13 нови добавки Kodi за версии на Leia и Krypton (също работи на Firestick)

Едно нещо, което поддържа Kodi пред останалите онлайн стрийминг платформи, е разнообразието от негови добавки. Добавките на Kodi са от различни видове, които позволяват на потребителите да предават почти всичко на него. Проблемът, с който се сблъскват много потребители, е обаче, че някои добавки на Kodi, които преди са работили чудесно, започват сривове или изскачащи грешки. Това стимулира потребителите да търсят нещо по-добро и те продължават да живеят сайт на сайт в търсене на нови добавки на Kodi.


Не се притеснявайте повече; изброихме някои от най-добрите нови добавки на Kodi за вас, така че да не се сблъскате с неприятностите при разглеждането на множество сайтове.

Kodi добавките са от различен тип и характер. Под типове имам предвид, че те могат да бъдат за стрийминг на филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, музика, документални филми и т.н., или могат да бъдат добавки за помощ за поддръжка и поддръжка.

Тук трябва да се разбере, че имам предвид неофициалните добавки на Kodi, които са свободни за използване. Инсталирането или използването на такива добавки се счита за незаконно в много региони, затова ви препоръчвам момчета да използвате стрийминг VPN.

13 най-нови добавки на Kodi за 2019 г.

1. Fladnag

Добавката Fladnag Kodi е лакомство за всички потребители на Kodi, които обичат поточните телевизионни предавания. ИТ има различни телевизионни предавания от цял ​​свят и всички те са организирани в различни категории. Тези категории са в тенденция, TMDB с най-висока оценка, екшън и приключения, популярни предавания и т.н..

fladnag филми kodi addon

Можете да изтеглите и инсталирате тази добавка от хранилището T2K, което наскоро се премести в нов домейн. Аз лично съм пробвал тази добавка и не съм се сблъсквал с грешка при инсталирането си. Добавката е инсталирана под една минута и работи безпроблемно без забавяне или сривове.

2. Направи си поправи Kodi Addon

Ако сте чест потребител на Kodi, който не обича да търси корекции и неща в мрежата, докато мразите сърфирането, тогава тази добавка е за вас. DIY Fix Kodi добавката е уникална добавка на Kodi, която предлага решения за проблеми с нормалния живот като градинарство, ремонт на електроника, домашни любимци, ремонт на автомобили и др. Настройката за самостоятелно поправяне на Kodi е налична в хранилището на Butter Fingers.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Наличието на тази добавка ще улесни живота ви много, тъй като ще имате ръководство за решаване на нормалните си житейски проблеми на едно място. Вече няма да се налага да търсите такива неща в мрежата или YouTube; можете просто да използвате тази добавка за помощ. Можем да кажем, че Kodi не само прави онлайн поточното предаване по-добро, но и осигурява лекота в ежедневието ни.

3. Modus Operandi

Modus Operandi е изцяло нова спортна добавка Kodi, която предоставя опции за стрийминг за борба, бойни спортове, баскетбол и състезания. Тази добавка Kodi може да е нов участник в бранша, но със сигурност има голям потенциал.

MODUS-действие-нов-Kodi-Addon

Потребителите могат да изпробват връзките за стрийминг, предвидени за желаното от тях спортно събитие, тъй като то предоставя множество връзки за стрийминг за едно събитие. Ако някоя от предоставените връзки за стрийминг не работи, тогава потребителите могат да използват функцията за търсене за намиране на нови връзки. Изтеглете и инсталирайте добавката Modus Operandi Kodi от iTzMe Repository.

4. Добавка Seren Kodi

Seren е една от най-добрите добавки на Kodi за всички стрийминг маниаци, които имат акаунт Real Debrid или Trakt. Невероятна добавка на Kodi, която разполага с всички най-нови филми, докато прехвърля връзки през торент сайтове.

Този addon е наличен в хранилището на Nix Gates и можете лесно да го изтеглите и инсталирате от там. Можете да се обърнете към нашето ръководство „Как да инсталирате Seren Kodi Addon“, за да научите повече за тази добавка.

seren new kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 е нова добавка на Kodi, в която има всички най-нови филми, телевизионни предавания, анимационни филми, аниме съдържание и много други. Тази добавка има заглавия на съдържанието, добре категоризирани в различни секции.

nixtoons kodi addon

Интерфейсът на тази добавка е доста прост, а самата добавка е с много малки размери. Ето защо инсталирането и използването на тази добавка изобщо не е безпроблемно. Тази добавка е налична в хранилището на Doko.

6. Venom

Venom е нова вилка на легендарната добавка Exodus Kodi, имаща подобно оформление, но подобрено качество. Той има по-добри и актуализирани скрепери, които осигуряват по-добри поточни връзки. Преди сме виждали много вилици Exodus в индустрията, но не всички от тях са имали потенциал да осигурят качествено изживяване.

отрова нов kodi addon

Venom, от друга страна, е отлична вилица, която работи доста добре и не предоставя прекъснати поточни връзки. Можете да изтеглите и инсталирате добавка Venom Kodi от специализираното си хранилище Venom.

7. 13Клоуни

13 клоуни Kodi добавки са тези за всички добавки на Kodi за IPTV, филми, телевизионни предавания, видеоклипове в YouTube, спорт и др. 13 клоуна наскоро беше от TVA и се върна с нов домейн, но по-добри скраппери и потоци. 13 клоуна има Civitas Scrapers, които са нов пакет, ако скрепери, далеч по-добър от старите ламбда скрепери.

13-клоуни-Kodi

Това всъщност е вилица на Exodus Redux Kodi добавка, но аз лично го опитах и ​​разбрах, че е по-добре. Той има функция за търсачка, позволяваща на потребителите да търсят любимите си заглавия на съдържание, които не присъстват в библиотеката му. Добавката е достъпна за изтегляне и инсталиране в хранилище на 13 клоуни.

8. Надморски

Друга вилка Exodus Kodi, пусната с някои актуализации и ощипвания за подобряване на изживяването. Това е добра добавка на Kodi за стрийминг на филми и телевизионни предавания, като има и някои полезни инструменти Kodi.

прекалено коди аддон

Тази добавка е достъпна в хранилището на Eggman.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic е изцяло нова музикална добавка Kodi, която осигурява всички най-нови музикални потоци, налични през YouTube. Скраптовете в добавката Kodi Muzic изтеглят поточни връзки от YouTube, което позволява на потребителите да търсят и играят с едно кликване. Не само това, потребителите могат да гледат и най-новите музикални видеоклипове и концерти.

muzic kodi addon

Интерфейсът на тази нова добавка на Kodi е много добре организиран в различни категории като Музикали и възпроизвежда радио на живо, музикални концерти, документални филми и др. Можете да изтеглите и инсталирате тази невероятна добавка на Kodi от Масло пръсти хранилище.

10. KODZI

Kodzi е изцяло нова и уникална добавка за полезни програми на Kodi, която никога не бихте и предполагали. Той е разработен по такъв начин, че потребителите вече няма да трябва да преминават през всички дълги стъпки на инсталиране на хранилище. Kodzi позволява на потребителите просто да въведат URL адреса на връзката източник на хранилището в него и той ще изтегли и инсталира самото хранилище. Това означава, че потребителите вече могат да се отпуснат и да инсталират всяко хранилище Kodi, без да се налага да следват каквото и да е ръководство.

kodzi нов kodi addon

С добавката Kodzi потребителите няма да трябва да пренасочват файловия си мениджър повече, тъй като тази добавка е най-доброто спестяване на време и усилия. Можете лесно да инсталирате тази добавка от MrKodz хранилище.

11. Бурен

Достатъчно от всички вилици на Exodus Kodi добавка, тази една от вилиците на популярната добавка на Covenant Kodi, която сама по себе си беше разклонение на Exodus. Това фиаско на вилици над вилици просто не стига до края и най-хубавото е, че вилиците са разработени по-добре от предшествениците си.

буря Kodi-добавка

Tempest Kodi добавка е изцяло нова вилица на добавката на Covenant Kodi, но с по-добри скрепери и висококачествени връзки за стрийминг до 4K качество. Интерфейсът обаче е подобен на добавката на Covenant Kodi. Аз лично съм пробвал тази добавка и повярвайте ми, че тя работи невероятно добре. Можете да опитате тази добавка, като я изтеглите и инсталирате от Темп хранилище.

12. Grid Iron Legends

Фен ли си на американския футбол? Ако да, тогава тази добавка със сигурност е почерпка за вас. Grid Iron Legends е специална добавка Kodi за най-големия спорт в Америка, тъй като можете да предавате поточни мачове, преигравания, документални филми и много други.

gridiron kodi addon

Не само това, можете да предавате и други подразделения на колежа по футбол. Тази добавка Kodi е налична в Планетна Вселена.

13. Съдбата

Destiny е добавка на Kodi, която предоставя потоци за почти всичко, което потребителят желае да гледа в Kodi. Потребителите могат да гледат филми, телевизионни предавания, детско съдържание, спортове на живо и много повече чрез тази добавка. Друго страхотно нещо за добавката на Destiny Kodi е, че има актуализиран Acestream, което позволява на потребителите да се наслаждават на забавление с висококачествена връзка за поточно предаване.

Destiny-Addon-Kodi addon

Една от най-големите нови функции, които ще намерите в добавката на Destiny Kodi, е поточно предаване на Torrent, което работи без нужда от прокси или VPN. Тази добавка е налична в Eggman Repository и можете да го изтеглите и инсталирате от там.

заключение

Новите добавки на Kodi продължават да се издават всеки ден, тъй като общността на Kodi се развива с голям темп. Потребителите обичат да опитат нещо по-добро и ново, което би могло да подобри тяхното преживяване или което би могло да им осигури по-добро забавление. Въпреки това, едно нещо, което трябва да се разбере тук, е, че новите добавки на Kodi се издават, но от друга страна, много добавки на Kodi умират от време на време. Тези наскоро пуснати добавки на Kodi заемат мястото на падналите добавки на Kodi и цикълът продължава.

Добавките на Kodi, споменати в това ръководство, са всички неофициални добавки на Kodi. Тези нови добавки на Kodi са свободни за инсталиране и предаване и такъв характер на поточно предаване се счита за незаконно в много региони. Ето защо ви препоръчвам да изберете надежден VPN за Kodi, който може да ви помогне при заобикаляне на гео ограниченията и да ви помогне да поддържате анонимност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map