NordVPN Netflix: Biztonságos megoldás a Netflix korlátozásának megkerülésére (100% működőképesség)

A különböző régiók Netflix könyvtárához való hozzáférés már nem jelent problémát, mint volt. A jóváírás az NordVPN-nek jár, amely valóban az egyik legjobb VPN-szolgáltatás a Netflix megoldásában. Miután frissítette a NordVPN Netflix szervereit, lehetővé tette a felhasználók számára, hogy megkerüljék a Netflix földrajzi korlátozásait, és intelligens védelme megy észrevétlen a Netflix VPN blokkoló által. Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ről és a Netflix-ről, kövesse ezt az útmutatót, vagy keresse meg a Netflix VPN-útmutatóját, ha továbbra sem tudja megkerülni a Netflix földrajzi korlátozását az NordVPN használatával.


A Netflix jelenleg a streaming világ uralkodó királya, mivel magas színvonalú streaming szolgáltatása és a könyvtárban elérhető remekmű-tartalom miatt izgalmat vált ki a netflixben megnézendő legjobb műsor kiválasztása során. Néhány versenytárs lépett be az streaming piacra, hogy versenyezzen a Netflix-szel, de sajnos a Netflix által kínált tartalom sokoldalúsága miatt nem tudták.

A Netflix egyik legnagyobb versenytársa az Amazon Prime, amely a közelmúltban próbált fejjel fejlõdni a Netflixnél. Annak ellenére, hogy az Amazon Prime nagyszerű tájékoztatást kapott és dicséretet kapott, nem sikerült legyőznie a legnépszerűbb streaming szolgáltatást.

A legjobb dolog a Netflixnél a globális rendelkezésre állása világszerte közel 200 országban. Néhány fő ország, ahol a Netflix elérhető:

A legnépszerűbb Netflix-országok

AfganisztánMagyarországPortugália
ArgentínaIzlandRománia
AusztráliaIndiaSzaud-Arábia
AusztriaIndonéziaSingapore
BangladesIránDél-Korea
BelgiumIrakSpanyolország
BrazíliaÍrországSrí Lanka
BulgáriaIzraelSvédország
KanadaOlaszországSvájc
ChileJapánTaiwan
ColombiaMalaysiaThaiföld
DániaMexikópulyka
EgyiptomHollandiaUkrajna
FinnországÚj ZélandEgyesült Arab Emírségek
FranciaországNorvégiaEgyesült Királyság
NémetországPakisztánEgyesült Államok
GörögországFülöp-szigetekUruguay
Hong KongLengyelország

Négy kiemelkedő országban azonban a Netflix még nem érhető el, és az okok még mindig ismeretlenek. Ezek az országok:

 1. Kína
 2. Krím
 3. Észak Kórea
 4. Szíria

Ha Ön túl nagy figyelő, és szereti időt tölteni a legújabb és izgalmas tartalmak nézésével, akkor ki kell próbálnia a Netflix alkalmazást. Minden elképesztő és szórakoztató tartalommal rendelkezik, különféle régiókban, és a legjobb az egészben, hogy a Netflix minden tartalommal rendelkezik HD minőségben. Mindezek alapján a Netflix előfizetése rendkívül ésszerű a többi streaming szolgáltatáshoz képest, ami a felhasználók számára nagyon elõnyös. A Netflix másik nagyszerű tényezője az, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk a lejátszási problémák miatt, mint amilyenek más streaming szolgáltatások.

Működik-e a NordVPN a Netflix-szel és az amerikai Netflix-kel ?

A VPN-szolgáltatások szükségessé váltak, hogy már napok óta rendelkezzenek a netizens eszközökkel, különösen a szomorú figyelők számára, mivel a VN szolgáltatásokat streaming és torrent igényeikhez használják. Csak néhány olyan VPN-szolgáltatás, amelyek a Netflixre összpontosítottak, mivel a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülése nem könnyű, még a VPN-szolgáltatások sem.

Működik-e a NordVPN a Netflix-szel és az amerikai Netflix-kel?

A felhasználók kezdetben a privát internet-hozzáférési netflix vpn és proxy szolgáltatások használatával tudtak megkerülni a korlátozásokat. Mivel a Netflix elengedte a proxyszerverek és a VPN-szolgáltatások blokkolását, sok VPN-szolgáltatás számára szinte lehetetlenné vált a korlátozások megkerülése..

A NordVPN azon néhány kiváló minőségű VPN-szolgáltatás között, amelyek megkerülhetik a Netflix VPN-blokkolókat és a földrajzi korlátozásokat. Az egész világon a felhasználók használják a NordVPN-t, és egyetlen felhasználó sem számolt be ilyen jellegzetes problémákról a Netflix USA elérésében. A felhasználók inkább értékelték a szolgáltatást a sebesség és a Netflix USA-val való összekapcsolhatóság szempontjából.

Hogyan szerezzünk amerikai netflix-et a NordVPN használatával?

A NordVPN US Netflix élményének élvezetéhez a felhasználóknak kötelezővé kell tenniük egy előfizetési tervet a hivatalos NordVPN webhelyről. A NordVPN három különféle csomagtervet kínál, időbeli érvényességük alapján megkülönböztetve. Ezek közül a NordVPN csomagok közül a 3 éves csomagcsomag az, amelyet a felhasználók kiemelten részesítenek kedvezményes ára és a Netflix szerelmeseinek szánt exkluzív ajánlat miatt.

Hogyan szerezzünk amerikai netflixet a NordVPN használatával?

Az egyik legjobb dolog a NordVPN csomagok árazásában, hogy piaci versenyképesek és minden felhasználó számára nagyon ésszerűek, összehasonlítva más szolgáltatókkal.

A Netflix USA blokkjának feloldásához az alábbi lépéseket kell követnie:

 1. Látogasson el a NordVPN hivatalos oldalára és válassza ki a kívánt csomagtervet.
 2. Hozzon létre egy fiókot a bejelentkezéshez.
 3. Válassza ki a fizetési módot a kiválasztott csomaghoz.
 4. Most töltse le a NordVPN asztali alkalmazás klienst, vagy ha bármilyen más eszközt használ, akkor töltse le a saját oldalukon elérhető, a megfelelő operációs rendszer által támogatott NordVPN alkalmazást..
 5. Telepítse az alkalmazást az eszközére.
 6. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be NordVPN-fiókjába.
 7. Csatlakozás egy amerikai szerverhez. Minden VPN-szolgáltatásnak van listája a kiszolgálók közül, amelyek közül választhat, és a NordVPN-nek 1800+ szervere van az Egyesült Államok számára. Egyszerűen válassza ki a kívánt helyet a bejelentkezés után az alkalmazásban szereplő kiszolgálók listájából.
 8. Most nyissa meg a Netflix szoftvert, és jelentkezzen be fiókjába, kiegészítéseket fog látni a könyvtárban.

Ez az! Most már hozzáférhet a Netflix amerikai könyvtárhoz.

Hogyan lehet biztonságosan nézni a Netflixet az NordVPN segítségével ?

A binge óráknak mindig volt kiútuk streaming igényeik kielégítéséhez, még akkor is, ha meg kellett volna tiltaniuk a jogi korlátokat, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat a VPN-en és a proxykön keresztül. Megpróbálták ezt csinálni a Netflix-szel, és kezdetben sikerrel jártak, de a Netflix elég okos volt ahhoz, hogy észrevegye és ellensúlyozza.

Hogyan lehet biztonságosan nézni a Netflixet a NordVPN használatával?

A Netflix VPN-tilalma végrehajtásra került, és a Netflix intelligens VPN-érzékelőt és blokkolót helyezett el, hogy az összes proxy- és VPN-szolgáltatás ne kerüljön a korlátozásokba. Számos neves VPN-szolgáltatás nem tudta megkerülni ezt a Netflix VPN-tilalmat, de kudarcot vallott, különösen az ingyenes VPN-szolgáltatások. Ennek ellenére csak idő kérdése volt, amíg a legmodernebb VPN-szolgáltatások, mint például a NordVPN, megtudták, hogyan lehet átadni a VPN-detektorokat, ellentétben más olcsó és alacsony minőségű VPN-szolgáltatásokkal. Mostanáig csak néhány VPN-szolgáltatás biztosítja a felhasználó számára a Netflix VPN-tilalmának megkerülését.

A NordVPN dedikált szerverekkel rendelkezik azoknak a felhasználóknak, akik a világ bármely pontjáról hozzáférni akarnak a Netflixhez, a következők a következők:

Netflix USA (USA):

Az amerikai régióból származó NordVPN szerverei nagyszerű hozzáférést biztosítanak a Netflix USA könyvtárához, és a felhasználók 1800+ szervert is választhatnak.

Netflix Kanada (CA):

A Netflix Canada könyvtárhoz való hozzáférést kedvelő felhasználók választhatnak 300+ NordVPN szerver közül Kanadában.

Netflix Hollandia (NL):

A Netflix rajongói, akik a Netflix Europe könyvtárra vágynak, elérhetik a Netflixet a NordVPN holland szervereken keresztül, mivel a NordVPN mintegy 300 szervert kínál Hollandia régiójára.

Netflix Japan (JP):

A Netflix japán tartalommal és könyvtárral való elérését az NordVPN most megkönnyítette, mivel több mint 60 japán verziót kínál az NordVPN felhasználók számára.

A VPN-felhasználók rendkívül aggasztó kérdést vettek fel a közösségi média platformon a NordVPN Netflix UK szerverrel kapcsolatban, panaszkodva, hogy nem működik, és a felhasználók nem tudtak hozzáférni a Netflix UK-hez az Egyesült Királyság szerverein keresztül. Íme néhány olyan felhasználó, aki a NordVPN Netflix 2018 kapcsán panaszkodik.

Megjegyzés a beszélgetésből Josh_august kommentája a beszélgetésből "Nem látom azt a műsort, amelyről tudom, hogy az UK Netflix-en található, amikor VPN-vel csatlakozom".

Megjegyzés a beszélgetésből .

A Netflix USA szerverei azonban teljes lendülettel teljesítenek, és a felhasználók dicséretet kapnak. Végül is több mint 1800 NordVPN szerver van az Egyesült Államok régiójában. Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy a legszélesebb körben elérhető Netflix régió a Netflix USA, a változatosság és az exkluzív tartalom miatt.

NordVPN Netflix szolgáltatások

A VPN-szolgáltatásokat jellemzőik szempontjából mindig összehasonlítják egymással, mivel a felhasználók nagyon érzékenyek a magánéletükre és biztonságukra, és ezért szeretnének minden szempontot megmérni, mielőtt döntést hoznak. A Netflix VPN-blokkoló megkerülése nem könnyű dolog, és csak néhány VPN-szolgáltatás képes erre. A NordVPN, amely a VPN-szolgáltatások egyike, sokat kínál a felhasználók számára.

A NordVPN felhasználóinak korszerű online adatvédelmet és védelmet kínál, DNS-szivárgások és nulla naplózás nélkül. Nord

A NordVPN Netflix teljesítmény- és tesztjelentésének áttekintése

A NordVPN híres, hogy nem zavarja a streaming szolgáltatásokat, ellentétben más streaming szolgáltatásokkal, amelyek lelassítják az streaming sebességet, mert szervereik nem haladják meg a sávszélességet. Azonban a NordVPN USA szerverei nagy sávszélességet tettek át teszteléskor; a sebesség 45–60 mbps között változott, ami kiváló sebességgel képes HD minőségű tartalom online közvetítésére, és ez teszi a NordVPN-t lenyűgöző választássá a Netflix streamingjéhez.

A VPN 256 bites AES titkosítást kínál 2,048 bites DH kulcsokkal az OpenVPN protokollon. A NordVPN felhasználók egyszerre csatlakozhatnak 6 eszközhöz, és 4800+ szerverhez férhetnek hozzá szerte a világon, csodálatos csatlakozási sebességgel.

NordVPN Netflix Reddit

Ha ellátogat a Redditbe, hogy megtekintse a NordVPN Netflix felhasználói véleményét, akkor látja, hogy vegyes vélemények állnak rendelkezésre. Egyes felhasználók azt panaszolták, hogy a NordVPN Netflix szerverek nem működnek, mások dicsérték a NordVPN Netflix 2018-at. Íme néhány szál, amely világos képet nyújt Önnek:

A Symbolicdeathwish megbeszélés megjegyzése a beszélgetésből "Az nord VPN már nem működik a netflixen".

Az IlexAquafolium megbeszélés megjegyzése "Az nord VPN már nem működik a netflixen".

A következő szálak 6 hónaposak, és ezek a felhasználók azt panaszolták, hogy NordVPN-kiszolgálóik nem képesek megkerülni a Netflix VPN-blokkolót vagy a földrajzi korlátozásokat..

Hozzászólás a beszélgetésből Cameron69er hozzászólása a beszélgetésből "Az nord VPN már nem működik a netflixen".

Ezt a szálat azonban 4 hónappal ezelőtt tették közzé, és a felhasználó azt állítja, hogy a kiszolgálók neki dolgoznak. A felhasználó, aki kommentálta az előző szálat, a megjegyzés az alább található, megosztott egy másik jó gondolattal:

Hozzászólás a beszélgetésből KingHeenrry hozzászólása a beszélgetésből "Az nord VPN már nem működik a netflixen".

NordVPN Netflix Gyakran Ismételt Kérdések

A NordVPN nem működik együtt a Netflix-szel

Ez a leggyakoribb lekérdezés, amelyet szinte minden fórumon talál. Ennek oka, hogy a régi NordVPN szerverek, amelyek be vannak jelentkezve a Netflix VPN ban adatbázisába, vagy olyan kiszolgálók, amelyeket általában az emberek használnak, és a rendszer gyorsítótárába vannak bejelentkezve, ezek a szerverek nem tudják megkerülni a korlátozást, és szóváltást okoznak az adatfolyamok számára..

Ne feledje azonban, hogy a Netflix számára a NordVPN szerverek jól működnek, és több régióban elérhetők.

Nordvpn Netflix Slow

A NordVPN Netflix megszakítói általában nagyon gyorsak, mivel az áthaladó sávszélesség elég meglepő. Átlagosan a NordVPN szerverekön keresztüli sebesség körülbelül 40–60 mbps, ami valóban elég jó minden streaming geek számára.

Ennek ellenére, ha továbbra is sávszélességgel vagy sebességgel kapcsolatos problémákkal szembesül, akkor ellenőrizze a személyes kapcsolat sebességét, vagy konzultáljon az internetszolgáltatóval.

Az NordVPN USA Netflix szerverek, amelyek nem tudják megkerülni a földrajzi korlátozást

Ez a lekérdezés helytelen, mivel nemcsak mi, hanem sok ember szerte a világon ellenőrizte a NordVPN US Netflix szervereket, és mindannyian zökkenőmentesen működnek.

A NordVPN Netflix elérhető Kínában

Sem Netflix, sem NordVPN nem érhető el Kínában. A Netflix szolgáltatás világszerte több száz országban elérhető, Kínában azonban nem. Hasonlóképpen, a NordVPN-nek nincs Kínában található szervere; inkább szerverei vannak Japánban, Dél-Koreában és sok más ázsiai országban.

Nordvpn Netflix Japan

nordvpn netflix japan

A NordVPN körülbelül 63 szerverrel rendelkezik Japánban, ami az összes ázsiai ország közül a legtöbb NordVPN szervert jelent. Másrészt, a Netflix 2015-ben indult Japánban, és azt mondják, hogy mostantól a Netflix Japan rendelkezik a legnagyobb tartalomkönyvtárral..

Egy másik nagyszerű dolog a Netflix japan számára, hogy lenyűgöző Anime tartalommal is rendelkezik. Minden Anime rajongó könnyen hozzáférhet a Netflix Japan-hoz a NordVPN Netflix Japan szerverek segítségével.

Záró szavak

A NordVPN Netflix szerverek lehetővé teszik a millió millió felhasználó számára a világ minden tájáról a NordVPN US Netflix és más NordVPN Netflix szerverek elérését az online elérhető legjobb minőségű tartalom streamingjeként..

Képzelje el a streaming élményt, amelyet a felhasználók élveznek, ha a legjobb online streaming szolgáltatást ötvözi a legjobb VPN szolgáltatással, és a világszerte több mint 4800 szerver elérhetőségével.

Mivel a NordVPN kiszolgálók sebességének tesztelése bebizonyította, hogy a Netflix adatátviteli sebessége, ha NordVPN-rel használják, páratlan, és érdemes kipróbálni. Az egyik, ha a legfontosabb dolog, és meg kell értékelni a NordVPN-t, az ügyfélszolgálat, amely 24 órán keresztül elérhető az élő csevegésen. A netflix-et a kodi-on is elérheti. vagy hozzáférhet több ezer tévéműsorhoz kodi kiegészítők segítségével.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map