Как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi – Включен е видеоурок

От пепелта на Битие се роди нова добавка, наречена Genesis Reborn. С подобрените функции и актуализирани връзки, Genesis Reborn наистина спечели името си в света на Kodi. Скоро ще се превърне в една от най-популярните видео добавки за Kodi и ще съвпадне нейните предпочитания с Exodus или Covenant.


В това ръководство предоставяме подробни стъпки как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi. С инсталиран Genesis Reborn можете да гледате филми и телевизионни предавания през целия ден. Genesis Reborn е сред някои от добавките, който работи и на Xbox One Kodi.

Как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi – Видео ръководство

Как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. отворено Коди на вашата система > Кликнете върху Икона за настройки, икона тип зъбно колело, разположена в горната част > Кликнете върху Файлов мениджър опция > Сега превъртете надолу, за да щракнете двукратно върху Добавяне на източник.как да инсталирате генезис прероден на kodi
 2. Когато щракнете два пъти върху Add Source, ще видите поле на екрана > Това ще изисква хранилище URL така че напишете http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Сега въведете името на хранилището „Исус кутия“ > Кликнете Добре и Щракнете Добре отново, така че кутията да се затвори.как да инсталирате генезис прероден на kodi kripton версия 17
 3. След като кутията се затвори, трябва да се върнете към Начален екран на Kodi като кликнете върху “Esc” бутон на клавиатурата ви > Сега кликнете върху Добавки раздел > Тук трябва да кликнете Инсталатор на пакети кутия икона.генезис прероден zip файл
 4. От там трябва да кликнете върху Инсталиране от Zip File > Кликнете върху Кутия за Исус > Вече ви се предоставят множество опции, кликнете върху Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Ще са необходими няколко моменти, за да инсталирате репо.генезис се прероди на kodi
 5. Сега изберете опцията Инсталиране от хранилище > Кликнете Хранилище за кутия на Исус > Видео добавки > Генезис Прероден > Инсталирай > Изчакайте, докато добавката е инсталирана.настройка за генезис прероден kodi
 6. За да гледате филми и телевизионни предавания върху добавката Genesis Reborn Kodi, отидете на Главно меню на Kodi > Кликнете върху Kodi Добавки > Видео добавки > Генезис Прероден.

генезис възражда коди настройки

Как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi Jarvis на вашия компютър > След това щракнете върху опцията Системи, разположена отпред > Сега кликнете върху File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source, където получавате кутия > Копирайте и поставете URL адреса http://jesusboxrepo.xyz/repo/ и щракнете върху Готово > Името на хранилището „Исус кутия“ и щракнете върху Готово > Щракнете върху OK.
 2. Сега се върнете към началния екран на Kodi > Кликнете върху Система > След това добавки > От тук трябва да изберете Инсталиране от Zip File > Намерете кутията на Исус в списъка и кликнете върху него > Сега кликнете върху Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Инсталирането ще отнеме известно време.
 3. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилището > Хранилище за кутия на Исус > Видео добавки > Генезис Прероден > Инсталирай > Сега се наслаждавайте да гледате филми и телевизионни предавания.

Генезис Прероден преглед

Много потребители на reddit имат впечатление, че в момента Zen (Elysium) и Genesis Reborn са най-добрите добавки на Kodi за стрийминг на филми и телевизионни предавания. В момента обаче Elysium не работи, което оставя Genesis Reborn самотния воин.

генезис прероден преглед reddit

Добавката Exodus Kodi по-рано се нарича Genesis. Това беше, когато Генезис отстъпи, го превзе. Тогава Genesis възроди старата си марка, която получи името Genesis Reborn. И тези два източника са добри за гледане на филми и телевизионни предавания.

#kodi Добра новина почитатели на Kodi, има нова програма като изселване, която се нарича Genesis Reborn и наистина е добра за филми / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 юли 2017 г.

Генезисът се прероди не работи / проблеми / грешки

Може да има много причини, поради които Genesis Reborn не може да работи. Някои от неуспехите в работата с техните решения са дадени по-долу:

Не можа да се извлече грешка в информацията за директорията

Тази грешка се дължи на повреда в хранилището или източника на хранилището. Тя възниква, когато източникът на хранилището е изчезнал или е бил изключен. Освен това, тази грешка може да възникне и поради човешка грешка при въвеждане на неправилен URL адрес на хранилището.

Решение

За да се избегнат човешки грешки, се изисква от потребителите на Kodi да проверят дали има крайна наклонена черта (/) в края на URL адреса на хранилището. Трябва да въведете наклонен (/) ключ в края на URL адреса, за да избегнете тази грешка.

Но как да разбера кога възниква тази грешка поради спиране на хранилището? Можете да проверите дали хранилището работи, просто въведете URL адреса във вашия уеб браузър. Ако отвори връзката, това означава, че хранилището работи.

Проверете дневника за повече информация

Тази грешка може да подлуди някого. Причината, поради която възниква тази грешка, е, че добавката е по-дълга или съдържанието е ограничено гео.

Решение

Ако добавката вече не е налице, това означава, че е била изключена. Ако географското му ограничение може да получите Kodi VPN, за да реши проблема. VPN заобикаля гео ограниченията и можете лесно да предавате видеоклипове на Kodi.

Възрожденският генезис не успя да инсталира зависимост

Неуспешна инсталация на грешка в зависимост най-често възниква, когато хранилището, от което е инсталирана добавката, е повредено. Тази грешка може да се появи и когато източникът на хранилището е повреден, но хранилището или zip файла остава непокътнат.

Решение

За да коригирате този проблем, трябва да помислите за инсталирането на добавка Genesis Reborn Kodi от надежден източник, т.е. от хранилището на Jesus Box. Процесът на инсталиране на споменаването на Genesis Reborn в този блог е от хранилището на Jesus Box. Затова се чувствайте в безопасност и инсталирайте Genesis Reborn.

Genesis Reborn Download

За да инсталирате добавката Genesis Reborn Kodi директно на вашия компютър, трябва да следвате някои стъпки. Но преди това трябва да изтеглите ZIP Box ZIP Repository Zip File на вашия компютър.

 1. След като изтеглянето завърши, отворете Kodi > Кликнете върху Добавки > Икона за инсталиране на пакети > Инсталиране от Zip File > Тук трябва да навигирате изтегления zip файл от вашия компютър > Изчакайте да се извърши инсталацията.
 2. Сега изберете Инсталиране от хранилището > Кликнете върху хранилището на Jesus Box > Видео добавки > Генезис Прероден > Инсталирай > Наслади се!

The Wrap Up

Genesis Reborn е нова добавка на Kodi, която бързо се укрепва в общността на Kodi. Това изисква разпознаване от потребителите на Kodi, което би го направило несравнимо с Exodus. Ето защо ние предоставихме пълно ръководство за това как да инсталирате Genesis Reborn на Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map