Как да гледате UFC 235 на живо онлайн в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и безплатно в Kodi

Вие сте фен на UFC, който търси наличните опции за гледане на UFC 235 на живо онлайн?


Е, кажи не повече! Имаме всичко това за вас.

Преминете през това ръководство, изберете по-добрата опция за стрийминг, която ви се струва осъществима, и се настройте, за да видите някои яростни MMA действия.

UFC 235 Бийте се с местоположението и датата

Осмоъгълникът за UFC 235 ще бъде подпален в T-Mobile Arena, Лас Вегас, Невада на 2 март. Досега T-Mobile Arena, включително борбата между Khabib и McGregor, която беше най-голямата битка миналата година, беше домакин на 10 UFC събития.

UFC 235 Време за борба в различни зони

UFC 235 ще започне в 11:15 GMT, разбивката на бойните карти е следната:

Ранна предварителна карта23:15 GMT
Предварителна карта1:00 ч. GMT
Основен старт на картата3:00 ч. GMT

Ако следвате EST или PT време (което обикновено се следва в САЩ), тогава можете да гледате двубоя на живо в следния момент:

Ранна предварителна карта15:15 PT или 18:15 ET
Предварителна карта17:00 PT или 20:00 ET
Основен старт на картата19:00 PT или 22:00 ET

Как да гледате UFC 235 Джон Джоунс срещу Антъни Смит Онлайн без кабел

Гледането на спортни действия на живо по телевизията изглежда толкова старомодно, тъй като целият свят се измества към онлайн стрийминг. Налични са множество опции за онлайн стрийминг, тогава защо да изберат кабелна телевизия. Нарязването на кордата е новата тенденция и е време да влезете в нея.

Можете да изберете различни услуги като Hulu, Amazon Prime, Sling TV и др., Които предоставят опции за стрийминг на живо на живо. Освен това можете да се регистрирате в онлайн платформата ESPN и да предавате това PPV събитие на живо, тъй като те са официалните излъчватели на UFC 235.

Онлайн поточното предаване винаги е удобно, защото не ви е дало да се придържате към телевизора си и можете да гледате каквото и да е, ако сте в движение без кабел. Друго голямо предимство, на което можете да се насладите, като го стриймирате без кабел, е, че много онлайн стрийминг платформи имат и мобилни приложения, което ви позволява да получавате достъп до съдържанието много лесно.

Как да гледате UFC 235 Джоунс срещу Смит в живо предаване в САЩ

Хората, живеещи в САЩ, имат шанса да наблюдават това събитие на живо в T-Mobile Arena, но слотовете очевидно са ограничени. Както и да е, все още можете да предавате събитието на живо, без да се отправяте към Лас Вегас в офиса си или в дома си.

ufc на espn + в Съединените щати

Гледайте UFC на ESPN + в САЩ

UFC 235 е събитие „Pay per View“ и ESPN Plus ще го излъчва само. Следователно, абонирайте се за услугата ESPN Plus или поръчайте това събитие Pay per View, като се свържете с вашия доставчик на услуги. Освен това можете да получите UFC Fight Pass и да гледате двубоя на живо в официалната платформа на UFC. За да гледате UFC на ESPN + извън САЩ, се свържете с VPN и изберете US IP, за да деблокирате ESPN+.

Вземете vpn

За да се запознаете с повече опции за онлайн стрийминг с PPV, разгледайте опциите UFC 235 Fight Pay Per View.

Как да гледате UFC 235 Tyron Woodley срещу Kamaru Usman в Канада на живо

Уви, главното събитие няма да бъде достъпно в ефир чрез нито един оператор, тъй като обикновено е достъпно за други UFC събития, тъй като това е битка с плащане за преглед.

поток ufc в Канада

TSN Streams UFC в Канада

Въпреки това, можете да гледате двубоите на предварителната карта на живо по TSN (The Sports Network).

От друга страна, опитайте онлайн опциите за стрийминг, достъпни за стрийминг на UFC 235 на живо, като официалната UFC платформа или ESPN+.

Как да предавате UFC 235 в Австралия на живо

Aussies могат да закупят събитието „Pay per view“ от Main Event, който е отличен доставчик на онлайн потоци за всички бойни спортни екшън-игри. Основният план за събитията може да бъде закупен за $ 54.95 и можете да изберете дали искате да го предавате на Foxtel или Optus TV.

Гледайте UFC 235 Tyron Woodley срещу Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports беше официалният оператор на UFC събития във Великобритания, но след приключването на сделката с UFC, BT sport стана официален партньор.

BT Sport потоци UFC във Великобритания

Поток UFC във Великобритания чрез BT Sports

Затова феновете на бойните спортове във Великобритания могат да гледат основното събитие на живо по BT Sport. Едно от най-добрите неща за BT Sport е, че потребителите могат да предават събитието на живо чрез мобилното му приложение, достъпно за Android, Windows и iPhone.

За да предавате UFC в BT Sports извън Обединеното кралство, свържете се с VPN, за да осигурите плавен поток.

Вземете vpn

Най-евтиният начин да гледате Антъни Смит срещу Джон Джоунс

UFC 235 е събитие „Pay per View“ и за да го предавате на живо, ще трябва да закупите услугата му. Въпреки това, не всеки може да си позволи обилна абонаментна такса, поради което намерих най-евтиния начин да гледате UFC 235. За да разгледате това решение, преминете през тази работа наоколо, за да гледате Смит срещу Джоунс на PPV.

UFC 235 Билети

Тези от вас, които желаят да пътуват до Лас Вегас, Невада, за да гледат тази битка на живо в T-Mobile Arena, резервирайте нашите билети онлайн от следните сайтове:

 1. Официален уебсайт на UFC
 2. Axs.com
 3. Ярки седалки
 4. Seat Geek
 5. UFC VIP опит

UFC 235 Fight Cards

ufc 235 основна борба карта 2019

Основна карта на UFC 235

UFC 235 prelim карта 2019

UFC 235 Prelim карта

ранна prelim карта

UFC 235 Early Prelim карта

Как да гледате Джон Джоунс срещу Антъни Смит UFC 235 на Kodi

Въпреки че това е събитие „Pay per View“, феновете могат да се насладят на безплатни поточни предавания на живо UFC 235 на Kodi. Най-хубавото на Kodi е, че той предоставя на потребителите възможности за поточно предаване на почти всичко, което се плаща, без да се харчат нито една стотинка.

За да видите как да предавате събитието на живо на Kodi, изпълнете следните стъпки:

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки
 2. отворено досие мениджър опция > Кликнете два пъти върху Добавиизточник опция > Ще се появи диалогов прозорец
 3. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Кликнете Добре. Назовете този източник като „Kodil” > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново
 4. Върнете се на началния екран > Кликнете Добавидобавки
 5. Кликнете върху Кутия икона от горния ляв ъгъл
 6. Кликнете върху Инсталирай от цип опция за файл
 7. Превъртете списъка и кликнете върху Kodil > Кликнете върху kodil-1.3.zip и изчакайте известието
 8. Сега кликнете върху Инсталирай от хранилище опция за файл > Изберете Хранилище Kodil от списъка
 9. отворено Видео добавки папка > Изберете Планета ММА > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението

LVTVV е неофициално хранилище на Kodi, което записва съдържание от официални спортни канали и източници. Следователно използването на VPN е силно препоръчително при достъп до UFC 235 потоци в Kodi.

Вземете vpn

Как да гледате UFC 235 на Amazon FireStick

Amazon FireStick промени облика на онлайн стрийминга откакто влезе в индустрията. Разнообразието от съдържание, достъпно чрез Amazon FireStick и FireTV, е причината да си създаде голяма репутация.

Можете да предавате поточно UFC 235 в Amazon FireStick, като изтеглите официалното UFC приложение, достъпно в магазина за приложения на Amazon. Той осигурява достъп до всички най-нови UFC мачове и PPV събития в HD качество. Въпреки това ще трябва да закупите абонаментен план, преди да започнете поточно предаване.

Ако търсите безплатна опция за стрийминг на Amazon FireStick, тогава можете да го направите, като инсталирате Kodi на FireStick и стрийминг през Kodi добавки. Ето метода за това:

 1. Инсталирайте Kodi на FireStick
 2. Отворете приложението Kodi на Fire Stick
 3. Отваряне на опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 4. След това следвайте илюстрираната по-горе процедура за инсталиране на добавката Kodi и започнете стрийминг.

Гледайте UFC 235 на Roku

Roku също е едно от най-добрите устройства за стрийминг, предлагани на пазара за хора, които обичат безграничната онлайн стрийминг.

Roku поддържа UFC 235 борба на живо онлайн

Поток UFC на Roku

Roku може да се използва за стрийминг на филми, телевизионни предавания, документални филми, спортове на живо и много други. Следователно, стрийминг-маниаци, които използват Roku, също могат да гледат UFC 235 в Roku по следните канали:

 1. Showtime PPV
 2. САЩ телевизия
 3. ESPN+

Потребителите ще трябва първо да се абонират за тези услуги, тъй като им се плащат услуги и това е събитие с плащане за оглед. Друго нещо, което трябва да имате предвид, че някои от тези канали могат да бъдат гео ограничени и да заобиколите тези гео ограничения, използвайте VPN доставчик, който е надежден за стрийминг.

Гледайте UFC онлайн безплатно

Безплатното зареждане е нещо, което нетизените обичат и ако планирате да гледате UFC онлайн безплатно, можете да опитате тези връзки за стрийминг:

 1. Boxing News Now TV
 2. Съвпадение на телевизия
 3. Неофициален UFC YouTube
 4. Бийте се на живо

Безплатният стрийминг звучи забавно, но може да се превърне в болка за вас, тъй като такива сайтове за безплатни потоци са пълни с реклами, които продължават да изскачат и многократно пренасочват. Следователно, ваш избор е да изберете това, но аз лично не го препоръчвам.

заключение

Ние сме само на 2 дни от едно от историческите събития на UFC и Hype се подхранва с течение на времето. Това ще бъде очен бонбон за феновете на ММА, тъй като някои от най-големите имена са на бордовите карти.

Това ще бъде първата защита на Джоунс след завръщането му и чудесна възможност за Антъни Смит да остави отпечатък, докато се изкачи добре по стълбата. И двамата тези бойци са забавлявали феновете през цялата си кариера.

Феновете винаги са любопитни да намерят най-добрите възможни начини да предавате такива събития на живо, поради което мислех да го поставя на масата. Така че потребителите могат да решат кое им е най-подходящо и да изберат желания от тях начин на поточно предаване, съответстващ на техните нужди.

Пръстите ми са кръстосани за UFC 235, тъй като досега не можем да предвидим нищо, защото всички двубои на картите са с голяма интензивност и трудност. Нека да почакаме и да гледаме кои ще бъдат победителите в онази нощ, но помнете, по-добре безопасно, отколкото съжалявам. Използвайте VPN, докато стриймирате, за да осигурите вашата поверителност и защита.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map