11 Kodi Live TV добавя към поточни онлайн канали в Kodi (включена е инсталационната настройка)

Kodi Live TV

Кабелната телевизия стана толкова остаряла, че хората започнаха да се насочват към по-добри алтернативи, тъй като рязането на кабели е новата тенденция. Второ, защо хората предпочитат да плащат за кабелна телевизия, когато могат да предават на живо любимото си съдържание, без да плащат нито една стотинка?


Добавките на Kodi предоставиха безкрайни възможности за потребителите от цял ​​свят. Kodi е софтуер за стрийминг, който не се ограничава до стрийминг на филми и телевизионни предавания. Освен това позволява на потребителите да гледат телевизия на живо и спорт, поради което го наричаме цялостно развлекателно решение. Има много добавки на Kodi за предаване на телевизия на живо на Kodi. Но някои от тях са гео-ограничени и може да изискват най-доброто VPN за стрийминг.

Kodi се предлага с невероятни телевизионни функции на живо, което прави цялото преживяване още по-добро.

Защо добавките на Kodi Live TV са толкова популярни?

Kodi е основен играч в онлайн поточната индустрия, а популярността си е заради своите функции и невероятните си добавки Kodi. Добавките на Kodi Live TV са много популярни от добавките за стрийминг на филми. Причината за тази популярност на добавките на живо е, че потребителите могат да се наслаждават на HD HD стрийминг на любимите си предавания, спортове, събития и много други, без да плащат абонаментна такса.

Обикновено потребителите трябва да плащат за абонамента си за кабел, PPV или дори за онлайн стрийминг платформите на живо. Поради скандалните добавки на Kodi на трети страни, потребителите могат да се насладят на всичко, което пожелаят, без да харчат нищо, дори не е необходима регистрация.

Как да настроя телевизия на живо на Kodi?

Изпълнете следните стъпки, за да разберете как да гледате телевизия на живо на Kodi:

 1. хвърлям Коди
 2. Кликнете върху телевизия от лявата колона.
 3. Кликнете върху Въведете браузър за добавки
 4. Кликнете върху PVR IPTV прост клиент от списъка
 5. Кликнете върху Конфигуриране опция
 6. Кликнете върху Общ раздел
 7. Изберете местоположение> Задайте го Отдален път (Интернет адрес) опция
 8. Сега кликнете върху, URL адрес на списъка за възпроизвеждане на M3U > Въведете URLпредоставени ви от нашия доставчик на IPTV услуги > Кликнете
 9. Сега кликнете Добре за да затворите диалоговия прозорец
 10. Кликнете Активиране и изчакайте известието.

Сега можете да предавате поточна телевизия Kodi на живо от началния си екран, като просто отидете в секцията на телевизора.

 1. cCloud TV

cCloud TV е една от най-популярните добавки на Kodi на живо, тъй като е на пазара отдавна. Има стотици невероятни телевизионни канали на живо от страни като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и много други. Едно нещо обаче трябва да се разбере, че това е добавка за IPTV; следователно, може да ви е необходима VPN услуга, за да деблокирате нейната услуга.

cCloud TV е безплатна добавка на Kodi, което означава, че можете да предавате телевизия на живо без такса. Той има всички потоци с най-добро качество и рекламата работи без прекъсвания. Можете също така да изберете свой собствен сървър от списъка на сървърите в добавката, която показва всички сървъри на живо.

 1. BBC iPlayer

Друга популярна шапка за добавки IPTV Kodi не изисква въвеждане. Въпреки това, за тези от вас, които не знаят за BBC iPlayer, това е невероятна добавка за IPTV Kodi. Тя дава възможност на потребителите да предават телевизионни канали на живо от всяка точка на света, без да харчат пари.

BBC iPlayer разполага с оригиналните програми на BBC, достъпни за предаване на живо. Потребителите, пребиваващи във Великобритания, могат лесно да предават телевизия на живо през BBC iPlayer на BBC, но потребителите от други страни не могат да използват тази добавка. Това е гео-ограничена добавка и за да го използвате от другаде, освен в Обединеното кралство, ще ви трябва VPN или можете също да купите абонамента му.

 1. Вълшебният дракон

За всички потребители на Kodi, които търсят високонадеждна Kodi добавка за телевизия на живо на Kodi, тогава можете да опитате добавката Magic Dragon Kodi. Той стана популярно име в общността на Kodi скоро след излизането си заради висококачествените си потоци. Първоначално той беше популярен заради филмовите си потоци, но постепенно потребителите започнаха да осъзнават, че е отлична добавка за предаване на телевизия на живо и на Kodi.

Добавката Magic Dragon Kodi може да бъде инсталирана чрез хранилището Supremacy Kodi. Инсталира се под минута и когато стартирате тази добавка, тя се отваря моментално. Дори когато търсите поток, не е нужно да чакате като други добавки.

 1. Глутница вълци

Ако търсите добавка на Kodi TV на живо, която има работещи потоци за канали във Великобритания и САЩ, тогава Wolf Pack е оптималният избор за вас. Wolf Pack спечели популярност в общността заради надеждните си потоци, които винаги работят и тяхното качество.

Той има всички популярни канали от гореспоменатите два региона. Можете да предавате спортни предавания на живо, новини и други телевизионни предавания на живо от разнообразието от канали, предлагани в библиотеката му. Можете лесно да изтеглите и инсталирате добавката Wolf Pack Kodi от хранилището на Midian.

 1. Безкористен живот

Selfless Kodi добавка е страхотна добавка на Kodi на живо с многобройни канали от цял ​​свят. Повечето хора знаят за тази добавка заради невероятната си актуална библиотека от филми и телевизионни предавания. Това обаче е чудесна добавка за предаване на телевизия на живо и сега хората започнаха да осъзнават това.

Едно от най-хубавите неща, които ще забележите при добавката Selfless Kodi е, че тя има всички канали, сегментирани според техните жанрове. Потребителите могат лесно да търсят любимите си канали според техния вкус и предпочитания, а не да превъртат през смесен списък.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Phoenix Reborn IPTV е цялостна добавка на Kodi на живо, която има телевизионни канали на живо от цял ​​свят. Той има канали, категоризирани като Великобритания и САЩ, канали и канали от останалия свят. Потребителите могат да разглеждат желаните канали за гледане на потоци на живо, като отиват направо в съответната папка.

Той има разнообразни канали от цял ​​свят за музика, спорт, музика и много други. Phoenix Reborn IPTV има многоезични канали и от други региони по света.

 1. TV One

TV One е много прилична добавка за IPTV Kodi и се доказа в последно време като предоставя висококачествени поточни предавания на живо. Той има повече от сто работещи канала, лесно достъпни за стрийминг. Тези канали се разпределят в категории, които съдържат документални филми, развлечения, храна, деца, филми, музика, новини, спорт, канали на САЩ.

Въпреки това, качеството на потоците, които можете да намерите, е минимум 480p и 720p HD максимум. Аз лично се опитах да инсталирам и използвам тази добавка и го намерих за доста вълнуващо. Потоците бяха безпроблемни, тъй като не срещнах никакви проблеми с буферирането. Можете да изтеглите тази добавка от хранилището на Skymashi TV.

 1. Chronos

Добавката Chronos Kodi е известна не само с поточно предаване на най-новите филми и телевизионни предавания, но е с висока репутация на IPIP функциите си. Chronos има телевизионни канали на живо за спорт на живо, музика, събития на живо, новини, радио и др. Инсталирането на Chronos не е много трудно, тъй като се инсталира в рамките на 30 секунди и работи наистина добре.

Разработчиците на добавки Chronos Kodi наскоро го актуализираха и изглежда, че са добавили още няколко доставчици към него. Ето защо винаги ще намерите работещи потоци, а не счупените, което беше проблем преди.

 1. Зевс

За разлика от гореспоменатите добавки към телевизия на живо, Zeus всъщност е многоезична португалска добавка Kodi. Има канали от цял ​​свят на английски, испански, португалски и много други езици. Много от каналите имат английски вокал, но имат субтитри на други езици, докато в другия сценарий е обратен.

Зевс има голяма библиотека със стотици телевизионни канали на живо, за да избира, но едно нещо, което забелязах, е, че качеството на потоците не е последователно. Много от каналите имат добро качество на потока, докато има канали, които работят с дефиниция 420p. Ще трябва да изпробвате каналите сами, за да видите качеството.

 1. ULTRA TV

Ultra TV е един от най-добрите добавки на Kodi TV на живо в библиотеката ви, ако се радвате да освободите безплатни поточни сателитни канали на живо. Има канали от цял ​​свят, напр. САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Индия. Друго страхотно нещо за тази добавка е, че в библиотеката му има многоезични канали като френски, испански, хинди, арабски и т.н..

Ultra TV не е тежка добавка на Kodi като другите и заема много малко място и работи много гладко. Не много IPTV добавки са тази светлина, тъй като функциите, които имат, заемат много място в сравнение с други добавки на Kodi.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga е една от най-добрите добавки на Kodi за всички онези потребители на Kodi, които искат да предават разнообразно съдържание от цял ​​свят. Разполага с огромна библиотека от канали от различни региони по целия свят и много многоезични канали. В библиотеката му очевидно присъстват канали от Великобритания и САЩ.

TV SuperTuga има всички канали, категоризирани в различни секции и можете да предавате потоци от спорт, филми, VOD, новини, музика, документални филми, научни канали и много други.

Можете ли да гледате телевизия на живо с FireStick?

FireStick е една от най-добрите опции за предаване на живо, тъй като разполага с всички функции и приложения на върха на линията за стрийминг. Потребителите могат лесно да се абонират за всяка телевизионна услуга на живо като HBO Now, ESPN или Hulu на своето FireStick устройство и да започнат поточно предаване на телевизия на живо.

Освен премиум телевизионните услуги на живо, за FireStick има и безплатни телевизионни услуги на живо, като:

 1. На живо NetTV
 2. Бърз Стримз
 3. TV Catchup

Освен тези приложения, можете също да изберете Kodi на FireStick и да започнете да предавате поточно през най-добрите добавки за телевизия на живо за Kodi. Kodi работи наистина добре на FireStick и невероятното изживяване на кабелите се изкачва до по-ново ниво, когато тези две са комбинирани.

Заключителни думи

Предаването на телевизия на живо по Kodi е наистина невероятно изживяване и няма съмнение, че това е бъдещето на забавлението. Въпреки това, в разгара на цялата тази дискусия, едно нещо, което трябва да се има предвид, е неприкосновеността на личния живот и онлайн сигурността.

Онлайн поточно предаване може да ви се стори забавно и всичко, но винаги е рисковано нещо и винаги сте уязвими от кибер заплахи. Не само това, че безплатният поток е подложен на пиратство в много региони и участието в него може да ви създаде правни проблеми.

Затова препоръчвам на всички да използвате доставчик на VPN, за да защитите вашата поверителност и онлайн присъствие. Предавайте анонимно чрез VPN сървъри и се насладете на изживяването на Kodi TV на живо, без да рискувате нищо.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map