Частен достъп до Интернет Netflix | Достъп до американски и японски Netflix с PIA VPN

Частният достъп до Интернет Netflix беше един от най-популярните VPN за услугата Netflix. VPN беше използван в глобален мащаб от много стрийминг-маниаци за отблокиране на ограничено съдържание и заобикаляне на гео-ограничения. Частният достъп до Интернет обикновено се нарича PIA и има 3226 сървъра в 33 страни по света.


PIA повдигна вежди в поточната индустрия, след като избухна новината, че PIA Netflix вече не работи. Това означава, че потребителите на PIA вече не могат да имат достъп до американската библиотека Netflix от другаде освен от САЩ.

Защо ще ви трябва VPN за NetflixNetflix библиотеки-около-света

Netflix наистина е най-добрата услуга за стрийминг, достъпна в целия свят, но фактът, че много хора не знаят е, че тя не предоставя подобно съдържание във всеки регион. Той има различни библиотеки за много регион и във всяка библиотека съдържанието не е сходно. URL адресът на Netflix остава същият като Netflix.com за всеки регион. Но когато влезете в него, библиотеката е различна във всеки регион.

Причината за тази разлика в библиотеките на Netflix са лицензионните и регулаторни ограничения от доставчиците на съдържание. Както беше забелязано, библиотеката на Netflix в САЩ има най-много и най-добри шоута в сравнение с всички други регионални библиотеки на Netflix.

Научете повече: Показва за гледане в Netflix

Има определени популярни предавания, които потребителите на Netflix желаят да гледат. Но поради липсата им в библиотеката са разочароващ фактор за тях.

Наблюдателите на Binge са много конкретни по отношение на своите приоритети в съдържанието и се чувстват безпомощни поради тези ограничения. Друго, което трябва да се разбере е, че потребителите не могат да получат достъп до библиотеката на Netflix в САЩ, тъй като няма възможност за превключване между библиотеките със съдържание.

Тази недостъпност на съдържанието за потребителите на Netflix от други региони може да бъде заобиколена само с помощта на VPN.

Чрез VPN можете да се свържете с американски сървър и да влезете в своя Netflix акаунт. Системата Netflix ще открие вашия маскиран IP адрес в САЩ и ще ви осигури достъп до библиотеката на Netflix в САЩ.

Това наистина е най-добрият начин да гледате каквото предаване искате да предавате в Netflix без никакви излишни. Всяка VPN услуга предоставя множество сървъри по целия свят, което ви позволява да изберете желания от вас регион.

Няма друг начин за заобикаляне на гео ограниченията на библиотеката на Netflix в САЩ.

Как Netflix блокира VPN?

Практиката да се използва VPN услуга за стрийминг с Netflix започна постепенно да се увеличава и Netflix скоро го забеляза. Притежателите на лицензи и доставчиците на съдържание печелят чрез поточно предаване на това съдържание. И достъпът до това съдържание чрез VPN услуги предизвика проблеми за тях.

Доставчиците на съдържание / лицензиращите страни оказват натиск върху Netflix, за да гарантират безопасното разпространение на тяхното съдържание и да блокират такива прокси сървъри и VPN. Затова Netflix актуализираха своите системи и започнаха да откриват и блокират прокси сървъри и VPN.

Netflix сървърите откриват дали потребителят се опитва да получи достъп до видеото използва VPN или не, като съответства на местоположението на вашия DNS и вашия IP адрес. Ако те съвпадат, тогава Netflix сървърът няма да може да открие използването на VPN. Но ако има разлика между вашия IP адрес и DNS местоположението, той ще открие използването на VPN и ще покаже грешка.

Шансовете да бъдете открити от Netflix сървърите са високи, ако използвате безплатни VPN и онлайн прокси сървъри. Тъй като някои насочват трафика си само през различни DNS, докато други маскират само вашия IP адрес. И двата протокола трябва да съвпадат и това е, което те не предоставят.

Използването на надеждна VPN услуга за достъп до друга библиотека на Netflix ще гарантира вашата поверителност и достъп.

Дали частният достъп до интернет / PIA работи с Netflix?

Попаднах на няколко блога и ръководства, в които се посочва, че PIA може да заобиколи гео ограниченията на библиотеката на Netflix.

Нека разкажа този мит за вас!

Частният достъп до Интернет Netflix не работи с деблокиране на Netflix, тъй като използва за предоставяне на сървъри от Силиконовата долина за достъп до Netflix и всички тези сървъри вече са забранени.

Алилуя!

PIA работеше с Netflix, но това беше преди време! PIA не предоставя достъп до Netflix за заобикаляне на гео ограниченията на библиотеката. Благодарение на прекъсването на VPN на Netflix, което деактивира PIA за предоставяне на достъп до Netflix.

Преодоляване на PIA Netflix

PIA не работи с Netflix; нека този факт потъне, защото това не е голям проблем. Има метод за обмен на PIA Netflix, който може да се използва за стрийминг с Netflix и ако това също не работи, има много други алтернативни VPN, които могат да се използват.деблокирайте netflix

Изпълнете следните стъпки от решението на PIA Netflix:

 1. Конфигурирайте рутера, който използвате DD-WRT и след това го свържете към всеки PIA сървър на САЩ.
 2. Сега изтеглете PIA клиента за Windows и се свържете с американски сървър на вашия компютър или лаптоп.
 3. След като и двамата, вашият компютър и рутер са свързани към VPN сървър, опитайте се да получите достъп до Netflix. Гео ограничението ще бъде заобиколено и ще имате достъп до US Netflix библиотека.

Ако това решение ви се струва сложно, опитайте да използвате алтернативна VPN услуга като ExpressVPN, PureVPN или NordVPN, която не изисква никакви решения. ExpressVPN Netflix и NordVPN Netflix сървърите са невероятни от гледна точка на тяхното ограничаване, заобикаляйки и скоростта.

Частен достъп до Интернет Япония

Много потребители смятат, че US Netflix Library е най-голямата библиотека по отношение на броя на съдържанието. Въпреки това, наскоро разбрах, че библиотеката в Япония Netflix има повече съдържание от американската библиотека, което я прави най-голямата библиотека със съдържание на Netflix в света. Той има около 300 повече заглавия на съдържание в сравнение с библиотеката на Netflix в САЩ.частен достъп до интернет netflix Япония

Можете да получите достъп до библиотеката на Япония Netflix лесно с частен достъп до интернет Netflix. За да направите това, просто се свържете с японски сървър, предлаган от PIA. След като се свържете с японски PIA сървър, отидете на Netflix и влезте в акаунта си. След като влезете, ще видите цялата библиотека на Япония Netflix.

Насладете се на достъпа до най-голямата библиотека на Netflix и се похвалите пред приятелите си!

Частен преглед на интернет в Netflix Reddit

Частният достъп до Интернет Netflix е изправен пред много критики, тъй като не е в състояние да предостави достъп до американската библиотека Netflix на своите потребители. Ето какво каза старшият вицепрезидент по опит на клиентите в частния достъп до Интернет относно притесненията на потребителите относно Reddit:

Коментар от дискусия Коментар на IaisonQ от дискусия "Netflix на PIA".

Вие се натъквате на хора, които не знаят какво се случва в индустрията от време на време, точно както този човек, който няма представа, че PIA вече не работи с US Netflix:

Коментар от дискусия коментар на stimy от дискусия "Никой никога не споменава частния достъп до Интернет тук, но през цялото време гледам Netflix през VPN".

заключение

PIA може да не е в състояние да осигури достъп до библиотеката на Netflix в САЩ, но работи с други регионални библиотеки на Netflix, тъй като засега PIA сървърите са забранени само в САЩ. PIA е в центъра на вниманието заради добрата си скорост и честотата на свързване, които са много предпочитани от наблюдателите.

Частният интернет достъп е добра VPN услуга, но фактът, че PIA не е приятелски настроен с Netflix, много навреди на репутацията му. Слуховете са, че работят в създаването на някои нови IP и сървъри в САЩ, за да предоставят на потребителите достъп до US Netflix и можем само да изчакаме да видим дали това е вярно.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map