ExpressVPN Netflix | Достъп до американския Netflix с ExpressVPN App

Опитвате се да получите достъп до най-доброто съдържание в Netflix и не можете да го направите? Опитайте да комбинирате най-добрата VPN услуга с най-добрата услуга за стрийминг. Точно така, опитайте ExpressVPN Netflix комбинация и получите достъп до пълната Netflix US или библиотеката на която и да е държава във вашата страна.


Разгледайте нашия екскурзовод и вижте как можете да се насладите на стрийминг с ExpressVPN или пълни опции на Netflix VPN.

Гео ограничителни библиотеки на Netflix

Netflix не е популярен само заради качеството си на съдържание, но също така предоставя разнообразие от съдържание.

Американската Netflix разполага с най-голямата библиотека за филми и телевизионни предавания с 4,593 филма и 1,157 телевизионни предавания и брои.

Въпреки че разполага със съдържание от цял ​​свят, библиотеката на Netflix в САЩ е ограничена за географски достъп и до нея можете да получите достъп само в САЩ и можете да разберете какво шоу трябва да гледате в Netflix.

Всяка страна, в която Netflix оперира, има различна библиотека поради проблеми с авторските права. Региони като големи азиатски страни и други европейски страни получават само 5% -25% достъп до пълната библиотека. Основната причина за това гео ограничение е разликата в политиките и регулациите за авторски права, които варират в различните региони. Преди частният достъп до интернет сървърите на Netflix лесно отмина това ограничение. Но нещата са се променили и ExpressVPN се справя доста добре, като е най-добрият Netflix VPN.

Expressvpn Netflix работещи сървъри

Много VPN услуги твърдят, че заобикалят ограниченията на Netflix, но тези твърдения не винаги са напълно верни и много пъти се оказват грешни. Потребителите, които са нови в света на стрийминга, са попаднали в подобни подвеждащи твърдения и в крайна сметка купуват VPN услуги, които не са достатъчно способни да заобиколят ограниченията на библиотеката на Netflix.

За да потвърдим възможностите за достъп на ExpressVPN сървърите, ние се свързахме с тяхната поддръжка и те ни гарантираха, че техните сървъри работят.

Expressvpn netflix сървъри

nordvpn netflixОчакваме с нетърпение да предавам Netflix? ExpressVPN деблокира Гео ограничение на Netflix За да получите достъп до Netflix САЩ, Великобритания или библиотеката на която и да е друга държава. Препоръчваме ви да използвате VPN и да промените местоположението си в желаната държава, за да предавате поточно всичко, налично в Netflix.expressvpn cta

Дали ExpressVPN заобикаля ограничението на Netflix Geo? Истинско тестване

Решихме да тестваме твърденията на ExpressVPN, че техните сървъри могат да имат достъп до гео ограниченията на Netflix и да осигурят достъп до библиотеката на Netflix в САЩ. Следователно ние закупи ExpressVPN пакетна схема, свързана с американски сървър и достъп до Netflix.com и ние имахме достъп до библиотеката на САЩ на Netflix. ExpressVPN е високо надежден доставчик за стрийминг и можете да прецените това от факта, че дори потребителите на Kodi го наричат ​​един от най-добрите Kodi VPN.

Ако искате да получите достъп до Thor Ragnarok или някой от любимите ви филми от библиотеката на САЩ извън САЩ, ще получите следното съобщение.

Дали ExpressVPN заобикаля ограничението на Netflix Geo? Истинско тестване

Това изображение, показано по-долу, означава популярния филм „Thor Ragnarok“, който е достъпен само в САЩ, отблокиран от друг регион чрез топ VPN.

Грешки / проблеми на Expressvpn Netflix

Грешки в ExpressVPN Netflix

Има някои грешки, с които може да се сблъскате, докато се опитвате да получите достъп до Netflix с ExpressVPN. Ето списък с грешки в ExpressVPN Netflix:

1. Конфликт на IP адрес

Вероятно е да се сблъскате с тази грешка, въпреки че сте свързани към VPN сървър. Понякога вашият IP не се променя след свързване към сървъра. Честа грешка възниква при почти всяка VPN услуга поради някои грешки и технически повреди. В такъв случай, когато вашият IP не е маскиран или променен и се опитате да получите достъп до Netflix, нямате достъп до него.

2. DNS проблем

Понякога сайтът, до който се опитвате да получите достъп, извлича вашия DNS от вашия интернет доставчик, тъй като той е оставен в кеша на вашето устройство и по този начин създава проблеми за вас. Защитната стена и сървърите на Netflix са много умни и те откриват вашите DNS и IP контури много лесно. Следователно такива грешки не могат да ви позволят да заобиколите ограниченията на Netflix.

3. Неправилна конфигурация на прокси

Конфигурацията на прокси браузъра ви може да не е актуална или може да е неправилно конфигурирана, което ви създава проблеми. Ако вашият прокси не е конфигуриран правилно, няма да имате достъп до библиотеката на Netflix US.

4. ExpressVPN сървърите не работят / не реагират

Често срещан проблем при всички VPN услуги е безотговорността, ако сървърите могат да се случат по всяко време. Фактът, че Netflix започна да блокира VPN и прокси сървъри, създаде голям проблем за много VPN услуги. Само няколко VPN услуги са успели да заобиколят ограниченията и при такива обстоятелства, когато сървърите не работят, потребителят трябва да страда.

ExpressVPN Netflix не работи

1. Конфликт на IP адрес

Това е често срещана грешка и може лесно да се поправи. Просто рестартирайте приложението си ExpressVPN и опитайте да се свържете отново с желания VPN. След това проверете дали вашият IP ще бъде променен.

2. DNS проблем

Ако използвате Windows, можете да поправите тази грешка, като следвате стъпки:

 1. Отидете в стартовото меню на вашия компютър > Кликнете върху Всички програми > Кликнете върху Аксесоари.
 2. Изберете функцията за изпълнение от тук или ако използвате usinf Window 8 или 10, а след това просто натиснете клавишите „Windows Key + R ” за да отворите функцията Run.
 3. Сега напишете „ПМѓ полето за команда на диалоговото поле.
 4. Когато се отвори командния ред, въведете “ipconfig / flushdns” и натиснете Enter.

Вашият DNS вече ще бъде зареден и вие ще имате достъп до US библиотеката на Netflix.

3. Неправилна конфигурация на прокси

Конфигурирането на прокси и настройките за връзка на браузъра е малко сложно и сложно. Следователно, всеки браузър има пълна процедура за отстраняване на неизправности за такива случаи в ръководството за помощ. Ако се сблъсквате с такъв проблем, щракнете върху съответния браузър за решението:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. сафари

4. ExpressVPN сървърите не работят / не реагират

Ако се сблъскате с такъв проблем, когато свързването със сървър не успее, свържете се с поддръжката на ExpressVPN на живо веднага. Ако това не помогне, опитайте да се свържете ръчно с DNS севера ръчно. Ние предоставихме връзката към конфигурацията на сървъра на ExpressVPN DNS по-долу, кликнете върху него, за да проучите повече:

 1. Конфигурация на DNS сървър за Windows
 2. Конфигурация на DNS сървър за Mac
 3. Конфигурация на DNS сървър за Linux

Отзиви за Netflix ExpressVPN Reddit

Наблюдателите на Binge по целия свят използват ExpressVPN за стрийминг в Netflix и изглежда, че те се забавляват чудесно с него. Причината да използваме думата „изглежда“ е заради потребителските отзиви, които са достъпни в Reddit. Ето, вижте:

Коментар от дискусия Коментар на BlindSins от дискусия "какви са ExpressVpn американски сървъри, които все още работят с Netflix ?".

Тази тема беше въпрос за работещите сървъри и потребителят отговори подробно и допълни поддръжката на ExpressVPN.

Коментар от дискусия .

Ето още една тема, човекът, който е започнал тази тема, изглежда много романтичен и изглежда така, сякаш е приел термина „Netflix и хлад“ на напълно ново ниво. Както и да е, на зададения от него въпрос беше отговорено много точно и човекът похвали ExpressVPN за Netflix.

Блокиран Expressvpn Netflix през 2018 г.

Netflix засече голям брой потребители, които имат достъп до библиотеката в САЩ чрез VPN услуги и прокси сървъри. Това очевидно предизвика голяма тревога за Netflix и затова те започнаха да планират да блокират тези VPN и прокси услуги.

Netflix внедри уникална система за откриване на VPN, която блокира трафика, идващ през VPN сървъри.

Това е причината много потребители, които се опитват да получат достъп до Netflix с VP услуги, да се провалят.

В началото много водещи VPN услуги, включително ExpressVPN, не успяха да получат достъп до Netflix US, но най-хубавото в ExpressVPN е, че той намери начин за достъп до Netflix и сега сървърите му в САЩ са в състояние да заобиколят реализираните ограничения много лесно.

Въпреки това, този преследване на котки и мишки ще продължи и nе може Netflix отново да се опита да свали ExpressVPN, но това тепърва ще се вижда. В случай, че може да се наложи или потребителите да изчакат известно време, докато VPN сървърите започнат да работят отново или трябва да изберат друга VPN услуга, която би могла да им позволи достъп до Netflix.

Как да купя ExpressVPN за Netflix отвсякъде

Купуването на ExpressVPN за Netflix е много лесна процедура и можете да закупите ExpressVPN от всеки регион по света, като просто следвате тези стъпки:

 1. Отидете на уебсайта ExpressVPN и щракнете върху раздела „Вземете ExpressVPN“.
 2. Ще се отвори нова страница, на която ще бъдат показани всички пакетни планове.
 3. Изберете желания пакет.
 4. Въведете своя имейл адрес за регистрация.
 5. Изберете начина си на плащане.
 6. Въведете вашите данни, информация и щракнете върху „Присъединете се сега“.
 7. След като кликнете върху „Присъединете се сега“, ще получите имейл, съдържащ вашите идентификационни данни за вход.
 8. Сега изтеглете приложението ExpressVPN и го инсталирайте на вашето устройство. Конфигурирайте приложението и влезте в приложението с предоставените идентификационни данни.
 9. Изберете предпочитан американски сървър за връзка и отворете netflix.com.

Там го имаш, лесно!

Работи ли ExpressVPN с Netflix?

Да, ExpressVPN работи с Netflix, а други потребители и доставчикът на услуги също са го потвърдили. Тествахме го също така, за да сме сигурни, че твърденията на доставчика на услуги са верни.

Заключителни думи

Netflix е водещата поточна услуга в световен мащаб в развлекателната индустрия и подобно, ExpressVPN е водещият доставчик на VPN услуги. Комбинирането на тези две услуги за гледане на binge със сигурност е нещо красиво, тъй като ви предоставя достъп до пълната библиотека на Netflix, която не можете да имате, ако сте от друг регион, различен от САЩ. Предоставихме ви пълна представа за комбинацията ExpressVPN Netflix и се надяваме, че сега няма да имате проблеми. Продължавайте поточно и бъдете в безопасност!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map