Как да гледате HBO, HBO Go And HBO Now on Kodi

HBO е водещият телевизионен канал по целия свят и това твърдение важи заради най-популярните телевизионни предавания, излъчвани от мрежата. Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, са едни от най-популярните телевизионни предавания, които се предлагат в HBO.


Нищо не струва по-добре от HBO, дори и Netflix, когато става дума за продуциране на топ телевизионни предавания. Човек обаче може да се чуди как да гледате HBO на Kodi от цял ​​свят. Това ръководство ще ви даде пълно разбиране за това как можете да предавате HBO заедно с други IPTV канали.

Това обаче трябва да се има предвид, че HBO Now и HBO Go изисква Kodi VPN за поточно предаване на канала. HBO е канал в САЩ, така че е разрешен само за няколко страни по света. Прочетете за ръководството за инсталиране.

Как да гледате HBO на Kodi Krypton версия 17.6 или по-висока

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки (зъбно колело) икона > Щракнете вътре досие мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник опция от лявата колона.Как да гледате HBO на Kodi Krypton версия 17.6 или по-висока
 2. Ще се отвори диалогов прозорец, щракнете <Нито един> и въведете това URL „Http://mavericktv.net/mavrepo“ и щракнете Добре > Назовете този източник като „отцепник” > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.инсталирайте HBO на kodi kripton
 3. Върнете се в Главно меню на Kodi и кликнете върху Добавкиmaverick хранилище за инсталиране на HBO на kodi
 4. Сега кликнете върху Икона във формата на кутия от горния ляв ъгъл.как да добавите HBO kodi addon, за да гледате игра на тронове
 5. Изберете Инсталиране от Zip файл опция от списъка > Превъртете списъка надолу и кликнете върху отцепник.HBO kodi addon ZIP файл
 6. Сега кликнете върху maverickrepo-3.8.zip и изчакайте известието.гледай HBO Go on kodi
 7. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище опция и изберете MaverickTV репо от списъка > Отидете на Видео добавки папка > Кликнете върху Maverick TVкак да инсталирате hbo на kodi firestick
 8. Кликнете Инсталирай и изчакайте известието да изскочи, когато добавката е инсталирана.как да настроите hbo на kodi jarvis
 9. Сега се върнете към Главно меню на Kodi > Кликнете върху Добавидобавки раздел > Отидете на Видео-Добавки раздел > Кликнете върху Maverick TV > Кликнете върху Maverick TV на живо и след това отидете на Телевизия на живо папка > Превъртете надолу в списъка и изберете HBO.

Как да гледате HBO на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Стартирайте Kodi Jarvis > Отидете в Система > Кликнете върху File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source > Щракнете върху None, за да напишете URL адреса http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Кликнете Готово > Въведете име за хранилище, т.е. „StreamHub“ > Кликнете върху Готово > Щракнете върху OK.
 2. Отидете на началния екран на Kodi > Кликнете върху Система > След това добавки > Изберете Инсталиране от Zip File > StreamHub > repository.streamhub.zip > Изчакайте да се инсталира.
 3. Инсталиране от хранилище > StreamHub хранилище > Видео добавки > Кликнете върху StreamHub > Инсталирай.
 4. За да гледате HBO на Kodi, отидете на началния екран на Kodi > Видео > Добавки > StreamHub > Телевизия на живо > Android API > Mobdro > Превъртете надолу и потърсете HBO, кликнете върху него и се насладете на гледането.

Как да гледате HBO на Kodi – Видеоурок

Гледайте как можете да получите HBO на Kodi 2017, като гледате видео урока. Следва пълно ръководство за инсталиране на HBO, така че да можете да гледате любимите си телевизионни предавания.

Как да гледате HBO сега на Kodi

HBO Now не е наличен в Kodi, тъй като хранилищата, използвани за поточно предаване на канала, са свалени от органите на реда. Все пак можете да гледате предавания, които излъчват на HBO Now чрез инсталиране на добавка на Covenant на Kodi.

Ръководството за инсталиране заедно с видео урок ще ви позволи да инсталирате Covenant, така че да можете да гледате предавания, които са достъпни в HBO Now. Например, можете да гледате True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley и много други предавания, без да харчите нито стотинка.

Как да гледате HBO на Kodi Fire Stick

За да гледате HBO на Kodi Fire Stick, трябва да включите отстраняване на грешки в ADB и неизвестни източници, за да можете да инсталирате HBO на Fire Stick. След това трябва да посетите началната страница на Fire Stick и да кликнете върху Приложения, които ще ви доведат до Kodi App. Ако използвате FireYst с разбит от затвора, силно се препоръчва да използвате VPN на Firestick, за да осигурите сигурност. Оттам трябва да следвате същите стъпки, както е описано за инсталиране на Kodi Krypton или Kodi Jarvis.

Как да гледате HBO сега на Kodi Fire Stick

В Kodi Fire Stick можете просто да гледате HBO Now, като изтеглите приложението HBO Now от Amazon Appstore. Това е най-лесният начин да изтеглите приложението, но изисква абонаментна такса, след като го отворите. Ако вече сте абонирани за HBO Now, само на две стъпки гледате канала.

Как да гледате HBO Go on Kodi Fire Stick

 1. За да гледате HBO Go on Kodi Fire Stick, следвайте стъпките за инсталиране по-долу:
 2. Отворете Fire Fire > Изтеглете приложението HBO Go > Отворете приложението, след като е инсталирано.
 3. Кликнете върху Активиране на вашето устройство, така че да получите код за активиране > Сега въведете този код на вашия компютър.
 4. Отворете компютъра и кликнете върху HBOGO.com/activate. Ако сте извън САЩ, ще ви е необходим Kodi VPN, за да получите достъп поради гео ограничения.
 5. На тази страница трябва да изберете Amazon Fire TV или Fire Stick и след това да продължите.
 6. Тук ще трябва да изберете вашия доставчик на телевизия > След това въведете потребителско име и парола за вашия телевизионен доставчик. В случай, че не знаете потребителско име и парола, можете да се свържете с вашия телевизионен доставчик.
 7. Сега трябва да предоставите кода си за активиране от вашия телевизор и след това да изберете Активиране на устройството.
 8. Съобщение за успех от HBO Go ще ви каже, че сте готови да гледате HBO Go. Наслади се!

HBO на Kodi Грешки / поправки

Това, че HBO е един от най-предпочитаните развлекателни канали сред потребителите на Kodi, предизвика много топлина за разработчиците на добавки. HBO на Kodi стана популярен заради стрийминг на Game of Thrones, който е най-популярното телевизионно шоу в света. Органите за борба с пиратството като DMCA забелязаха много стрийминг сайтове, които предоставиха безплатен стрийминг на това предаване, а добавките на Kodi бяха в горната част на този списък.

Много добавки на Kodi, които по-рано бяха хоствали HBO канал в библиотеката си, бяха или затворени, или трябваше да изключат HBO от там библиотеката поради репресиите от властите и антипиратския натиск от HBO Network.

По-долу са разгледани някои от най-често срещаните грешки, дължащи се на тези репресии срещу HBO пиратството:

Грешка при инсталиране на зависимостта

Провал в зависимост се появява, ако добавката хранилище е остаряла или някои файлове липсват. Ако сте изправени пред този проблем, докато използвате HBO в Kodi, тогава трябва да има нещо нередно с добавката, която използвате.

Fix

Опитайте да поправите тази грешка, като актуализирате добавката. Ако това не помогне, ще трябва да преминете към друга добавка на Kodi като тази, спомената в това ръководство.

Не можа да се свърже с хранилището

Проблемът с добавките на Kodi от трети страни е, че техните хранилища продължават да се изключват или понякога не успяват да се свържат. Причината за тази грешка е или промяната в URL адреса на хоста на хранилището или изключването на хранилището.

Fix

Първо проверете ръчно URL адреса на източника, независимо дали работи или не, като го отворите в браузъра. Ако хранилището е онлайн, проверете URL адреса на източника, който сте въвели, като отидете на File Manager. Уверете се, че сте въвели правилния URL адрес, без интервали.

В случай, че хранилището не работи, потърсете алтернативна добавка, която има HBO канал в библиотеката си, и я инсталирайте. Това е оптималното решение за такива случаи.

Опаковане всичко

HBO предлага много популярни телевизионни предавания, които е трудно да се игнорират. Можете да получите HBO на Kodi 2017, като следвате стъпките, които са подчертани в ръководството, и с помощта на които можете да гледате Game of Thrones онлайн, Westworld, Veep и много други телевизионни предавания. HBO може да бъде инсталиран и на вашето Fire Stick устройство, чийто процес на инсталиране също е предоставен. Придържайте се за по-страхотни добавки за коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map