16 най-добри хранилища на Kodi за април 2020 г.

Репозиториите на Kodi са колекцията от канали, която очарова своите потребители с часове забавление и онлайн стрийминг. Някои от най-добрите хранилища на Kodi могат да съдържат голяма база данни, докато други могат да се състоят от един или два канала.


Има определени хранилища, които са ограничени в конкретни, които може да изискват да използвате платен VPN на Kodi или дори най-добрия безплатен VPN за Kodi. Прочетете, за да видите нашия списък с най-добрите хранилища на Kodi!

Най-добрите хранилища на Kodi са тези, които съдържат не само голяма база данни от канали, но и тези, които имат огромна популярност сред потребителите на Kodi.

10 най-нови хранилища на Kodi – актуализирани април 2020 г.

1. хранилище Kodi IsraelКоди Израел топ хранилище kodi

Kodi Israel е като голяма библиотека, в която можете да намерите всички популярни и най-добрите добавки на Kodi за стрийминг на филми, телевизионни предавания, карикатури, аниме, спортове на живо, новини, IPTV, музика, съдържание за възрастни и много други. Някои от най-добрите добавки на Kodi в хранилището на Kodi Israel са Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sports World, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat и т.н..

Kodi Israel наскоро се понижи, но скоро отново се появи с нов URL адрес и сега работи страхотно. В него са актуализирани всички добавки и в библиотеката му са добавени още няколко страхотни добавки.

2. Maverick Repository за Kodiхранилище maverick kodi

Хранилището Maverick основно хоства собствена добавка Maverick Kodi, която дава възможност на потребителите да стриймват филми и телевизионни предавания. Въпреки това, той има и някои други популярни имена като Joker Sports, Magic dragon Kodi добавка и др. Maverick repo е тестван и препоръчан от много потребители по целия свят..

3. Цялото хранилище на Kodi Eyez On Meцялото око за мен в хранилището kodi

Цялото хранилище Eyez on Me стана популярно заради добавката си Kodi All Eyez on me, която позволява стрийминг за телевизия на живо, телевизионни предавания, филми, документални филми, детско съдържание, музика, спорт и много други. Освен това, това хранилище има и някои от най-добрите добавки за Kodi като Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior и т.н..

4. Kodi BaeКоди бае хранилище 2018г

Репозиторията на KodiBae спечели сладко място в индустрията на Kodi скоро след излизането си, защото е от основните добавки на Kodi, които е домакин. Той има ограничено количество добавки на Kodi в библиотеката си, но всички те са страхотни добавки на Kodi, които много потребители обичат да използват като Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV и т.н..

Репозиторият Kodi Bae непрекъснато актуализира своите добавки, което го прави надеждно хранилище.

5. Превъзходно хранилище Kodiнай-доброто надмощие kodi repo

Supremacy Kodi хранилище започна да хоства своя собствена добавка, но постепенно се превърна в дом на някои големи добавки на Kodi. В хранилището на Supremacy Kodi има някои от най-добрите добавки на Kodi като Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox и др., Които позволяват на потребителите да гледат филми, Спорт, IPTV и много други.

6. Просто Caz Repo Просто-Caz-Kodi-хранилище

В рамките на месеци след старта си, просто Caz Repo превзе света на Kodi с буря. Причината просто Caz Repo да се превърне в най-доброто хранилище Kodi се дължи на колекцията му от големи канали, които се използват широко от потребителите на Kodi. Например, можете да намерите Exodus, Castaway, SportsDevil и други най-добрите добавки в неговото хранилище.

7. DK-XBMC хранилищеDK_XBMC

DK-XBMC Repository е страхотно ново хранилище, което има разнообразие от добавки, използвани на езика. Можете да получите достъп до добавки, предоставящи съдържание на различни езици като английски, тайландски, индийски, кантонски и т.н. Тези добавки също са рядкост, но със сигурност са забавни. Тези добавки включват animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics и т.н..

8. Зомбоидирано хранилище Zomboided коди хранилище

Zomboided Repository също беше добавен наскоро към новото хранилище Kodi, което има един, но все пак полезен канал, който си струва да инсталирате това хранилище. OpenVPN Kodi мениджърът е в това хранилище на Kodi, където предоставя платформа за потребителите на Kodi да инсталират VPN услуга на софтуера си Kodi, където те могат да използват незаконни добавки с лекота.

9. Perflix TVPerflix TV Kodi Repository

Perflix TV е и новото хранилище Kodi, което съдържа само видео канали. Това хранилище няма да има какво да показва на живо, но все пак забавлява потребителите си с някои най-добри клипове по света от бокс арена, паранормални дейности, комедийни вериги и YouTube.

10. Съхранение на мехурчета потоци мехурчета Addon на kodi

Bubbles Repository е новото хранилище Kodi в града, което има потенциал да замени Exodus. Той излъчва телевизионни предавания и филми заедно с няколко списъка с програмни канали за Kodi софтуер и кутии.

6 стари и най-добрите хранилища на Kodi

1. Супер РепоНай-добрите Kodi хранилища

Няма хранилище на Kodi, което би могло да победи непобедимия Super Repo. Това е най-голямото хранилище на Kodi в света с над 3000 канала. От спорта на живо до филмите, играта на игри до гледането на анимационни филми, Super Repo има всичко. Биха били нужни фанатици от Kodi над 6 месеца, за да сърфират по всичките му канали и все още да останат смутени.

2. Noobs and NerdsNoobs и Nerds kodi хранилище

Noobs and Nerds е най-доброто хранилище на Kodi след Super Repo, което със сигурност ще постави усмивка на лицето ви с многото си канали. Това е стабилно хранилище, въпреки че наскоро претърпя промяна в URL адреса си по неизвестни причини, но това не променя факта, че той е пълен развлекателен пакет за вашето семейство. Хранилището също съдържа някои канали за деца, където те могат да се насладят на любимите си предавания.

3. Официален регистър на KodiХранилище за добавки Kodi

Kodi има собствено официално хранилище, което може да се намери в Kodi и може да бъде лесно извлечено. Тъй като е официално хранилище, може да не намерите канал, който да предава филми или телевизионни предавания. Въпреки това, той показва голяма база данни от онлайн канали, където можете да гледате новини, спортове на живо, да играете игри, да слушате музика и много страхотни неща, за да прекарвате качествено време.

4. Bass Fox RepositoryBass Fox Kodi Repository

Bass Fox Repository ще ви даде достъп до каналите, по които можете да предавате филми и телевизионни предавания с лекота. Той също така предлага на потребителите си поточно предаване на спортове на живо, които много популярни канали не биха предоставили. Това без съмнение е едно от най-добрите хранилища на Kodi за семейни забавления.

5. Genie TV RepositoryGenie Talk ТВ хранилище Kodi

Genie TV съществува от няколко години насам, но често не се чува дори от някои сериозни фенове на Kodi. За това хранилище на Kodi си заслужава да се разкаже поради каналите си, които предлагат телевизионни предавания, филми, документални филми и много други.

6. K3l3vra хранилищеK3l3vra коди хранилище

Този хранилище може да има най-малката база данни сред най-добрите списъци с хранилища на Kodi, но е и най-ефективният. Той съдържа някои от най-класическите канали, които си струва да хвърлите светлините. Излъчва филми, телевизионни предавания и спорт.

Изтегляне на пощенски файлове на Kodi Repositories

Връзките за изтегляне на ZIP файлове в хранилища на Kodi са предоставени по-долу:

 • Супер репо връзка за изтегляне: http://srp.nu
 • Noobs and Nerds Link за изтегляне: Изтеглете Zip File
 • Линк за изтегляне на хранилището на Xunity: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Dandy Media Link за изтегляне: http://bit.ly/2xA4JOu
 • Бас Фокс: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Genie TV Link за изтегляне: http://genietv.co.uk/repo/
 • K3l3vra Repository Връзка за изтегляне: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Link за изтегляне на хранилището на Kodi Tips: http://repo.koditips.com/
 • Връзка за изтегляне на добро хранилище на Fellas: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Арес: Изтеглете Zip File
 • Просто Caz Repository Link за изтегляне: Изтеглете Zip File
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin връзка за изтегляне: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Връзка за изтегляне на Perflix TV: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Връзка за изтегляне на балончета: https://bubbles4kodi.com/

Да опаковаш нещата

По-лесно е да намерите най-добрите хранилища на Kodi от тази част от статията, където проверихме всички основни хранилища на Kodi и подбрахме на ръка най-доброто от тях. Поради скорошното прекъсване на Kodi, няма гаранция, че тези хранилища ще работят в бъдеще. Някои от най-добрите хранилища на Kodi мистериозно изчезнаха през последните няколко седмици и няма отричане на фактите, че може да има още.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map