Sportsdevil Kodi – Hogyan telepítsük a SportsDevil programot a Kodi-ra [2020]

A Sports Devil Kodi kiegészítő segítségével a sport több csatornáról és HD minőségű streamről közvetíthető különféle sportokhoz.


A földrajzi korlátozó streamek tendenciája azonban egyre növekszik, ezért nagyon ajánlott a Kodi on Firestick VPN használata..

Ebben a bejegyzésben megadjuk az irányelveket Hogyan telepítsük a SportsDevil programot a Kodi-ra. Nézze meg az exkluzív, friss kodi kiegészítők útmutatónkat.

SportsDevil Kodi tároló

A SportsDevil elérhető a Kodilben és a könyvjelző lite tárolóban. Mindkét repo az egyik legjobb kodi-tároló. A Kodil számos Kodi kiegészítés népszerű forrása. A SportsDevil mellett a Kodil más kiegészítőket is tartalmaz, mint például az Exodus és a Covenant, és bemutatja a nézők számára elérhető változatos tartalmat..

SportsDevil legújabb verzió

Eddig csak egy SportsDevil frissítés érhető el, amelyet a Kodil tárolóban találhat. Ezen felül nincs más tárhely sem a SportDevil telepítéséhez. Azok számára, akik letöltik / telepítik a SportsDevil legújabb verzióját, a Kodi Israel a legjobb és egyetlen lehetőség.

Hogyan telepítsük a Sport Ördög Addont a Kodi-ra – Video bemutató

Hogyan telepítsük a SportsDevil Kodi-kiegészítőt Leia és Krypton-ra a Kodil Repo használatával

Az alábbiakban ismertetett lépések végrehajtásával telepítheti a SportsDevil programot a Kodi-ra, és kevesebb, mint 5 perc alatt megnézheti kedvenc sportcsatornáját:

 1. Indítsa el a „KodiAmikor befejezte a telepítést.Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a Kodi-ra
 2. Meg kell Beállítások> kattintson Fájl kezelő>dupla kattintással Add Source.sportsdevil addon fájlkezelő beállításai a kodion
 3. Írja be vagy másolja át ezt a linket http://kdil.co/repo/ arra a helyre, ahol azt mondja .sportsdevil addon kodi konfigurációs lépések
 4. Neked kell nevezze meg a médiaforrást, írja beKodil RepoÉs kattintson Kész.sportsdevil kodi Addon tároló
 5. Kattintson ‘Kilépés’ gombot, hogy visszatérjen a kezdőképernyőre, és kattintson a gombra „Kiegészítők”>Kiegészítőim >Telepítse a ZIP-fájlból.sportsdevil kodi Addon zip fájl beállításai
 6. választ Kodil Repo> Kodil.zip> Várjon néhány másodpercet.sportsdevil kodi addon
 7. A „KilépésIsmét az előző menübe való visszalépéshez és a kattintáshoz Telepítés a lerakatból >Kodil Repository>Videó kiegészítők>Sport ördög >Telepítés.sportsdevil kodi addon utolsó lépések
 8. A plug-in telepítése eltarthat egy ideig, és amikor befejeződik, an ‘Engedélyezze’ jel jelenik meg a SportsDevil előtt
 9. Miután megjelenik az engedélyezett jel, ugorjon a Kezdőképernyő > Videók > Videó kiegészítők >SportsDevil
 10. Megjelenik a csatornák listája a streaminghez. Élvezd!

a legjobb sportsdevil kodi csatornák listája

Hogyan telepítsük a SportsDevil Kodi-t Leia és Krypton-ra a Bookmark Lite tároló segítségével

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Fogaskerék ikon > Kattintson Fájl kezelő > Dupla kattintás Add Source.Hogyan telepítsük a sportsdevil kodi a könyvjelző lite tároló segítségével
 2. Írja be ezt URL: http://bliss-tv.com/lite/ > kettyenés rendben > Nevezze el a forrás URL-jét Bookmark Lite > kettyenés rendben.Hogyan telepítsük a sportsdevil kodi krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziót a könyvjelző lite tárolóval
 3. Vissza a Kodi-ba Kezdőképernyő > kettyenés AddOnok > Kattints a Doboz ikonra > kettyenés Telepítés zip fájlból > választ Bookmark Lite > Nyisd ki Bookmark Lite > Kattintson repository.bookmarklite-1.6.zip > Várja meg a A kiegészítő engedélyezve van értesítés.Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a kodi jarvis 16-os vagy újabb verziójára a könyvjelző lite tárolóval
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a lerakatból > Nyisd ki Bookmark Lite > Nyisd ki Videó kiegészítők.sportsdevil könyvjelző lite repo letöltés
 5. Kattintson SportsDevil Kodi > Találat Telepítés > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.

Hogyan telepítsük a sportsdevil a kodi tűzoltóra a könyvjelző lite tároló segítségével

A SportsDevil Kodi AddOn telepítése a 16-os verziójú Jarvis-ra a Kodil Repo használatával

A SportsDevil telepítésekor a Kodi 16-as Jarvis verziójára a teljes folyamat változatlan marad, kivéve azt a tényt, hogy a „Beállítások” ikont a „Rendszer” ikon váltotta fel.

Mivel ez a Kodi korábbi verziója, különféle kiegészítők és fájlgazdák frissítik függőségüket a legújabb v17-es verzióra. Ahhoz, hogy a SportsDevil kodi addin zökkenőmentesen működjön a rendszerén, javasoljuk, hogy telepítse a legújabb Kodi 18.2 Leia vagy Krypton 17.6 verziót..

Hogyan telepítsük a Sports Devil Kodi-t a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára a Bookmark Lite tároló segítségével

  1. Nyisd ki Kodi Jarvis V16.
  2. Kattintson Rendszer > Nyisd ki Fájl kezelő.
  3. Kattintson duplán a Add Source.
  4. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://bliss-tv.com/lite/ > kettyenés Kész > Nevezze ezt
  5. forrás Bookmark Lite > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
  6. Visszatér Kodi Home > kettyenés Rendszer > kettyenés Kiegészítői.
  7. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Nyisd ki Bookmark Lite > kettyenés repository.bookmarklite-1.6.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
  8. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Menj Bookmark Lite.
  9. Menj Videó kiegészítők.
  10. Kattintson SportsDevil Kodi > Találat Telepítés > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.

Sport Ördög Kodi letöltése

A SportsDevil a Kodi legkedvezőbb kiegészítője a sportesemények közvetítéséhez az egész világon. Az utóbbi időben azonban a kiegészítőket biztosító platformok leépültek. A mögött rejlő ok még nem ismert, de a probléma megoldására rendelkezésre áll.

Jelenleg a közvetlen letöltési módszer a legjobb megoldás a SportsDevil kiegészítő használatához. Kövesse az alábbi lépéseket a SportsDevil Kodi kiegészítő letöltéséhez és telepítéséhez:

 1. Letöltés az Kodil Zip a készüléken.
 2. Menj Kiegészítői> Kattintson a Doboz ikonra jelen van a bal felső részben.
 3. választ Telepítés Zip fájlból a menüből> Hajózik – a rendszert a letöltött Zip fájl> választ Kodil.zip > Várja meg, amíg a ZIP fájl telepítve van.
 4. Menj Telepítés a tárházból.
 5. választ www.KodiIsrael.co.il vagy Kodil Repository > Menj Videó kiegészítők> választ SportsDevil> (Megjelenik egy ablak, amely megjeleníti a különböző verziókat.) Válassza a lehetőséget Kodil Repository> kettyenés Telepítés> Várja meg, amíg a tároló települ.

Itt van, problémamentes és egyszerű!

SportsDevil Bookmark Lite Kodi letöltése

  1. Töltse le a ZIP fájl a készüléken > Menj Kodi Kezdőképernyő > Menj AddOnok > Kattintson Doboz ikonra > kettyenés Telepítés zip fájlból > Keresse meg a letöltött Zip fájl> Várja meg a A kiegészítő engedélyezve van értesítés
  2. Most kattintson a gombra Telepítés a lerakatból > Nyisd ki Bookmark Lite > Nyisd ki Videó kiegészítők.
  3. Kattintson SportsDevil Kodi > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.

SportsDevil Kodi Fire Stick telepítése

Azok számára, akik élő sportműsorokat szeretnének közvetíteni a Fire Stick-en, telepíteniük kell a Kodi-t. Itt található a Kodi telepítésének Fire Stickre telepítési útmutatója. Ha végzett a Kodi telepítésével, kövesse az alábbi lépéseket a Sports Devil Kodi Fire Stick kiegészítő telepítéséhez:

   1. Fuss Kodi Fire Stick > Kattints a Beállítások Ikon > Nyisd ki Rendszer > Nyisd ki Fejlesztői beállítások > Itt, Engedélyezze Alkalmazások ismeretlen forrásokból és ADB hibakeresés.
   2. Nyisd ki Fájl kezelő> Dupla kattintás Add Source> kettyenés Egyik sem> Írja be az URL-t http://kdil.co/repo/ > kettyenés rendben > Nevezze meg ezt a forrást Kodil Repo> kettyenés rendben.
   3. Most menj a Kiegészítői menü> Kattints a Doboz ikonra.
   4. Menj Telepítés Zip fájlból > választ Kodil Repo > kettyenés Kodil.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
   5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból.
   6. választ www.KodiIsrael.co.il vagy Kodil Repository> Nyisd ki Videó kiegészítők> Választ SportsDevil a listából> Választ Kodil Repository a rendelkezésre álló lehetőségek közül> kettyenés Telepítés> Várja meg, amíg a tároló települ.

Most már könnyedén streamálhat a Kodi Fire Stick kiegészítő segítségével, és élvezheti az összes élő sporteseményt. Legyen okos, használjon a legjobb vpn-t a tűzoltóhoz, miközben a Kodi-on keresztül streamál.

A SportsDevil Kodi Fire Stick telepítése a Bookmark Lite tárolóval

Fuss Kodi Fire Stick > Kattints a Beállítások Ikon > Nyisd ki Rendszer > Nyisd ki Fejlesztői beállítások > Itt, Engedélyezze Alkalmazások ismeretlen forrásokból és ADB hibakeresés.

Most olvassa el a SportsDevil Kodi Leia és Krypton verziókra való telepítésének korábban említett lépéseit.

SportsDevil Kodi kiadások / hibák / javítások

Hogyan frissítsük a SportsDevil-t a Kodi-on

A telepített kiegészítőkkel kapcsolatos frissítések ellenőrzéséhez lépjen a következő oldalra: Kezdőképernyő > kiegészítések> Videó kiegészítők > Elérhető frissítések.

Ha rendelkezésre állnak frissítések a SportsDevil számára, a Kodi automatikusan frissíti a kiegészítőt, vagy megjelöli a kiegészítő nevét. A frissítések telepítése néhány percet vehet igénybe.

A SportsDevil Kodi telepítése sikertelen

A felhasználóknak sok probléma merül fel a SportsDevil letöltésével és telepítésével a Kodi-on. Sokan, ha a felhasználók az online fórumokon megvitatták, hogy „Telepítés sikertelen” hibát észleltek.

Ennek oka az, hogy a felhasználók által használt adattárak karbantartás céljából vagy le vannak bontva, vagy lebontva. Ez nem valami új, ilyen problémák továbbra is felmerülnek, ha harmadik fél kiegészítőt használ.

Megoldás

A probléma legegyszerűbb megoldása egy jobb futó és megbízható tároló kipróbálása. A felhasználóknak meg kell próbálniuk Kodi Israel Repository (Kodil) a SportsDevil letöltéséhez. Ez a lerakat elég jól működik.

A SportsDevil Kodi webes kérése sikertelen

A webes kérés sikertelen hibája általában nem jelenik meg, amikor élő stream-eket ér el. A Kodi néha elmulasztja a patak forgatókönyvének vagy videóinak tartalmi formátumát, és felszólítja ezt a hibát.

Megoldás

A hiba megoldása nagyon egyszerű. Csak engedélyeznie kell RTMP Kodi-ban. A hiba javításához kövesse az alábbi három lépést:

Menj a Kiegészítők menü.

Nyisd ki Kiegészítőim> Nyisd ki VideoPlayer InputStream.

=Kattintson RTMP bemenet> kattintson Engedélyezze.

Probléma megoldódott!

Sportsdevil Kodi hibaellenőrző napló

A Check Log hiba az egyik leginkább irritáló hiba, amellyel a felhasználó szembesül. Ha ez a hiba csak a Kodi-ban jelenik meg; ha nem használ semmilyen kiegészítőt, akkor ez a Cache halmozódásának következménye lehet. Ez a hiba egy kiegészítő használatakor jelentkezve azt jelenti, hogy vagy a lerakat lejárt, vagy frissül.

Megoldás

Ezt a hibát úgy javíthatja ki, hogy először megvizsgálja, hogy a lerakat frissül-e vagy sem. Ha nem frissíti, akkor ez azt jelenti, hogy a telepítéshez használt lerakat elavulttá vált. Keressen egy frissített lerakatot, és telepítse ismét a kiegészítőt a frissített lerakatból.

Hogyan javítsuk ki a SportsDevil Kodi fájlt

A SportsDevil bizonyos problémákat okozhat, amelyek megakadályozhatják a kiegészítő megfelelő működését. Felsoroltuk a gyakran felmerülő problémák néhány megoldását.

A Sportsdevil Kodi Stream nem érhető el

Ha bármilyen probléma merül fel, ez azt jelzi, hogy a SportsDevilnek nincs elérhető élő közvetítése az adott pillanatban. A legjobb az, ha megvárják, és automatikusan elindul, amint egy adott sportesemény rendelkezésre áll.

A Sportsdevil Kodi szkript sikertelen

Ezt a hibát akkor tapasztalhatja, amikor a telepített kiegészítő nem hajtotta végre megfelelő módon a funkciót. A hiba a Kodi régebbi verziójának vagy az elérhető kiegészítő verziójának megjelenése miatt fordul elő. Frissítse a Kodi verziót vagy kiegészítőt, ha a probléma továbbra is fennáll.

A SportsDevil Kodi letöltése beragadt

A SportsDevil Kodi kiegészítő telepítésekor probléma merülhet fel, ha a letöltés nem halad tovább, és meghaladja a 0% -ot. Ez ismét a kiegészítő régebbi verziójának letöltése miatt fordulhat elő. Telepítse újra a SportsDevil programot a Kodi-ra, valószínűleg a probléma megoldódik.

SportsDevil Kodi alternatívák

A SportsDevil-en kívül egy új világ jelenik meg az élő sport streaming-kiegészítőkben, amelyek élvezhetők. Ha a SportsDevil nem tölti ki étvágyát, akkor még sok más Kodi kiegészítést élvezhet a sport élő közvetítéséhez. Íme néhány alternatíva, amelyek közvetlenül versenyeznek a SportsDevil-rel:

   1. Csak a sport
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Csatorna körte
   5. cCloud
   6. Playlist Loader
   7. A Players Club

A legjobb SportsDevil Kodi csatornalisták

Miután telepítette a SportsDevil kiegészítőt, hatalmas élő sport-TV választékkal kell szembenéznie, ahol egyetlen kattintással megnézheti kedvenc sportágait, például a tenisz, a futball, a jégkorong, az NFL, az UFC, a golf, a krikett és sok más sport lehetőséget..

A népszerű csatornák listája:

   1. Sky Sports
   2. BT Sports
   3. NFL hálózat
   4. Box nemzet
   5. BeIN Sports

A dolgok felvétele

A SportsDevil kiegészítő telepítése a Kodi-ra lehetővé teszi, hogy élvezhesse az élő közvetítésben zajló sportok nézését, a legfontosabb eseményeket és a legfrissebb mérkőzésjelentés áttekintését. Élvezheti a legújabb mérkőzések megnézését a mobil eszközön vagy a számítógépén. Ahogy korábban tárgyaltuk, a kiegészítés néhány patakja földrajzilag korlátozott, és a korlátozás megkerüléséhez telepítenie kell a VPN-t a Kodi-ra. Kipróbálhat egy ingyenes Kodi VPN szolgáltatást, és élvezheti a zökkenőmentes streaming-t.

Ha bármilyen probléma elegendő, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban, és nézd meg a Kodi legfontosabb kiegészítőinek listáját.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map