Как да гледате UFC 223 на живо онлайн безплатно на Kodi

Забележка: UFC 223 приключи, но Макгрегор срещу Хабиб тази година придобива много свръх. Можете да гледате Макгрегор срещу Хабиб на живо онлайн.


UFC 223 е на път да изненада феновете на UFC с изключително вълнуващо каране и сблъсък между най-добрите титани в света в най-популярния турнир за смесени бойни изкуства в бранша. С цялата изпомпване на адреналин, феновете на UFC гледат любимите си бойци да се бият в Октагона.

Но какъв по-добър начин да гледате UFC 223 мачове онлайн от Kodi? Просто няма. Можете да хванете всички UFC 223 мачове живеят онлайн безплатно на Kodi sports. Ще се изумите колко лесно можете да гледате ufc 223 без кабел на Kodi. Затова четете, за да разберете. Но преди да продължите по-нататък, се има предвид Пресконференцията преди борбата на Хабиб срещу Холоуей.

Как да гледате UFC 223 на Kodi безплатно на живо онлайн без кабел

Има и други, по-опростени и рентабилни начини, чрез които можете да предавате UFC 211 събитие на живо във вашия интернет. Тъй като не изисква ID или парола за предаване на живо, този метод може да звучи незаконно. Интернет е препълнен с такива добавки на UFC 211 Kodi, но е нужен истински гений, за да се отдели добавка, която работи напълно без никакви лоши връзки от тези, които са препълнени с лоши връзки.

След като прегледахме различни добавки на Kodi за UFC 211, които биха могли да бъдат надеждни и напълно функциониращи, ние извадихме 3 най-добри коди добавки за UFC 223 добавки Kodi, заедно с техните канали, откъдето можете да гледате UFC 223 на живо.

Следват Geo-ограничените Kodi Addons да Stream Live UFC 223.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Инсталиране на Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Как да гледате UFC 223 Fight on Kodi, използвайки ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon може да бъде инсталиран от хранилището SuperRepo. Следвайте дадените стъпки, за да инсталирате добавката, за да гледате UFC 223 на Kodi.

 1. Инсталирайте SuperRepo хранилище
 2. от Начален екран на Kodi, отидете на настройки (икона на зъбно колело)
 3. Кликнете върху Файлов мениджър
 4. Кликнете върху Добавете източник два пъти (лява страна)
 5. Под „Въведете пътеките или прегледайте местата на медията”Въведете точния адрес: http://srp.nu
 6. Въведете името на този източник на медия като Супер Репо
 7. Отидете на Добавки
 8. Кликнете върху Моите добавки
 9. Кликнете върху елипси (..) на върха
 10. Изберете инсталиране от ZIP файл
 11. Намери своя Папка SuperRepo и кликнете върху него
 12. Кликнете върху Версия Kodi имате (например Jarvis, Krypton)
 13. Изберете Хранилища
 14. Кликнете върху superrepo
 15. Кликнете върху zip файла: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x означава номер на версия, която може да се променя с течение на времето)
 16. ProSport е инсталиран сега

Как да гледате Khabib срещу Holloway на Kodi Krypton версия 17.6 и по-ниска

 1. Стартирайте Kodi
 2. Кликнете върху Добавки
 3. Сега щракнете върху Инсталатор на пакети (поле) икона в горния ляв ъгъл
 4. От там изберете Инсталиране от хранилище
 5. Кликнете върху Видео добавки
 6. Намерете DAZN от списъка с добавки и кликнете върху него
 7. Изберете Инсталиране и изчакайте Добавка Активирано известие за изскачащи прозорци
 8. Върнете се към началния екран
 9. Щракнете върху Добавки, след това Видео добавки и изберете DAZN
 10. Влезте в добавката и гледайте безплатно Джошуа срещу Паркър на Коди

Даденият аддон работи само в няколко страни, тъй като е гео-ограничен аддон, следователно ще трябва да се уверите, че инсталирате Kodi VPN.

Как да гледате как UFC 223 се бори законно на Kodi, използвайки UFC Fight Pass

Можете да уловите всички UFC 223 мача чрез официален източник, т.е. добавка UFC Fight Pass. Тази законна добавка Kodi за ufc е за потребители на интернет, които вече са платени абонати на марката UFC. По този начин потребителите на UFC могат законно да пренасят UFC битки на живо.

Преди да започнете да инсталирате добавката UFC Fight Pass Kodi, трябва да изтеглите хранилището на Portse на устройството си и от там можете директно да го свържете с вашето Kodi устройство. За да инсталирате UFC Fight Pass на Kodi, трябва да следвате посочените по-долу стъпки:

 1. Стартирайте Kodi > Кликнете върху Добавки > Кликнете върху иконата на малката кутия, поставена горе вляво > Инсталиране от zip файл > Навигирайте цип файла, който сте изтеглили, преди да започнете настройката > Изчакайте, докато добавката е активирана.как да инсталирате ufc битка предаване на kodi
 2. Инсталиране от хранилище > Портал за добавки на Portse > Видео добавки > UFC Fight Pass > Инсталирай.как да добавите ufc битка пас
 3. Изчакайте, докато добавката е инсталирана.как да гледам законно ufc 211 на kodi
 4. За да отворите добавката, отидете на начален екран > Добавката > Видео добавка > UFC Fight Pass > Вмъкнете ID и парола > Наслади се!

Как да отблокирате UFC Fight Pass Addon и да гледате UFC 211 с помощта на VPN

Въпреки огромната популярност на събитието, UFC PPV се излъчва само в определени страни и по определени канали. Това означава, че ако не живеете в никоя от страните, където UFC няма разрешение, тогава имате почти никакъв шанс да гледате събитието на живо, въпреки че имате легален пропуск.

Така се получава, че имаме решение и на този проблем. Все още можете да предавате на живо UFC 223 събитие навсякъде по света с Kodi VPN. Тази VPN деблокира гео ограниченията и ви позволява да наблюдавате действията на живо с изключително удобство.

Опаковане

Само с оставащи 2 дни в началото на UFC 211 потребителите на интернет може би се чудят как да предават UFC 211 битки на своето устройство. UFC 211 Fight Pass Kodi добавка е един от начините, по които можете легално да предавате UFC 211 боеве, което ще изисква вашето ID и парола за вход. Ако обаче искате да намерите добавка на Kodi 211 Kodi, където няма да ви бъдат поискани основни данни за вход, тогава все още гледате UFC 223 битки с добавки cCloud, Evolve, VidTime и Castaway Kodi за UFC 223.

За всякакви въпроси и предложения, моля, публикувайте коментар в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map