Как да гледате NFL сезон 2020-2021 на Kodi Live Free Online Streaming

Какво представлява добавката Kodi за мрежата на NFL?

Националната футболна лига (NFL) Предсезона най-накрая стартира и мачовете ще започнат от 10 септември за сезон NFL 2020/2021. Събитието стартира с 32 отбора, които се борят за NFL корона. NFL Network е официален канал, който излъчва NFL на Kodi с мачове на живо на вашия екран.


NFL потоците може да не работят във вашия регион поради гео ограниченията. Най-добрият начин да гледате NFL на живо без ограничения или заглушаване на ISP е с VPN на Kodi. Той ще кодира трафика ви и ще защити вашата самоличност.

В това ръководство сме обсъдили как да гледате NFL на Kodi. Освен това обсъдихме официалните добавки на Kodi и добавките на Kodi от трети страни, които могат да бъдат инсталирани на Kodi Krypton и Jarvis. С посочените по-долу добавки гледайте NFL Network на Kodi 2020.

 1. Билети за неделя Kodi NFL 2020
 2. Как да гледате NFL на официалния NFL Addon
 3. Как да гледате NFL на безплатен NFL Addon
 4. Как да гледате NFL на Kodi 16
 5. Как да гледате NFL Highlights / Replays on Kodi
 6. Как да гледате NFL на Kodi Firestick
 7. Как да получите Kodi NFL GamePass безплатно

Как да гледате NFL на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

Както бе обсъдено по-рано, за да гледате NFL на Kodi или спорт на kodi, ви се предлагат две възможности. Можете или да гледате NFL с официални добавки, които изискват абонамент, или можете да гледате NFL с добавки на трети страни без абонамент. Обсъдихме длъжностното лице с абонамент и трети страни без метод на абонамент.

Как да гледате NFL игри на Kodi (Официални добавки)

1) NFL Game Pass на Kodi

 1. отворено Коди > Отидете на Добавки > Сега превъртете надолу и кликнете върху Downloads раздел.Как да гледате NFL на kodi
 2. Сега кликнете върху Видео добавки.Как да гледате nfl на kodi kripton версия 17 или по-нова
 3. Тук ще видите списък с добавки, които са налични на вашия Kodi > Превъртете надолу, за да намерите NFL Game Pass добавка и кликнете върху нея > Сега кликнете Инсталирай.nfl игра премина на kodi
 4. За да видите добавката, върнете се на Начален екран на Kodi > Кликнете върху Добавки > Видео добавки > NFL Game Pass > Въведете Потребител и парола.nfl при настройка на kodi
 5. Можете да се абонирате за NFL ТУК. Има еднократно плащане на САЩ$ 124.99, докато можете също да плащате на вноски в САЩ$ 44.99 / вноска.

nfl официален kodi addon

2) NFL.com на Kodi

 1. отворено Коди > Кликнете върху Добавки раздел, разположен във вертикално меню от лявата ви страна > Сега кликнете върху Downloads раздел.
 2. Изберете Видео добавки опция от списъка.
 3. Има списък с добавки, които ще се появят подредени по азбучен ред > Намерете и кликнете върху NFL.com > Кликнете Инсталирай.Как да гледате NFL на NFL.com addon
 4. Върнете се на Начален екран на Kodi > Отидете на Добавки > Тогава Видео добавки > От дясната страна на екрана ще видите списък с добавки, превъртете надолу и щракнете върху NFL.com и Наслади се!nfl.com на коди криптон версия 17 или по-нова
 5. NFL.com Добавката за Kodi не показва мачовете на NFL на живо, а само акценти и анализ.

Как да гледате NFL игри на Kodi без абонамент (добавки на трети страни)

1) Електрически свод за NFL

Elektra Vault разполага с повече от NFL мачове или други спортове, които искате да видите. Предлага филми, телевизионни предавания и документални филми. Ето нашето ръководство за инсталиране на Elektra Vault на Kodi.

 1. След като инсталирате Електро свод, Отвори добавка > Превъртете надолу, за да кликнете върху Спортни събития на живо.Как да гледате NFL на Kodi без абонамент
 2. Всеки път, когато шоуто е на живо, то ще се появи в този списък, точно както изображението по-долу.

как да гледате nfl на свод на elektra

2) Спортен свят

Sports World е създаден специално за спортни фанатици, където можете да гледате много канали, които показват мачове на NFL на живо. Инсталирайте добавката Sports World от нашето ръководство.

 1. След като инсталирате Спортен свят Коди добавка, отворете я > Сега кликнете върху Спортни канали.Как да гледате NFL в Sports World
 2. Тук ще видите списък с канали, които в момента се показват от Sports World > Кликнете NFL мрежа или Sky Sports тъй като и двата канала показват NFL съвпадения. Наслади се НФЛ на Kodi 2018.

Как да гледате NFL игри на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

1) NFL Game Pass

 1. отворено Коди Джарвис > Кликнете върху Система Меню > След това изберете Добавки.
 2. Сега отидете на Инсталиране от хранилище > Намерете и кликнете върху Хранилище за добавки Kodi.
 3. Кликнете върху Видео добавки > След това превъртете надолу и потърсете NFL Game Pass > Инсталирай.
 4. След като бъде инсталиран, той ще поиска документ за самоличност и парола. Абонирайте се с Уебсайт на NFL това струва САЩ$ 124.99 еднократно плащане.

Как да гледате NFL Games Highlights / Replays on Kodi

 1. отворено Коди Джарвис > Изберете Система опция, разположена отпред > Кликнете върху Добавки.
 2. Сега изберете Инсталиране от хранилище опция > Превъртете надолу и изберете Хранилище за добавки Kodi.
 3. Сега отидете на Видео добавки > Намерете и кликнете върху NFL.com > Кликнете Инсталирай.
 4. Тази добавка е абсолютно безплатно, но не показва мачове на NFL на живо. Можете обаче да видите подчертаване, анализ преди мача и анализ след мача.

Как да гледате NFL на Fire Stick

За да гледате NFL на Kodi Fire Stick, смятаме добавка на Elektra Vault от трета страна, която може да се наложи да настроите VPN на Firestick. Следвайте стъпките по-долу, за да гледате NFL на Kodi Fire Stick:

 1. Отвори си Fire Stick устройство > Отидете на Настройки > Тогава Система > Сега кликнете върху Опции за програмисти > Тук трябва да включите Отстраняване на грешки в ADB и Включете Приложения от неизвестни източници.
 2. Сега отидете на Начална страница на Fire Stick > Кликнете върху опцията за търсене в горния ляв ъгъл и потърсете Kodi > Отворете Kodi.
 3. Сега следвайте стъпките, както е подчертано в нашето ръководство, за да инсталирате Elektra Vault на Kodi.

Kodi NFL Sunday Tickets 2018

IPTV Subs е отлична добавка Kodi, която разполага с много PPV и поточно предаване на популярни спортни събития. Въпреки това билетът за неделния джайлбрейк NFL неделя е възможен, но не се препоръчва.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket е канал, който е посочен в тази добавка, който показва мачовете на NFL на живо.

Страхотната характеристика на тази добавка е многото канали за билети за NFL Sunday Ticket, които показват едновременно NFL съвпадения. Ако има 4 мача, които се играят едновременно, той ще раздели каналите си, за да представи всички тези канали. Стъпки за инсталиране на IPTV Subs са дадени по-долу:

 1. отворено Коди Криптън > Кликнете върху зъбна форма Икона за настройки > Изберете File Manger > Кликнете два пъти Добавяне на източник.
 2. кран ‘Нито един’ и тип URL http://gfservers.com/repo/ > Кликнете Добре > Име на типа „GF сървър“ > Кликнете Добре.
 3. Върнете се на Главно меню на Kodi > Отидете на Добавки > Инсталатор на пакети икона в горния ляв ъгъл > Кликнете върху Инсталиране от Zip File > GF сървър > След това изберете repository.gfserver.zip.
 4. Сега отидете на Инсталиране от хранилище > GF сървъри > Видео добавки > IPTV Subs > Инсталирай > Абонирайте се ТУК за IPTV Subs с САЩ$ 13 / месечно или САЩ$ 132 / годишно абонамент.

Как да получите играта Kodi NFL Pass Pass Free

NFL Game Pass добавка изисква абонамент, който трябва да платите еднократно, за да гледате всички мачове на NFL за сезона. Няма начин да получите Kodi NFL Game Pass безплатно, но можете да се възползвате от услугата за 7-дневна безплатна пробна версия. Можете да прекратите безплатна пробна версия по всяко време.

Как да гледате Kodi NFL Replays

За да гледате Kodi NFL преигравания, акценти и експертно мнение, можете да инсталирате добавката за Kodi NFL.com, предоставена в този блог. Това е официална добавка на Kodi и може да се намери в хранилището на добавки Kodi. Тази добавка ви дава пълна представа за отборите, играчите и техните стратегии.

The Wrap Up

Добавките на Kodi, които са подчертани в този блог, успешно предават NFL Network на Kodi 2018. NFL е един от четирите най-популярни спорта в цяла Северна Америка и има голям фен. Този блог представя как да гледате NFL на Kodi и Fire Stick. Затова се радвайте да гледате NFL с Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map