnyen hozzáférhet. Csatlakozhat egy amerikai szerverhez egy VPN használatával, és hozzáféréssel rendelkezik az élő események közvetítéséhez.kap vpn cta

Hogyan lehet megkerülni az NHL.tv áramszünetet

Az NHL elektromos áramszünetet elérheti a földrajzi korlátozások megkerülésével egy VPN segítségével. A megkérdezi az Ön IP-jét, és megváltoztatja a tényleges IP-címét a csatlakoztatott VPN-kiszolgáló IP-címére.

Ezért, ha meg akarja kerülni az NHL.Tv áramszünetet, és élőben szeretné megnézni, akkor szerezzen VPN-t, csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és kezdje el elérni az élő stream-eket a világ bármely régiójáról anélkül, hogy akadályoztatással szembesülne.

Összecsomagolva

Mivel a Nemzeti Hoki Liga elején csak egy nap van hátra, különféle módszereket biztosítunk az NHL mérkőzések online megfigyelésére. Van egy hivatalos módszer hivatalos kiegészítőkkel, és egy nem hivatalos módszer harmadik fél kiegészítőivel. A hivatalos Kodi kiegészítőre havi 19,99 USD előfizetési díj vonatkozik, míg a harmadik féltől származó kiegészítőkre előfizetési díj nem vonatkozik..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map