107 Kodi Addons за април 2020 г. – [100% работа]

Kodi addons
Най-хубавото на Kodi е, че той дава възможност на потребителите да стриймират разнообразно съдържание от цял ​​свят. Kodi спечели голяма репутация сред онлайн стриймърите само заради своите функции и достъпност. Онлайн поточно предаване може да ви изложи на риск и да предотврати това да се случи, е необходим VPN за Kodi, който може да гарантира вашата поверителност и сигурност онлайн.


Contents

Списък на 107 Kodi Addons (актуализиран списък за април 2020 г.)

Ето списъка с 107 добавки Kodi, които тествах, за да се уверя, че работят и са безопасни от злонамерен софтуер:

Най-добрите добавки на Kodi за април 2020 г.

Потокът онлайн през различни сайтове няма този чар. Ето защо потребителите избират най-добрите Kodi добавки за филми и имайки това предвид, в това ръководство сме изброили най-добрите налични добавки Kodi за вас, не забравяйте да ги опитате!

                               

Нови добавки Kodi

Добавките продължават да идват и да излизат всеки ден. Ние се стремим да ви информираме с новите добавки на Kodi, които току-що са влезли в състезанието, така че зрителите да продължават да стриймират и да се наслаждават на изживяването на Kodi без никакви излишни.

 1. Магия Коди Адон: Магия Коди
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Дублирано аниме: Дублирано аниме
 4. Yoda: Как да инсталирате Yoda Kodi Addon
 5. трепет
 6. Кутия Pandora Kodi Addon
 7. Плейлист товарач: Как да инсталирате плейлист товарача Kodi Addon

Най-добрите коди добавки за филми

1. Изход

Exodus е несъмнено най-популярната добавка на Kodi в общността. От завръщането си в играта Exodus може да се види в почти всяка библиотека на всеки потребител.

Exodus Kodi е добавка за стрийминг на видео, която може да се похвали с несравнима репутация сред потребителите на Kodi. Exodus е известен с актуализираните си библиотеки от филми, телевизионни предавания, телевизионни канали на живо и радиостанции.

В допълнение към това, тя има превъзходна функция за търсене, категоризирани списъци и функция за предпочитане. Зрителите могат да намерят филми и телевизионни предавания, категоризирани по година, жанр, най-високо класирани, високо оценени и най-гледани.

Време е да се насладите на каналите на SkyTV UK през Exodus, да гледате най-новите телевизионни предавания от HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS и много други телевизионни канали веднага след официалното им излъчване. Вижте това ръководство за това как да инсталирате Exodus (Kodi v16 и Kodi v17.6)

2. Завет

Заветът пристигна като официална вилица Exodus, въведена от същия собственик поради няколко причини. Когато TVAddons мистериозно изчезна от света на Kodi, той забави Изхода, въпреки че редовно се обновява.

В крайна сметка, когато Exodus Kodi спря да работи, Съветът пое със същото качество библиотека и интерфейс. Новият допълнителен пакт изпълни очакванията на феновете на Exodus, като определи къде е тръгнал Exodus. Прочетете нашето последно ръководство как да инсталирате завет на kodi.

3. Гурзил

Gurzil е вилица Exodus и перфектен заместител на всеки филм или телевизионни предавания за стрийминг добавка. След като екипът от разработчици на Exodus го нарече да се откаже, се появиха много нови добавки на Kodi, включително Gurzil.

Гурзил е един от най-надеждните добавки на Kodi и никога не успява да задоволи нуждите на потребителите за гледане на хапване. Намерете пълното ръководство за инсталиране на gurzil тук.

4. Плацента

Placenta Kodi addon е разклонение на Exodus и създава заглавия за предлагане на повече опции и по-добри потоци. Разработена от г-н Blamo и Muad´Dib, тази добавка вече е налична в хранилището на Kodil.

Той предлага висококачествени потоци и има всички най-новите заглавия на съдържанието, което го прави един от най-добрите добавки на Kodi. Следвайте това ръководство и се научете Как да инсталирате Placenta Kodi Addon.

5. Издигане на Нептун

Никой не може да откаже добавка, която предлага много повече от Споразумението, въпреки че е разклонена. Това е нещото с издигането на Нептун, което е разклонение за добавка на Завет и Exodus Kodi, но въпреки това има по-добра библиотека и по-качествени потоци.

Добавката за Neptune Rising Kodi прави заглавия поради положителните отзиви от потребителите. Потребителите твърдят, че той предлага HD качество потоци, които се възпроизвеждат с едно кликване, а скоростта му на буфериране е доста добра.

Като се вземат предвид всички отзиви, предоставени от потребителите, тази добавка със сигурност е една, която трябва да се препоръча. последвам Ръководство за инсталиране на Neptune Rising и се наслаждавайте на поточно любимото си съдържание.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit е мястото, където ще намерите всички онлайн отрепки. Читателите могат да намерят теми, свързани с почти всеки софтуер, различни API, уеб съдържание, видео и много повече там. Да си добавка на Kodi и да стоиш далеч от Reddit е трудно нещо, ако си видео маниер. Човек винаги държи да изпробва нови добавки и проучването започва оттам.

Ако търсите сред най-добрите добавки на Kodi, винаги ще намерите добавката Kodi Reddit в списъка. Сега използвайте Reddit видеоклипове, без да свеждате до минимум Kodi и да отваряте всеки браузър, чрез добавката Kodi Reddit.

Най-добрите видео добавки за Kodi

1. F4M тестер

Някога се питах защо почти всички основни добавки изискват F4M Tester да работи правилно,? Тъй като F4M Tester е основна причина, тези добавки са в състояние да осигурят висококачествени потоци на потребителите. F4M Tester добавка осигурява основния протокол за декодиране, необходим за видео добавки, овластяване на добавките за подобряване на потребителското изживяване.

2. Магически дракон Аддон

Magic Dragon Kodi addon е едно от малкото добавки на Kodi, което осигурява стрийминг на TV Kodi на живо. Magic Dragon Kodi addon има най-добрите връзки за стрийминг за гледане на спорт, филми, телевизионно шоу, телевизия на живо, карикатури и много други.

Всичко това в един-единствен надежден Kodi addon е трудно да се намери и кредитът отива в Repozitoria Supremacy за това. Той има много други големи Kodi добавки като Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA и т.н..

Как да инсталирате Magic Dragon Kodi Addon

3. Апис Адон

Аспис е страхотен добавка на Kodi за гледане на филмови телевизионни предавания и телевизия на живо с високо качество. Препратките за стрийминг, предоставени от Aspis Kodi addon, са с високо качество, тъй като те работят безпроблемно, без да се сриват.
Aspis Kodi addon присъства в хранилището на Supremacy и трябва да оценим действието, че Supremacy измисля някои страхотни добавки за потребителите на Kodi.

4. TechStreams

TechStreams е уникална добавка на Kodi за стрийминг на филми, телевизионни предавания, спортове на живо, телевизионни канали на живо и много други. Уникалното при тази добавка на Kodi е, че тя изтегля поточни връзки от Torrent сайтове.

Това е причината, поради която Tech Streams Kodi addon има на разположение всички най-нови филми и телевизионни предавания. Друго страхотно нещо за този добавка на Kodi е, че той има бързи и HD качествени връзки за поточно предаване.

5. Digibox

Добавката Digibox е лакомство, особено за потребителите, които имат акаунти в Trakt, Real Debrid, и за потребители, които нямат такава, все още могат да се насладят на тази добавка чрез стандартни връзки за стрийминг. Потребителите могат да предават също филми, телевизионни предавания и документални филми.

 

Най-добрите Kodi 3d добавки

Забавлението без 3D се чувства като загуба на време, нали? Представете си, че използвате висококачествени потоци, но те не са 3D, няма да е забавно! Ние знаем това и затова съставихме най-добрите Kodi 3D добавки за вас.

1. Очи

Доста рядко може да се намери добавка на Kodi, която предлага 3D качествени стрийминг връзки за детско съдържание, филми, телевизионни предавания, филми на ужасите и спорта. Миглите за очи са един от онези редки добавки на Kodi, предлагащи всичко по-горе и още.

Изтеглете Eyasses

Най-добрите Kodi 4K видео добавки

Гледайте любимите си филми, телевизионни предавания, документални филми, спортове на живо, събития на живо, програми и много повече в 4K качество. Изтеглете и инсталирайте най-добрите Kodi 4K видео добавки сега и изкарайте изживяването си от binge на напълно ново ниво.

1. Немезида

Nemesis е най-новата индукция в света на Kodi, но нейните характеристики притежават изненадващите потребители на Kodi. Той предлага 4k видео резолюция, която е по-добра от 1080p резолюция. Тя дава възможност на зрителите да гледат филми и телевизионни предавания в 4K резолюция с добавка Nemesis Kodi. Тази функция обаче идва на цена. За да работи Nemesis, изисква да се регистрирате с Real-Debrid, който струва 16 евро за 6 месеца абонамент.

2. Истински филми

Real Movies е филмова добавка, която ще ви показва филми с 4K, HD и 3D видео качество. Основната му категория включва Boxsets (телевизионни канали), филми, комедия и много други. Тази добавка Kodi се актуализира постоянно и затова е обичана от мнозина.

Kodi Addons за телевизия на живо

Гледането на телевизия на живо извън дома или на работното място никога не е било лесно, но благодарение на Kodi, който има редица най-добри коди добавки за телевизия на живо. Сега гледайте любимото си събитие на живо в Kodi отвсякъде по всяко време.

Важно е обаче потребителите да разбират нуждата от VPN на Kodi, докато използват добавки на Kodi от трети страни или добавки на телевизия на живо. Ако гледате филми на Kodi, тогава трябва да осигурите връзката си и да останете анонимни и ако се опитвате да гледате телевизия на живо, тогава VPN ще ви помогне да получите достъп до гео ограничени потоци.

1. USTVNow

USTVNow е официална добавка на Kodi, която позволява на потребителите на Kodi да гледат цялото си любимо съдържание от американските телевизионни канали. Той е много лесен за използване, всички потребители трябва само да се регистрират в добавката и да гледат каквото искат да гледат. Можете да инсталирате тази добавка, като следвате нашето ръководство, за как да инсталирате USTVNow Kodi Addon

Потребителите могат да инсталират тази добавка на Kodi на компютър с Windows и Amazon Fire Stick, която също поддържа други най-добри приложения за фистарки. В допълнение, потребителите, които имат Jarvis версия на Kodi, също могат да инсталират тази добавка на съответното си устройство.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer е официална добавка на Kodi, налична в официалното хранилище на добавки Kodi. Тя позволява на потребителите да гледат любимите си спортни събития, развлекателни канали, телевизия на живо, нови излъчвания и много други.

Наистина е една от най-добрите добавки на Kodi във Великобритания. Това обаче е гео-ограничена добавка Kodi, която не работи извън Обединеното кралство. Запознайте се повече с тази добавка и научете как да инсталирате тази добавка Kodi, като следвате нашето ръководство за iPlayer на BBC.

3. Ccloud телевизия

Ccloud TV е несъмнено една от най-старите и най-добрите добавки на Kodi за гледане на канали на живо на Kodi. Той предлага стотици телевизионни канали на живо, а връзките, които предоставя, са страхотни по отношение на качеството и бързината.

Друго страхотно нещо за тази добавка е, че тя продължава да се актуализира от време на време. Потребителите могат да гледат всичко като новини, спорт, забавления и т.н. чрез тази добавка на Kodi. И така, какво чакате? Инсталирайте cCloud сега на Kodi!

4. IPTV Bonanza

Всички потребители на Kodi, които обичат да гледат съдържание от цял ​​свят, могат да се обърнат към добавката IPTV Bonanza Kodi, тъй като тя предоставя телевизионни предавания на живо от различни региони като Великобритания, САЩ, Франция, Испания, Германия и др. Не само телевизионни предавания, но потребителите също могат да гледат спортове на живо и музикални предавания.

Изтеглете IPTV Bonanza

5. Salvazebul италианска IPTV

Салва59с и Баал Зебул от семейството на Злия крал разработиха италианската IPTV Коди Адон. Това е италианска телевизионна добавка на живо, осигуряваща онлайн съдържание от каналите, излъчвани в Италия. Тази добавка е достъпна в Android хранилището.

Изтеглете Salvazebul италианска IPTV

6. SmoothStreams

Ако търсите добавка на Kodi, която предлага спортни и други канали за забавление, тогава SmoothStream е идеален за вас. С над 50 телевизионни канала на живо можете да предавате поточни събития на живо заедно с многобройни телевизионни предавания с помощта на SmoothStreams. Има различни качества за наличния поток, т.е. 540p, 720p и 1080p.

Най-добрите коди добавки за спорт

Защо да търсите проблемни онлайн стрийминг връзки за любимото си спортно събитие, когато то е достъпно в Kodi! Гледайте каквито спортове харесвате, като използвате най-добрите Kodi добавки за спорт в HD качество без проблем.

1. SportsDevil

SportsDevil е специализираният стрийминг на живо и догонва телевизионна добавка за любителите на спорта. SportsDevil покрива огромно разнообразие от канали за спортни потоци за крикет, тенис, футбол, хокей на лед, състезания, колоездене и много други.

SportsDevil е фаворит сред футбола & фенове на крикет за дългия списък от поточни канали, достъпни за гледане на събития на живо, акценти, предварително & след мачови предавания и догонване на телевизия. Sports Devil предлага 12 канала beINSports за английските фенове на Висшата лига, за да се насладят на живо на всички мачове. Сред огромния си списък с канали SportsDevil предлага: SkySports, Fox Sports, BT Sports и др.

Прочетете пълното ръководство за инсталиране на Sportsdevil тук.

2. Измама

Въпреки че името му може да е малко съмнително, все пак добавката Deceit Kodi е отличен избор за гледане на спортове на живо и телевизия на живо. Най-хубавото в тази добавка е, че тя има достъпна интеграция на Trakt и Real Debrid, която Kodi geeks високо оценява. Досега добавката за измама работи страхотно и не се съобщава за проблеми във връзка с нея.

Измамата е налична в хранилището на One Nation.

3. GenieTv Kodi Utility и IPTV Sports

Добавката на Genie TV Kodi Utility and Sports е пълен пакет за потребителите на Kodi, които обичат редовно да стриймират на Kodi. GenieTV осигурява висококачествени спортни и телевизионни потоци на живо. Преди всичко GenieTV има страхотни инструменти за поддръжка, както и за отстраняване на проблеми с Kodi.

Така че Kodi geeks и Noobs могат да продължават да стриймират без никакви излишни. Можете също така да се свържете с разработчиците на добавки GenieTVKodi чрез официалната си група във Facebook. Допълнително хранилище за GenieTV Kodi е достъпно в хранилището на GenieTv.

4. Жокер спортен

Добавката Joker Sports Kodi е достъпна в хранилището Maverick Kodi. Разполага с категории, осигуряващи BT спорт, 3pm Kick off Footy, Sports Channel Extra и т.н..

5. AceStream

Сред дългия списък на Kodi добавки за гледане на спорт и различно съдържание, имаме AceStream, който функционира по протокол BitTorrent. Това не е вашата обикновена добавка на дума. AceStream е стрийминг платформа, която преминава през собствения му медиен плейър.

За да стартирате AceStream на Kodi, ще ви е необходим Plexus Player. Plexus е добавка към програмата, която се предлага в хранилището на Fusion. След като добавите Plexus плейър, актуализирайте модула му и пуснете потоци от AceStream към Kodi.

Ace Stream е достъпен в хранилището на списъка на Adryan.

Най-добрите коди добавки за футбол

1. Falcon Sports

Falcon sports е невероятно разширение за любителите на спорта, които искат да гледат спортни действия на живо. Falcon sports има някои страхотни връзки за потребителите и това също в HD качество. Друго страхотно нещо за това разширение е, че скоростта на връзките е много бърза за разлика от другите добавки.

Изтеглете Falcon Sports.

2. DAZN

Можем да наречем DAZN (Da Zone) като новата категория Netflix за спорт в добавките на Kodi. Това е първокласна добавка, която предлага висококачествени връзки за спортни събития на потребителите само за ниска такса от 20 щатски долара. Потребителите могат да изтеглят, инсталират и да се абонират за тази добавка, за да се насладят на безпроблемно спортно забавление на Kodi. DAZZN спечели уважение от общността на Kodi за много кратко време.

3. Играч на Eurosport

Играчът на Eurosport Player Kodi addon е чудесна добавка за стрийминг на футболни събития по целия свят. Най-хубавото в тази добавка е, че тя също има налично съдържание по заявка. Потребителите обаче трябва да се регистрират, за да получат достъп до тази добавка. Тази добавка може да се използва на PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android или Raspberry Pi.

Изтеглете EuroSport Player сега!

Най-добрите добавки към английската Висша лига

1. NBC Sports

NBC Sports е една от най-големите спортни мрежи в света, която съществува вече повече от 70 години. Със седалището си в Стамфорд, САЩ, той е собственост на спортната група NBC. NBC покрива всички големи спортни събития по света като английска Висша лига, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC и Olympics.

2. FOX Sports GO

Fox Sports е официалният оператор на Световното първенство по футбол 2018. За щастие, той има добавка на Kodi за всички футболни фанатици, които искат да предадат световната купа по футбол. Този аддон се счита за най-добрия аддон за Kodi да тече футбол.

Изтегли Fox Sports Go.

3. Футболни повторения

Има много футболни фенове, които може да не могат да гледат мачовете, когато стартират на живо. Football Replays е най-добрият добавка за коди, който предоставя всички основни моменти на състезанията в игрите в основните лиги (EPL, La Liga, Bundes Liga). Така че, ако закъснявате за мачовете от Световната купа на FIFA, не се притеснявайте, а футболните повторения ще осигурят всички акценти на вашия Kodi.

Изтегли Футболни повторения.

4. Футбол днес

Футбол Днес топ добавката за Kodi има основни категории като Висша лига, Игри, Шампионска лига на УЕФА, Акценти, Ла Лига, Премиер Леагу и много други.

Този адон може да бъде намерен в хранилище Colossus и дори в хранилището Kodil. Колос обаче е най-препоръчителният за стрийминг на Световната купа 2018 на FIFA

Изтегли Футбол днес

5. Стартирайте Kodi Addon

Много футболни маниаци са гладни да гледат как играят любимия си отбор. Тази най-добра добавка за коди в спортната категория ще осигури много безплатни парчета от невероятни моменти от Световната купа на ФИФА. Началото на коди аддон е силно фокусирано върху английската Висша лига. Въпреки това можете да стриймвате състезателните мачове от световната купа с комфорта на HD стрийминг.

Изтегли Стартирайте

6. DC Sports

DC Sports доста прилича на горния kodi addon Sports Devil. Тази трета страна kodi addon може да предложи много за всички спортни фенове на diehard. Тъй като Световното първенство на ФИФА 2018 е зад ъгъла, DC Sports е задължително да гледате тези невероятни цели и да прережете съперничества в гърлото сред най-добрите футболни страни в света.

Изтегли DC Sports

Най-добрите UFC Kodi Addons за гледане на UFC битки

Предаването на най-доброто от бойните спортове вече не е проблем. Гледайте любимите си UFC мачове в HD качество с тези най-добри UFC Kodi добавки.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA е може би най-подходящото сред списъка, за да видите UFC събитията на Kodi. В допълнение към събитията на живо като UFC боевете, той показва и документални филми, телевизионни предавания и минали UFC събития. Този Kodi addon е създаден специално за UFC PPV, тъй като улавя цялото UFC свързано съдържание директно към вашата кутия Kodi или Kodi софтуер.

Най-добрите добавки за борба с Kodi

Kodi е невероятно място за милиони фенове по борба по целия свят, което им позволява да хапят любимите си състезания по борба..

 1. Борба по поръчка:

Сега, ако сте фен на борбата и искате да уловите всички действия от WWE, то WWE on Demand е перфектният Kodi addon за вас. С популярни разплащателни изгледи като Royal Rumble и WrestleMania, добавката предлага вълнуващо действие от World Wrestling Entertainment. По същия начин е лесно да се предават стари съвпадения чрез достъп до секцията с архив.

Изтеглете Wrestling по поръчка

 Kodi Android Добавя

Спрете да търсите по-нататък и изберете от тези Kodi Android Addons, които работят най-добре на устройства с Android, включително смартфони, таблети и компютри.

1. Кучета Бълок

Не се заблуждавайте с името му, тази добавка е невероятна, която има на Kodi. Той има широка гама от категории като Филми, Лов телевизия, Документални филми, Детска секция, Музика, Радио, Спорт и ТВ предавания. Тази добавка може също да се нарече една във всички добавки на Kodi. Не са много добавките, осигуряващи такова разнообразие и качество на потоци като тази добавка.

2. Нощни ужаси

Фен ли сте на съдържанието на Horror? Ако да, тогава тази добавка е силно препоръчителна за вас. Night Terror е невероятна добавка на Kodi от хранилището на Illuminati, която има разнообразно съдържание за феновете на ужасите като паранормални филми, телевизионни предавания, документални филми, филми за истински престъпления, риалити предавания и истински криминални документални филми.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Всеки иска всичко в едно Kodi добавка, за да предотврати неприятностите от намирането на различна добавка за всичко. Firecat Kodi addon е всичко в едно Kodi добавка със съдържание на категории като филми, телевизионно шоу, телевизия на живо, музика, документални филми, настройки и т.н..

Добавката FireCat Kodi е налична във Великобритания Kodi Repository, Щракнете върху връзката, за да изтеглите.

FireCat Kodi addon: Изтеглете Firecat

2. Кратос Коди Адон

Кратос беше митологично създание от известната на всички времена видеоигра „Бог на войната“. Kratos Kodi addon може да не е бог на Kodi addons, но със сигурност е различен от другите поради секциите от съдържанието, които има.

Категориите, които има, включват филми, телевизионни предавания, колекции, инструменти и тази добавка също има функция за интегриране на Trakt. Без съмнение, Крадон Коди адон е един от най-добрите добавки на Kodi. Можете да изтеглите Kratos Kodi addon, като кликнете върху връзката по-долу: Изтеглете Kratos

Най-добрите Kodi Addons за PPV

PPV е най-доброто нещо, което трябва да гледате, когато влизате в стрийминг и Binge. Въпреки това потребителите винаги се сблъскват с проблеми. Ето защо ние обсъдихме някои от най-добрите Kodi Addons за PPV.

1. Вейдър потоци

Vader Streams е лакомство за всички фенове на PPV по целия свят, тъй като предлага връзки на събития Pay per view от цял ​​свят. Това е платена добавка и потребителите трябва да плащат абонаментна такса, преди да имат достъп до някакви връзки. Vader Streams спечели голяма репутация сред всички останали добавки заради качеството, което предоставя.

Изтеглете Vader Streams.

Най-добрата игра на Kodi

Kodi предлага всичко, което другите не могат! Инсталирайте най-добрите Kodi Game Addons, изброени по-долу и се насладете на любимите си игри на Kodi.

1. Twitch Gaming

Играта добавка Twitch ви позволява да гледате потоци от хора, които играят игри по целия свят. Това са професионалните геймъри, които играят маратонни игри и техните игри са интересни за гледане.

Тази добавка може да се намери в официалното хранилище на Kodi и е добър избор да прекарате свободното си време и да гледате как професионалистите играят.

2. YouTube Gaming

YouTube Gaming е подобен на Twitch, където потребителите на Kodi могат да наблюдават как други хора играят в играта и завършват целия гейминг маратон.

Тази добавка може да се намери в добавката на YouTube, която се намира в официалното хранилище Kodi. Има отделен раздел за игри и потоците ще бъдат достъпни за игралните видеоклипове.

Kodi Addons за MAC

Най-хубавото на Kodi е, че той работи на почти всички устройства и ако това не стане, маниаците винаги намират начин да го стартират. Можете да настроите Kodi на iPad, Коди на Apple TV и още.

1. Клуб на играчите

YouTube Gaming е подобен на Twitch, където потребителите на Kodi могат да наблюдават как други хора играят в играта и завършват целия гейминг маратон.

Тази добавка може да се намери в добавката на YouTube, която се намира в официалното хранилище Kodi. Има отделен раздел за игри и потоците ще бъдат достъпни за игралните видеоклипове. Следвайте нашето ръководство “Как да инсталирате играчите Клуб ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Това е добавка на Kodi Live TV, която работи много добре с Kodi на MacOS. Потребителите могат да поточно предават Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV и много повече през тази добавка. Flux Kodi addon се предлага в Aliunde Repository.

Най-добри коди добавки с ограничен географски характер

Има множество добавки, които ще работят само на определени места. Ако искате да заобиколите гео ограниченията и да се насладите на неограничен стрийминг на Kodi, не забравяйте да използвате VPN. Ето някои VPN услуги, от които да избирате:

 1. Крайна IPTV

Ultimate IPTV добавката е сравнително ново допълнение към семейството на добавките за IPTV, но остава да бъде гео-ограничено. Тази добавка изисква Kodi VPN, за да деблокира географски ограничения, за да излъчва много IPTV канали по целия свят. Видеоклиповете му са HD качество, но потребителският интерфейс изглежда малко сложен, без да се споменават конкретни категории. Може да се намери в хранилището Kodil и TK Norris Repo.

Най-добрите правни / платени Kodi Addons

Винаги ще намерите превъзходство на всичко, когато използвате премиум добавките. Официалните добавки са безопасни за използване и те предлагат доброто качество на поточните връзки.

Изберете желаните от тези най-добри законни / платени добавки на Kodi, заплатете абонамента му и се насладете на безпроблемно стрийминг изживяване.

1. Buzz Feed Video

Buzzfeed спечели голяма репутация по целия свят чрез своите новини и развлекателно съдържание, споделено на уебсайта си и в социалните медии. Buzzfeed е интернет медийна компания, която има мрежа от страхотни производители на съдържание, изтъквайки страхотно техните журналистически качества.

Той има страхотна фенбазирана форма по целия свят и най-добрият пробив през него е спечелен е, че сега Netflix ще бъде домакин на сезон от кратки стомани, направени от журналистите от Buzzfeed. Уверете се, че не пропускате страхотното съдържание, споделено от тях, затова инсталирайте официалната добавка Buzzfeed Kodi от официалното хранилище за добавки Kodi и се наслаждавайте на ежедневни видеоклипове на Buzzfeed.

2. CollegeHumor

Ако сте наркоман в социалните медии, който обича хумора и сарказма в движение, тогава със сигурност бихте чували за CollegeHumor. Този уебсайт за комедия е известен в социалните медии заради хумористичното и сатирично съдържание, което сами продуцират, и съдържанието, което споделят, направено от други.

Съдържанието на CollegeHumor е бонбони за очи и знаем, че ще обичате да го гледате на Kodi. Така че, инсталирайте добавката за CollegeHumor Kodi от официалното хранилище за добавки Kodi и започнете да гледате най-смешните видеоклипове и най-добрите подправки, налични онлайн.

3. ACE IPTV

ACE IPTV е премиум добавка за Kodi, която предлага голямо разнообразие от съдържание. Гледайте популярни спортове като NFL, NBA, NHL, MLB и много други. ACE IPTV носи потоци от популярни канали като BT Sport и Sky Sports.

Освен това зрителите могат да се насладят на хиляди филми и телевизионни предавания, използвайки ACE IPTV. Като добавите тази добавка към Kodi, имате достъп до канали като BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies и други. Следователно, един превъзходен премиум Kodi addon има всичко за всеки.

4. SportsAccess

SportsAccess е първокласен коди аддон, който предлага спортове от цял ​​свят. Като се абонирате за услугата, стриймърите могат да имат достъп до любимите си мачове от НБА, НХЛ, футбол (футбол) и много други.

Addon носи съдържание от множество канали като SkySports. Като начин на плащане SportsAccess приема само биткойни. Това може да звучи неудобно за мнозина, но е по-добре за поверителността ви.

5. Mania HD

SportsAccess е първокласен коди аддон, който предлага спортове от цял ​​свят. Като се абонирате за услугата, стриймърите могат да имат достъп до любимите си мачове от НБА, НХЛ, футбол (футбол) и много други.

Addon носи съдържание от множество канали като SkySports. Като начин на плащане SportsAccess приема само биткойни. Това може да звучи неудобно за мнозина, но е по-добре за поверителността ви.

Коди анимационни добавки

Карикатурните добавки са нещо, което не е само за забавление на децата, но и за възрастни. Следователно, ако сте възрастен, се гмурнете в морето на носталгията и хапете любимите си карикатури от цял ​​свят. Опитайте този аддон за карикатури на Kodi сега!

 1. Никелодеон и Никелодеон-младши

Ако имате нужда от добавка, която показва както телевизионни предавания Nickelodeon, така и Nickelodeon Jr., тогава няма по-добра добавка от тази. Децата ви може да са обсебени от Nickelodeon, тъй като това ги подтиква към момент, в който те отиват haywire, когато получат любимите си програми.

Kodi Addons за индийски канали

Би било въпрос на късмет, ако успеете да намерите всяка работеща връзка онлайн за индийски канали и съдържание на Боливуд. Потребителите на Kodi обаче имат късмета, че могат да гледат любимото си съдържание от Боливуд, като използват тези добавки на Kodi за индийски канали.

1. Viewster

Viewster е официална добавка на Kodi за заваряване на филми и телевизионни предавания онлайн. Има различни категории като Екшън, Романтика, Драма и отделни секции за филми и телевизионни предавания във всяка категория. Предлага се в секцията за видео добавки в официалното хранилище на добавки Kodi.

2. Еритусан

Einthusan е без съмнение най-невероятната добавка за филми в Боливуд за всички фенове на Боливуд. Основната причина за това е, че съдържа съдържание на осем различни езика като тамилски, телугу, каннада, хинди, малаялам, бенгалски, маратски и пенджаби. Не е ли чудесно?

В допълнение, тази добавка има филми добре категории според гена, годината и т.н. Това не е официална добавка на Kodi и препоръчваме да използвате добра Kodi VPN услуга, за да защитите вашата поверителност онлайн. Тази добавка е достъпна в хранилището за добавки SuperRepo Kodi.

Изтеглете Еритусан

3. Телевизор на Деси зона

TV в Desi Zone е задължително да има добавка на Kodi за всички любители на индийското съдържание / телевизионни предавания. Има различни телевизионни канали и телевизионни предавания. Потребителите могат лесно да разглеждат и играят каквото си пожелаят, тъй като добавката има много добро оформление. Потребителите получават достъп до всички най-големи канали като Sony, NDTV, IBN, Sahara и т.н..

4. SnagFilms

SnagFilms е официална добавка на Kodi с огромна библиотека от съдържание от цял ​​свят. Има около 30 категории филми и телевизионни предавания, тази добавка е една за всички пакети. Има специален раздел за филмите и телевизионните предавания в Боливуд. Тя може лесно да бъде намерена в секцията за видео добавки на официалното хранилище на добавки Kodi.

5. Боливудски филми

Bollywood Movies е добавка към специално фокусирани боливудски филми и индийско съдържание. Тази добавка може да бъде изтеглена и инсталирана чрез Super Repo. Има добра колекция от филми на тамилски и хинди.

Изтеглете Боливудски филми

Най-добрите Kodi Addons за Канада

Канадските зрители, пребиваващи в чужбина, могат лесно да получат достъп до любимото си канадско съдържание, като изберат някой от тези най-добри Kodi добавки за Канада. Тези добавки са за местни новини, местни телевизионни предавания и други събития.

1. CanTV Live

CanTV Live е добавка за телевизия на живо за канадски стриймъри, които пребивават в чужбина, рядко живеят в Канада, но нямат достъп до местни новинарски канали. Тя позволява на зрителите да гледат местни новини и други телевизионни предавания и спортове на живо.

2. Произведено в Канада

Произведено в Канада IPTV е една от най-популярните добавки за IPTV Kodi, не само сред канадската публика, но и в световен мащаб.

Въпреки че е кръстен Made in Canada, той не предоставя само канадско съдържание, а има и голямо разнообразие от американско и английско съдържание на пара. Ето защо тази добавка бе оценена по целия свят чрез общността на Kodi.

Независимо от това, тази добавка се оказа топ избор за канадската публика. Тази добавка е достъпна в хранилището на Kodi Israel.

3. Канада по поръчка

Canada on Demand е невероятна добавка за потребителите, които желаят да гледат любимите си предавания и телевизионни канали. Канада при поискване добавка предлага потоци за повече от 30 канадски телевизионни канала и качеството на предоставените потоци е страхотно. Тази добавка е силно препоръчителна за потребители, които желаят да предават поточно съдържание в Канада.

Коди испански добавки

1. Добавка Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta е испанска добавка Kodi за гледане на всички испански филми и телевизионни предавания. Предлага се в Super Repo. Pelisalacarta има голямо разнообразие от испанско съдържание и често е наричан съкровището на испанското съдържание.

Най-голямата особеност на тази добавка, която може да се нарече USP, е, че тази добавка не само стриймира съдържанието, но също така позволява на потребителите да изтеглят любимото си съдържание. Но използването на надежден VPN с тази добавка е наистина необходимо.

2. Latino TVChopo Addon

Може би сте виждали много добавки на Kodi за спорт и фитнес, но всички те са добавки на Kodi базирани на английски език.

Latino TVChopo Addon е латино (испанска) Kodi добавка за стрийминг на спорт и фитнес от испанските телевизионни канали. Тази добавка има повече от 10 категории за разглеждане и работи чудесно.

Изтеглете Latino TVChopo Addon

Най-добрите добавки за фитнес за здраве и тренировка на Kodi

Фитнес маниаци по целия свят могат да получат достъп до любимите си лекции за обучение и други фитнес уроци по Kodi. Следват най-добрите добавки за здравословен фитнес и тренировки за Kodi, които предлагат най-добрите видеоклипове за вас.

1. Пулс фитнес

Сред списъка с най-добрите добавки за фитнес и тренировки за Kodi, Pulse Workout е може би най-известният от тях. Тази добавка е ръководство за вашата фитнес програма, тъй като информира читателите за вдигане на тежести, йога, съвети за диета, упражнения и много други.

Колекция от мотивационни видеоклипове също ще ви помогне да продължите и да живеете по-здравословен живот. Той допълнително ще инструктира своите зрители как да отслабнат и да бъдат в добра форма. Тази добавка може да се намери на Kodil Repo.

2. Физикалност

Добавката за физика е свързана с предлагането на видеоклипове на програми за мотивация и тренировки, което е добре за хора, които са в началния си етап на тренировка.

Има отделен раздел за UFC, където стриймърите получават цялата информация за UFC боевете и остават в течение с това, което се случва в живота на спортистите. Следователно, той е чудесна добавка и за любителите на UFC. Може да се намери на Dandy Media и Kodil Repo.

Най-добри Коди Времени Добавки

Бъдете в течение с всички последни прогнози за времето от цял ​​свят с Kodi. Инсталирайте тези най-добри метеорологични добавки Kodi и внимавайте за времето в движение.

1. Met Office

Met Office е добавка на Kodi, която предоставя информация за времето чрез извличане на данни от хиляди UK населени места. Наличието на функции като 5-дневно прогнозиране, автоматично разположение, минимално време за реакция и надеждни наблюдения помогна на тази добавка да развие добра репутация.

Ограничаването на избора само на едно местоположение наведнъж е недостатък в тази добавка. Като цяло тази добавка е една от най-добрите добавки за времето на Kodi.

Изтегляне: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extended

Тази добавка има някакво буквално значение за нея; както всяка карта, тя предоставя подробна информация за времето.

Тази добавка предоставя точни прогнози за времето и карти от 36 часа до 14 дни. Друга разлика в тази добавка е, че тя изисква персонален API ключ. Това помага при чести актуализации.

Изтегляне: OpenWeatherMip Zip файл

3. Yahoo Weather: Изтеглете

Кой не е чувал за Yahoo? Всеки има, нали! Yahoo беше най-популярният доставчик на уеб услуги през деня. Yahoo вярва в лекотата и използването и същото важи и за добавката за времето.

Лесна за настройка, употреба и разбиране, добавката за времето на Yahoo без съмнение е категорична препоръка. Потребителите на Kodi определено трябва да го изпробват, тъй като това е една голяма Kodi добавка. Няма такива изисквания за вход, никаква караница при инсталирането и удобен за потребителя интерфейс определят неговото качество.

Изтегляне: Yahoo! Време Zip файл

Накратко

Надявам се, че ви е харесал нашия списък с топ 107 добавки Kodi. Насладете се на комбинация от страхотно видео & музикални услуги от цял ​​свят с нашите изброени добавки и ни уведомете как сте ги харесали. Ако сме пропуснали нещо, уведомете ни и ще ги добавим към отброяването.

За всяка помощ при инсталирането или конфигурирането на добавките ни уведомете в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map