10 напълно безплатни VPN за Kodi (2020)


Kodi е безплатен и с отворен код и това почти обяснява защо няма да харчите пари за VPN, които иначе можете да получите безплатно.

Безплатни VPN мрежи са навсякъде, но трудно да намерите VPN, който не регистрира вашите данни, предлага неограничена честотна лента и освен това е безплатен.

Не се притеснявайте, тъй като тествахме над 44+ безплатни VPN за съставяне на списък с най-добрите безплатни VPN за Kodi.

Разбих този списък до неограничена честотна лента и ограничена честотна лента. Безплатният VPN за Kodi е избран въз основа на бързината, мощното криптиране и стриктната политика без регистрация.

5 безплатни VPN за Kodi с неограничена честотна лента

1.SurfsharkНеограничени данни с мощно криптиране. Можете да опитате 7-дневна безплатна пробна версия с неограничени връзки на устройства
2.ProtonVPNНад средна скорост с неограничена честотна лента.
3.BetternetНай-добрата сигурност без ограничение на честотната лента.
4.UrbanVPN81 сървър местоположения, които помагат за отблокиране на добавки на Kodi.
5.Turbo VPN300+ милиона доверени потребители. HD поточно изживяване.

5 безплатни VPN за Kodi с ограничена честотна лента

1.Щит за гореща точкаОграничение на 500 MB на ден с криптиране от военна степен.
2.Windscribe12 GB лимит за данни на месец. Трафикът на Kodi е напълно скрит.
3.TunnelBear500 MB всеки месец. Лесен за използване и настройка.
4.Скрий ме500 MB безплатни данни на месец. Лесно деблокира гео ограничени добавки.
5.SpeedifyОграничение на данните от 10 GB. Мощно криптиране с поточен режим.

Топ 10 безплатни VPN за Kodi

1. Surfshark

Surfshark-свободен VPN-за-Kodi

Най-добрият безплатен VPN за Kodi в момента е Surfshark. Въпреки че е платена опция, но предлага a 7-дневен безплатен пробен период на Android и iOS.

То има 1040 сървъра през 60 държави и лесно деблокира всички добавки на Kodi за телевизия на живо, филми или телевизионни предавания. Той скрива вашия оригинален IP адрес и го заменя с този на сървърите му.

Добрата част е, че с един единствен акаунт в Surfshark можете използвайте го на неограничени устройства. Премиум версията му е доста евтина, струва ви само $ 1,99 / месец с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark също е класиран в нашия списък за най-добра VPN услуга за Kodi, която изисква платен абонамент.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN в своите безплатни предложения за план 8 сървъра на 3 различни места, които включват САЩ, Холандия, и Япония. Той ви поддържа напълно сигурен, когато предавате поточно на Kodi, защото той използва 256-битов AES криптиране.

Той също така предлага a 7-дневен безплатен пробен период в който искате да използвате премиум версията си, която струва само $ 4 / месец с a 30-дневна гаранция за връщане на парите също.

То има над средната скорост, така че няма проблем с поточното предаване на филми и телевизионни предавания в Kodi. Можете да предавате поточно Kodi с тази безплатна VPN на устройства като Windows, Mac, Linux, Android, и IOS.

3. Betternet

Betternet-свободен VPN-за-Kodi

Betternet е друг безплатен VPN с няма ограничение на честотната лента и е идеално подходящ за потребителите на Kodi. Има прилична скорост също, въпреки че само предлага 1 американски сървър в своя свободен план.

То криптира вашия интернет и Kodi трафик с относителна лекота, за да можете да стриймвате безплатно съдържание, без да се притеснявате за вашия интернет доставчик.

Ако ви харесва този VPN в края на краищата, можете да го закупите $ 2.99 / месец. Може да се използва във всички платформи като Windows, Android, iOS, и Mac.

4. Градски VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN е партньорска VPN, която е напълно безплатна, притежаваща 81 сървъра в целия свят. Тези сървъри помагат за отблокиране на добавки на Kodi и запазват вашата идентичност скрита по време на поточно предаване.

Той също има сървъри в Китай, Хонконг, и ОАЕ, което за мен беше малко изненада. Понастоящем тази VPN е достъпна само в Windows, Android, Chrome, и Разширение на Firefox. 

Заедно с Kodi изглежда също така, че деблокира US Netflix и други стрийминг услуги. Има няма наличен чат на живо, и това е единственият недостатък, който намерих.

5. Turbo VPN

Turbo-VPN

Turbo VPN свърши 300+ милиона доверени потребители и е идеална възможност за работа с Kodi. То предлага неограничена честотна лента и има сървъри, налични в 6 държави на безплатната му версия.

Можете да деблокирате всяка добавка на Kodi, а също и да я използвате за анонимно поточно безплатно съдържание на Kodi. Скоростта също е доста добра, което означава, че можете да използвате услугата Real-Debrid за HD и 4K стрийминг.

Той криптира вашия интернет трафик от хакери и цената на премиум версията му $ 2.99 / месец.

6. Щит за гореща точка

Hotspot-щит-свободен VPN-Kodi

Hotspot Shield е най-добрият ни избор, когато става въпрос за стрийминг с Kodi, но има ограничена честотна лента от 500 MB на ден.

Използва криптиране с военен клас който запазва вашите данни защитени, но също така блокира опитите за злонамерен софтуер и фишинг ако се опитате да инсталирате злонамерени добавки на трети страни.

Свободният план има само един сървър в рамките на САЩ, но премиум версията му има над 3200 сървъра като цяло и струва $ 7.99 / месец.

7. Windscribe

Windscribe-Kodi

Windscribe е един от най-добрите безплатни VPN мрежи заради бързината си, но все пак, има a лимит на данни от 2 GB. Можете да увеличите този лимит до 12 GB, ако можете да им предоставите имейл адреса си.

Предложения за уиндшафти AES-256 криптиране с военен клас, който е същият протокол, предоставен от други топ VPN-та, за да скрие вашия трафик на Kodi от доставчиците на интернет услуги.

Безплатната му версия ще ви позволи да получите достъп до него 23 сървъра които присъстват в 10 места. За неограничена честотна лента се предлага $ 4.08 / месец. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-свободна Kodi

TunnelBear е друга VPN, която предлага 23 местоположения на сървъра. Той има същото количество местоположения на сървъра, както и премиум версията му.

Има ограничение на честотната лента от 500 MB всеки месец, но ако искате да го направите неограничен, ще трябва да платите $ 4.99 / месец, които са не се възстановява. 

Тя е сред единствените безплатни VPN, които извършват годишни одити за сигурност от трети компании. Има прилична скорост и работи доста добре на Kodi.

9. Скрий

Hide.Me-Kodi

Hide.Me е перфектно съвпадение за потребителите на Kodi, защото има IP защита от теч това не излага истинския ви IP адрес на останалия свят.

В момента предлага безплатната му версия 5 сървъра в 4 различни страни, т.е.. САЩ, Германия, Канада и Нидерландия. Има ограничение на честотната лента от 500 MB.

Той не следи и историята на сърфирането ви и е достъпен за всички основни платформи като Windows, Mac, Linux, Android, и андроид.

Премиум версията му струва $ 4,99 / месец с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

10. Ускорете

speedify-Kodi-свободен VPN

Speedify има „Starter Plan“, който е напълно безплатен, но има само a ограничение за ограничаване на данни от 10 GB. Този план работи чудесно с Kodi, тъй като той деблокира добавки на телевизия на живо.

За криптиране използва a ChaCha или AES-базиран алгоритъм за криптиране което прави невъзможно никой да дешифрира информацията ви.

Има специален „Режим на поточно предаване“ че можете да включите, за да избегнете заекване или буфериране. Можете да използвате премиум абонамента за $ 1.99 / месец.

Рискове от използване на безплатен VPN за Kodi

Има причина тези доставчици да предлагат безплатни VPN, вместо да таксуват определена цена за абонамент. Съвсем очевидно е, че това, което идва безплатно, не е толкова надеждно, колкото първокласните.

Изпълнението им е много по-добро от тези безплатни услуги на Kodi VPN. Безплатните VPN услуги имат проблеми със съвместимостта и всички, но има някои проблеми, които са по-сериозни, като:

1. Уязвимост на поверителността

Поверителността е основното право на всеки потребител и никой потребител не би искал да го компрометира. Онлайн стриймърите винаги са изложени на риск да станат жертва на нарушаване на личния живот.

Безплатен VPN може да твърди, че е пълен с най-добрите характеристики на линията и ви обещава безупречен протокол за криптиране, но в действителност няма такова нещо.

Ако нямате протокол за криптиране от висок клас, това ще ви създаде проблеми, тъй като изтичането на DNS и IP ще ви направи уязвими за хакери и власти. Шпиониращите очи са навсякъде и затова се нуждаете от силна защита, която тези безплатни доставчици на Kodi VPN не са в състояние да доставят.

2. Регистриране на данни

Не се начислява нито една стотинка, но въпреки това твърди, че предлага невероятни функции и услуги! Звучи твърде добре, за да е вярно, нали?

Няма такова нещо като безплатен обяд! Особено когато говорите за киберсигурност и онлайн поточната индустрия, трябва да има известна печалба от тези безплатни услуги.

Ще се натъкнете на множество VPN доставчици, предлагащи безплатен VPN за Kodi и твърдейки, че те не водят регистрационни файлове. В действителност обаче никога не можете да проверите дали поддържат журнали или не и всичко, което правят, е да играете с вашето доверие.

Тези доставчици, предлагащи VPN за Kodi безплатно, печелят, като събират трупи и след това ги продават напред. Няма друг метод за печелене за тях, освен този или пускане на реклами в тяхното VPN приложение / клиент или сайт.

Доставчикът на VPN трябва да изгради чувство на доверие сред потребителите, защото тези, които изберат да използват VPN, няма да ви оценят записването на регистрационни файлове.

3. Зловреден софтуер и риск от фишинг

Както бе споменато по-рано, безплатните VPN доставчици нямат силни протоколи за криптиране, което оставя потребителите отворени за кибер заплахи.

Тези кибер заплахи може да са злонамерен или фишинг атаки, но тези услуги не са в състояние да ви защитят от тях.

Голямо количество данни се сменят на всяка наносекунда както от хост, така и от гост сървъри, докато стриймират онлайн. Тези пакети данни, ако са криптирани, са недостъпни и защитават потребителите в двата края.

Въпреки това, безплатните VPN не могат да осигурят това първокласно криптиране, като не успеят да защитят онлайн стриймъри.

4. Проследяване на активността

Най-добрият VPN ще гарантира, че връзката ви е защитена и вие разглеждате или предавате онлайн анонимно чрез маскиране на вашия IP и DNS.

Безплатните VPN доставчици за Kodi не могат да осигурят тази безупречна анонимност, позволявайки на интернет доставчиците да следят вашата онлайн активност.

Каква е ползата от VPN, ако вашият интернет доставчик все още може да проследява вашата активност?

5. Данни и нарушаване на честотната лента

Да, прочетохте това право! Много безплатни VPN доставчици, работещи с P2P протокол, могат да нарушат или откраднат вашата честотна лента. По този начин те могат да направят вашия личен компютър като техен рутер за обслужване, без вашето съгласие.

Това не е теория или грешно твърдение, беше установено, че един безплатен доставчик на VPN с име „Hola“ участва в тази практика. Не предоставяше никакъв вид криптиране и продаваше честотна лента на потребителите.

Освен това, тези безплатни доставчици на Kodi VPN могат да имат достъп до вашите системни данни, когато се свържете с техния сървър.

заключение

Както се казва, „на този свят няма нищо безплатно“ е вярно в по-голямата си част. Никога не можем наистина да се доверяваме на безплатни VPN мрежи, въпреки факта, че те твърдят, че имат политика без регистрация.

За да намерите най-добрия безплатен VPN за Kodi, той трябва да е добър с поточно предаване и той ви държи напълно анонимен, докато стриймирате безплатно съдържание.

Въпреки многобройния ни списък с безплатни VPN мрежи в това ръководство, аз наистина ще препоръчам да използвате Surfshark, което е най-доброто от всяка спомената безплатна опция.

Нищо не се сравнява с качеството на скоростта на сървъра, предлагана от платените VPN, отколкото безплатните. Kodi е софтуер с отворен код и трябва да знаете, че всяка лоша добавка, която инсталирате, може да компрометира вашата онлайн поверителност.

Поради всички тези причини се нуждаете от добър VPN, който може да ви осигури бърза скорост и мощна защита.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map