6 най-добри VPN за Kodi през 2020 г.

Най-добър VPN за Kodi


Като потребител на Kodi, вие вероятно гледате безплатно съдържание редовно, тъй като сега сте останали вкъщи. Това означава, че ви е необходим най-добрият VPN за Kodi, който трябва да крие вашата онлайн активност.

VPN, когато се използва с Kodi, трябва да има бърза скорост на връзката, мощна сигурност, да отблокира добавки и да не води дневници на активността на потребителите.

Тествахме над 100+ VPN, както безплатни, така и платени само за да ви предоставим най-доброто VPN за Kodi списъка, което ще ви позволи да предавате всяко съдържание на частно и анонимно.

Това ръководство също ви казва как да инсталирате VPN на Kodi и как да проверите дали вашата VPN работи по време на поточно предаване.

6 най-добри VPN за Kodi през 2020 г.

Прегледът на всички топ VPN, които са най-подходящи за нуждите на Kodi, е изтощителна задача. Тествахме всеки VPN въз основа на следните фактори:

 • Бърза скорост на връзката
 • Не съхранява дневници
 • Мощно криптиране
 • Лесен за инсталиране

Ето списък с най-добрите VPN за Kodi, които можете да използвате през 2020 г .:

1. PureVPN – Има специална добавка Kodi VPN

Purevpn-най-добре VPN-за-Kodi

PureVPN е нашето № 1 избор за потребителите на Kodi защото има свой аддион Kodi VPN. Инсталира се лесно и работи доста добре при деблокиране на добавки.

С над 2000 сървъра които са разпространени навсякъде 140+ държави, можете да получите достъп до всяко безплатно съдържание от всяка точка на света. Плюс това, има a 256-битово криптиране което напълно скрива вашия трафик на Kodi.

Друго хубаво нещо за PureVPN е, че той поддържа P2P споделяне на файлове, които много VPN липсват. Можете да свържете PureVPN с 10 устройства едновременно.

PureVPN работи с почти всяка операционна система и устройства като Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, и още.

Не е най-евтиното, но предлага достъпна цена от $ 2.91 / месец с 31-дневна гаранция за връщане на парите. 

Вземете гаранция за връщане на парите в PureVPN31 дни

2. Surfshark – най-евтиният VPN за Kodi

Surfshark-най-добре VPN-за-Kodi

Surfshark е един от най-евтиният VPN за Kodi наличен само за 1,99 долара / месец. Той е не само достъпен, но и носи пламтяща бърза скорост.

Харесва ми всичко за този VPN, но фактът, което го прави най-добър за Kodi е, че той може да се използва на неограничени устройства едновременно. С един акаунт използвайте Surfshark на всяко устройство.

то е със седалище на Британски остров Вирджиния няма закони за запазване на данни. Дори ако правителството поиска данни на потребителите, то няма да може да им даде нищо от това не съхранява регистрации.

Това е единственият VPN, който има a функция за превключване на убийства на Amazon Fire TV Stick. Ако използвате Kodi на Fire TV, тогава по-добре включете тази функция, тъй като тя държи вашия истински IP адрес скрит, дори ако VPN връзката падне.

Приложението Surfshark е достъпно на всички устройства като Windows, Mac, Linux, iOS, Android, рутери, Року и други. Дори и с достъпната цена, вие също получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите също.

Вземете 30-дневна гаранция за връщане на парите в Surfshark

3. ExpressVPN – най-сигурен VPN, докато стрийминг

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN несъмнено е най-бързият и най-сигурният VPN сред този списък. Когато използвате ExpressVPN с Kodi, той едва се буферира или има проблеми с поточното предаване.

Той използва най-силното криптиране, т.е.. 256-битово AES криптиране това ще запази вашата онлайн активност над Kodi напълно скрита и също така ще запази оригиналния ви IP адрес.

ExpressVPN има невероятна защита на поверителността, функции за сигурност, с 3000+ високоскоростни сървъри и невероятни функции за стрийминг като разделен тунел и убийте превключвател.

Въпреки че е леко скъп, т.е. наличен за $ 8.32 / месец, той все още е най-сигурният VPN, който някога ще намерите.

Той е съвместим с много други операционни системи като Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, и т.н..

Вземете гаранция за връщане на парите ExpressVPN30 дни

4. CyberGhost – най-добрият надежден VPN

Cyberghost-VPN-Kodi

CyberGhost е лесно най-надеждният VPN, тъй като има най-силно криптиране, бърза скорост, и дори не съхранява регистрации.

Когато се опитах да използвам CyberGhost VPN на Kodi, приложението му предложи кой сървър ще има най-добрата оптимална скорост. Приложението ви казва скоростта и натоварването на всеки от неговите сървъри.

Ако намерите сървър, който има бърза скорост с по-малко натоварване, винаги можете да опитате да се свържете с този сървър за по-бърза скорост. В момента го има 5900 сървъри и наличност в 89+ държави.

CyberGhost може да се използва на почти всички основни платформи като Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, и т.н..

С един CyberGhost акаунт можете да се свържете 7 устройства едновременно. Той струва само $ 2,75 / месец с a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Получете Cyberghost45-дневна гаранция за връщане на парите

5. NordVPN – Най-добър потребителски VPN

NordVPN-най-добре Kodi-VPN

NordVPN е единственият VPN, който предлага двойно VPN криптиране. Това означава, че криптира вашия интернет трафик не веднъж, а два пъти.

Дава ви достъп до всички телевизионни канали на живо на Kodi и също така деблокира някои от невероятните добавки за безплатни филми и телевизионни предавания. То има 5 500+ сървъра наличен в 60 държави.

Тъй като е със седалище в Панама, в Панама няма закони за запазване на данни. Също така не съхранява историята на сърфирането ви или следи вашия IP адрес.

Вие получавате 100% частен поток гарантиран и скоростта също е много бърза. Предлага се на много различни устройства като Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, и още.

Той също е сравнително достъпен. Той струва само $ 3,49 / месец с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако искате да знаете повече за това VPN, тогава прочетете нашето ръководство за NordVPN Kodi.

Получете NordVPN30-дневна гаранция за връщане на парите

6. IPVanish – Лесен за използване и настройка

Best-VPN-за-Kodi-IPVanish

IPVanish е доста популярен в общността на Kodi и с право, тъй като можете да получите достъп до всички добавки на Kodi с неговите 1300 сървъра които са разположени напречно 75+ места.

Той криптира вашия Kodi трафик или всяко безплатно съдържание, което гледате от Kodi с помощта на 256-битово AES криптиране. 

С един IPVanish акаунт можете спокойно да гледате Kodi от 10 едновременни устройства. Ако се притеснявате, че ще запази регистрационни файлове или вашата история на потоци, няма нужда да се притеснявате, защото това НЕ съхранява журнали.

IPVanish е наличен на всички устройства, включително Windows, Mac, iOS, Linux, Android, и още. Цената е малко скъпа и се предлага за $ 3.25 / месец само с a 7-дневна гаранция за връщане на парите. 

Вземете гаранция за връщане на парите с IPVanish7 дни

Как да инсталирате VPN на Kodi (5 прости стъпки)

За да инсталирам VPN на Kodi, ще използвам PureVPN като пример. Просто следвайте тези 5 прости стъпки:

Етап 1: Регистрирайте се с PureVPN (Нашият най-препоръчителен VPN)

Стъпка 2: Изтеглете и Инсталирай Приложение PureVPN на всяко предпочитано устройство

Изтегляне-PureVPN-за-Kodi приложенията

Стъпка 3: отворено Приложението PureVPN и изберете САЩ сървър или всеки друг сървър

PureVPN-Kodi приложенията

Стъпка 4: Кликнете Connect върху зелената икона

PureVPN приложенията

Стъпка 5: Сега Отворете Kodi и започнете да предавате филми или телевизионни предавания

Kodi стрийминг

Вземете гаранция за връщане на парите в PureVPN31 дни

Можете също да разгледате нашето ръководство, което ви показва много различни начини за инсталиране на VPN на Kodi.

Как да проверите дали VPN работи на Kodi

Въпреки че хората инсталират VPN на Kodi, те все още са любопитни да разберат дали това дори работи. Възникват някои от често срещаните въпроси: „Безопасни ли сме при поточно предаване?“ „Как да разберем, че трафикът ни е криптиран?“.

Ще отговоря на всички тези въпроси, като просто извърша прост тест, който ще ви уведоми дали VPN работи с Kodi или не. Изпробвайте тези прости стъпки:

Стъпка 1: Свържете се до VPN сървър на вашето VPN приложение

Стъпка 2: отворено Kodi на вашето устройство

регистрация, ако VPN--е-работа-стъпка-2

Стъпка 3: Кликнете върху Настройки икона

регистрация, ако VPN--е-работа-стъпка-3

Стъпка 4: Изберете Системна информация

регистрация, ако VPN--е-работа-стъпка 4

Стъпка 5: Вече можете да видите, че вашият IP адрес е променен

регистрация, ако VPN--е-работа-стъпка 5

Защо имате нужда от VPN за Kodi?

Да! Много ви трябва VPN, докато стриймирате на Kodi. Има много причини, поради които ще обсъдя скоро, но най-важната е защитата на идентичността.

Ето 3-те причини, поради които се нуждаете от VPN с Kodi:

идентичност защитаЗащита на идентичността

Вашият доставчик на интернет услуги знае вашия истински IP адрес. Ако гледате безплатно съдържание в Kodi, вашият интернет доставчик или ще намали скоростта на вашия интернет, или ще ви изпрати известия за нарушаване на авторски права.

За да избегнете всичко това, VPN ще кодира вашия интернет трафик или каквото и да предавате на Kodi. Вашият интернет доставчик няма да разпознае, че предавате безплатно безплатно съдържание, тъй като вече е шифровано.

защитна стенаГео ограничение на заобикалящия

Някои от добавките на телевизия на живо като cCloud TV и други са безплатни да предават 100+ канала от цял ​​свят. Въпреки че са безплатни, е възможно да не гледате всички тези канали, освен ако нямате VPN.

Например, ако сте в Съединените щати и искате да гледате испански телевизионен канал, най-вероятно ще се окажете с грешка, „проверете дневника за повече информация.“

Но ако се свържете с испански VPN сървър и след това гледате същия телевизионен канал, той ще предава перфектно.

зловреден софтуер за защитаПазете се от зловреден софтуер

Както казах много пъти, Kodi е софтуер с отворен код. Това означава, че всеки човек може да създаде добавка и да разпространи вирус на вашия компютър.

Тъй като има тонове добавки, които се създават всеки ден, невъзможно е да се каже коя е ясна от всеки зловреден софтуер. Просто получавате URL адреса и го изтегляте.

Това прави вашето устройство уязвимо за хакване. VPN не позволява на хакерите да влязат в устройството ви или да откраднат важната ви лична информация.

За повече информация винаги можете да прочетете нашето ръководство за това, защо ми трябва VPN за Kodi.

VPN е толкова полезен в Windows, Mac, iOS и Android, колкото е полезен за FireStick. Можете също така да видите нашия най-добър списък с VPN за Amazon FireStick, за да защитите вашия Fire TV по време на поточно предаване.

често задавани въпроси

Мога ли да използвам безплатен VPN на Kodi?

Бих предложил само да използвате само онези безплатни VPN за Kodi, които не регистрират вашите данни. Ще трябва също да проверите дали имат ограничение за ограничаване на данни, защото ако го направят, скоро ще свърши поради поточно предаване.

Имам ли нужда от VPN у дома?

Независимо дали сте вкъщи или някъде са публични, ще ви е необходим VPN за поточно предаване с Kodi, за да защитите личните си данни. Тъй като всички сме останали у дома, има повече нужда от използване на VPN от всякога.

Има ли Kodi VPN?

Kodi няма официално VPN приложение. Ето защо е важно да инсталирате най-добрия VPN за Kodi, докато стриймирате.

Ключови заведения

Kodi е в състояние да предава всяко безплатно безплатно съдържание, което можете да намерите в интернет днес. Излъчва филми, телевизионни предавания, телевизия на живо и спорт.

Всъщност това е най-добрият начин да освободите доставчиците на премиум кабел и да преминете към Kodi. Но за да скриете своята онлайн активност от вашия доставчик на интернет услуги, ще трябва да използвате VPN.

Това ръководство изброява и обяснява най-добрия VPN за Kodi, който поддържа вашата онлайн активност скрита, за да можете спокойно да предавате цялото безплатно съдържание.

Нека ви напомня, че нашата основна препоръка е използването на PureVPN. Въпреки че разполагате с Kodi VPN addon, той има силно криптиране, което напълно скрива вашия онлайн трафик или каквото и да предавате в Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map