11 най-добри инструменти за поддръжка на Kodi за ефективно управление на Kodi

Поддържането на вашия плейър Kodi никога не е било толкова лесно с инструментите за поддръжка на Kodi. Тези добавки за kodi биха управлявали ефективно вашия Kodi, така че да ви спести от много проблеми. Той ще почисти целия ви кеш, ще управлява Kodi библиотеки, а също така ще помогне и за kodi да не работи.


В това ръководство обсъдихме 10 най-добри инструменти за поддръжка на Kodi, които ще улеснят живота ви със софтуера Kodi.

10 най-добри инструменти за поддръжка на Kodi за август

Инструментът за поддръжка ще управлява вашия Kodi ефективно. Ето списъка с 10 най-добри инструменти за поддръжка на Kodi за ноември:

 1. Ново начало
 2. резервно копие
 3. Мерлин магьосник
 4. Помощник на Арес
 5. Защитен щит
 6. cdART Manager
 7. Портал на общността
 8. Портал Kodi
 9. VPN мениджър за OpenVPN
 10. Log Viewer за Kodi

1. Свеж старт

Инструмент за поддръжка на нов старт Kodi Krypton е най-лесният начин за фабрично рестартиране на вашия Kodi плейър. Ако имате всички смеси от Kodi, които се нуждаят от изхвърляне, това е вашата добавка. Тя ще деинсталира всичко и ще ви донесе изцяло нов Kodi.

най-добрите инструменти за поддръжка на Kodi

Как да инсталирате Fresh Start на Kodi

 1. Отворете Kodi > Кликнете върху иконата Настройки в горното меню > Изберете File Manager > Сега щракнете двукратно върху Add Source.
 2. Тук трябва да поставите URL адреса http://cypher-media.com/repo/, след като щракнете върху опцията „None“ > Изберете OK > Въведете името на хранилището, т.е. Cyphers Lockers > Изберете OK.
 3. Върнете се към главното меню на Kodi > След това добавки > Каре-икона > Инсталиране от Zip File опция.
 4. Намерете и изберете Lockers на Cyphers > След това кликнете върху Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Изберете Инсталиране от хранилището > Цифрови шкафчета > Програмни добавки > Изберете Fresh Start > Натиснете Инсталиране.

2. Архивиране

Потребителите на Kodi се притесняват, че когато инсталират по-нова версия на Kodi, всяка добавка, която са инсталирали, също ще изчезне. Kodi осъзна нуждата и въведе инструмент за поддръжка на добавка Kodi Krypton, който ще спаси всички данни от Kodi, включително добавките и хранилищата.

Резервно копие на Kodi за поддръжка

Как да инсталирате архивиране на Kodi

 1. Отворете Kodi > Изберете Добавки в менюто отляво > Кликнете върху иконата във формата на кутия в горния ляв ъгъл.
 2. Изберете опция Инсталиране от хранилище > След това намерете и кликнете върху Add-on Repository.
 3. Изберете Програмни добавки > След това кликнете върху Backup от дългия списък с добавки > Инсталирай.
 4. Отворете Backup Kodi addon > Кликнете върху Backup.

3. Мерлин магьосник

Merlin Wizard е още един инструмент за поддръжка Kodi Krypton, който ви помага да изчистите кеш, за да подобрите буферирането на видео. С течение на времето, играчът на Kodi развива слабост и това е причината да се сблъскате с проблеми с буферирането на Kodi.

Инструмент за поддръжка на Merlin Wizard Kodi

Merlin Wizard е перфектен инструмент за поддръжка, за да ускорите поточното си видео и да се насладите на дълги часове за забавление. Вижте пълното ръководство за инсталиране на Merlin Wizard. Може да се разглежда като алтернатива на инструмента за поддръжка на Xunity. Освен това има пакети за почистване на инструмента за поддръжка на Kodi, който почиства ненужните пакети.

4. Ares Wizard (не работи)

Ares Wizard има всичко – от добавки до хранилища kodi, до Kodi Builds и Kodi Skins. Освен това има раздел за поддръжка, който позволява на потребителите на Kodi да изчистват кеш, да изтриват пакети и да изтриват миниатюри. Неговите функции не свършват тук, той допълнително анализира вашия Kodi и препоръчва конкретни настройки, които ви позволяват да спрете буферирането на Kodi.

Ares Wizard Kodi Инструмент за поддръжка

Вижте ръководството за инсталиране на Ares Wizard. След като инсталирате Ares Wizard, отворете Ares Wizard > Отидете на раздела Поддръжка и изтрийте кеша. За да следвате препоръчителните настройки, отворете Ares Wizard > Отидете на опция Ощипване > Следвайте процеса.

5. Защитен щит

Security Shield е добавка за поддръжка, която сканира вашата система за вируси и грешки. Една от неговите функции ви казва кои хранилища в момента не успяват да инсталират добавки. Можете да останете в течение относно това, кое хранилище трябва да инсталирате и кое трябва да избягвате.

Инструмент за поддръжка на защитен щит Kodi

Защитният щит може да се намери в хранилището на Noobs и Nerds, вижте ръководството за инсталиране на Noobs и Nerds. След като инсталирате хранилището, отидете на Програмни добавки > Изберете Защитен щит > Натиснете Инсталирай.

6. cdART Manager

Ако сте голям почитател на музиката, тогава е перфектната добавка за вас. cdART Manager ще ви позволи да управлявате вашата музикална библиотека и да я сортирате според вашия музикален вкус. Ако потребителите на Kodi имат музикална библиотека, в която тече много музика, тогава cdART Manager ще я управлява вместо вас.

cdart Manager Коди инструмент за поддръжка

Как да инсталирате cdART Manager на Kodi

 1. Изтеглете cdART Plugin File > Запазете във вашата система.
 2. Отворете Kodi > Изберете Добавки > Тогава Box-икона > Инсталиране от Zip File.
 3. Качете или навигирайте файла с приставки, който сте изтеглили в стъпка 1.
 4. cdART Manager вече е инсталиран.

7. Портал на общността

Community Portal е информационен инструмент за поддръжка Kodi Krypton, тъй като ви предоставя информация за най-новите добавки. Освен това, той допълнително обучава потребителите на Kodi на популярните добавки заедно с броя на изтеглянията.

Инструмент за поддръжка на портала на Общността

Вижте ръководството за инсталиране на хранилище Noobs и Nerds. След като инсталирате Noobs и Nerds, отворете хранилище > Отидете на Програмни добавки > Изберете Портал на общността от списъка > Hit Инсталирай.

8. Портал Kodi

Порталът Kodi е добавка към програмата, където можете да инсталирате много популярни добавки заедно с изчистен кеш едновременно. Това е като Kodi Wizard, където можете да получите Kodi Skins и Kodi разширения според вашите желания. Разгледайте различни най-добри магьосници за Kodi.

Инструмент за поддръжка на портал Kodi

Вижте ръководството за инсталиране на хранилището на Ares Project. След като сте инсталирали Ares Project, отидете на Програмни добавки > Изберете Портал Kodi > Hit Инсталирай.

9. VPN мениджър за OpenVPN

VPN Manager за OpenVPN осигурява вашата онлайн поверителност с помощта на Kodi VPN. С този инструмент за поддръжка Kodi Krypton ще можете да се свържете с VPN, който ще скрие вашата онлайн активност на Kodi. Вижте ръководството за инсталиране на VPN Manager за OpenVPN.

Освен това, добавките за IPTV на живо са ограничени географски. Това означава, че ще ви е необходим VPN, за да надминете ограниченията и да можете да предавате канали от цял ​​свят. С VPN Manager за OpenVPN можете да имате свобода, като използвате Kodi.

10. Log Viewer за Kodi

Този инструмент за поддръжка Kodi ви позволява да преглеждате дневници. Случи се така, че потребителите на Kodi се сблъскват с Log Log Check Log, докато инсталират добавки или дори хранилища. Този добавка ще ви уведоми, с каква грешка сте изправени или какви файлове липсват.

Log Viewer за инструмента за поддръжка на Kodi

Как да инсталирате Log Viewer на Kodi

хвърлям Коди > Изберете Добавки меню > Кликнете върху Инсталатор на пакети икона отгоре.

Избирам Инсталиране от хранилище > намирам Хранилище за добавки на Kodi от списъка.

Отидете на Програмни добавки > Търсете и изберете Log Viewer на Kodi > Hit Инсталирай.

11. Инструмент за поддръжка на Xunity

Инструментът за поддръжка на Xunity някога беше голяма хит добавка, но не успя да удължи живота си и изчезна на тънък въздух. Инструментът за поддръжка на Xunity би направил всичко – от изчистване на кеша до управление на библиотеката ви. Той има собствено хранилище, което може да бъде изтеглено в играча на Kodi.

Инструментът за поддръжка на Xunity беше цялостен инструмент за поддръжка, докато не бъде изключен от разработчиците му. Оттогава обаче само няколко добавки успяха да отговорят на нейния набор от функции.

The Wrap Up

Инструментите за поддръжка на Kodi опростяват Kodi във всички отношения. Той помага на потребителите на Kodi да управляват своите добавки, своите библиотеки и да изчистят всички ненужни файлове, консумирани от вашия Kodi. С нашето ръководство можете да закрепите своя плейър Kodi с 11 най-добри добавки за инструменти за поддръжка.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map