Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi Leia, Krypton и Jarvis

Exodus-Redux-Kodi-добавка


Exodus Redux Kodi addon е вилица на известната добавка Exodus Kodi, имаща почти същите функции и интерфейс. Потребителите могат да се насладят на всички най-новите филми, телевизионни предавания, документални филми и т.н. в HD качество чрез супер бързите си потоци.

Силно препоръчително е потребителите да се абонират за надежден VPN за Kodi, за да защитят тяхната поверителност и да имат достъп до гео ограничени потоци.

Exodus Redux е друга вилка Exodus Kodi, която влезе в индустрията преди време. Въпреки това, за разлика от други добавки на Kodi, той трябва да бъде настроен правилно с ламбда скрепери, за да може да работи добре. Предоставих пълна процедура за инсталиране в това ръководство; не забравяйте нито една стъпка.

Exodus Redux Kodi Допълнително хранилище

Можете да инсталирате актуализираната версия на Exodus Redux addon от IAC Github за вас KOdi Leia verison 18 или по-новите му версии. Що се отнася до потребителите на Krytpon, добавката Exodus Redux Kodi може да бъде инсталирана чрез хранилище Lazy Kodi, което е известно като пълен пакет за разполагане на множество други хранилища в себе си.

Точно като Exodus Kodi addon, Exodus Redux се предлага и чрез различни хранилища. Въпросът е, че разработчиците на хранилища обичат да хостват добавки, които са търсени или популярни, защото това ги подчертава.

Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi Leia версия 18 и по-горе

 1. Отворете Kodi и кликнете върху Икона на системата (икона на зъбно колело) от главното меню  > Кликнете върху Файлов мениджър опция
 2. Кликнете два пъти върху Опция Добавяне на източник > Кликнете, където пише   и въведете това URL адрес: https://i-a-c.github.io/  както е в съответното поле  > Кликнете Добре > Назовете този URL адрес като Redux и щракнете Добре
 3. Връщане към главното меню на Kodi > Кликнете върху Добавки раздел > Кликнете върху Икона на инсталатора на пакет от горния ляв ъгъл
 4. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция > Превъртете надолу в списъка и изберете Redux > Изберете repository.exodusredux-x.x.x.zip > Изчакайте уведомлението
 5. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > Отидете на Изход Redux Repo > Насочете се към Видео добавки папка > Изберете Изход Редукс > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението

Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

Изпълнете следните стъпки за инсталиране на добавка Exodus Redux Kodi на вашите версии Kodi Leia и Krypton:

 1. отворено Коди.
 2. Кликнете върху Настройки икона > отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
 3. Кликнете ‘Нито един’ и въведете URL адреса: http://lazykodi.com/ > Кликнете Добре. Сега посочете този източник като ‘мързелив’ > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.
 4. Насочете се към Главно меню > Кликнете Добавки.
 5. Кликнете върху Икона на кутията (Икона на инсталатора на пакет) от горния ляв ъгъл.
 6. Кликнете върху Инсталиране от Zip файл опция > Превъртете списъка с налични опции и изберете “Мързелив”.
 7. Кликнете върху ципове папка > Кликнете EXODUSREDUX.zip > Изчакайте уведомлението.
 8. Сега щракнете Инсталиране от хранилище опция > Кликнете върху Изход Redux Repo > отворено Видео добавки папка.
 9. Кликнете върху Изход Редукс > Hit Инсталирай.

Сега ще трябва да активирате Lambda Scrappers, изпълнете следните стъпки:

 1. След инсталирането отворете менюто за добавки на формата за добавки..
 2. Щракнете върху Инструменти.
 3. Щракнете върху Настройки: Доставчици.
 4. Задръжте курсора на мишката над доставчиците > Щракнете върху Избор на източник на доставчици на модули.
 5. промяна По подразбиране да се Lambda Скрепери и щракнете

Изход Изтегляне Redux Kodi

 1. Изтегли Изход Редукс Zip файл.
 2. хвърлям Коди > Кликнете Добавки.
 3. Щракнете върху Икона на кутията > Изберете Инсталиране от Zip File > Прегледайте и отворете изтегления zip файл.
 4. Изберете Инсталиране от хранилище > Кликнете върху Изход Redux Repo.
 5. Видео Добавки > Кликнете Изход Редукс > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Изход Redux Down / не работи / грешки / поправки

Ето първите две грешки с поправки, с които обикновено се сблъскват потребителите на добавки Exodus Redux Kodi.

Проверете грешка в лога

Понякога, когато изтеглите хранилище, няколко файла не се изтеглят; причинява проблеми по-късно по време на инсталирането на добавката. Грешка в Log Log е грешката, която ще се покаже, ако има проблем с файловете на хранилището. Друга причина за проверка на грешка в регистрационния файл е системният кеш, ако е пълен.

Fix

Просто изчистете всичките си фонови данни и кеш и опитайте отново. Ако грешката продължава, отново изтеглете и инсталирайте хранилището.

Не можа да се свърже с хранилището

Понякога източниците на хранилището се изключват или остаряват, което води до проблеми за потребителя. Когато Kodi не е в състояние да се свърже с източника на хранилището, тази грешка се показва.

Fix

Ако видите тази грешка, проверете URL адреса и се уверете, че връзката е активна. Ако UR е активен, проверете дали URL адресът, който сте добавили в File Manager, може да сте написали неправилно адреса и да се уверите, че е правилен. Ако грешката все още стои, опитайте друго хранилище.

заключение

Многобройните вилици Exodus Kodi са достъпни онлайн и очевидно е трудно да се каже коя от тях е най-добрата, но едно нещо, което преживях с Exodus Redux, е, че връзките за стрийминг, предоставени от него, работят чудесно. Exodus Redux има същия интерфейс като този на легендарната добавка Exodus Kodi и функционалностите се възпроизвеждат.

Трябва да се има предвид обаче, че това е добавка на трети страни и трябва да го използвате с най-добрия VPN за Kodi, за да се предпазите от проблеми с нарушаване на поверителността..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map