15 подмяна на алтернативи на NYAA – изключване на аниме уебсайтове и адиме адиме Kodi

Шокираща бе новината за любителите на аниме торент, когато любимият им сайт за аниме торент NYAA отговори със съобщение за грешка. Тази грешка беше резултат от деактивирането на домейна на NYAA. Но не е нищо ново за уебсайтове като Yify торенти или Nyaa за изключване (обаче YTS е активен). Хората, които обичат поточните филми, получават сайтове като Nyaa, Extra torrents или limetorrents, деблокирани и достъп до тях дори с прокси или огледални сайтове.


Използването на такива уебсайтове или добавки може да бъде рисковано, тъй като вашата идентичност е уязвима за хакери и власти. Следователно, инсталирайте добавка за VPN Kodi на вашето устройство. Той ще защити истинската ви идентичност и ще ви позволи да се наслаждавате на поточно предаване без никакъв страх.

Най-харесваният и много популярен аниме торент уебсайт е загубил контрол над всички свои имена на домейни, които включват nyaa.se, nyaa.eu и nyaa.org. Причината за изключване на уебсайта все още не е известна. Но въпреки че се чудите „как“ и „защо“, уебсайтът направи хит, нека обсъдим някои от най-добрите NYAA алтернативи.

Най-добрите NYAA алтернативи

 1. Ужасен абонамент – Аниме Fansub
 2. Споделяне на аниме – Аниме
 3. Аниме байтове – Аниме Fansub
 4. Пиратски залив – Общи
 5. Допълнителен торент – Общи
 6. AniDEX – Общи
 7. Sukebei NYAA – Клон
 8. SallySubs – надолу
 9. AniSearch – Изтекъл
 10. BakaBT – Изтекъл

NYAA клиент

Nyaa Client беше клиент на Torrent, който обслужва източноазиатската публика. Той осигури голям брой аниме торенти и в крайна сметка стана популярен. Но поради правните проблеми и притеснения, разработчиците му бяха принудени да го затворят и така той се изправи.

nyaa алтернативи

Въпреки това, скоро след изключване, един от неговите домейни отново излезе на живо след няколко седмици и започна да публикува, че са решили да работят под земята и подтикваше посетителите на сайта да изтеглят своя Binary Client. Вижте снимката по-долу:

nyaa клиент

Това очевидно беше измама, тъй като разработчиците потвърдиха, че са го затворили, докато измамникът се опитваше да направи опит за осигуряване на приходи чрез партньорски кликвания. Подобни опити за измама станаха норма в интернет.

Ето нишка Reddit на потребител, докладващ мошеничеството:

Коментар от дискусия Коментар на Hpezlin от дискусия "Мога ли просто да продължа да използвам Огледалото на NYAA?".

Такива фалшиви сайтове предоставят само партньорски връзки или .exe файлове, които очевидно са нещо, от което бихте искали да стоите настрана. Освен това те не са безопасни заради шпионските програми и други заплахи за сигурността.

10 алтернативи за NYAA аниме уебсайт

Ако искате да опитате други алтернативи на уебсайта на NYAA, тогава може би трябва да помислите за преглед на следните уебсайтове:

1) Ужасно подс

horriblesubs.info

Може би най-подходящата алтернатива на уебсайта на NYAA, която торент индустрията би могла да измисли, е Horrible Subs. Той е бил ожесточен конкурент на 1 милион посетители на NYAA ежедневно и Alexa класация 2,797. Това е удобен за употреба уебсайт, където можете да изтеглите най-новото аниме съдържание.

2) Споделяне на аниме

animesharing

Както подсказва името, Anime Sharing е уебсайт за споделяне на медии, който има подобно оформление като PirateBay. Той има много аниме съдържание за гледане. Уебсайтът също има възможност незабавно да изтегля и качва аниме серии. Той има рейтинг на Alexa от 3,445.

3) Аниме байтове

animebytes

Друга алтернатива на уебсайта на NYAA са Anime Bytes с присъствието на голямо количество аниме съдържание, но не съответства на NYAA. Този уебсайт ще изисква регистрация, преди да можете да видите съдържанието. Недостатъкът на този уебсайт може да включва предотвратяване на нови потребители, когато регистрацията е пълна.

4) Пиратски залив

пиратският залив

Имайки предвид най-големите торентни хъбове, има само едно име, което веднага изскача до главата ви, т.е. PirateBay. Въпреки че уебсайтът е изправен пред различни спирания, той все още успява да се превърне в популярен торент уебсайт. Той също така съдържа огромно количество аниме съдържание, което е достъпно за изтегляне.

5) Допълнителен торент

extratorrent

И накрая, ExtraTorrent е следващ на линия на PirateBay, който предлага голямо разнообразие от анимационни серии, филми и предавания, достъпни за изтегляне. Търсачката е добре проектирана за по-лесна навигация.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch е алтернатива на известния торент на Nyaa, който беше затворен през 2017 г., който се фокусира върху агрегирането на торент на аниме. Можете лесно да получите достъп до него, като кликнете тук: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT също е много добра алтернатива на Nyaa.se и е силно препоръчана от феновете на Аниме. Това е частен торент тракер, осигуряващ висококачествено аниме съдържание. Можете да посетите сайта на BakaBT от тук: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex е тракер и индексатор за аниме торентите, който се фокусира върху Аниме на английски език главно с други езици. Достъп до него може да се извърши чрез: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs грабва HD качество аниме торенти от други групи, прави някои модификации в него и го пуска. Когато Nyaa беше изключена, тя започна да се хваща от различни сайтове и това е много добра алтернатива на Nyaa.se. Посетете Sallysubs, като кликнете тук: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Замяна на Sukebei nyaa, съставена за секцията за възрастни на Nyaa.se. Много от потребителите предпочетоха Nyaa поради съдържанието му за възрастни и Sukebei Nyaa Replacement покри този вакуум. Можете да получите достъп до този торент, като кликнете върху линка: Sukebei Nyaa

5 най-добрите NYAA клониране / замяна

 1. Anirena
 2. Токио Тошокан
 3. Acrent Torrent
 4. Аниме Тошо
 5. Проект Шана   

Ако трябваше да намерите точен уебсайт за клониране / замяна на NYAA, тогава ще стигнете до правилното място Списъкът, предоставен по-долу, показва 5 уебсайта за клониране / замяна на NYAA:

1) Анирена

Уеб сайтът AniRena Torrent е клонинг на известен уебсайт за аниме торент на NYAA. Той има подобни медийни раздели, подредени хоризонтално в начална страница, която позволява на потребителите лесно да навигират в уебсайта.

Понастоящем уебсайтът разполага с 14 366 торента, тъй като е на прага на растеж, докато общо 6 554 качили на неговия уебсайт. AniRena също така информира потребителите за тяхното текущо състояние по отношение на данните, които са били прехвърлени на потребителите. Да бъде прозрачен и да остане верен на своите потребители е ключът към AniRena да продължи напред със съгласието на потребителя.

замяна на anirena nyaa

2) Токио Тошокан

Токио Тошокан е цялостен аниме торент уебсайт, който е и NYAA клонинг / заместител. От филми до драми, музика до музикални клипове, този уебсайт има всичко. Той също така предлага неанглийско медийно съдържание за потребителите, които присъстват по целия свят.

Можете да персонализирате вашата медийна библиотека, след като се регистрирате в уебсайта. Любителите на аниме могат да търсят медийно съдържание въз основа на размера на файла, който им позволява да изтеглят конкретно съдържание. Компанията твърди, че са добавили 2 нови DB сървъра, което е увеличило времето за зареждане на уебсайта.

клон на токио тошокан няя

3) Acrent Torrent

Аниме комикс игри Novel X-Project (AcgnX) е уебсайт за клониране / замяна на NYAA с разширени функции. Той е по-напреднал от всеки от аниме уебсайта, включен в списъка.

Откакто уебсайтът на NYAA се понижи, много интернет трафик се насочи към този уебсайт. Това е причината, поради която има нужда от качените потребители да разширят своя растеж.

Той също така съобщава дали в уебсайта са вградени нови функции или някакви новини относно феновете на анимето. AcgnX процъфтява с новото медийно съдържание и това е причината да запази уебсайта като атрактивна опция след NYAA.

огледало за замяна acgnx nyaa

4) Аниме Тошо

Аниме Тошо следва сходния дизайн и навигация, заедно с медийното съдържание, както на уебсайта на NYAA. Anime Tosho е напълно безплатен и предлага автоматизирана услуга, където хоства DDL услуги, както и Usenet.

При качване на медийно съдържание на този уебсайт обикновено отнема няколко минути и се качва възможно най-бързо. Аниме Тошо твърди, че приблизително 300 MB файл ще отнеме няколко минути и ще бъде огледален на поне един хост. Без съмнение е силен конкурент в списъка с уебсайтове за аниме торент.

аниме клон за заместване на тошо nyaa

5) Проект Шана

Shana Project е сравнително нов аниме торент уебсайт с невероятна функция, която автоматизира изтеглянията на аниме.

Shana Project е сравнително нов уебсайт за аниме торенти, но има невероятна функция, която ви позволява да автоматизирате изтеглянията на аниме. С тази функция можете да настроите клиент на биторент да изтегля автоматично любимото му медийно съдържание.

Shana Project е NYAA клонинг / заместител, но тъй като е нов уебсайт, той липсва в предлагането на разнообразно медийно съдържание.

Въпреки че уебсайтът не предлага раздел за меню за различни жанрове, но любителите на аниме могат да търсят ръчно.

проектът Шана е последната подмяна на nyaa

5 най-добри добавки за аниме на Kodi

Много любители на аниме могат да твърдят, че NYAA е бил най-популярният сайт за аниме торент. Те обаче не биха се съгласили по-малко с факта, че има различни други конкурентни платформи, на които може да се изтегли аниме торент.

Kodi е най-доброто решение за всичко, което включва от стрийминг на медийно и спортно съдържание до изтегляне на торент. Това е програма с отворен код, която работи на различни устройства, които възпроизвеждат както видео, така и аудио съдържание, вариращи от торенти, жив поток или статични файлове.

Kodi е следващият ви голям избор за аниме торент съдържание. Kodi е с отворен код и има различни добавки за аниме на Kodi, които могат да бъдат изтеглени на Kodi. Големият източник на функции го прави идеален софтуер за всички фенове по света. Любителите на аниме могат да изтеглят или изтеглят всеки торент, на когото се възхищават.

Ние предлагаме най-добрите 5 аниме добавки Kodi, които най-вероятно ще заменят уебсайта за аниме торент NYAA:

KissAnime

С KissAnime можете да намерите над 130 страници с най-качествени аниме телевизионни предавания, филми и торент. Това е най-предпочитаната аниме добавка за Kodi, тъй като предлага над 6000 аниме телевизионни предавания и филми.

Animego

Animego е друга аниме добавка за Kodi, която предлага широки категории и добре разработени аниме опции за феновете на анимето. Потокът може да отнеме малко или много време, но с пълнофункционалната си система от менюта той може да показва множество забавно съдържание.

Animehere

Animehere е перфектен вариант за всеки, който търси висококачествени аниме филми и телевизионни предавания. Тази аниме добавка остъргва огромен брой аниме съдържание, които са с ниско качество. Наличието на добре развита структура на менюто би улеснило феновете на анимето да превъртат най-новите актуализации със своите субтитри.

Аниме-IPTV

Anime-IPTV е колаборация от няколко подобни услуги, които се комбинират заедно, за да образуват основна аниме добавка Kodi. Той предлага стотици аниме аудио и видео съдържание. Лесна е за навигиране и може би най-находчивата аниме добавка.

Funimation

Ако за пръв път се срещате с добавката за аниме на Kodi, тогава Funimation е най-добрият избор, който някога ще направите. Подредбата на добавката за аниме ще ви улесни да намерите всякакви аниме неща, които заобикалят интернет. На всичкото отгоре няма да имате никакви проблеми относно законността на достъпа до съдържанието. Вижте други най-добри коди добавки.

Заключителни мисли

Въпреки че уебсайтът за аниме на NYAA може да не бъде, на потребителите се предоставя възможност да проучат различни други потенциални източници, които могат да заменят NYAA. Добавките за аниме на Kodi може да изглеждат подходяща опция за феновете на анимето, където те могат да предават и изтеглят различни аниме съдържание. Добавките за аниме на Kodi са по-лесни за инсталиране и представляват малко, без никакви усложнения.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map